Playa de Amadores

Tyckte det var lite kul då jag insåg att deltagarna i årets Idol hade sitt träningsläger på Playa de Amadores, alltså precis det stället där vi var i december förra året. En alldeles ny semesterort som är hur vacker som helst... Blir så avis på dem när jag kollar på Idol, haha. :)



Utsikten från vårt hotell.



Beachen. Åh, underbart.



Dunas Amadores. Lyxhotellet som jag lätt ska bo på om jag ska dit igen. :)

Så, som sagt. Ett otroligt vackert ställe... Så åker ni till Gran Canaria, så åk hit istället för att åka till alla vanliga turistorter som Playa del Inglés och Puerto Rico osv. Ni kommer inte ångra er!

Hallelujah-moment!

Pumpade min cykel idag och det var verkligen ett äkta hallelujah-moment! Visste typ inte att man kunde rulla sådär bra... Men frågan är om jag kanske råkade pumpa däcken lite för mycket? Kanske... För det tjöt ovanligt konstigt då jag cyklade hem idag, så jag väntade bara på en sådär superknall och att jag typ skulle flyga av cykeln och bryta några ben osv... Men ja. Vi ser väl.

Var även förbi Skäggetorp centrum nyss och handlade lite på Willys. Och det var alldeles rökigt där inne och luktade förjävligt. Så på något sätt hade det börjat brinna inne på "Klädjätten". Och frågan är om det var en olycka eller en anlagd brand? Skulle inte förvåna mig om det var det sistnämnda. För det verkar hända en massa skit här hela tiden känns det som... Man hör typ sirener och liknande rätt ofta. Så ja. Vad är det för ghetto vi hamnat i? Well, well. Nog om det.

Idol ikväll igen och det är killarnas tur!
Har dock inte så stor koll på vilka som är bra av killarna i år egentligen. Men det återstår väl att se. :) Saknar som sagt fortfarande min Alexander Konstantinopel... ;)



This is the shit.
Mycket, mycket bra initiativ att Linköping stad.

Hur är det möjligt?

Har jag bett om att vara såhär trött hela tiden? Förstår inte vad det är för fel på mig... Hade ju som sagt tänkt styra upp mig själv idag, men ända sen jag kom hem från skolan har jag bara legat och vilat i sängen/soffan. Och det är inte okej. Så ge mig koffein eller något annat uppiggande, NU!

Blev dock glatt överraskad av att det är Idol ikväll! :)

Nyttodag.

Idag har det verkligen varit en typisk göra-allt-tråkigt-och-nödvändigt-som-man-inte-orkar-göra-någon-annan-dag-än-söndag-dag. Och vi har lyckats. Har städat, tvättat lite och storhandlat. Så trots denna sega dag så har vi ändå presterat vettiga saker, vilket man tyvärr måste göra vissa dagar här i livet.

Och imorgon är det måndag igen (förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen?) Hur som haver. Börjat först 1 imorgon och då blir det jazz och sen balett, sen vette sjutton vad jag ska hitta på? Är som less på att bara vara trött och inte göra någonting på kvällarna... Så vi får se om det orkas styra upp något imorgon.

För övrigt har jag fått världens största blåmärke (i särklass) på mitt ben, och jag vet, det är grymt onödigt vetande. Men mysteriet är faktiskt vart det faktiskt kommer ifrån. Vaknade bara en morgon av att det var där. Sjukt.


Hur är det möjligt? :)

Storstädning

Efter att lägenheten börjat se ut som världens värsta bombnedslag så bestämde jag och Nils oss för att till slut ta tag i det. Och vilken skillnad det blev! Tog även tag i vår klädkammare och nu ser det faktiskt ut som en klädkammare.... Haha. Så vi är nöjda med dagens prestation och väntar nu snart på att få äta en skitgod och välförtjänt middag. Oxkött med ugnspotatis och bernaisesås samt med rödlöks-och avocadosallad. Lät inte det gott så säg? :)

Sen måste vi nog bege oss till ICA Maxi på Tornby för att storhandla. Var väl inte alltför peppad, men vårt kylskåp och skafferi är inte mycket att hänga i julgranen för tillfället...

Nä, men nu är maten klar och jag är hungrig som ett as. Så ja. Hörs!

Underskattat.

Naturgodis är så sjukt underskattat, och sjukt jäkla gott!

Arbetsdagen idag gick lysande, alltså inga större missöden och jag börjar få lite bättre kläm på avlarmningen... ;) Hann även med att shoppa lite grann, så en oversize t-shirt och en huvtröja har nu fått ta plats i garderoben. Blev även bjuden på middag av gubben min. Och chilikyckling blev det. Gott som bara den!

Ikväll blir det lugnt med min STORA 56-kronors påse med naturgodis. Jag är lätt peppad.

Och för övrigt hoppas jag att ni brudar där hemma får en jättetrevlig kväll hos Fia! :) Saknar er och skulle gärna ha varit där... :)

Freeze

Freeze med Jordin Sparks är den nya sköna låten just nu.

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik, äter kycklingwok och förbereder mig mentalt inför den kommande arbetsdagen. Är ändå ganska peppad, men det känns fortfarande pirrigt med tanke på att de trodde att det skulle bli ännu mer folk idag än igår, vilket känns läskigt... Ah. Men det blir nog bra trots allt! :)

Nä, ska slita mig härifrån och styra upp mig själv.
Så, hejsvejs så länge!

GRATTIS SOFIA OCH LUKAS!



Grattis till bruden min som fyller 21 år idag! :)



Och Grattis till brodern min som fyller 23 år idag! :)

Har för övrigt ganska nyligt kommit hem från Intersport efter min första "riktiga" arbetsdag, så nu har jag vikt kläder, larmat av (stort hat) och sålt ADIDAS SUPERSTAR-skor i sinne. Och jag har typ fått jobbet, så det känns ju guld! Så som det ser ut nu så kommer jag att jobba varannan helg och kanske någon kväll i veckan. :) Så jag är sjukt glad alltså, för ett sånt här bra jobb trodde jag aldrig någonsin att jag skulle få...

Och ikväll blir det lugnare än någonsin. Ska ladda ner Top Model och se allt jag missat och vräka i mig kakor och mörk choklad. Så det blir great.

Finally.

Har äntligen lyckats boka biljetter hem, men dyrt blev det. Men å andra sidan hade vi inte så mycket att välja på. Hur som haver, så kommer vi att komma hem till Skellefteå den 22 december och sen åker vi tillbaka den 2 januari. Så lite mys, fest, jobb och annat smått och gott ska man väl hinna med under den tiden! :)

Och nu väntar sängen.
Och jag är fortfarande irriterad för att Alexander (eller Konstantinopel som jag kallar honom för) inte gick vidare i Idol. Han är ju sjukt charmig! Nä, hoppas de tar vidare honom ändå på något sätt...

Men, natti allihopa!
Pöss!

Kakmonster!

Alltså, jag förstår inte... Mitt sötsug är värre än någonsin och jag kan bara inte låta bli att äta. Herregud. Varför är det så gott? Obeskrivligt.

Har även överlevt en till torsdag (veckans längsta och segaste dag), så det känns bra. Så ikväll väntar en lugn kväll med Idol och ja, ännu mer godis (CHOKLAD!)

Och för övrigt händer inte så mycket mer, jobbar imorgon och jag är typ nervös... Usch. Kan verkligen ingenting om sportartiklar och så är det löning i helgen, vilket betyder äckligt mycket folk... Herre. Hjälp mig!

Och så fyller ju Fia år imorgon! Och det känns skitsynd att inte kunna fira henne, men...  Hoppas du får en kanondag i alla fall! :)



Fia, min kära och snygga vän som snart blir gammal... Eller ja. Lika gammal som jag. :)



Jag och Fias 20-årsfest förra året.

Hjälp!

Har varit en grymt lång dag idag, var ute på Lunnevad imorse och sprang och gymmade. Sen var vi på ett riktigt värt, eller ovärt forum... Nä, men det bjöds i alla fall på naturgodis, så jag klagar inte. Och vi slapp ju lyssna på någon tråkig föreläsning. Så det var nog rätt värt. Sen när vi väl kom tillbaka till skolan så började jag bara må sjukt illa, riktigt sådär illa att man bara skulle vilja spy... Så yoga och jazz med en sån risig magkänsla var kanske inte den bästa medicinen, men det gick då vägen iaf och ingen spya behövdes torkas upp. Haha. :)

Och ikväll var det som sagt street och magen var inte riktigt hundra ikväll heller. Så det blev en sådär lagom bra prestation. Nä, usch. Och nu är jag svettig som ett as och borde egentligen bara ta mig ett skönt bad... Men frågan är om man orkar? Har ju trots allt dans hela dagen imorgon... Haha. Nä. Men en snabb dusch kanske? Äsch. Vi får se.

Och såhär pigga är vi på våra luncher...


 
Johanna, Lovisa och Amanda har däckat på golvet...



Och Kristina och Linn ligger och myser... :)

Intersport

Var och provjobbade på Intersport idag en stund efter skolan och det gick helt okej faktiskt! Ska vara på junioravdelningen och ha hand om kassa och lite kläder och sånt. Så det kändes jättebra! Så vi får se om de vill ha kvar mig eller inte... :) Men ska i alla fall jobba fredag mellan 14-20 och lördag mellan 12-16, så det känns ju bra, för då kan jag ju inte ha varit helt värdelös i alla fall... Hoppas jag då. :)

Och imorgon blir det däremot full rulle... Ska ut till Lunnevad och där blir det löpning och föreläsning, sen blir det yoga och jazz på skolan och sen street på kvällen. Ser framemot det hur mycket som helst, men det jag verkligen skulle behöva nu är en toklugn dag med massor av sömn. Men det får bli när det blir... Kanske söndag?

Nä, men hoppas det är bra med alla, speciellt er där hemma i Skellefteå. Saknar er... Håller på med att försöka fixa flyg och sånt hem vid jul, men det är verkligen inte lätt... För antingen kostar det flera tusenlappar, eller så finns det inga förbindelser. Och det gör ju inte saken bättre att vi ska lyckas få med oss två katter hem också... Nä, herregud vad svårt. Men hur som helst. HEM SKA JAG PÅ NÅGOT SÄTT! Punkt slut.













Saknar, saknar, saknar... :)

Excuse me...

Jag vet, bedrövlig uppdatering. Men har verkligen haft fullt upp i helgen.

I fredags var vi och fikade på Café Choccolata (tror inte det stavades sådär, men skitsamma) med Skelleftegänget. Mycket, mycket mysigt. Fika är underskattat!

I lördags var Simone, Daniel och Åsa här hela dagen och vi var på Chokladfabriken (Cloetta/Fazer) i Ljungsbro och köpte sjukt mycket godis. Sen blev det äckligt god tacosmiddag och sen film, "1408". Helt okej skräckis, men inte speciellt läskig.

Igår var jag och Simone på stan hela dagen och sprang omkring som idioter och shoppade i sinne. Sen åkte vi hem för att sen åka tillbaka in till stan med Nils för att äta på restaurang. Dock så slutade det med att vi åt pizza och kebab på något risigt ställe... Och sen hyrde vi film "Dumpad". Den var faktiskt riktigt bra om jag bara inte hade varit så trött...

Och sen idag då. Ja, jag och Simone steg upp 9, cyklade som idioter in till Tornby för att köpa ett par skor som SImone beslutat sig för att köpa. Och sen tillbaka för att slänga i oss lunch och sen tog vi bussen in till stan där hon fick titta på dagens danslektioner. Sen åkte hon hem. Buhu. Men, men. Tur att hon kommer tillbaka i November.

Och ikväll har vi varit och sett en dansföreställning "Cuatro estaciones". Helt okej och betydligt bättre än den senaste vi såg.

Så ja, som sagt. Fullt upp.
Och här följer lite bilder från helgen.


Fikatajm!



Danne och Simone entrar butiken... Sugna eller vad? :)



Gamla klassiker!



Längesen sist kanske?



2:a sorteringens godis. Sjukt, sjukt mycket.



Och det blev en del... :)



Simone hann trycka en sjukt stor kebabtallrik...



Och prova snygga skor...



Samt måla naglarna... :)



Och sen vart det tacos!



Och kvällen slutade med lite Hector-mys... :)




Jag och Simone hann även med ett snabbt fika under shoppingturen... Äckligt gott.



Ja, syskonkärlek.



På väg in till stan...




Snygging! ;)



Mm, de är fräscha. Jag vet. :)




Say what?

Helt seriöst. Jag förstår inte hur det här gick till...

Cyklade som sagt in till Tornby idag (IKEA-området) för att lämna in mitt CV på Intersport. Hade pratat med butikschefen i onsdags och hon ville att jag skulle komma förbi. Så jag lämnade mitt CV och pratade lite, sen åkte jag hem. Och just när jag kommit in genom dörren, så ringer hon och säger att jag ska få komma och prata/provjobba på tisdag. Det var nog det sjukaste jag varit med om på länge. Snacka om snabba puckar. Inte direkt för att jag vet om jag fått jobbet redan, men det får jag väl se så småningom.

Och snart beger vi oss in till Linköpings centrum för ett mysigt fika. :)

Oops!

Var skitnöjd imorse med att jag stigit upp i så god tid och så, och sen helt plötsligt inser jag att jag tänkt hel fel då jag ställde väckaren. Jag började alltså 8.15, men jag hade fått för mig att jag skulle fara då. Idiot. Så jag ringde stackars Amanda som var på väg ut till cykeln och snäll som hon var så väntade hon på mig och vi åkte 10 min senare och hann trots allt i tid med nöd och näppe. Dock så blev det en otroligt svettig uppvärmning, vilket iofs var bra. Men svetten alltså, herregud vad det rann/droppade... Härliga tider! Men som vanligt. En helt otrolig lektion med street. Blir så peppad! :)

Och snart ska jag och Nils ge oss iväg till Tornby en sväng. Känner dock att det tar emot rätt mycket att veta att man ska cykla dit på den där hemska vägen som bara är helt platt och med en skitkass cykel utan någon som helst luft i däcken och med en träningsvärk som är hemsk. Men det är bara att bita ihop och vara glad. :)

Sen ikväll blir det att fara in till stan och fika med Skelleftegänget, alltså Karoline, Linn, Tobbe och så Nils såklart. :) Så det blir trevligt värre!

Härliga tider!


Är helt död efter veckans alla träningar. Och än är det inte över... 3 timmars street imorgon + eget arbete. Så imorgon kommer jag vara ännu mer död. Men kommer att ha helg med gott samvete i alla fall. :)

Blir nog eventuellt en myskväll imorgonkväll med några. Typ fara in till stan på kvällen och bara fika lite och sånt. Så det vore ju riktigt trevligt! :)

Fy sjutton!

Tröttheten idag känns som ett skämt. Hur kan jag vara såhär trött? Galet. Har ju iofs inte sovit alltför många timmar, men ändå. Snälla nån... Ge mig koffein typ.

Och streeten igår, vad ska man säga? Alldeles, alldeles underbart. Hur skönt som helst att bara få komma på en sån där danskurs, släppa alla krav och tankar och bara köra! Fy, vad roligt! :)

Och idag väntar en lång dag med modernt, eget arbete, balett och improvisation. Jag hoppas min hjärna och kropp överlever.

Och så en sak till, jag och Nils hörde ett otroligt obehagligt ljud inatt vid 4-tiden. Det lät verkligen som att någon gick fram och tillbaka nedan för vår lägenhet och drog en metallspade mot asfalten... Och mittemellan allt det så hörde vi viskningar och något gnällande ljud, lät som en katt som jamade, men plågat. Nä, usch. Jag undrar verkligen vad det var...

Men tillbaka till verkligheten.
Ska hinna äta frukost innan jag ska dra mig.

S M Ä R T A!


Herregud, alltså! Vi gjorde en diagonal med Sofia igår på moderna och den tog verkligen död på mitt vänstra lår och min högra rumphalva, så idag är jag halverst invalid. Och inte gjorde det saken bättre att vi var ute och sprang imorse. Ajajaj. Jag är inte graciös nu alltså.

Och ikväll blir det street med Emma. Dock lite drygt att den inte börjar förrän 20.30 och slutar 22.00. Men det är inte så mycket att göra åt. Kommer bli grymt kul i alla fall!

Har även varit seriös idag och ringt runt till alla matbutiker i Linköping. Och jag säger då det... Hur kan alla butiker verkligen ha så många extraarbetare att det inte ens är värt att lämna in ett CV. Illa. Men utökade mina vyer lite grann och ringde även till lite andra ställen, så kanske finns det lite hopp trots allt... Men ja. Känns ändå lite hopplöst då det känns som att man slåss mot typ flera tusen andra studenter som också vill ha extrajobb. Nä, men lite bra kontakter hade ju inte suttit fel om man säger så.

Men nu blir det att göra sig klar och sen ta sitt pick och pack och promenera mot bussen.
Tjo!

Nästan.


Lyckades sådär med att genomföra alla dagens uppdrag. Och naturligtvis var jobbsökandet det som gick sämst. Ingen av butikscheferna som jag ville prata med fanns där, så ska göra ett nytt försök imorgon. Puh. Men jag och Nils hann iaf käka en god middag på "Chili" och till och med shoppa lite. Så jag klagar inte. :)

Och såna här vagnar från IKEA + vanliga kundvagnar står i princip överallt här på Skäggetorp. Och frågan är varför? Men ja. Orkar man släpa med sig en sån där vagn från IKEA så ska man typ ha cred.



Nä, men helt seriöst. Top Model och Idol sänds fortfarande samtidigt. Vad är det för idioti? Känner nästan att jag blir förbannad...

Seriöst alltså...


Kan jag inte bara få bli pigg någongång?

Kom nyss hem från skolan. Var och såg en dansföreställning "Just in time". Och ja, den var väl sådär. Tycker typ mycket av den moderna dansen som man ser nuförtiden har spårat så otroligt mycket. Och det känns bara som att koreograferna hela tiden vill överträffa varandra med mer och mer abstrakta grejer... Inte för att abstrakt är något fel, men tycker det är så sjukt jobbigt att se när det nästan bara blir konstigt... Men aja.

Och nu ska jag se om jag orkar med dagens bedrift. Ska försöka styra upp mig själv. Ta ett bad, dricka kaffe och sen banne mig fara ut och söka jobb. Så vi får se om jag lyckas åstadkomma något av det.

Stretching...

Satt och stretchade medan Nils satt och spelade poker, och på något sätt lyckades han ta denna skumma bild på mig. Någon som kan avgöra om jag står eller sitter ner? Sjukt konstigt.


Och så var det måndag igen...


Det är rent sjukt vad veckorna går fort... Och fortsätter det såhär så kommer nog det här året bara att flyga iväg... Nä, usch. Hemska tanke!

Har haft en riktigt kort dag idag iaf. Började 13.00 och hade bara jazz och balett, så det var skönt. :) Och imorgon blir det bara lektioner på förmiddagen, sen ska vi se en dansföreställning på eftermiddagen. Och sen ska jag banne mig ut och söka jobb. Punkt slut.


Självanalys


Har suttit och gnetat på med min läxa nu ikväll. Vi ska skriva en analys om vår kost och om vår kropp (typ vad man har för svagheter/styrkor osv.) Och hur lätt är det? Eller det är väl okej att skriva om kroppen, men när det gäller kosten är det en annan femma. Jag menar, vad ska man skriva "hej, jag äter jäkligt nyttigt vissa dagar och ibland skiter jag i vad jag äter..." Typ så.

Och nu ska vi se Dexter. Pepp!

Vad hände med dagen?


Det är banne mig ingen höjdare när man sover skitlänge. Vaknade 13.15 och insåg att jag typ sovit bort hela dagen. Usch. Så nu är man bara allmänt jätteseg och går och väntar på middagen och sen helt plötsligt är det kväll. Så ja, vad hände egentligen med dagen?


Love.


Och de är fortfarande lika söta.



Babylon A.D


Ja, filmen var väl sådär, men sällskapet desto bättre! Så, tack älskling för en mycket trevlig kväll!

Blev även bjuden på middag på Platå och där blev det grillad ryggbiff med världens största klyftpotatis och ruggigt god bernaisesås (stavas det så?). Och maten var fantastisk bra. Däremot var personalen och toaletterna inte något större plus. Men ändå ett helt okej ställe som jag gärna skulle äta på igen! :)

Vi hann även med att ta oss varsin latte på Coffeehouse by George innan bion. Och det var smaskigt värre. En Vanilla Fun för min del och en Snickers för Nils. Mycket, mycket gott.



Halväten, men fantastisk god mat.



Snickers. Inte tråkig alls. :)



Han smälter faktiskt in ganska bra... :)



Eyy.


Tack för det!


Blev positivt överraskad då jag loggade in på mitt bankkonto och såg vad jag får för lön på måndag! Kändes otroligt bra måste jag säga. Har nämligen haft sån sjuk ångest på senaste tiden över min ekonomi och hur det ska lösa sig osv. Men nu känns det helt plötsligt jättebra (för ett tag i alla fall...). Men kommer måsta söka jobb så fort som möjligt ändå. För man vill ju trots allt kunna leva livet här nere också. :) Men som sagt. En glad överraskning.

Och stadsbesöket blev inte riktigt av förrän senare idag eftersom Nils envisades om att se Liverpool - Manchester United. Så det ska jag inte ta ifrån honom, utan får helt enkelt stå ut och vänta ett tag till. :)

Men, men. Hoppas alla har/får en trevlig dag!
Ska gå och göra grabben sällskap ett tag och heja lite på Liverpool så att Nils kommer vara glad ikväll... :)



Utvilad.


Idag känner jag mig verkligen utvilad för första gången på länge. Så nu har jag nyss stigit upp, diskat och ätit lunch. Och sen blir det att göra sig klar och åka in till stan.

Och varför pajade min Ipod inatt? Den hängde sig bara och den är fortfarande så. Otroligt irriterarande...

Nä, ska gå och börjar göra mig klar nu.
Men vi hörs!


Födelsedagen.

Ja, då var den här dagen över och jag måste säga att jag haft en riktigt trevlig dag/kväll, trots min trötthet.

Daniel och Åsa
var som sagt här ikväll och vi fikade och sånt och hade allmänt trevligt! Fick även ett strykjärn i present! Mycket välbehövligt! Så tack! :)

Och imorgon ska jag få min present av Nils. Ska få välja lite kläder och sånt som han ska köpa åt mig, sen bli bjuden på middag och bio! Makalös present! Så det ser jag framemot! :)

Och om exakt en vecka kommer Simone (lillsyrran) hit och hälsar på och det ska också bli otroligt kul! Saknar henne grymt mycket.

Nä, men nu är det snart dags för sängen... Önskar verkligen att jag var piggare. Men min trötthet är helt seriöst obotlig... :( Så jag hoppas en lång och skön sovmorgon imorgon ska göra susen! :)

Så godnatt och sov gott, allihopa!




Jag och Simone på Gran Canaria, dec-07



Snyggjäkel! :)



Fortfarande lika snygg! (Observera dessutom likheten med tavlan bakom henne...)

Tack, tack!

Tack för alla grattishälsningar! :)


Pigg?

Fredag idag och jag måste nog säga att det är otroligt skönt att veckan är över. Har nyss vaknat efter en nästan 2 timmar lång tupplur och känner mig fortfarande helt död...

Men det är bara att ta tag i sig själv nu och börja laga mat, sen städa och fara och handla gófika till ikväll.

Och här är lite bilder från dagens eget-arbete-tid.



Glada Kristina och Johanna. :)



Lovisa sträcker ut Caroline. :)



Linn och Amanda. :)



Här pressas det för fullt... :)



Mys!


21

Och helt plötsligt var man 21 år. Och än känner jag då ingen skillnad... :)

Och ikväll kommer Danne (bror 2) och hans flickvän Åsa på födelsedagsfika, blir heltrevligt!

Men, nu bär det av till skolan. Och som tur är har vi kortdag idag, går bara till 12.15. Otroligt skönt!

Men ha en bra dag! :)

Brännsår, träningsvärk och svett!

Ojojojoj!

Streeten imorse med Emma var helt underbar. Jag är helt enkelt frälst. Och det var nog längesen jag var så svettig... Men som sagt, underbart. Har även anmält mig till en streetkurs med henne på kvällstid, så det ser jag framemot. Samt att det blir 2 workshops den 4 oktober med Robin från So You Think You Can Dance (Scandinavia). Blir great.

Och i övrigt i mitt liv händer inte så mycket, har otroligt enformiga dagar just nu och man är inte speciellt social på kvällarna heller eftersom man är så sjukt trött hela tiden... Men det vänder nog så fort man börjat vänja sig vid all träning och sånt. Hoppas jag då. :)

Och vad blir det ikväll då? Idol eller Top Model? Gah. Varför sänds de två programmen exakt samma tidpunkt? WHY, WHY, WHY? Idiotiskt påhitt.


Ny dag, nya möjligheter?

Åh, det hade varit så underbart att få ligga kvar och dra sig i sängen idag. Men icket.

Nä, men jag ser framemot den här dagen ganska så mycket ändå. Jag menar, street hela förmiddagen + eget arbete, sen balett och impro/komp. Improvisationen är väl dock ingen större favorit, men det var faktiskt riktigt kul senast vi hade det, så jag hoppas på något liknande idag. :)

Nu blir det att borsta gaddarna och pallra sig ut till cykeln. Och ska faktiskt komma ut tidigt idag så Amanda slipper vänta på mig... Som hon typ alltid måste göra.

Men tjing, så länge!




Och dom här två är ju riktigt söta.



T i r e d a s h e l l .

Det är tragiskt vilken pensionär jag blivit sen jag flyttade hit. Stiger upp halv 7 på morgonen och går och lägger mig så fort jag bara kan. Skulle egentligen kunna gå och lägga mig redan vid 8, men nån måtta får det väl ändå va? :) Men, ja... Får väl försöka låtsas att man är en ung och pigg student i alla fall...

Blev för övrigt frälst av den där Anna i Idol. Gudars skymning, vad jag fick rysningar alltså! Så hon ska banne mig vinna hela skiten. Eller komma tvåa. För det är väl bara tvåorna som blir något? :)

Nä, nu pallar jag verkligen inte att vara vaken längre.
Så godnatt och sov gött (som hälften av min klass säger...)
(Och på tal om det så är nog dialekter något av det charmigaste som finns.)

Sleep tight.

Och en grej till!

Fick ett jättefint grattiskort från Kaisa som är i USA nu och jobbar som au pair. Skitgulligt! Och oj, vad jag saknar henne! Så jag hoppas att hon pallrar sig hem snart så att man får se henne. :)

Men som sagt... Oj, Idol har redan börjat!

Snorunge...

Hur är det möjligt att ha så mycket snor i sig, vart kommer allt ifrån? Helt sjukt. Tycker man snyter sig stup i kvarten, men ändå känns det som att hela huvudet är fullt av snor. Usch.

En riktigt hård dag idag i alla fall, började med cykling till skolan (5 km), sen löpning på skolan (3km), sen styrke, sen yoga, sen jazz, sen cykla hem och sen cykla till Ikanohuset för att handla/äta och sen cykla hem igen. Och nu har vi nyss storstädat och det känns som att det var väldigt välbehövligt. Men hur som haver, är helt sjukt slut i kroppen/huvudet nu, så jag ser framemot en lugn, väldigt lugn kväll med Idol.

Och imorgon blir det street hela förmiddagen, längtar verkligen, men önskar bara att jag var mer skillad på det. Men det är väl det som är grejen med det här året, att man faktiskt ska lära sig något. :)



Nils med sitt nyklippta hår som han klippt med sin egen rakapparat. Blev väl fint? :)



Och den här maten tyckte jag faktiskt att jag förtjänade idag. Grillspett med klyftpotatis och tzatziki. Mums!

Dags för Idol!

TOP MODEL!

Fick en otroligt glad överraskning idag - nya säsongen av Top Model börjar ikväll! MAKALÖST! Så jag och Nils var tvungna att fara och handla något gott till ikväll för att riktigt njuta av programmet. :)

Och skolan idag gick bra. Kände mig dock inte i toppform, men överlevde dagen i alla fall... Sen efter skolan blev det att ta en sväng förbi stadsbiblioteket och skriva ut mina stackars CV:n så att jag äntligen kan börja söka jobb. Känns som att det börjar vara läge för det nu.

Och imorgon blir det löpning på morgonen (Weey?). Hur nu det ska gå? Är ju knappt så att jag har någon kondis i friskt tillstånd, så jag undrar hur det ska gå i mitt risiga tillstånd som jag är i nu? Nä, det blir nog ingen bra prestation imorgon...

Nä, nu börjar Top Model.



Och jag diggar våran microkö på skolan... :)

Morning!

Ja, jag mår bättre idag. Lite hosta och lite snuva, annars tusen gånger bättre. Så nu sitter jag här med min dinkelgröt, som jag råkade överkoka och väntar på att den ska bli kall...

Steg upp alldeles för tidigt idag, börjar inte förrän 8.45, men var så pigg då väckaren ringde första gången, så jag sket i alla snoozningar och steg upp direkt, vilket är sjukt olikt mig.

Så idag blir det iaf skola och Modernt står på schemat direkt på morgonen, sen Produktion, Lunch, Pilates och Metodik/Pedagogik (Den sistnämnda kursen är självvald, och är fortfarande kluven om jag ska gå den... Men, men, ska ge det någon vecka till.)

Och ja
. Vi åt den godaste middagen på länge igår. Hemmagjorda hamburgare med något sjukt gott bröd. Ojoj.



Jag överdriver inte, det var sjukt jäkla gott!

Och dagens bästa - min mamma har skaffat sig en msn. Hur coolt är inte det? :)


Sjukling...

Hemma från skolan idag, får typ ångest. Nä, men det kändes bara surt att vara hemma såhär i början när det är så mycket nytt att ta in. Nog för att jag bara missade två lektioner, men ändå. Surt är det. Hoppas bara på att jag mår bättre imorgon...

Dock så har jag och Nils hunnit göra såna här tråkiga saker som man aldrig gör annars. Typ spika upp kablar längs lister och sånt. Så något vettigt har vi lyckats åstadkomma i alla fall.

Och snart ska vi pallra oss in till Skäggetorps centrum och handla lite. Sen blir det nog en hyperlugn kväll med grönt te och torkade aprikoser framför tv:n. Ska nog kila över till Amanda (klasskompis/grannen min) och sno tillbaka våran dammsugare också, innan dammråttorna tar över hela vår lägenhet... :)

För övrigt, ett supertråkigt inlägg med diverse onödigt vetande.

Så hoppas alla andra har/haft en roligare dag! :)

Bilder på lägenheten.

Här kommer lite bilder på vår lägenhet, är fortfarande långt ifrån klart, men visar dem ändå.



Gästrum, Arbetsrum m.m.



Hector och Tindras lekträd... :)



Köket.



Badrummet. Helt otroligt mysigt med badkar och fönster så man kan ligga och kolla upp mot himlen... :)



Sovrummet. Otroligt tomt på väggarna än så länge...



Också sovrummet, med mina egna uppsydda gardiner... De är inte raka.



Vardagsrummet.

Mm, så det är hela lägenheten, förutom hallen. Men där har vi i princip ingenting, så det var inte ens värt att visa. :)

Så nu är alla som har vägarna förbi välkomna att hälsa på! :)

Vilken kväll!

En fantastisk trevlig kväll igår - dans, mys, vin, disneyklassiker, chips, popcorn, burger king och en krossad helkroppsspegel (och undra vem den skyldige var? - jo, jag såklart) Förstår faktiskt inte vart mina klantgener kommer ifrån? Men, nu är det väl bara att se framemot 7 års olycka... :)

Nä, men allvarligt talat, vi hade jättetrevligt igår! Förfesten var hos, Karoline, Kristin och Anmar och sedan blev det utgång på Platå. Var ett riktigt trevligt ställe om man bortser från toaletterna och att de typ inte hade någon som helst ventilation på dansgolvet. Herre, så jäkla varmt det var! Sen blev det god mat på Burger King, innan vi tog en taxi hem. 333 kr! Gud, så dyrt!

Idag är det dock inte en riktigt lika bra dag. Är inte ett dugg bakis, men har fått så sjukt ont i halsen och känner mig faktiskt nästan som jag har feber. Vilket inte är speciellt bra... Nä, får hoppas på att jag känner mig bättre imorgon.

Men, men. Kommer lite bilder här nere från kvällen.



Mys i soffan.



Brudarna i köket. Amanda, Kristin, Karoline och Linn.



Seriösa grejer på gång... :)



Havet är djupt - bra inlevelse av Johanna!



Fantastisk bild. :)



Tjejtoan.



Hm, jaa. Snusk! :)



Ute på platå!



Mm. Johanna är helt normal. Jag lovar. :)

Men som sagt. En trevlig kväll! :)
Och det görs nog kanske om nästa helg då jag faktiskt fyller 21. Usch, gamla människa. :)

Vi ser det regnar, vi ser det regnar...

Oh, gudars skymning, vad det regnar ute! Har nog inte sett såhär mycket regn på länge... Och jag som skulle vara hurtig och ta cykeln in till stan, men... Det kan jag nog glömma.

För övrigt är jag skitpepp på kvällen! Kommer bli hur trevligt som helst, bara jag kunde bestämma mig vilka kläder jag ska ha på mig (varför är det ständigt det problemet?)

Nä, nu ska jag dricka upp mitt ljumma kaffe och styra upp mitt liv. Eller rättare sagt, klä på mig och promenera mot bussen.

Ha det så länge!


Lite bilder.

Här kommer lite bilder från Norrköping/Linköping.

Norrköping



Fotboll, Norrköping - IFK Göteborg, 2-2.



Sötnosar. Bror Danne och flickvännen Åsa.



Fantastisk studsmatta!




Den här diggar jag... :)

Linköping



På väg till folkhögskolan ute på landet. Otroligt vackert, men verkligen mitt ute i ingenstans.



En del av klassen. :)



En till del av klassen. :)



En nyare version av russinleken...

Ja, det var en liten del. Har inte hunnit ta så mycket bilder än, men kommer bli fler så snart som möjligt... :)

Jobb?

Gud, fick en chock då jag gick in på mitt bankkonto ikväll. Herregud! Måste ge mig själv shoppingförbud. Eller nja. Skaffa ett jobb kändes mer relevant... Men vart fasiken vill man jobba då? En matbutik? En klädaffär? Som telefonsäljare? Hm... Men den största frågan kanske ändå är - Kan man ens få jobb? Huvva, får ångest bara av att tänka på allt sånt där.

Hur som haver. En dryg kväll ikväll. Blev ingen god middag, bara uppvärmd potatis med kött. Mums. Eller så kanske inte. Får bli bättre imorgon.

Imorgon ska jag i alla fall ta mig in till stan medan Nils jobbar. Får dock inte shoppa, men titta kan man ju alltid göra... Hur svårt det nu än kan vara. Bläää. Vill bli ekonomiskt oberoende och shoppa som en idiot varje dag.

Nä, ska vara social med pojken min nu.
Men ha en fortsatt trevlig kväll alla glada! :)

Trött och sliten.

Nu börjar det kännas i kroppen att man inte fått en lugn stund på länge och kroppen bara skriker VILA! Så idag när jag kom hem från skolan så däckade jag bara. Hade verkligen tänkt ta mig ner till stan en sväng, men den jäkla motvinden och mina trötta ben sa ifrån. Känner mig verkligen som en gammal tant.

Men imorgon blir det klassfest (med respektiven)! Kommer bli heltrevligt! Känns jätteskönt att bara få komma ut och göra något annat för en stund också.

Annars händer inte så mycket. Blir en lugn kväll ikväll. Kanske fara en sväng till IKEA och IKANO-huset och käka en god fredagsmiddag och sen ta det lugnt framför tv:n och bara ligga och slötitta på någon usel film. Ja. Det kändes som en bra plan.

Äntligen, äntligen internet...

JAA! Nu har vi äntligen fått vårt internet! Och som jag har längtat... Har känts som att jag levt i en bubbla de senaste två veckorna. Men nu, äntligen, har vi det.

Så vad har egentligen hänt här nere i Linköping sen jag flyttade hit?

Ja, vi har varit till IKEA hundrafemtioelva gånger (tar bara 10 min att cykla dit, vilket är ganska värt) och införskaffat diverse nödvändiga/mindre nödvändiga prylar. Sen har jag shoppat kläder i sinne och sist men inte minst, börjat skolan.

Och skolan är helt sjukt bra. Det är vekligen helt underbart att få hålla på med det man gillar allra bäst hela dagarna. :) Vi dansar, promenerar, springer och allt annat trevligt. Klassen är kanon, 18 tjejer och 1 kille och alla är helgóa! :) Så jag kan verkligen säga att jag trivs.

För övrigt bor vi i ett av Linköpings slumområden - Skäggetorp, men än så länge har inget allvarligt hänt. Så det är väl bara att hålla tummarna för att jag tar mig igenom det här året helskinnad. ;)

Och ikväll blir det IDOL
, ruggigt underhållande!

Hoppas det är finfint med alla där hemma!
Tjing!

RSS 2.0