RUO-samtal

Hade för övrigt utvecklingssamtal för baletten idag och det gick över förväntan. Sådant värmer också väldigt mycket i själen och det borde ju betyda att hårt arbete faktiskt lönar sig.

Så med det sagt, så går jag nu och lägger mig. Är trött som en gnu och behöver nog en god natts sömn nu.

Peace out.

Dansens dag

Kom nyss hem från D2:s föreställning "Anamnes", och jag var nog inte den enda som blev otroligt rörd och grät som ett litet barn efteråt. Helt fantastiskt och rörande var det.

Jag är verkligen så sjukt stolt över att gå en sån här utbildning med alla dessa duktiga människorna runt omkring mig. Det får mig bara att inse ännu mer att jag verkligen har gjort rätt som följt mitt hjärta och valt att satsa på dansen. Det kommer jag aldrig ångra!

Och Joppes skjorta ska jag sno en vacker dag (men säg inget). Fick tjuvlåna den lite ikväll iaf.

Valborgs imorgon, och vi hoppas på fantastiskt väder!

Onsdagsmys

Har lagat mat med Evvsi och Joppe ikväll, en riktig myskväll. Och imorgon är det skola igen, sen är det Valborgs på fredag. Hjälpas ligen, vad tiden bara flyger iväg nu!

Vart tog du vägen, min vän?

Har ni fest eller?





Studentlivet

Nu är det inte länge kvar tills den här terminen är över. Och ja, tiden har gått så sjukt fort. Känns som att det var nyss som vi blev toknollade och var tvungna att skämma ut oss på alla Göteborgs gator. Men det har varit en fantastisk tid och man har hunnit lära känna många helt fantastiska människor! Och det gillas starkt.

Och har jag supertur så kommer Fia att flytta in här till hösten. Det hade ju varit HELT JÄKLA UNDERBART!


Träningsläger med Myckle i Barcelona -04. Haha, nya bilder?

Klippkort på sjukan?

Med tanke på allt oflyt jag haft den senaste tiden, så kommer jag ha världens mest tursamma liv framöver.


Det jag lyckades få med mig hem

Två par strumpor att dansa i från American Apparel, samt lite t-shirtpennor från Urban Outfitters. Här ska dansas och pysslas resten våren. Wiho!

Sammanfattning

Fredag
Galen RUO inför hela skolan och ja, det är nog aktuellt att börja jobba upp kondisen.
Mysig bilfärd upp till Sthlm med kära D1
Inkvartering hos Nicole i hennes toksköna soffa i huset mittemot Lisbeth Salanders. Status.

Lördag
Fantastisk utsikt över huvudstaden uppe på ett berg på Söder
Gólunch på "Fåtöljen" med Evvsi och Nicole
Omkringvirrande med Evvsi på Östermalm
En liten snabbshopping inne på American Apparel
Mysfika med några från klassen
Ett försök till att vara med på Cirkus Cirkörs prova-på-Cirkus. Failed.
Bio på hötorget - Snabba Cash
Två däckade tjejer i Nicoles soffa

Söndag
Tokvarm morgon med en fantastisk god frukost och lunch
Transport av oss själva till Nathanaels lägenhet (där jag hann tappa bort min mobil, få panik och sedan hitta igen den på en gräsmatta en bit bort. Och allt detta på ca 5 min). Bra, Rebecca.
Bilfärd till Globen
SHOWEN VAR HELT SANSLÖST BRA
Lång hemresa med ett flottigt stopp på MAX i Linköping
Två däckade hjältar vid 2-tiden inatt

TACK FÖR EN TREVLIG RESA!

En weekend i Sthlm










Och nu är klockan för mycket för mitt eget bästa, men tack för en bra helg!

Sista stoppet


Storstadshelg

Sitter i bilen på väg hem nu och vi har just lämnat Linköping, efter ett flottigt stopp på MAX. Helgen har varit härlig så in i bomben och har inkluderat det mesta. Men mer detaljer kommer senare. Sovmorgon till 13.30 imorgon, och jag tror det behövs. Vi hörs!

Jag tror det är dags att åka hem


Jag är i extas!


Lyxlunch


Två slitna hjältar


Dagens visa

"Långsiktigt sett - om man tror på Gud, så kommer man till Egypten".

Vi njuter!


Damn, she's hot!


Life is good


En körv mitt i natten


"Den översta underhanden räknas inte!"


Update


Here we go!

På väg till Sthlm med klassen nu. Kommer bli en grym helg!

Crazy day

Jag lever inte längre! Den här eftermiddagen har varit galen! Lees moderna var så jobbig att jag trodde jag skulle spy, har nog aldrig varit så slut på länge. Och till råga på allt så hade vi balett efter det, samt att vi stannade kvar och gick igenom jazzen inför morgondagens RUO. Puh.

Känns för övrigt lite blandat inför imorgon, ska bli kul att få "stå på scen", samtidigt som man har enorma krav på sig själv och därför känner en extrem prestationsångest. Men vi får väl se hur det kommer gå.

Och ikväll väntar tvättning och packning inför Sthlm, men hade jag fått välja, så hade jag däckat här och nu, har inte ens en gnutta energi kvar. Skjut mig, typ.


Hej, älskade vår!

En onsdag i mitt liv

Idag var det fantastiska M1 som hade sin redovisning och ja, det är en sjukt bra klass, så man kan ju säga att prestationsångesten är total nu. Hjälp!

Annars har det hunnits med en sväng in till stan (som moraliskt stöd för Joppes klippning), samt ett mysigt fika hemma hos Fia som fyller 20 år idag. STORT GRATTIS!

Inte riktigt lika bra väder idag, tokhagel!


2 dagar till Sthlm nu, tagga!

Ingen rubrik idag

Krafter kvar att använda idag? Svar, ungefär de som krävs för att gå tillbaka till skolan för att hämta min kvarglömda träningsväska (som jag inte ens vet vart den är). Hm. Alltså, ibland så orkar jag bara inte med mig själv. Ärthjärna.

Ytterligare en RUO-dag avklarad, och idag var det M2 som visade upp sina skills, och de var riktigt bra må jag säga!

Och dagens bästa - Robin skulle krympa sin tröja igår och ja, här har ni resultatet.


Men nu blir det att traska tillbaka till skolan och hämta väskan (svordomar) och sen ska jag bara inta horisontalläge resten av kvällen.

Bitterdag

Alltså, seriöst. All heder åt denna skola och utbildning, den är fantastisk! Men kommunikationen är fan bedrövlig. Skulle ha haft balett med D2 på morgonen (på vår sovmorgon), men när vi väl kom dit så fick vi inte vara med, så vi fick hoppa in och ha jazz med M2 istället. Och det är väl inte första gången något sånt här händer. Åh. Blir pissförbannad faktiskt.

Annars har väl dagen varit en okej dag. Vi hade ett toklångt hål på 3 timmar, så vi kunde ligga ute i solen och glassa, och sen avslutade vi dagen med balett. En okej dag, helt enkelt.

Eh, en annan dag, kanske?

Någongång varje år, städar jag den klassiska tros-och-sock-och-allt-annat-som-egentligen-inte-borde-vara-där-lådan. Och ni förstår kanske varför jag dras för att göra det?

Och efter det är gjort så är det ca hundrafemtiotretton sockar som saknar sin tvilling.

Onödigt vetande

Solen skiner återigen här i kära Göteborg, men det blåser kallt och jag skyller på vulkanen. Var den tvungen att få ett utbrott just nu?

För övrigt händer egentligen ingenting. Har suttit ute och läst i några timmar, läser en riktig bladvändare och det gillas skarpt. Finns ingen bättre avkoppling än att drömma sig bort i en bra bok.

Och jag fortsätter jobba på solbrännan på framsidan, kommer ha århundradets blekaste rygg i år.

Sedan imorgon drar RUO-veckan (Redovisning-Omdömde-Utvärdering) igång, då alla klasser ska visa upp vad de gjort under året för hela skolan. Och vi har vår RUO först på fredag, så det kommer bli mycket bänknötande denna vecka.

MEN PÅ FREDAG DRAR VI TILL ESTOCOLMO!

Hej, jag blåser bort.

Det är verkligen storm här idag, inte alls speciellt trevligt. Men hörde att det var snöstorm hemma, så ja. Allt är ju relativt.

Och nu tvättar jag och ikväll blir det lugnare än lugnast.

Ha en skön kväll, hejs!

Life is good

Den här dagen har fått mig att inse att jag älskar livet!

Och följande har hunnits med denna helt makalösa och givande fredag:

- har haft världens mest fantastiska modernlektion med Lee. Hon har verkligen gjort mig påmind om varför jag verkligen ÄLSKAR ATT DANSA!
- sedan efter skolan var jag och Madde (och 3 st från trean) och spelade in en musikvideo till Kristian Anttilas nya singel. Var så sjukt jäkla kul! Bara få dansa häcken av sig och ha så roligt samtidigt! Och dessutom var Kristian själv, världens mysigaste person, hur snäll och gó som helst, så vi ska styra upp ett återseende på Trästocks i sommar.
- fick även en liten rundvandring i en annan studio där de byggde upp ett helt samhälle för svt-serien "Gynekologen i Askim" som ska börja sändas snart igen, häftigt att få se hur allt fungerar och hur de verkligen gör allt från scratch.
- efter inspelningen gick jag och Madde och fikade på Condeco, första gången man kunnat sitta på en uteservering i år, magiskt!
- och kvällen avslutades hemma hos Karro och Frida tillsammans med fyra andra tjejer och en klockren film!

Så ja, visst fasiken har jag haft en helt otrolig dag!
Så nu går jag och lägger mig med världens största leende på läpparna. Godnatt!








Mums

Det bästa (eller sämsta) med att gå en sån här tuff utbildning är att man alltid tycker att man förtjänar att äta något gott på kvällarna. För antingen så är det "åh, idag har jag jobbat bra så jag är värd lite godsaker", eller så är det "åh, det har verkligen gått skit idag, så jag behöver något smaskigt att äta på".

Så nu unnar jag mig glass med varma bär och anledningen är "idag är jag så trött och har ont i kroppen och imorgon är det fredag och det måste firas". Så som sagt, det finns alltid en bra anledning till att gotta sig.


Inte alls lika awesome

Den här dagen var inte alls lika bra som gårdagen, och då beror det inte bara på att vädret var lite sämre, utan för att lektionerna inte var så klockrena. Men, men. Det ska väl finnas såna dagar också. Foten fortsätter dock att kännas rätt okej, så jag hoppas, hoppas, hoppas på framsteg.

Såg även en teaterredovisning av musikaltreorna idag, en tolkning av "En midsommarnattsdröm", och det var så sanslöst bra och roligt! Tokgillade det.

En helt vanlig morgon hos oss.


Det kallas Livsnjutare.

Och nu är jag alldeles trött för att vara vaken egentligen. Har tömt mitt energiförråd för den här veckan, så jag är faktisk evigt tacksam för att det är fredag imorgon.

Fullt hus

Jag älskar livet här i Göteborg, och jag älskar min klass!

Har haft en väldigt härlig kväll med Evve och Joppe och en utelåst Nathanael. Är så underbara människor man har omkring sig. Och imorgon blir det gófrukost innan skolan börjar. Och just nu ÄLSKAR jag dansen!

Men sängen nu. Kroppen är nog inte med i matchen i många sekunder till.

Bästbästbäst.

AWESOME!

Dagen har varit så sjukt fantastisk! Vi har dansat häcken av oss och svettats floder, vi har suttit ute och toksolat (hälften lite rödbruna nu) och nu har vi ätit en fantastisk middag. Helt seriöst. Dagen kunde inte ha varit bättre! Och ett extra plus är faktiskt att foten inte är så illa idag. Men jag vågar inte ropa hej än, sparar det någon dag. Men får hoppas att det är på väg åt rätt håll iaf. Det hade ju varit great.




Och idag fyller kära Evelina 21 år, så ikväll är det födelsedagsmys hemma hos oss. Det gillas!







Brajävladag.

This is real

Det här är världens bästa.

Du föddes 2 veckor efter mig, och sen dess har vi delat allt. Du är en vän man kan lita på i alla väder. Vi kan prata om precis allt, när som helst och var som helst. Vi kan skratta, vi kan gråta, vi kan spåra ur, vi kan ha stenkoll. Ja, vi kan faktiskt allt. Du är en vän som alla borde ha vid sin sida och jag är evigt tacksam för att jag har den turen. Sofia, du är verkligen den finaste jag har.

Dagens

Dagens plus:
Solen skiner
Ännu en lunch utomhus
Jag läser en bra bok
En rolig teaterlektion

Dagens minus:
Smärtsam träningsvärk i baksida lår (samt i resten av kroppen)
Fothelvetet (och all frustration som hör denne till)
All examinationsångst - hur ska jag hinna ta igen allt jag missat, när många saker gör så inihelvete ont?
Att inte kunna dansa fullt ut på Lees underbara modernklasser
Samt diverse annat

För övrigt är jag sockersugen och behöver nåt gott pronto.

Jag kommer sakna dig!

Nu när det ändå är officiellt, via facebook iaf (och då vet ju i princip alla om det), så kan jag ju gratulera Joppe till att han kommit in på KHiO, en jazzdansutbildning i Oslo. Sjukt bra gjort! Men det enda negativa med det är ju att han faktiskt kommer lämna mig och lägenheten till hösten. Blä.

Men detta betyder ju att det kommer finnas husrum för en trevlig själ att flytta in här till höst. Finns två personer som har första tjing, men skulle ni vara intresserade, så hör av er! En 2:a i Gamlestaden i Göteborg är väl inte helt fel? Den är verkligen tokmysig!

Vem ska nu åka iväg på misslyckade Willy's-handlingar med mig?

ontikroppen.nu

Och så var det bara att välkomna träningsvärken tillbaka. Att man aldrig lär sig.

"Eva-lina?"

Helt seriöst, vilken underbar dag det har varit! Det har varit 12 grader i skuggan och säkert nästan 20 grader i solen. Helt sjukt härligt!

Och dansen har väl gått sådär, eller ja. Det känns jättebra att vara tillbaka och framför allt att få ha Lee på moderna, men foten alltså... Den är fortfarande inte bra och det suger. Rätt rejält, faktiskt.

Men njuter av dessa bilder från dagen istället. Nu är sommaren banne mig inte långt bort!






Och till och med flip-flopsen är framtagna...

Kombolivet

Och så var allt som det ska igen här i Gamlestaden. Joppe är på plats och kombolivet kan ta fart igen, med allt vad det innebär. King.

Sen imorgon drar skolan igång igen, känns väl både och. Kommer fortfarande måsta kämpa med att ta igen allt jag missat och jag vet inte ens om foten kommer kännas bra. Har försökt belasta den så lite som möjligt för att den ska läka, så imorgon får vi se hur det går. Håller alla tummar (och stortår) för att det ska kännas bra.

Annars har vi väl två händelserika veckor framför oss. I veckan blir det hårdträning inför RUO-veckan, och nästa helg blir det en liten road trip upp till Stockholm med klassen för att se Bounce. Ska bli sjukt kul!

Nu kör vi!

Jag gillar läget

Dagen har varit fantastisk, har inte gjort ett skit, men ändå bara mått så bra. Bara njutit av nuet. Har suttit ute i värmen och läst, lyssnat på musik och druckit välsmakande kaffe. Nu är nog sommaren på väg, på riktigt. Och jag gillar det. Min kropp och själ mår helt enkelt fantastiskt bra av den här känslan.





Det är de små stunderna och ögonblicken som gör Det.

Hej, Göteborg!


Äntligen hemma.

Och för övrigt höll lokföraren på att köra på en förrymd ko idag (bara en parentes sådär).

Nu ska jag däremot sova.
Sleep tight.

It's gonna be a looong day...

På tåg 175 mot Göteborg nu och efter 50 min är jag redan less. Det här blir nog en trevlig resa.


1 timme senare...

Hur sjutton kan man säga att den här drickan ska smaka hallon och äpple, när den bara innehåller svartvinbär och morot? Eh. Eller förresten, det är ju jättelogiskt. Hur som helst. Köp den inte, den smakar utblandad fun light-saft.

Mitt ute i ingenstans nu, men tror vi passerade Köping för ett tag sedan, vilket betyder ca. 3½ timme kvar. Great.

En ovanlig känsla

För första natten på länge, har jag sovit så otroligt bra, tack sängen.

Och snart ska jag bege mig in i 08-kaoset igen. Usch, var inte på humör idag, men tur jag bara ska vistas där en kortare tid. Det ska jag nog överleva.

Tack för gott samarbete inatt.

En tid efteråt

När känslorna kommer vet jag aldrig vart jag ska ta vägen. Jag får sån ångest, sån panik och känner mig så fruktansvärt hjälplös. Men det finns verkligen inget jag kan göra åt saken. Bara försöka acceptera situationen, vilket är hopplöst. Jag önskar verkligen att saker var annorlunda.

Min nya last

Efter ytterligare en ganska så sömnlös natt, så smakade flygplanskaffet godare än något annat idag. Jag tror jag är besatt.

Och dagen har jag tillbringat i Stockholms stad och den började fint med att jag skulle försöka låsa in mina väskor i de nya supermoderna förvaringsboxarna på centralen och jag lovar (det var inte bara jag som hade problem). Hm. Stod och svor lite med några äldre damer innan vi till slut fick det att funka. Och problemet var att vi naturligtvis hade hittat några enstaka boxar som var ur funktion. Den vanliga turen.

Annars har jag bara gått runt, fyndat lite, lunchat med brorsan och nu sitter jag hemma själv i hans lägenhet och jag kommer ha en fantastisk kväll med mycket kvalitetstid för mig själv. Har redan bunkrat upp med film, kaffe, godis och loka. Så det kan nog inte misslyckas.

FÖR ÖVRIGT SÅ VILL JAG BARA PÅMINNA ER OM HUR KLANTIG JAG ÄR. Bokade fel dag på tågbiljetten. Fuck. Tur att den var i princip gratis, men ändå. Men jag är inte ens förvånad över att jag lyckats med det. Jag måste ju vara lätt efterbliven.

Men ha en skön kväll och ring om ni har tråkigt, har typ all tid i världen ikväll.

(Och ja, jag lovar att det var meningen att rumpan skulle hamna i fokus).

Klippverkstan

Blir man bra på nåt i den här familjen, så ska det utnyttjas också.


Slutstation här hos pappa nu, så nu är det väl bara packningen som kvarstår. Förstår inte hur man är kapabel att sprida ut så mycket grejer på så kort tid? Men det måste väl bara vara att man är fantastiskt bra på att göra sig hemmastadd. Och det kan väl vara positivt (för det mesta iaf).

Den klassiska flängardagen

Och som vanligt så kommer man alltid till den jobbiga dagen då det ska sägas hejdå till alla. Det känns alltid lite trist och vemodigt, men en tröst är väl att det inte är så länge kvar tills sommarlovet nu. Så nu blir det bara ca 9 veckors slit i Götet, sen kommer jag hem igen och NJUTER AV SOMMAREN med er!

Och idag hanns det med en lunch på Wayne's med sällskapet Fia, Mala, Carro, Anna och Johanna. Jättetrevligt och många härliga låg-och-högstadieminnen kom fram. Fantastiskt!




Skellefteås absolut fulaste och mest osmickrande konstverk.

Och äntligen börjar snön faktiskt tina bort här också...

Ska börja flängandet nu, men vi hörs.

Pusshej!

Slutspelsnerverna

Sitter här med syrran och hennes kompis Rebecca och ser film, samtidgt som jag frenetiskt håller tummarna för att SAIK ska ta hem segern ikväll. Vore ju fantastiskt nice, alltså. Men det är små marginaler, så det kan gå precis hur som helst. Hm. Det fina med all idrott.

Och imorgon är sista dagen här i Skell, sen beger jag mig till Sthlm - Västerås, och därefter tillbaka till Götet på lördag. Och som vanligt så har jag bara hunnit med ungefär en tredjedel av allt det jag hade tänkt mig att hinna med... Surt. Men snart är det sommarlov, bara 8 veckor kvar, så får hålla ut tills dess.

Kära syster.

En klass för sig

Den här natten var en riktig helvetesnatt. Halsen började göra ont redan vid typ 22-tiden på kvällen och sen blev det bara värre och värre, så först vid halv 7-tiden imorse kunde jag somna. Fy fan. Men hann iaf se första Twilight-filmen (som jag inte sett), så det var ju något positivt iaf.

Och idag hade jag egentligen tänkt dra in till stan en sväng med Fia, men jag mår för dåligt för det, så det får bli en vanlig, hederlig hemmadag här i Sjungande. Kul. Men får hoppas på att jag piggnar till till kvällen.

Ska sova lite till nu.

Tisdagshäng

Fia, you saved my day. Tack!

Ikväll blir det att hänga med mammsen.

6 april

Gårdagen var mysig, trots SAIK:s ovärdiga förlust. Fy sjutton, vad surt! Men annars så var det bara fint, syrran slingade min utväxt och det blev då kalas. Hade ett litet moment om att jag skulle bli brunett igen för ett tag sedan, men nja, det gick sådär. Jag tror jag sparar det till hösten istället.

Och nu väntar jag bara på att Fia kommer och gör mig sällskap. Mysigt!

För övrigt har jag lyckats bli förkyld nu också. Livet är bara för underbart ibland alltså.

Trästocksfestivalen -09.

Nu kör vi!

SAIK leder med 1-0 mot HV71, så se till att hålla det nu!

Annars är det systermys på hög nivå nu.

Svartvitt

Ingen sol här idag och det är ungefär lika färgglatt som i Ryssland. Party.

Är på lite halvtaskigt humör idag, av många anledningar. Känner mig rätt bitter faktiskt. Det är inte okej. Men en av anledningarna är iaf att fothelvetet aldrig vill bli bra. Har inte gjort något speciellt som belastat foten sen jag kom hem och ändå blir det inte bättre. Börjar bli rätt orolig att det här är något jag kommer dras med i ex antal veckor till. Great.

Annars får vi se vad dagen har att bjuda på idag? Inledde dock starkt med Ballerina-kex-frukost och kaffe. Det kommer nog göra succé för dagen.

Ett spårat fika

När syskonen Markgren samlas, så har man sällan tråkigt. Och ikväll var det en fika hos mamma i Sjungande som spårade ur.


Lukas fastnade med sitt finger...

....och här hade han försökt få in en hel skinkskiva i näsan...

...och här vet jag inte ens vad han gör.

Och jag hann spilla lite Guldus...

Och Dexter fick vara med på ett hörn.


Och nu är det verkligen högaktuellt att ta sig en dusch.

Sov gott!

"En steak & cheese med extra lök, tack!"

Gårdagen blev riktigt bra! Först middag med Fia och hennes mamma, därefter förfest med 87-gänget och slutligen utgång på ett överfullt Station 8. Var helt galet med folk och det kändes som en juldag i repris. Men det var fantastiskt trevligt.








Kvällen avslutade sedan jag och Fia på Subway, sen slocknade vi båda två i syrrans säng. Great.

Och idag har det varit en GRYMT BRA vårdag! Så efter några timmars pressande på balkongen, så tror jag nog att man fått sig lite färg.


Party, party

Nu taggar jag för middag hos bästa Fia, förfest hos Johanna och utgång på Station! Blir en fantastisk eftermiddag och kväll här i soliga Skell. UNDERBART!

Återförenade


Ett vitt landskap

Efter 9 timmars bussresa till Uppsala och ytterligare 9 timmars bilresa till Skellefteå, så är man äntligen hemma. Och mer snö var det nog längesen jag såg. Det är helt vansinnigt, men vackert. Tycker ändå om det, så länge solen skiner iaf.

Och nu sitter jag hemma i pappsens lägenhet med Simone och Marcus. Är verkligen mysigt att vara hemma, har saknat allt och alla.

Och imorgon väntar utgång tillsammans med den BÄSTA, samt några andra tjejer. Blir grymt!



Det är faktiskt helt sjukt.

RSS 2.0