Shopping

Och värmen fortsätter att ta kål på en... Herregud, börjar tvivla på om vi verkligen bor i Sverige? :)

Har varit ner på stan och shoppat lite ikväll. Hittade en kjol, en tröja, ett par skor och lite mer smått och gott. Kul att äntligen få köpa sig något, var riktigt längesen sist. Men nu framöver blir det att hålla hårt i alla pengar... Mmm.

Fullt ös i parken idag.

Back in town

Är tillbaka i Stockholm nu efter en olidlig bussresa. AC:n på bussen hade pajat och det var inte svalt kan jag väl säga. Det rann svett på i princip alla på bussen. Nä, fy sjutton. Något av det mest outhärdliga jag varit med om på länge...

Men imorgon blir det nog att bege sig in till stan en sväng på eftermiddagen och shoppa lite!

Och nu, sova kanske? Problemet är bara att det är hundrafemtioelva grader i lägenheten. Och det är INTE okej.

Men godnatt på er, PUSS!

Weee!

Det är nästan inte okej att det är såhär varmt ute (men jag klagar naturligtvis inte), det är bara helt sjukt! Känns bara inte som att man är i Sverige iaf... :)

Frisbeegolf ikväll, spännande grejer! :)

Sen imorgon blir det jobb och sen åker jag tillbaka till Sthlm.
Och på onsdag blir det Skell igen... Himlarns vad mycket flängande alltså.

Har jag sagt att jag älskar sommaren?

Alltså den här veckan har varit helt sinnessjukt bra! Så otroligt bra väder, dans, storschtaaan och nu Linköping. :) I love it.

Har legat ute idag och jag tror faktiskt att jag har bränt mig lite, farligt farligt... Trodde inte riktigt att det var möjligt i Sverige. Men så kan det gå då man är fåfäng och vill bli brun, haha.

Och ikväll blir det gómiddag! :) Fläskfilé med potatisgratäng, behöver jag säga mer? :)

Ja!

Fick nyss veta att jag kommit in på förberedande Danslinjen på Balettakademien iaf. Så det känns ju bra det iaf! :)

På väg till Linkan...

Tack datorn, för att du håller mig sysselsatt.

Har varit två tuffa dagar på BA nu och jag fick tyvärr beskedet ikväll att jag inte gått vidare, men det känns ändå helt okej. Det har inte alls gått min väg i veckan, har nästan känt mig lite loj och inte känt att jag presterat mitt bästa, så det var inte alls speciellt oväntat att jag skulle åka idag. Men, men... Tycker det var så otroligt jämnt mellan alla sökande också, så det kändes lite hugget som stucket ifall man skulle klara sig eller inte... Men jag är ändå nöjd. Så, ja. Bara att hålla tummarna för Gbg nu iaf. :)

Ska söka förbereande BA på lördag också, så det blir nog bra.

Men nu blir det att sitta på bussen i två timmar till. Usch. Men vi hörs!


Livsnjutarn'

Har haft ytterligare en helt fantastisk dag här i Stockholm. Började dagen på BA med balett och modernt. Baletten gick faktiskt förvånansvärt bra, men moderna gick sådär. Men jag har aldrig varit med om att jag svettats så mycket som jag gjorde idag. Typ 50 pers i en danssal med gassande sol in genom fönstrena. Fy, sjutton! 

Sen så är Nils här idag, han har mellanlandat här innan han åker till Spanien imorgon, så vi har gått lite på stan, glassat lite och ätit middag med brorsan på ett riktigt fint ställe i Gamla Stan. :) Och nu sitter vi på ett vandrarhem på Östermalm, (skitmysigt) och bara tar det lugnt. :)

Sen imorgon blir det att mysa med f.d kombon, Linda. :)



Yes!

Jag klarade första gallringen på Balettakademien iaf, så imorgon väntar balett och modernt och sen på torsdag jazz och street, sen blir det gallring igen. Hej och hå. Men nu är det bara att köra hårt alltså och hoppas på att det räcker en bit till! :)

Och nu ska jag njuta av min Brämhults.

Stekarn'

Idag har det inte gjorts mycket alltså. Har en träningsvärk från gårdagen som inte är nådig, vilket bidragit till ingenting-görandet en hel del, men det största skälet har faktiskt varit vädret! Vilken dag det har varit altså! Inte ett moln på himlen på hela dagen... Så jag har legat i en park, Tessinparken, hela dagen och stekt. Skönt.

Och nu börjar den långa väntan på resultatet från BA. Får veta kl. 19 om jag gått vidare till imorgon eller inte... Och jag börjar bli alltmer osäker på hur det gått. Huvva.

Fick även en fråga av en tant då jag gick hem från parken ifall jag verkligen var svensk. Och ja, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den frågan, men jag antar att jag kanske fått lite färg idag då? Eller?

För övrigt är vissa så 08:or så jävla bittra att man undrar hur de ens står ut med sig själva. Började tjafsa med en expedit på Coop lite halverst om att Brämhults juicen som jag skulle köpa kostade 31.50 och inte 40.50 som hon påstod. Haha. Jävlar vad förbannad hon blev då hon insåg att jag hade rätt. Haha. Det var nog dagens bästa.

Storschtaan


Hade nyss skrivit ett inlägg som försvann. Så orkar inte skriva om allt igen. Men kan säga att jag haft en fantastisk dag här Stockholm, härligt väder och allt. Och BA:s första prov gick okej, har ingen aning om hur det kommer gå, men får veta imorgon. Och nu sitter jag och ser Beck med brorsan, trevligt värre! :)

Och imorgon är jag ledig, så då hoppas jag på fint väder, så man kan pressa lite. :)

Men jag håller er uppdaterade.

DM på Norrvalla

Ja, det kanske inte gick sådär vidare bra för syrrans lag och storförlust blev det. Tyvärr. Men bara att komma igen med nya tag.

Simone in action. :)




Och nu är det bara packning som gäller... Åker till Stockholm imorgon 6.30 (!), sen blir det BA-audition. Och jag har nog aldrig känt mig så mycket ur form som nu. Otränad som satan och fortfarande lite förkyld, så jag har faktiskt inte så höga förväntningar på veckorna som kommer, men jag kommer självklart att göra det bästa av situationen och köra hårt. Men ja. Önskar att formkurvan hade pekat uppåt och inte sjukt mycket neråt som den gör nu. Aja. Håller er uppdaterade om hur det går...

Sen i helgen blir det en sväng till Linköping och jobba och sen tillbaka till Stockholm och beroende hur det gått den här veckan, så väntar ytterligare en tuff vecka med olika dansprov nästa vecka. Hej och hå. Men kul ska det bli! :)



Tokskön dag i Bastuträsk

Har varit i stugan idag en sväng och det har varit en riktigt härlig dag (om man bortser från de 11 nya myggbett som man fått ta del av). Men det har ätits gott, spelats kubb och så har vi umgåtts med släkt från huvudstaden. Trevligt värre! :)






En söt liten ekorrunge på besök :)

Morfar



Och nu blir det att se Simones DM-match i fotboll. Stämningsgården IK- Sunnanå SK. Hm. Sunnanå är ju rätt bra alltså... Men får hoppas Stämnings kämpar på iaf. :)

Bilder från midsommar

Tårta på G.






Mycket dålig tajming...

Har börjat bli riktigt förkyld nu och det är inte läge. Inte på något sätt. Åker till Sthlm på måndagmorgon för BA audition hela veckan (beroende på hur det går), sen blir det att åka ner till Linköping över helgen och jobba, sen förhoppningsvis tillbaka till Sthlm igen på måndagen och slutligen hem till Skellefteå för att vara med på den årliga STADSFESTEN! :) Men som sagt, inte okej att bli sjuk nu... Det finns bara inte.

Men idag har jag iaf hunnit med att jobba, sen var jag förbi pappsen en sväng. Alltid lika trevligt. :)

Och nu ska jag sova. Eller försöka iaf... För det är lite svårt att acceptera att klockan är halv 1 på natten när solen fortfarande är uppe. Jaja. Natti. Och tack för idag.

Tillbaka till vardagen...

Ja, då hade man jobbat sin första dag på Konsum igen. Gick ändå helt okej med tanke på att det var över ett halvår sen jag var där senast. Och imorgon väntar en låååång dag. 7.45-18. Kul. Och ännu roligare är det att jag ska lära upp en ny tjej att räkna kassan. Haha. Jag är ju verkligen rätt person för det jobbet då jag inte ens räknat kassan själv på typ ett år. Blir nog kalas.


Och nu sitter jag och Simone och myser. Skönt att vara hemma alltså. :)


En glad nyhet...

...är iaf att jag slapp betala någon övervikt. En väldigt förstående tjej satt i kassan och sa att hon var likadan och det var helt lugnt. Tack för det, sa jag och gick glad därifrån. Äntligen något som går min väg idag.

Och nu väntar bara en flygresa i världens minsta propellerplan. Wey.

What a wonderful day...

Vilken jävla dag alltså. Ursäkta språket, men är inte på mitt bästa humör nu alltså. Började dagen med att sova betydligt längre än vad jag hade tänkt, så klev upp och packade det sista, vägde väskan och insåg att den vägde på tok för mycket. Så efter otaliga försök att göra en någorlunda prioritering av vad som var nödvändigt att ha med sig och inte...  (Jag menar, vissa kläder kanske kommer till användning någongång under de 5 kommande veckorna. Men vad f-n, jag har inte använt en tredjedel av plaggen på mer än ett år, så varför ska jag anvä'nda dem just nu? Äh. Skitsamma. De fick följa med ändå.) Bra Rebecca.

Hur som helst, sen beger jag mig till Intersport för att köpa ett par skor till mammsen. Och jag, tidsoptimist som jag är, så tar jag mig dit alldeles för sent, men tycker ändå att jag till slut står i god tid och väntar på bussen. Men inte räckte det tydligen. Nä, för de har tydligen ändrat busstidtabellerna till sommartiderna just idag. Helvetes, och den bussen jag borde ha åkt med hade redan åkt förbi. Så där står jag och inser att jag är helt körd. Men tacka vet jag räddaren i nöden som var Mickis, som kom och skjutsade mig till tåget. Vilken hjälte! Så jag hann med tåget i tid till slut. Men när jag kom till tågstationen så tänkte jag att det skulle ju vara gott med något att äta (hade varken ätit frukost eller lunch innan jag åkte), så jag går in på Pressbyrån, raffar åt mig det jag vill ha och ställer mig snällt i kö. Men nog fan är det en virrig jäkla pensinör framför mig som ska ha allt som man inte borde köpa en dag som denna. Så ingen mat hanns med att köpa där heller och jag fick svälta i ytterligare 3 timmar. Kul. Och inte nog med det. Hade två japanska högljudda ungar mittemot mig, varav en var iklädd vadderad Supermandräkt och en som satt och anföll mig med sina japanska hi tech-leksaker. Fantastiskt underhållande.

Men nu, på Arlanda, så har jag äntligen fått min mat. Och jag tror aldrig att någon mat har smakat så gott någonsin.Och sen blir det väl bara att se hur mycket övervikt jag ska betala. Det ser jag framemot.

Men ha det. Vi ses kanske snart i Skell? (Om nu inte planet blir kapat eller nåt.)
Puss.



Norrköpingsvisit

Igår gjorde jag och Nils en tripp till Norrköping och hälsade på brorsan i hans tokfräscha hus! :) Det blev en fantastiskt trevlig kväll och Daniel presterade en makalös middag - GRILLAT med potatis och b-sås. Mmmm.


Och idag har ja jobbat min sista dag på Intersport på 5 veckor, för imorgon bär det av hemåt till Skellefteå för att vara där en vecka, i Stockholm i 2 veckor och sen Skellefteå i 2 veckor till. Blir en väldigt flängig sommar, men känns samtidigt riktigt kul att få komma hem och umgås med familj och vänner, var väl en 4 månader sen man var hemma senast...

Men ska väl ta och styra upp packningen.



Simones skolavslutning

Ja, nog är hon söt nog alla gånger, min kära syster. :)


Skolavslutning Danslinjen 08/09


Stående fr.v. Karoline Sjöström, Anna Markström, Amanda LIdholm, Lovisa Wallerström, Linda Arenhage, Johanna Lindgren, Cassandra Bjerge, Kristina Rex, Magdalena Ericsson, Kristin Olsson, Maria Schöllin, Sophia Larson
Sittande fr.v Jag, Elin Ljungberg, Amanda Folkö, Linn Lundmark

Vi hade i alla fall tur med vädret...

Eller?

Tycker i alla fall att de kunde ha bjussat på sol på någon av mina 5 lediga dagar åtminstone. Men icket.

Marknad igår här i Linköping och säg, såg inte det här förbannat frestande ut? Engelskt godis. Mmmm. GE MIG!

Och på dagens schema står det absolut ingenting.

Betapet

Jag har blivit besatt av detta spel... Och för att inte prata om vetgirig.nu. Håller jag på att försöka bli allmänbildad eller? :)

Har varit och fixat läkarintyg till BA nu också. Världens kortaste och ovärdaste besök... Och inte nog med det, dyrt var det också. Jaja. Det ska kosta att få leva sina drömmar alltså.

Har även hunnit med en löptur med Nils idag också. Annars har det inte hänt mycket. Hade förväntat mig strålande sol och varmt idag, men det var ju inte riktigt det som väntade då jag steg upp imorse... Så största dagen har tillbringats inomhus med betapet och kaffe. Hm.

Men bara 5 dagar kvar till hemresan nu.

För mycket ledighet...

Helt seriöst, vad gör man när man är ledig 5 dagar i sträck? Tror inte jag är gjord för att vara ledig. Nog för att jag alltid vill vara det när jag inte är det, men när jag väl är ledig så blir jag uttråkad direkt. Illa.

Har iaf varit ute och sprungit Skäggetorp runt nu, var rätt skönt att få röra på sig lite... Och sen blir det nog att pallra sig ner till stan. Ska skicka in Balettakademienpapprena till Stockholm imorgon, så hade tänkt börja i lite bättre tid än förra gången, haha.

Och tror ni jag längtar lite tills den här bruden kommer hem? :)

Sorgligt avsked på Knektgatan

Idag har det varit en tuff dag. Alla lägenheter är tömda och alla har åkt hem... Känns så himla konstigt. Fattar inte ens att det är slut... Men man får ta med sig allt man fått uppleva under det här året och verkligen försöka hålla kontakten med alla underbara människor man lärt känna. Sophias änglar, jag kommer saknar er som fan!


Men som en tröst så har jag och Linda gått och köpt pizza, så nu sitter vi i Nils lägenhet och är segare än någonsin. Vi är riktiga vrak båda två.

Och gårdagens avslutningsfest blev väldigt mysig. Vi var bara hemma hos 43:an hela kvällen och bara pratade om året som varit och hade det väldigt mysigt. Känns verkligen jobbigt då man tänker på vilken underbar klass man haft och jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer kunna få en lika bra klass. "Vår klass är en KLASS för sig, om man säger så..." :)







Flyttstädning!

Finns det något tråkigare? Nä, det gör det fan inte. Men vi är nästan klara nu iaf, bara lite småjobb kvar, men det ska vi ta imorgon och på fredag.

Skolavslutning imorgon. Vadå nostalgi? Men det ryktas om att det ska bli sjukt kallt imorgon. Hoppas inte...

Nu blir det sängen.
Natti, natti.



Separationsångest x1000. Usch. :(

Lunnevadslunken

Har haft friluftsdag idag på skolan, först sprang vid Lunnevadslunken, kom tvåa av alla tjejer (Åse, dansläraren sprang hem vinsten), så jag är nöjd, för hade egentligen bara tänkt springa för skojs skull, men tävlingsdjävulen i mig kom fram och då blev det som det blev. Stukade foten till råga på allt också, men det var det värt. Kan då gå nu iaf, men missade fotbollsturneringen i eftermiddags. Jävligt synd, för jag var så sjukt taggad på den... Aja. Linn gjorde ett makalöst jobb ändå och alla andra i klassen också! Makalös laganda! :)

Och kvällen har jag tillbringat med världens bästa klass på Ghingis (en restaurang) och ätit en trerätters buffé. :) Kanske det godaste jag ätit på länge! Är helt frälst! Så nu sitter jag här med en tokuppsvälld mage och bara väntar på att bli trött.

Imorgon väntar sista lektionen. Känns tragiskt som fan... Kommer sakna den här klassen som bara den, för jag har aldrig haft en bättre klass. Jag är typ kär i allihopa, så underbara människor! :)



RSS 2.0