Jag lever

Har det bara fint här i Uppsala! Har träffat Linda, varit på bio och sett "This is it" (SE DEN!), varit ute och promenerat en hel del i den vackra staden, druckit massa chailattes och ikväll väntar utgång!

Och ja, det suger att lovet snart är slut.

Ha det så länge!

Uppsala nästa

Hittade en tokbillig biljett till Uppsala, så nu är jag på väg dit, tjoho! Var dock tvungen att stiga upp 4 imorse och det är något jag inte tänker göra om alltför ofta... Men, men... Får man en biljett för 95 kr så är det faktiskt värt det. Ska hur som helst bli grymt trevligt och så får jag ju träffa den här härliga bruden!

Jag hjärta Gbg

Det är först nu jag börjar inse vilken underbar stad det här är, speciellt när solen skiner och man har all tid i världen att bara känna lugnet och bara njuta av livet.

Åkte in till stan och mötte upp Fia och Pär idag och vi begav oss till det mysiga Haga och satte oss och fikade. Vet verkligen inte hur många kaffekoppar jag har druckit de senaste dagarna, men jag känner att om jag fortsätter såhär så lär ju mina tänder vara helgula innan året är slut. Så får nog lugna ner mig lite.




Och en till bild från gårdagen.

Sen så är det ju inte varje dag som man har en beachvolleyplan i ett köpcentrum.

Hur som haver så vill jag tacka Fia (och Pär) för några riktigt härliga dagar här med er! Har haft det jättemysigt och trevligt, så TACK!

Pustervik

Hade väldigt trevligt igår! Åkte in till Järntorget och Pustervik och satt där och snackade skit och drack allt ifrån kaffe till öl. Och ja, mycket trevligt var det med andra ord!



Mölndal runt

Har haft Fia på besök här hos mig nu i en dag och det har varit väldigt mysigt. Tacomiddag och 6 timmars soffsittande med bl.a "Love Actually" igår och rundvandring i Mölndal idag. Hittade några mysiga platser som jag inte hade någon aning om att de fanns heller, så det har varit en riktigt mysig dag! Och ikväll blir det att åka in till stan och sätta oss på något fik/pub eller liknande. Trevligt värre!





Och jag tycker att dessa konstiga pumpor också kunde få vara med på ett hörn. Det är ju trots allt snart Halloween.

Städil

Vet inte om jag är övertrött eller om jag bara är förnuftig som städar (var ett bra tag sedan). Hur som haver, så har jag nu tvättat två veckors tvätt, dammsugit, skurat och sorterat kläder. Ja. det är nästan så att jag är lite stolt över mig själv.

Och ikväll blir det att umgås med Sofia och bara ha en riktig slapparsöndag.


"Projekt-hitta-den-andra-tvillingsocken" gick sådär och jag får nog starta ett nytt mode med endast omaka sockar.

Och tack igen för igår, ni fantastiska människor!

Hej, hamsterkinder!

10 cheeseburgare

Gårdagen blev sjukt spontan och lyckad! Började med att jag och Frida var själva hemma och drack lite och tittade på reprisen av "Mammas pojkar", sen hipsvips så dyker en gammal barndomskompis upp med sina tre kompisar och det blir helt plötsligt en liten förfest hos oss. Sen beger vi oss ut till ett ställe som heter Valand och där möter vi upp Fia och Pär och det blir dans för fulla slanten. Och kvällen avslutas sedan på Donken med en beställning på "10 cheeseburgare". Och dem försvann lika fort som vi fick dem.

Sen skulle man ju tydligen ha ställt om klockan idag och det hade jag totalmissat, så jag steg motvilligt upp för en timme sen, gjorde iordning och tvätten och gick ut till tvättstugan. Men nähä. Klockan var visst inte 11 än. Förbannade vintertid!



















Kostar det så smakar det.

Tack för en grymt trevlig kväll!

Underbart att ha dig här!

Har haft en jättemysig dag med Fia på stan! Vi gick och fikade, shoppade lite, stod i kö för att få ta oss in på systemet och snackade skit för fullt. Åh, vad jag har saknat dig, vännen!

Och ikväll väntar utgång med den här snyggingen och m.flera. :)

Uppe med tuppen

Vad är problemet?

Första dagen jag får sova ut och så vaknar jag tidigare än jag brukar och kan inte somna om. Bra där.


HÖSTLOV!

Vissa lov förtjänar man faktiskt, som det här till exempel. Och fredagen hade inte kunnat bli så mycket bättre. En jättehärlig dag i skolan! Började dagen med balett som gick helt okej faktiskt, sedan blev det klassfika på jazzen (totalt otippat), för att sedan avsluta med en grymt rolig kontaktimpro-klass. Trivs verkligen kalasbra i klassen och med allt runtomkring! Så just nu kan jag verkligen säga att JAG GILLAR LÄGET! Och imorgon blir det stan med världens bästa Fia och sen utgång?

Känns skönt att slippa stiga upp 7 några dagar nu och att slippa sitta och halvsova på en spårvagn i en halvtimme varje morgon.









Och ikväll är det fullt hus här i Mölndal med en hel hög med brudar. :)

Guys and Dolls

Vi var och såg en ovanligt bra musikal på Göteborgsperan med skolan ikväll och som vanligt så är det svårt att ha tråkigt med dessa härliga människor som finns på BA.

Fick även massage idag och det var tortyr. Så det var verkligen ingen "Åh-vad-skönt-jag-tror jag-somnar-massage", utan snarare "jag-vet-inte-om-jag-ska-gråta-eller-skrika-eller-be-om-att-bli-skjuten-massage". Men känns bra efteråt iaf, så vi får väl se om det blivit någon skillnad till imorgon.

Sova nu - och bara EN dag kvar till lov!









En mysig höstdag i Göteborg

Idag har det hunnits med en hel del faktiskt. Började dagen med jazz och balett, därefter begav vi oss till Pustervik för att se en dansföreställning. Därefter blev det fika, samt lite shopping på några av Göteborgs bakgator. Jättemysigt! Och middagen åt vi på en mysig kinesisk restaurang i Gamlestaden och därefter väntade treornas slutföreställning. Och vad ska man säga? HELT SJUKT, vad de var bra! Jag är så imponerad och min dröm är att jag själv ska vara där om 3 år! Vilket jag givetvis ska vara såklart.










Raggsockor i oändlighet.

Sova nu, ytterligare en lååång dag väntar imorgon.
Over and out.

It hurts

Träningsvärken är tillbaka!

Hade lektion med Torbjörn (vår ordinarie modernlärare) igår för första gången på 2 veckor och det gjorde sitt kan jag ju säga. Har ont i muskler som jag inte ens visste fanns. Aj.

Snart fredag, eller ja. Nästan iaf.

(Är inne i en liten nostalgi-period nu då jag bara njuter av att kolla på gamla bilder, så det kanske ni får stå ut med ett tag).

Jag och Kajza på vår föreställning i tvåan på gymnasiet. Den gamla goda tiden, ni vet.

Faktiskt

När jag tänker efter så har det här faktiskt varit en riktigt bra måndag och jag är riktigt taggad på veckan som kommer! Blir att se treornas föreställning på onsdag, sen gå och se musikalen Guys and Dolls på torsdag och sen är det fredag och hipsvips så kommer Sofia hit. Hur härligt kan inte saker kännas ibland?

Det enda som gnager är alla dessa måsten osv. Att jag måste öva som en gnu på steppen, bli vigare, få mina knän att sluta plåga mig, tvätta mina danskläder, städa mitt skåp, handla mat, städa mitt rum och ja. Det var nog bara det.

Och på tal om ingenting så vill jag utomlands exakt nu.
Kreta aug-06

Tjeckien feb-07


Turkiet Maj-07

Turkiet Aug-07

Gran Canaria dec-07

Tunisien juni-08

Egypten april-09

Skulle kunna lägga ut flera tusen bilder, men det är minnena som räknas. Och de finns de gott om från alla dessa resor.

Sleep tight.

Måndag - igen

Julian vill ha spagat med minst ett ben innan jul och det jobbar vi stenhårt på.



Vackert!

Nä, men har kanske haft världens längsta måndag idag. Har haft möte med vår grupp inför julspexet och jag tror det kommer bli riktigt bra faktiskt. Många sjuka idéer kom dock upp, så vi får väl se vad som blir kvar av det i slutändan.

Men, nu ska jag försöka få mig loss från väggen. Har legat och stretchat ett bra tag och har börjat tappa känseln i benen nu, så lite assistans hade inte varit helt fel. Sjuk hobby man har egentligen då man väljer att plåga sig själv på det här viset.

Roast ikväll iaf. Det är verkligen min stund.

In i dimman...

Nä, så illa blev det faktiskt inte. Men vi gick ut och satte oss på någon liten pub, delade på en flaska vin, gick in på Hard Rock och ut lika fort, hamnade på ett ställe där medelåldern var 50+ och vi drack en drink för 126 kr och åkte hem. Intressant kväll med andra ord.


Universeum nr 2

Blev ett kärt återbesök på Universeum och denna gång med Nils, Daniel och Åsa.











Och nu en sväng in till schtaaan!

Göteborgsoperan

Var för övrigt och såg några riktigt bra dansföreställningar på Göteborgsoperan igår. Det var riktigt trevligt, inspirerande och bra och det var bara värt att nämnas under en skitvecka som denna.

Men som sagt.
Snart kommer den här bruden hit och det ser jag framemot som bara den!




No pain, no game

Det här har varit en riktig skitvecka i skolan, har haft ont i knäna, känt mig helt kass och varit helt omotiverad... Dock så känns det som att det kommer komma såna här veckor lite då och då, så det är nog bara att bita ihop, gilla läget och komma igen med nya tag under nästa vecka.

Och ikväll är det fredagsmys på hög nivå med god mat och bål. Sen så har jag dessutom fått finbesök av Nils och kissarna. Mycket trevligt! Och imorgon så blir det att åka in till stan och träffa broder Daniel och Åsa. Blir nog en tokbra helg det här trots allt... Och sen är det bara en vecka kvar till höstlov och tills jag får besök av världens bästa Sofia!



Och ett litet smakprov från BA. Alla medel är tillåtna för att komma åt den perfekta utåtvridningen, haha.

Höst, underbara höst.


Boooring

I brist på annat att göra... (Tack, Fia!)

Dagens humör:
Otroligt glad, men förbannat övertrött pga de få timmarna av sömn.

Dagens borde: Veckohandla på Willys.

Dagens frisyr: Lördagens otvättade festhår med cigarettlukt.

 

Dagens klädsel: Svarta kalasbyxor, gråa och alldeles för stora Bert-strumpor (säkert ett par som jag råkat sno av någon stackare), slitet linne och en ännu mer sliten och urtvättad trikåtröja med konstig lukt i armhålorna.

Dagens planer: Somna tidigt (redan för sent), samt se Roast på Berns.

Dagens materiella vill ha: Hårnålar (vart tog alla de andra vägen som jag köpte förra veckan?)

Dagens längtan: Att det blir fredag.

Dagens fundering:
Kan ingen kapa spårvagnen någon dag?

Dagens beroende: Lime med salt (Karros pojkvän har fått mig att tycka om något som är ännu mer konstigt än att ha kaviar på pannkaka).

 

Dagens tråkigaste: Spårvagnsresorna (funderar fortfarande på den där kapningen...).

 

Dagens personer: Klassen, givetvis.

Dagens roliga: Nä, vissa dagar är bara inte roliga.

Dagens låt: Björnen sover.


Julkänsla

Jag och Karro var tvungna att gå iväg och handla lite och av någon anledning så fick båda två väldigt mycket julstämning. Sjukt mysigt!

Vackra höst

Hösten är verkligen den vackraste årstiden när solen väl skiner!


Däremot så är vår utsikt på baksidan inte riktigt lika fin...

Och...

...nu vankas det pannkakor, eller plättar? Vad är egentligen vad? Jag skulle nog kalla det för tunnpannkaka. Punkt slut.

Tranquilo

Hade sjukt trevligt igår! Halva Karros klass kom hit på förfest och det var fullt drag från start! Och det blandades Mojitos för fulla muggar, så pass mycket att mixern brann upp till slut. Illa! Sen blev det Champagne och utgång på salsaklubben, Tranquilo, och med tanke på att det var ungefär 95 procent killar och 5 procent tjejer där, så hade vi fullt upp på dansgolvet. Haha. Sen så avslutades kvällen på Burger King.

Och gårdagens bästa var:
- TAXI, TAXI?
- Nä, tack...
- Pojkvän, pojkvän?

Haha. Ett tappert försök iaf.














Mojitos, fotboll och utgång ikväll!

TAGGA!

Har varit på stan en sväng idag och jag måste säga att jag inte riktigt avgudar allt folk som finns i denna stad. Mycket folk överallt och trångt och jävligt på varenda gata... Det enda positiva med storstäder är att det finns mer affärer och jag lyckades faktiskt fynda ett linne och en kjol på Weekday för endast 300 kr. Det var jag värd, tycker jag,

Dags att börja partaja nu va?




FREDAG, underbara fredag!

Undrar om jag någonsin sett framemot en helg såhär mycket? Nä, 12 dagar i skolan har verkligen tagit ut sin rätt, så ja... Nu är man faktiskt värd en grymt skön helg.

Men ack, vilken rolig vecka det har varit ändå måste jag säga! Har varit så inspirerande med lite gästlärare och att man bara fått chansen att dansa loss lite!

Sen så kan jag ju säga att klassen är ju faktiskt helt underbar! Trivs hur bra som helst.

Och hela gårdagen och natten tillbringade jag i Jonathans lägenhet tillsammans med Evelina, Maria och Robin. Och fy bubblan, vilken trevlig kväll det var. Blev många härliga skratt och vid 1-tiden inatt så fick vi ta del av en fantastisk dansuppvisning av Jonathan, iklädd superheta jazzpants. Finns inga ord för den stunden. Så ja, vad mer kan man säga än att jag stormtrivs med dessa människor.





Och ovan ser vi vår energiladdning för att orka med fredagens sista lektion. Bra grejer, haha.

Gamlestadsmys

Är hemma hos Jonathan och Evelina i Gamlestaden nu, riktigt trevligt!

TRÄNINGSVÄRK!

Seriöst! Jag trodde inte att man kunde få såhär ont i kroppen så sent in på terminen... Men fan alltså! Det är helt sjukt! Känner mig verkligen minst 20 år äldre idag...

Och så var det ju det här berömda onsdagsfikat idag och med på bild i gul tröja är vår jazzlärare, Julian. Riktigt härlig snubbe det där, alltså. :)



Inspirerande!

Hade klass med en kille från Göteborgsoperan idag och det var så otroligt underbart och jag insåg verkligen varför jag älskar att dansa! Sen så har vi haft våran första körlektion idag och det känns som att det kanske finns hopp för vår klass ändå, tror vi kommer bli en makalös kör.

Och nu är det storstädning här i Mölndal. Tror aldrig mitt rum har varit så rent sen jag flyttade hit... Känns skönt.

Annars är allt som det brukar vara. Man sover, tränar och äter och däckar framför tv:n varje kväll. Sicket liv man lever alltså!

Men om man skulle ta och duscha kanske?






Bra start på veckan!

Vet inte vad det är, men är så himla glad nu! Hade en kanondag i skolan idag och baletten gick ovanligt bra. Kan ju iofs bero på att det är måndag och att man inte lyft sina ben på två dagar, men ändå! Kändes bra för självförtroendet... Däremot så är ju steppen fortfarande en klass för sig och jag undrar om jag någonsin kommer förstå principen med stepp. Hm.

Tisdag imorgon och teater, modernt, balett, danshistoria och kör står på schemat. Spännande, spännade! Vi har nämligen bestämt själva i klassen att vi vill ha kör på schemat, så nu ska vi äntligen få det. Haha, blir intressant att se vad det finns för kapacitet i vår klass.

Och nu planeras en liten Mojito-fest på lördag här i Mölndal, vilka är sugna?

Visst längtar man hem?

Och så har snön kommit hem till Skellefteå. Underbart!



Höstrusk

Usch och fy, vad det har varit risigt väder idag! Vaknade av att det haglade in genom mitt öppna fönster och sen så har det regnat och blåst mer än nånsin idag...

Har varit och hjälpt Evelina med flytten nu också och det blev en hel del grejer, så vi har nog varit ruggigt hatade idag på spårvagnarna. Men vi kom då fram till slut och ett litet firande av Kanelbullens dag på Pressbyrån hann vi också med.

Och nu lagar jag och Frida fantastiskt god söndagsmiddag. Potatisgratäng och fläskfilé! Det är vi verkligen värda idag.



Slitna

Ja, gårdagen blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, så istället för utgång så såg vi Körslaget, sen somnade Frida i soffan och jag och Evelina fortsatte se någon halvbra film tills vi blev skittrötta vi med. Så utgången får vi helt enkelt ta igen nästa helg.

Och nu ska jag snart åka iväg på det andra tillfället med Flamenco-workshopen. Var väl sådär kul igår, absolut inte det roligaste jag gjort i mitt liv, men inte heller det tråkigaste. Men att stampa i golvet och att koordinera det med armar och klappar är inte riktigt min grej.

Sen så blir det att hjälpa Evelina att flytta. Hon ska flytta in till Jonathan i våran klass som just blivit ensam i sin 2:a efter att hans rumskompis flyttat... Så då kommer hon bo där tills vidare tills hon får sin lägenhet. Och jag säger då det, kommer bli grymt tråkigt när hon lämnar oss här i Mölndal. :(

Surrikatfamilj?

Alltså jag säger bara det - D1, vilken fantastisk klass ni är! Tokmysiga hela bunten! Har nästan gråtit och kräkts av skratt ikväll. Helt sjukt. Och som vi har ätit... (Tror den där dietistföreläsningen satte sina spår, haha.)

Och ett av kvällens bästa var följande:
Jag och Sofia sitter och diskuterar Rezas klänning i Idol och att den är köpt på H&M och jag säger då:
-Den där klänningen passar så bra på någon som är lite mörkare i hyn...
Och då ryter Jonathan till med en upprörd ton:
-Men jag är inte från Algeriet!
(Haha, det är inte lätt att höra rätt alla gånger...)

Och sen så var det ju det här med andra språk och dialekter. Vi har en norsk och en dansk i klassen och resten av klassen är från alla möjliga orter i Sverige. Så det här med kommunikationen och att förstå varandra fungerar inte alltid sådär kanonbra. Haha.

Nu blir det dock sängen. Flamenco-workshop och ev utgång väntar imorgon.
Puss och natti!










Trött, eller trött?

Ja, det är ju inte så mycket på variation på det jag skriver. Man är mest bara trött och sliten hela tiden, så det enda man gör är att vara i skolan och komma hem och äta och duscha och se Idol. Men vad sjutton, det är bara att gilla läget!

Igår var det en trevlig dag iaf. Jag och Evve begav oss till stan efter skolan och fyndade lite danskläder, sen blev det idolkväll med några av Karros klasskompisar från PAS. Kanontrevligt!

Sen imorgon så väntar faktiskt fredagsmys med klassen!


Sen så var det ju onsdag igår, vilket betyder långlunch och klassfika. Fantastiskt bra dag det där. :)

RSS 2.0