Det kallas sommar

32 grader i skuggan och då har man det såhär bra.
Med andra ord. Sommar då den är som bäst.

Det nya nöjet

Det är kul det här med att ta kort på när man hoppar. Och vi missbrukade inte alls det på midsommar, nejnej.
(Bilder: Malin)
Eh ja, som sagt. Mycket kul grej.
.
NU BORDE JAG VERKLIGEN FÖRSÖKA SOVA! Så, godnatt då.

Jag blir rädd för mig själv

Varför såg mina ögon ut såhär på alla Fias bilder på midsommar? Hej, demon.

Midsommar 2011

Middag hemma med pappa och syster. En himla massa grillat.
Därefter - verandahäng hela kvällen/natten med de finaste tjejerna.
Det spelades kubb. 87:or vs 88:or. Och vi vann helt rättvist alla gånger (?).
Och det dracks/åts spritmelon (med betoning på SPRIT).
Som sagt. Finaste och roligaste tjejerna att tillbringa en midsommar med.
.
Och imorgon drar jobbet igång på allvar. Hejdå, fritid.

Lite av allt

Har varit och sett fotboll i Renbergsvattnet. Renbergs - Myckle, och Myckle vann med 3-1. Och jag hejade på båda lagen, så jag blev nöjd.
Och på vägen till Renbergs så åkte vi förbi A-torp där en stor brand ganska nyss tagit fart. Sedan gjorde vi ett stopp där på vägen hem också (nyfikna? Ja). Och nä. Det fanns inte så mycket kvar att rädda i den radhuslängan alltså. Usch.

I spit on your grave

Trevlig kväll igår med de finaste tjejerna. Vi såg skräckis och åt godis och sedan cyklade vi hem i regnet. Mysig sommarkväll. Och idag har det fortsatt regna och jag är cpförkyld, men har ändå lyckats ta mig till stan för en fika på Lilla Mari med Thomas. Helt ok måndag.

Mer skönsång

.
Och nu blir det att luncha på stan med Fia. Mys.

Lite skönsång

Från onsdagens skolavslutning. Syster inleder första versen.

GRATTIS TILL EXAMEN!

Idag har världens bästa och snyggaste syster gått ut 9:an. Så vi säger GRATTIS till henne och önskar henne lycka till i Umeå på frisörlinjen i höst!
Toppbetyg och nöjd tjej!
Hon fick en ipod touch i examenspresent, så snart är väl hon också fast i Apple-träsket.
Och 1000 kort senare, så åkte jag, Simone och pappa och fikade på Stigs. Gott och mysigt.
Nu blir det balkonghäng med bästa.

Hej, kompis!

Lycklig ägare av denna! Nu ska jag bara förstå hur den fungerar.

En helg i bilder

Perfekt helg i stugan. Och den beskrivs nog bäst i bilder.
.
Fredag - Grillnng på ön och vi fick finbesök av Adam och Matilda som kom och bjöd på deras nya paradrätt - baconlindade sparrisar. Riktigt gott och trevligt.
Lördag - En lååång och 30-gradig dag som började med brobygge. Grabbarna gjorde det manliga jobbet, medan jag och Anna roade oss med andra viktiga saker som glassande och parasollbygge.
Atreyo blev badad av mormor.
Vid 12-tiden kom resten av sällskapet och vi inledde dagen med ett bad. Alltså ett riktigt bad. Vi var i länge och väl och det var skönt. På riktigt.
Sedan hade vi det bara bra resten av dagen, med bärs, bad, solning och grillning.
Några grabbar drog ut på en fisketur och fick med sig en törstig gädda.
Han hade tyvärr dåligt ölsinne och pallade inte trycket.
Det grillades lite körv.
Det solades ännu mer innan det var dags för middag.
Mätta och belåtna och vi vilade upp oss inför de kommande brännbolls-och kubbmatcherna.
Sedan avslutades kvällen med grillning på ön och allsång, samt ett nattdopp.
Perfekt dag. Och nu är man seg och minst 25 myggbett rikare. Men det var det värt.

Mor-och dotterdag

Jag har nog kanske haft världens bästa dag idag. Först blev det häng ute på gården med Thomas och Simone, sen åkte jag till mamma i Hamn för mera mys. Och vi begav oss till en öde strand i Örviken där det solades, åts vattenmelon, snackades skit m.m. Därefter blev det middag och balkonghäng. SUPERMYSIG DAG. Och ja. Jag har badat idag (eller ja, okej. Inte badat, doppat mig. Men det räknas ändå).

bradag.nu.

Älvhäng

Detta har man saknat. Häng vid älven med fina människor. Fick även äran att träffa Klas och Annelies tillskott, Harry. Världens sötaste (fulsötaste?) valp.

Det dagliga nöjet


Det eviga klagandet

Idag har det varit sinnessjukt V A R M T här hemma. Och nog fasiken klagar man på det också. Hur som haver. Snart blir det häng vid älven med Fia och Mala. Jag garanterar att det kommer bli awesooome.

Alla tre

Och nu när Fia har anlänt hit upp, så kan väl sommarmyset i Skell börja på riktigt!

7 juni

GE MIG SKATTEÅTERBÄRINGEN NU!
.
Annars då? Jo, jag har väl njutit av solen typ HELA dagen och ikväll tog jag och syster en löprunda. Varmt, men skönt. Och förutom det så har jag inte gjort ett smack.
Folk står på kö för att hämta parasit-fritt vatten i Bonnstan. Lite komiskt är det faktiskt.

UNDERBARA DAG!

Idag har äntligen solen och värmen nått Skell! Så idag har det blivit en hel del schteeek i solen. Mycket, mycket skönt. Och Thomas tittade förbi på kaffe och balkonghäng. Härliga tider. Så ja, jag kan väl bara konstatera att jag älskar sommaren!

En helg att minnas

Nu är vi hemma igen efter en helg i Bastuträsk by. Och det har varit en otroligt fin helg. Vet dock inte riktigt vad man ska skriva och berätta om i en sån här stund, men allt har bara varit så fint. Och det värmer inombords.
.
Torsdag - samlades vi syskon för att luncha, samt repetera på sången som vi skulle sjunga i kyrkan. Och självklart så hade vi fullt upp med att mysa med söta Evelina.
Fredag - åkte vi upp till Bastuträsk. Det spelades kubb-VM där vinsten var evigt liv, killarna vann. Grattis. Sen försökte vi gå och lägga oss. Men ja, norrland och midnattssol är inte alltid det lättaste att somna till. Men vackert är det.
Lördag - denna dag var det begravning och det blåste stormvindar. Men det var en mycket fin dag från morgon till kväll. Och på kvällen grillades det för fullt och sedan var det dags för kubb igen. Denna gång med förstärkt manskap för båda lagen. Olyckligtvis vann killarna med 2-1 den här gången också (men jag lät dem vinna). Sedan blev det brasa och mys i brunstugan och Lukas delade med sig av lite "ljug" från sina tidigare ungdomsår. Underbart. Har träningsvärk i magen idag.
Utedasset blåste omkull. Kaos.
Evelina charmade alla.
Idag - Surströmmingslunch (och jag får fortfarande sitta vid barnbordet och äta Bullens). Tappar väldigt många vuxenpoäng på så sätt, men jag kan bara inte äta det. Det går inte. Sen blev det kvistrensning sedan gårdagens storm och därefter åkte vi hem.
Och ikväll blir det fortsatt syskonhäng hemma hos Lukas. BB-finalen ska ses. Bra söndag.

Denna dag

Idag har det regnat, blivit soligare, mamma har hälsat på, jag har hunnit med en löptur samt ätit middag med pappa och syskon. Och imorgon anländer Daniel, Åsa och lilla Evelina hit upp. Mysigt. Sen på fredag åker vi till Bastuträsk och på lördag är det begravning. Så det kommer vara mycket nu, men är glad att vi har varandra och det kommer vara mysigt att få umgås med alla här hemma. Jag tycker om er.
Gillar att pappa har balkong.

RSS 2.0