Viksjöfors!

Har haft världens bästa helg med klassen i Viksjöfors! Vädret har varit klockrent, klassen är helt sjukt bra och jag är bara helt galet överlycklig! :)



















Blodomloppet

Cyklade in till stan en sväng i eftermiddag, men det var inte det allra lättaste då flera tusen människor blockerade vägarna. Och det var väl sådär måttligt irriterande bara... Herregud.


Den klockrena onsdagen!














Kräftskiva

Igår var det kanske en av de mysigaste dagarna under det senaste året. :) Dagen började vi med att dansa på en konferens ute på Lunnevad, sedan spelade vi brännboll. Mitt lag vann, skönt. Är man tävlingsmänniska så är man, haha. :) Sen hade vi yoga ute i solen och det var klockrent! Gillar verkligen inte yoga speciellt mycket annars, men utomhus så var det en helt annan grej... Därefter väntade årets sista jazzlektion och den var också helt makalöst kul!

Sen åkte jag och Linda förbi IKEA en sväng för att sedan dra hem till Nils. Och där väntade två myssugna katter. ;) Sedan blev det kräftskiva och Amanda F, Amanda L, Linn och Elin kom hit och vi hade det sjukt trevligt. :) Längesen jag skrattade så mycket under en och samma kväll... haha. Så tack alla för en grymt trevlig dag/kväll igår!

Denna dag har däremot inte varit lika kul. Vaknade med världens huvud- och muskelvärk imorse och jag kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen... Så har bara varit hemma idag. Men det behövdes nog, även om jag alltid får så dåligt samvete då jag är hemma. Usch.

Men nu ska jag ta tag i mitt liv. Måste börja förbereda lite inför helgens tripp till Viksjöfors.

(Bilder från gårdagen kommer senare idag...)

Hemmafruarna på 11:an

Idag har vi verkligen presterat alltså... Blev raka vägen hem från skolan och sen dess har det varit full rulle. Det har tvättats, diskats, lagats mat och packats för fullt, samt att vi hunnit med tre betapet-matcher. Haha, jag och Linda har redan blivit besatta och allt är 43:ans fel. :)

Och imorgon blir det kräftskiva hemma hos Nils tillsammans med brudarna. :) Men för min del blir det nog Bullens pilsnerkorv eller dylikt. Har inte riktigt fastnat för det där med mat som kommer från havet... Men vem vet, det kanske kommer med åren?

Men nu. Sängen. Ska dansa på en konferens imorgon på skolan, så vi måste åka redan vid 06.45. Jag är inte motiverad. Men som sagt. Sängen, var det ja.


Ett par góa fåglar på promenad i Berga. :)

Underbara dag!

Vilken dag alltså! Har varit hur varmt som helst! Så det blev en härlig promenad till skolan imorse med Linda och så gick vi och köpte glass på Donken innan skolan började. :) Sen blev det prommis hem med tjejerna och lite pressande på balkongen. :)

Och nu sitter vi i vårt vardagsrum och ser på TV, haha. Linn och Tobbe bor hos oss nu eftersom att de blivit av med sin lägenhet, så de har tagit med sig sin feta tv... Så ja. Det är typ första gången som vi ens vistas i vardagsrummet, haha. Känns skitskumt, men väldigt nice. :)





Summertime

Idag är det sommar här nere! Solen lyser för fullt och det ser riktigt varmt ut... Så synd bara att man ska tillbringa tre av dagens bästa timmar inomhus då. Haha.

Nä, men balett och jazz står på schemat idag, sen blir det nog att åka hem och börja packa lite inför flytten. Vi måste lämna lägenheten nästa fredag och då ska allt vara packat, städat och klart. Buhu. Och i helgen åker vi till Viksjöfors i Hälsingland och dansar... Så ja. Det är inte länge kvar av skolan nu... :( Blä.

Äh. Men kanske äta lite frukost nu?

Home sweet home

Är tillbaka i Linköping nu och det känns skönt. Har varit tre väldigt intensiva dagar och jag är helt slutkörd.

Tredje dagen på BA igår gick helt okej... Och ja. Nu är det bara att vänta och se vad som händer... Riktigt jobbigt. Inte roligt när någon annan har ens framtid i sina händer. Men vi får väl se. Bara att hålla tummarna för att det går min väg.

Annars händer det inte mycket idag, har typ nyss vaknat. Men skulle tippa på att det inte blir alltför mycket action alltså.

Men vi hörs. :)

Liten uppdatering...

Ja, nu kommer en liten uppdatering om hur det går här nere i Göteborg.

Kom hit i onsdagskväll och bara myste på Idas (tjejen vi bor hos) balkong. Helt underbart! En inredd och inglasad balkong på 8:e våningen. :) Så där har det bliviit några tekoppar under de senaste dagarna, haha.

Sen torsdagen då... Jag och Amanda steg upp 5 på morgonen (blev väckta av Idas söta kissar). Sen åkte vi dit och skrev in oss. Därefter väntade en riktigt lång dag med balett, modernt och jazz. Men fy sjutton, vad kul det var! Jazzen var helt underbar! Sen fick vi resultatet... 40 st av 110 st hade gått vidare och jag var en av dem.

Så idag var det jazz och modernt igen. Och på eftermiddagen visade vi upp våra solon och hade en individuell fysisk bedömning... Och jag säger då bara det... Solot, haha. Nä, men det gick väl okej. Sen tidigare ikväll fick jag veta att jag gått vidare till morgondagen. Så nu är vi 30 st som ska bli 15 kanske? ingen aning. :P Men det får vi veta om någon vecka...

Så nu är det bara att krypa till sängs snart för ytterligare en dag då man ska stiga upp 6. Herregud, kommer vara så trött då morgondagen är över alltså. :(

Men jag är iaf glad över min insats hittills... Trodde inte alls att det skulle gå så bra som det gjort. :)





Göteborg

Imorgon drar vi (jag och Amanda) ner till Götet. Och beroende på hur det går så får vi se när vi kommer hem... :) Kan ju hoppas på att jag inte kommer hem alltför tidigt iaf.

Är skittrött för övrigt och skulle behöva en semester till Västindien eller nåt i 2 veckor. Minst.

Men nu blir det att packa det sista och sen hoppa i säng.

Håller er uppdaterade.
Puss så länge. :)


Ännu mer CIRKUS...

...Och denna gång från Lunnevads Danslinje som Christina Hedin tagit.





Den onde, den gode, den fule och den trötte...

För evigt en klassiker.
(Lukas, Anna, Danne och jag tvingas stiga upp tidigt på morgonen för att gratta Simone på födelsedagen... Och ja. Då blir det ungefär såhär bra...)


Regn här i Linköping idag. Blä. Undrar vart det underbara vårvädret tog vägen? :)

17 maj

Grattis Norge till segern i Schlagern! Vet inte riktigt vad jag tyckte om låten, men schlagerfestivalen har ju spårat ur för längesen, så det känns som att ju konstigare bidragen är, desto bättre är dem. Men hur som helst så är det ju typ ändå bara vänskapsröstning länderna emellan och Sverige verkar inte ha några vänner förutom Norge, Danmark och Island. Illa.

Har tydligen namnsdag på Rebecca idag också, på Norges nationaldag. Jag vet, helt oväsentligt vetande, men ändå.

Och en helg på Intersport har nog aldrig gått långsammare. Nästan inte en enda käft som handlat, en trött och sliten och halvförkyld Rebecca som försökt engagera sig och ett humör som pendlat från överspeedad hamster till döende zombie. Ja, en spännande helg med andra ord.

För övrigt väntar en intressant vecka. Åker till Göteborg på onsdag med Amanda för att göra audition till BA. Och beroende på hur det går så är jag hemma antingen torsdag, fredag eller lördag. Mitt mål är väl att åtminstone överleva torsdagen. Så ni får gärna hålla lite tummar och tår för att mina nerver och min prestationsförmåga är på min sida denna vecka. Annars blir det hem och tröstfesta med helg-jobbar-brudarna Mickis och Andrea. ;)

Men nu - sängen.


Hemresa

Och så var hemresan bokad och klar. Skönt! Hade först tänkt åka tåg hela vägen, men en 14,5 timmars lång resa på egen hand lockade inte så värst mycket. Så kommer flyga hem istället! Hittade en sjukt billig Klickbiljett på Skyways och det blev bara 80 kr dyrare i slutändan. Värt som attan! Så den 15 juni kommer jag hem. :)

Har varit en helt underbar dag idag! Först street (locking) i 3 timmar, sen har jag bara suttit på balkongen och glassat i nästan 4 timmar. Haha. Grymt skönt!

Och i helgen väntar jobb. Tjoho.

Nämen, vadå? Jag är inte alls sliten...

Hej och hå, vad tiden går! Hinner inte ens med att skriva något här längre. Men jag lever iaf. :)

Dansen går som en smäck nu alltså! Det är så sjukt kul och det känns verkligen som att man utvecklas varje dag nu, inte jättemycket, men att man gör små, små framsteg varje dag, vilket känns sjukt positivt och motiverande! Så nu älskar jag verkligen skolan (klassen) och dansen! :)

Har full sjå med mitt solo också nu som eventuellt ska visas upp nästa vecka. Så imorgon blir det att stanna kvar med Amanda och ge feedback åt varandras solo för att sen gå och se CABARET! Ska bli grymt! :)

Och ikväll har jag haft det tokmysigt med combon. ;) Vi har spelat betapet, gett varandra välbehövlig massage och promenerat till Coop och handlat lite gott! ;) Så jag har haft en toktrevlig kväll!

Men nu blir det sängen.
Natti.

Ni är underbara!

Amanda, Karro, jag och Kristin på folkuniversitetets vuxendansföreställning i lördags. :)

Ångestsöndag

Vad ska jag göra till hösten?
Dansa, plugga, jobba?
Och vart ska jag bo?
Hur ska jag klara ekonomin?
Hur ska jag få pengarna att räcka till ansökningar, räkningar, resor osv?
Och vart ska jag bo i sommar sen när jag ska ner till Linköping och jobba sen igen?
Och om man kommer in på någon dansutbildning, hur hittar man boende? Och hur finansierar man det?
Och om man inte kommer in?

Hjälp, säger jag bara...
Någon som vill ge mig 10 miljoner eller nåt?

Mix it up

Lunnevaddagen idag ute på skolan, så vi ska dit och dansa nu snart. Blir nog trevligt och vädret verkar vara med oss också. Skönt! Sen blir det 2 föreställningar senare på Forumteatern med streetgruppen. Nice. :)

Var för övrigt skitmysigt igår. Skräckfilm med en hel del från klassen. :) Toktrevligt!

Nu ska jag dra mig.
Pusshej!

Oj...

Det SPÖREGNAR verkligen ute...  Vad hände? Vi hade ju typ sommar nyss... :)

Locking

Idag fick vi prova på locking på streeten och trots att det gick sjukt snabbt och var svårt som attan, så måste jag nog ändå säga att det är nog den roligaste av alla stilar som vi provat på. :) Töligt gött, helt enkelt. Haha. :)

Och ikväll väntar en skräckfilmskväll på våning 3 på 11:an. Så kom dit om ni är sugna. ;)

Men nu, TOKPOWERNAPPA!

Lite bilder från veckan bara.

Dans i regnet på Stora torget.



Utanför Saga.

Och så kissarna...



Och nu går jag och lägger mig (vilket jag egentligen borde ha gjort för minst 1 timme sen...). Men godnatt iaf.

Storstädning

Jag och Linda har varit förjäkligt duktiga idag, trots vår trötthet! Vi har dammsugit, tvättat, diskat, dammtorkat och en massa mer... Till och med kommit ihåg att bära ut soporna (bara det är ju helt otroligt...) ;)

Så inatt kommer det kännas helt underbart att få gå och lägga sig i en renbäddad säng i ett tokfräscht rum. Yes. Är typ stolt över kvällens insats.

Och imorgon väntar street... Och jag bävar för styrkan... Herregud.

Godnatt.

Noll energi

Idag är jag tröttare än någonsin, har haft två sjukt långa dagar. Har varit borta mellan ungefär 8-23 två dagar i rad. Ena dagen pga vår egen föreställning, som för övrigt gick helt okej, och igår så var vi och såg treornas föreställning (grymt bra!). Sen så blev det street efter det... Hej och hå, säger jag bara. Det är knappt så att jag vet vad jag skriver för att jag är så trött.

Och ikväll ska det tvättas... Är inte motiverad på något sätt. Skulle kunna däcka NU.

Lite bilder från föreställningen i tisdags. :) Tack, Linn!







Linkan!

Jag älskar Linköping, det är fanimej en helt underbar stad! Jag vill typ aldrig flytta härifrån. :)

Var på stan en sväng idag också och bara fönstershoppade lite! Lite hårt dock, finns så sjukt mycket fina vårkläder som man vill köpa. Men det är bara att låta bli och vänta på bättre tider... Drygt.

Sen imorgon blir det rep på Saga på dagen, dansa på Filbytertorget mellan 12-13 och sen föreställning 19.30 på kvällen. Så har ni tid och möjlighet att dyka upp då, så är det på Sagateatern och det kostar endast 20 kr. :)

Men ha det gött!

Audition

Och så var den första auditiondagen för Lunnevad över. Har varit både kul och tråkigt att ha varit där idag. Jobbigt att se alla ledsna miner hos dem som inte går vidare... :( Men kul att se så många duktiga talanger också såklart. :)

Sen har jag haft världens härligaste eftermiddag! Jag och Nils gick och satte oss i Trädgårdsföreningen och bara njöt av vårvärmen och snackade skit. Hann även med en sväng förbi Burger King och Espresso House. Så ja. Det här har nog inte varit den nyttigaste dagen i mitt liv...

Och imorgon väntar jobb och kassaräkning, vilket betyder att jag måste börja ännu en timme tidigare. Wey? Not.



RSS 2.0