Veckan som varit

Har inte hänt så mycket denna vecka. Mest bara jobb, jobb och jobb. Men det funkar. Gillar läget nu.

Bildregn

Senaste veckan har varit en intressant vecka. Har kämpat med huvuvärk, yrsel och mått apa, samtidigt som jag ändå hunnit med rätt mysiga saker. Så jag ska väl inte klaga.
.
Har blivit älvenhäng med Thomas.
Hängt i Örviken.
Fått träffa lilla Evelina, som nu börjar bli stor. SÖTAST I VÄRLDEN!
Hängt på Trästocks och sett syster dansa.
Och så fredagen då. Häng med grannarna Kristoffer och Kalle som kommit på finbesök hela vägen från Göteborg.
Och nu blir det jobb, sedan den årliga stugfesten med syskon och repektiven i Bastuträsk. Stämning!

Stughelg

Det finns inget bättre än att komma bort till stugan och känna lugnet ibland. Så gårdagen tillbringades i Bastuträsk tillsammans med nära och kära. Vi hade femkamp och jag kämpade mig till en tredjeplats av åtta deltagande. Helt okej. Men nog fan hade jag velat vinna. Och idag har solen skinit för oss och det har badats, glassats och ätits gott m.m. Och nu är jag dödstrött och vill egentligen sova, men ska försöka se vm-finalen. Kan ju bli en bra match. Kanske.
Lunch i det fria. Husmanskost 2.0.

Olleshäng + 155-årskalas

Orkar typ bara blogga då det hänt något av värde nuförtiden. För annars är det verkligen bara jobb som gäller. Hur som haver. Blev lite AW-häng på Olles igår med tjejerna. Och idag efter jobbet blev det kalas i stugan för Aina och Erland. Och det var verkligen trevligt. Samt att det var kul att träffa släktingarna från Sthlm. Så tror nog att jag faktiskt ska bege mig dit imorgon igen efter jobbet och hänga med dem i helgen. Sen så ryktas det även om någon slags fotbollsturnering? Sugen? Någon?
Bäst.

Sommar och sol

Ja, denna helg har ju faktiskt varit helt fantastiskt bra. Fort som fan har det gått, men kul har jag haft. Lördagen tillbringade jag och Fia i Myckle som åskådare till den årliga Falket cupen och på kvällen hade vi en supermysig tvåmannaförfest på en filt med jordgubbar och melon på vår innergård. Därefter blev det utgång på Olles och Allstar. Galet och jaaa... Lite för mycket av det goda denna kväll. Men KUL var det. Och idag har jag glassat i solen, och ikväll åkte jag och Thomas till Stackgrönnan för lite kaffe och räkmacka (inte för min del dock) och sedan till Bergsbyn för lite (?) mjukglass. Perfekt avslut på denna härliga och cpvarma helg.
Finalen i cupen avgjordes på straffar och det var tillslut Falket som tog hem pokalen i år.
Det avgörande målet.
Inför kvällen inhandlades detta.
Som sagt. Mycket bra helg. Och nu är det bara att återgå till vardagen igen. En 6-dagars jobbvecka väntar. Yey.

T R Ö T T

Befinner i mig någon slags dvala. Så sjukt trött hela tiden. Och allt man gör är bara att jobba, äta och sova. Typ. Längtar efter helgen.

Grill och chill

Grillat med pappa och en trött syster. Därefter prommis längs älven med Fia och Mala. Mysig kväll. Och nu i veckan blir det jobb må-fre 7-17. Så hejdå, ledig tid och sena kvällar.

Stadsfest 2011

Mysig förfest hemma hos Malin med hennes syskon och respektiven. Därefter utgång, kikade lite på Erik Hassle, minglade, köpte svindyrt vin med lock på, trängdes framför Robyn, minglade ännu mer, tappade bort folk (obligatoriskt) samt avslutade kvällen med den klassiska kycklingwoken. Riktigt bra kväll och för första gången någonsin så har jag inte tappat bort något av värde. Skönt.
.
Malin med hennes söta systerson Eddie.
Klockren bild.
Och som vanligt så är jag inte med på något kort, men jag är glad ändå.

RSS 2.0