Trötter

Är helt död efter den här veckan som varit och ändå tycker jag inte att jag har gjort så mycket... Eller ja. En massa rep, 3 föreställningar, jobb och en liten fest igår har man iofs hunnit med, så det kanske finns någon anledning till att vara trött iaf. Eller?

Men som sagt. Igår var vi på födelsedagsfest hos Emma som fyllde 24 år! Och det var en riktigt klockren kväll med tårta och härliga människor. Sen blev det utgång på Platå och där var det mycket folk om man säger så. Haha. Nämen, en riktigt mysig och härlig kväll! Lite mindre kul var det dock imorse då man skulle upp, men är huvet dumt så får kroppen lida... Så heter det väl?

Men nu ska jag styra upp något gott fika och sen slappa framför Wallander.

Från De fyra årstiderna


Ledig dag

Helt underbart! Är lediga idag från skolan, så idag har jag bara sovit hur länge som helst, badat och nu ska jag bege mig iväg och handla med Amanda. Sen får vi se vad som blir ikväll. Hockey, bio eller myskväll? :)

Och gårdagens föreställningar gick helt okej. Kanske inte gick riktigt så bra på den som var på morgonen, men den på kvällen var riktigt rolig och det var så kul att Nils, brorsan och Åsa kom och tittade! Alltid mycket roligare när man känner någon som är och tittar. :)

Men ska gå nu.
Men ha en trevlig kväll, alla glada!

Say what?

Sjuk rubrik i dagens Norra Västerbotten:


21-åring bajsade på polisen


SUNDSVALL En drogpåverkad stoppades av polisen när han var på väg till Umeå. Därefter bajsade han på dem.

Vk.se rapporterar om en drogpåverkad man som blev stoppad av polisen.

 

Det hela ska ha utspelat sig i april i år då mannen bestämt sig för att gå hem från Sundsvall till Umeå. När 21-åringen stoppades av polisen ska han ha bajsat på en av poliserna, hotat dem med att smitta med HIV och bitit en annan.

 

Han har erkänt narkotikabrott men menar i tingsrätten att han inte ska betala skadestånd till poliserna eftersom att de som poliser borde räkna med att utsättas för liknande händelser.

 

Han döms nu för narkotikabrott, hot mot tjänsteman och våld mot tjänsteman. Vk.se skriver också att han bland annat ska söka vård för sitt missbruk och betala 14 000 kronor i skadestånd till de två polismännen.

 

Men då är min fråga, hur i hela friden lyckas man bajsa på en polis?


Vivaldi

Första föreställningen är nu avklarad och det gick verkligen över alla förväntningar, trots att publiken såg allt annat än roade ut (vilket jag verkligen förstår...) Men det var himla kul ändå faktiskt. Att stå på scen är ju ändå alltid att stå på scen, om man säger så... Så imorgon på morgonen väntar nästa skolföreställning, sen blir det att roa sig på stan i Norrköping tills på kvällen då nästa föreställning börjar. Och tro det eller ej, men jag har nu bytt åsikt helt och hållet och är faktiskt peppad på det!

Och idag efter föreställningen så hade vi street hemma i Linköping. Så nu har vi satt ihop en dans med en remix av våra två koreografier som vi hållit på med, alltså Closer med Ne-yo och Bounce med Timbaland. Så det ska alltså visas upp nästa tisdag på Konsert och Kongress. Sen på onsdag så ska vi dansa för några chefer och politiker. Haha. Hoppas det uppskattas. Och ytterligare ett uppträdande blir på ett Hip-hop Jam den 16 dec. Så det är mycket att stå i med nu. Men det är så sjukt roligt, så det är bara kul! :)

Men ska pallra mig till affären nu. Har slut toapapper. Skit! (Haha, eller?!)
Nämen, puss i alla fall! :)

Skridskosugen

Har varit en riktigt fin vinterdag idag. Helt underbart! Och idag när vi var ute och gick på lunchen idag i Norrköping så fick jag bara ett sjukt sug efter att åka skridskor! Haha. Komiskt att längta efter det, men det är faktiskt något som är så otroligt kul! Och jag har nog inte insett hur bortskämd man varit med en skridskobana i princip utanför huset, för här finns det ju typ ingen uteis alls. Skittrist. Men ska ändå ta med mig skrillerna ner hit sen efter jul och fara någonstans och åka! Någon som är med? :)

För övrigt. Vi hade rep + genrep i Norrköping idag och det gick väl sådär. Känns bara konstigt att ha föreställning imorgon när det känns som att man egentligen skulle ha behövt åtminstone 1 vecka till för att repa ihop allt ännu bättre... För nu är det inte tajt alltså. Och med livemusiken, så ja... Spännande, spännade, är allt jag kan säga. Och, wish us luck.

Nä, men ska förbereda lite saker inför morgondagen.
Puss!

Vuxenpoäng eller?

Hur sofistikerat är det inte att sitta och lyssna på Vivaldi på sin lediga tid? Nä, herregud, vad less jag är.

Hrmph.

Hur peppad var jag på en skala mellan 1 och 10 på att stiga upp tidigt imorgon för att ta tåget tidigt till Norrköping för att sedan värma upp tidigt och sedan vara fit for fight för en hel dags repetition? Hm, ca 0.5, kanske. Men en glad nyhet är ju i alla fall att vi blir bjudna på lunch där borta.

Nu blir det bad, sen sängen typ?

Hej, mitt vinterland!

Ja, nu har snön kommit hit till Linköping och det är väl blandade känslor. Snön är fin och mysig när den väl ligger på marken, men när det är snöstorm, som typ idag, så är jag inte riktigt lika förtjust...

Och idag blir det att åka till Norrköping för ljusrep innan onsdagens och torsdagens föreställningar. Och inte för att vara negg eller nåt, men jag längtar tills den här veckan och Vivaldi är över. Är nådigt less. Sen gör det ju inte saken bättre att jag drabbats av någon sjuk hosta som aldrig verkar vilja ge med sig. Usch.

Nä, men hoppas alla får en bra vecka, det förtjänar ni. :)

Julfesten med Intersport

Det blev en väldigt trevlig kväll igår! Först var alla vi tjejer hemma hos Mickis, jättefin lägenhet för övrigt, blev helt kär! Sen så begav vi oss in till stan för att äta på någon typ av restaurang som vi hyrt. Och väl när vi var där så blev det tal, mat, dans och skratt och onykterhet för fulla slanten. Hej och hå. Sen väntade utgång på Harry's. Och stället var väl över förväntningarna, trots den höga medelåldern på typ 35+. Men ändå, trevligt värre! Så jag tackar Intersport för en kanonkväll!























Pajkväll

Igår så hade vi pajkväll hos Linn. Och jag, Amanda, Karoline, Kristin och Johanna var där. Så det bakades tacopaj och spenatpaj. Och båda blev då goda, förutom att spenatpajen blev lite väl mycket spenat paj, då vi råkade hälla i det dubbla av spenaten. Haha.

Sen så blev det lite Idol, lite Desperate samt filmen "Step up 2 the Streets". Och den är ju bara för bra, trots att den är otroligt klyschig och förutsägbar. Men skitsamma. Den inehåller kärlek och dans, vilket är typ allt man behöver här i livet.

Och ikväll väntar då julfest med Intersport
. Så vid 17-tiden ska jag åka till Michaela för att samlas där med några andra tjejer från jobbet, sen blir det raka vägen mot det stället där vi ska äta middag. Så det kommer blir väldigt, väldigt trevligt! :)

Men nu. Äta lunch, dammsuga och göra mig klar.
PUSS!

Karoline och Kristin styr upp grönsakerna...







Subway x2

Att Subway är typ det godaste som finns kan nog ingen protestera mot, men att äta där både lunch och middag blev nog lite för mycket. Haha. Men gott är det ju trots allt, så jag klagar inte.

Sen så blev det ju vårt traditionella torsdagsfika idag också. Det är verkligen sjukt vad jag trivs med tjejerna i min klass. De är helt underbara, varenda en av dom. :)

Och sen ikväll har jag bara provat kläder inför lördagens julfest med jobbet. Och jag blir galen! Tycker ingenting är bra... Men får prova igen imorgon. Kanske inte är lika kräsen då. Men det är bara det att jag trivs typ inte med att vara så jäkla uppklädd egentligen, skulle helst bara gå omkring i underställ, mjukisar och slitna sneakers med risigt hår. Men det skulle nog inte uppskattas.

Nä, men nu. En tidig kväll ikväll kanske? :)




Kort bilduppdatering

Den patetiska lilla snön som kom idag till Skäggetorp och Linköping...
Och Kristin och Magdalena är fruktansvärt fräscha i sina "De fyra årstidernas"-outfit.

Ja, det är hett. Ruggigt hett.

Nu blir det sängen och hoppas på att jag är piggare imorgon.
Natti, natti.

Ny slutsats: Spring aldrig i regnet

Inte alltför oväntat, men jag har sjukt ont i halsen idag efter gårdagens löptur och även om jag tycker att jag hade klätt mig väl så var det inte tillräckligt. Äsch. Men det blir nog inte alltför långvarigt får jag väl hoppas på.

Sen så snöar det idag också
. Kors i taket. Men det lär ju inte heller bli alltför långvarigt.

Men hoppas det är fint med alla där hemma!


Löptur i regnet

Jag och Amanda fick ett il och for ut och sprang i regnet. Blev lite småkyligt, men var ändå helt otroligt skönt. Känns verkligen som att min kondition förbättras för varje gång, så det gör ju att man motiveras ytterligare! Sen finns det ju inget bättre än att ha helt sjukt skön musik i lurarna och bara drömma sig bort in i sin egen värld. Ja, sånt gillas.

Sen idag så körde vi ett klädrep inför "De fyra årstiderna" och det blev nog riktigt bra ändå. Och sista vinterdansen kommer bli kanon, för de är ju bara för söta i sin utstyrsel. (Kommer nog någon bild sen).

Men nu. Fara och handla och sen S LA P P A. Det förtjänar jag, säger vi... :)

Ingen rubrik idag

Vet som inte vad jag ska skriva idag. Inget roligt som hänt, inget som gått speciellt bra eller dåligt. Bara totalt likgiltig idag. Men det kommer fler dagar. Eller hur? Så låt bara den här dagen vara över.

Tema: Baggybyxor

En sjukt trevlig kväll igår med tjejerna. Först makalös hembakad pizza, sen mys och djupa samtal och sen ut för dans på Platå. Och temat var baggybyxor. Fy, sjutton, vad skönt. Ska nog aldrig gå ut i något annat! :)

Ett litet urval av kvällen följer här:
















Jobb igen

Blir jobb nu igen hela helgen, men nästa helg är jag äntligen HELT ledig! Var typ 6 veckor sen jag var ledig en hel helg. :( Sjukt. Så det kommer bli riktigt gött! Samt att det blir julfest med jobbet då också! :) Så det peppar jag inför!

Sen igår var det ju myskväll hos oss. Amanda, Kristin och Linn var här och sammanlagt åt vi 2 hela gurkor och 1 kg morötter. Vadå nyttiga? Men, godisförbud framtill jul, så det är bara att acceptera.

Och ikväll väntar en liten hip hop-fest med dem närmaste tjejerna. Bara klä sig i baggy-byxor och gå ut och dansa. Blir great!

Men, nu. Jobb mellan 10-17. Pjuh.

Fredagsmys

Ikväll blir det fredagsmys med tjejerna, samt Nils och Tobbe som också får vara med på ett hörn, haha. Så det blir great. Så snart kommer Amanda hit, så då blir det att gå och investera diverse godsaker till kvällen. Men först, ett bad! Har nyss varit ute och sprungit och jag är blöt som en val. Men ha en trevlig kväll allihopa!

Vi hörs!

TACK, TACK!

Jag vet inte, men ibland börjar man tro att någon hör ens böner... För jag har haft sån sjuk ångest över min ekonomi den senaste månaden och sen när jag väl kommer hem så ser jag att jag fått brev från Konsum. Och jag öppnar det och undrar vad det är för skit de nu skickat ut, men så ser jag att jag ska få en semesterersättning imorgon på 6700 kr. Så nu svävar jag typ på moln och tycker livet är helt underbart igen! Så TACK Konsum! Jag älskar fan er!

Ragga

Har börjat med ragga nu på streeten! FY SJUTTON, vad kul! :) Jag är helt lyrisk!

(Och till Sofia: Ser framemot det! Kan inte bli annat än bra med dina skills!)

Ska försöka pallra mig i säng nu. Så, natti!

Dansrep i Norrköping

Har varit i Norrköping och repat idag och det gick väl helt okej om man bortser från den fruktansvärda träningsvärken i vaderna. Det har aldrig varit mer plågsamt att göra pliéer om man säger så.

Sen när jag kom hem så däckade jag kort och gott och har sovit tills nu. Otroligt skönt, men känner mig dock mer död än levande nu ändå. Usch. Men street blir det ikväll, så jag hoppas på att jag piggnar till.

Annars så händer inte mycket. Nils har en hög kompisar här som sitter och spelar våldsspel (förstår inte riktigt tjusningen med det där, men så länge det roar dem så är jag nöjd...)

Sen fotografering på dansen imorgon. Haha. Varför nu det ska vara nödvändigt?

Jaja, puss eller nåt.

Yogamästare

Har utövat lite yoga med Nils nu och han var riktigt haj på det alltså. Sjukt bra balans må jag säga. Men vigheten däremot. Nja... Den var väl inte riktigt lika bra. ;) Men han gillade det och var en duktig elev, så han får fortsatt förtroende i min privata yogaklass (så länge han fortsätter utvecklas...). Haha. :)

Men nu blir det ett välförtjänt och välbehövligt baaad.
(Ett stort tack till den som uppfann badkaret för övrigt.)

Puss!

Aj, mina vader!

Sjuk träningsvärk i mina vader idag efter alla hoppen på baletten igår. Och inte blev det då bättre efter att ha haft balett idag också... Herregud. Massera någon?

Och imorgon blir det att vara i Norrköping och repa hela dagen. Det ser jag framemot! :) Sen street på kvällen. Kul, kul! :)

Men nu - middag!


Kunde bara inte låta bli...

...de är ju så söta.

LHC - Skellefteå AIK

Nä, det gick inte riktigt vägen för Skellefteå idag, men det var kul ändå! :)


Förväntansfulla inför matchen...

                                      

Finbesök från Schtaaan

Finmiddag på Carl Johan i Norrköping!






Ambitiös lagning av våran köksstol... :)

Bilderna från festen







 

PARTY!

Blev en härlig fest igår alltså! Skittrevligt! Och det var nog längesen jag dansade mig sådär svettig... :)

Och så jobb på Intersport Gränden idag. Spännande, men det ska nog gå bra. Och sen ikväll blir det Norrköping för att träffa pappsen, Simone, farmor och Kenneth. Nice, nice! :)

Så ha en kanondag och kväll!
(Bilder från gårdagen kommer då jag får tid.)


Torsdagsfika

Var och fikade med Linn, Amanda, Karro S och Kristin idag efter skolan. Jättemysigt! Blev en himla massa tjejsnack så vi kom oss inte därifrån förrän efter nångång...

Och imorgon blir det skola, sen jobb och sen troligtvis att åka förbi Kristin Och Karros fest! Sen på lördag så kommer en del av familjen, så det blir ju tokbra! Är skitpepp!

Men nu. EN LUGN KVÄLL. Har sån sjuk träningsvärk sen gårdagen.

Pigga ben

Löpningen idag var helt otrolig! Vet verkligen inte hur långt jag sprang, men det måste då ha varit minst 5 km i alla fall och jag var inte ens trött efteråt. Kändes typ som om jag skulle kunna ha sprungit flera km till dessutom. Haha. Konstig känsla. Men måste nog vara de nya skorna som gjorde susen... Eller nåt.

ACT-kurs idag. Handlade om stresshantering och dylikt. Intressant, men väldigt basic. Men blir uppföljning på det om 2 veckor, så det blir nog fint!

Och så var det då den här streeten ikväll. Sent, men roligt!
Ha det!

Short update.

Det är så här jag ser ut nuförtiden. Eller nja. Men om något år kanske? :)

Och Nils har lagt på sig lite.

Och söta Fia är lika glad som alltid!


Nä, men allvarligt talat. Fantastiskt rolig sida det där alltså.

Rebeccas bravader

Börjat fundera på om jag är klantigare än medel-Svensson??
Senaste veckorna har jag:

- Krossat en spegel hos en klasskompis
- Tappat ner mobilen i ett glas vatten
- Knäckt sönder Nils reservnyckel till cykeln i låset
- Tappat ner Nils lägenhetsnyckel och cykelnyckel bakom betongtrappen i lägenhetshuset
- Pumpat däcken på cykeln för hårt så de sprängdes
- Stukat foten efter några stegs löpning med klassen
- Glömt plattan på högsta värmen hela dagen (varmt i köket!)
- Tappat en kastrull med kokande vatten på mina fötter
- Knäckt sönder min egen cykelnyckel i låset
- Låst in börsen på Intersport
- Varit nära att sticka ut ögonen på ett litet barn med gångstavar på jobbet
- Sumpat Nils PIN-kod på bankdosan 3 gånger när jag skulle sno pengar av honom, så han var tvungen att åka in till Swedbank och fixa ny
- Råkat stänga in Hector i klädkammaren och sedan åkt till skolan


Tycker synd om Nils som måste leva under samma tak som mig... :)

Halsont

Vaknade imorse och hade så otroligt ont i halsen, så jag stannade hemma idag. Men nu, efter att få ha sovit några timmar extra och bara vilat hela dagen, så känner jag mig faktiskt mycket piggare. Så imorgon blir det garanterat skola!

Och ikväll ska jag pallra mig till en utbildning på Intersport. Pepp.


Hectors nya favoritplats
. Mysigt?

Back to school

Skolan var verkligen över förväntningarna idag, speciellt baletten. Nivån har höjts rejält, så det kändes skitbra! Så idag kände jag mig helt lyrisk och ser bara framemot nästa lektion! :)

Och när jag väl kommer hem från skolan så möts jag av en glad överraskning. Nils som varit sjuk idag, hade styrt upp en tacomiddag med julmust, sport lunch (min stora favorit) och så BRÄMHULTS apelsinjuice! :) Så gissa om jag blev glad!

Sen så ringde de från Intersport Gränden idag också. Så det blir att jobba där nu i helgen! Kändes lite pirrigt, men samtidigt bra, för något bra måste man ju ha gjort om de vill ha en där också... :)





Höstlov?

Och så, helt plötsligt, var lovet över... Usch och fy, vad fort det gick! Känner dock att jag uträttat rätt mycket ändå, så det får man väl vara nöjd över i alla fall. Och på fredag kommer pappa, Simone, min farmor och min farbror och hälsar på! Så det blir ju kanoners! :)

Superslapparkväll ikväll. I like it.

Bilder från gårdagen


Linn, Tobbe och Tobbes syster Frida! :)



Tobbe får lära sig några moves. :)

Tobbe, Linn och Frida hade varit på Cloetta... Farligt, farligt!







Saknar Frasses...

I'm so happy!

JAAA! Tack gode Gud! Min mobil har återhämtat  sig och den lever! Men den har en skavank på displayen, men det skiter jag i! Fan, vad skönt!

Gick jättebra på jobbet idag också, massor med folk och trevliga arbetskamrater! :)

Och nu blir det middag, sen bara slappa! :)

DET ÄR INTE SANT!

HUR KAN JAG VARA SÅ JÄVLA KLANTIG?!? Jag förstår bara inte...

Kom hem igårkväll, tvättade bort sminket, gick och hämtade min mobil och ett vattenglas (fyllt med vatten). Och när jag nu ska ställa ner vattenglaset på golvet, så halkar mobilen ur min hand samtidigt och dimper rakt ner i vattenglaset. Och den går ju såklart sönder. Så det var den mobilen. FY! Vad jag hatar mig själv!

Men, ja.
Det går nog att få tag på mig ändå, lånar Nils gamla mobil. Men ändå. HAT!

Annars var det en fantastiskt trevlig kväll igår! Så tack!
(Bilder kommer sen idag, ska iväg och jobba nu.)


RSS 2.0