-20 grader

Är det inte snö, så är det förbannat kallt.

Jobb 12-21-15 idag, sen jobb 8-18 imorgon och därefter blir det att fira nyårs i Medle hos Elin med badtunna och hela köret. Nice, nice.

Ha en bra dag nu, hörrni.

29 december

Nu har jag lugnat ner lillhjärtat lite och är inte riktigt lika bitter som tidigare idag. Jag tror helt enkelt att pizzan och lite filmtittande på världens sjukaste film (Brüno) gjorde sitt.

Och nu har jag tre dagars jobb framför mig på Konsum. Ska nog gå bra. Kan faktiskt vara skönt att få tankarna på lite annat än snö och vredesutbrott för några dagar också. Så nu imorgon ska det matas PLU-koder för fulla muggar. 7340079000259 är för övrigt streckkoden på en påse med satsumas (om ni ville veta). Nä, skulle bara stajla lite med mina väldigt användbara skills.

Sängen nu. Natti, natti.

Har jag förresten sagt att vi har mycket snö? Hm. Känns som att jag nämnt det iaf.

...

Har ni haft en sån dag någon gång när ni känner att inga svordomar i världen räcker till för din ilska och att de högre makterna definitivt vill dig illa? Hm. Det är en sån dag jag har haft idag.

Började med att jag klev upp imorse (eller ja, kl. 13.00) och såg att det snöade ute, som vanligt. Hur som helst så tänker jag att ja, idag ska jag nog styra upp lite saker, som att boka en hemresa till exempel. Men nä, swedbank har ju infört något idiotiskt som att man ska ha en personlig kod för att kunna genomföra ett köp via internet... Och ja. Den har jag ju glömt bort för längesen. Så när jag väl ska ta reda på det genom att hämta min bankdosa så är den SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN. Så efter 1 timmes febrilt letande så beger jag mig ner på stan för att fixa en ny. Och när det väl är fixat och jag är hemma, så har stolpskottet på banken installerat dosan fel och jag måste stressa ner som en idiot innan stängning och fixa ytterligare en ny. JÄVLA MUPP.

Och till råga på allt så är mitt körkort försvunnet, och mitt kort fungerar inte nu heller, så antingen har jag lyckats spärra det genom att trycka fel kod för många gånger, eller så är det bara något jävla tekniskt fel där också. NÄ, fy fan. Såna här dagar är INTE OKEJ.

Men lite pizza för att läka såren satt rätt fint ändå och den försvann på bara några sekunder. Åt nog av ren ilska, skulle jag tro.

Vad var det jag sa?

Redan nu så känns allt mycket bättre.

Sov gott.

Orkeslös

Jag har noll energi, noll energi till att göra något av alla mina måsten. Finns så mycket saker jag BORDE göra nu medan jag är hemma, men jag orkar inte göra något av det. Har inte känt mig helt frisk sen jag kom hem heller och det gör ju inte saken bättre direkt. Så de tre senaste dagarna har jag bara sovit bort och nu hoppas jag bara på bättre tider. Om det nu kommer något sånt? Behöver någon slags energi i alla fall. Men jag vet bara inte vart jag ska få den energin ifrån? Har inget som jag brinner för just nu, inget som ger mig någon större glädje eller trygghet, utan allt känns bara hopplöst.

Men vad vet jag? Jag är väl bara i någon svacka just nu och om någon dag så tycker jag säkert att det här inlägget bara var fånigt och onödigt. Jag hoppas det.

I need You.

Snövansinne!

Idag uppmanas man att stanna inne, och jag förstår varför.










Snökaoset fortsätter...

Känns som att min blogg numera blivit en snöblogg. Men det är faktiskt helt sjukt vad det har snöat den senaste veckan, och inte minst inatt. Det har säkert kommit en halvmeter snö bara under natten. Helt sjukt, som sagt.



(Ja, så det vad dagens snöuppdatering. Fortsättning lär komma.)

Ska det någonsin sluta snöa?



Våga vägra mellandagsrean

Igår var en förbaskat seg dag. Mådde inte alls bra på hela dagen, så låg i sängen fram till 21-tiden på kvällen, sen blev det film med bröderna och mammsen. Och idag är det mellandagsrea och jag hade nog inte kunnat vara mer otaggad. Mår dessutom fortfarande dåligt, så lär nog bli ytterligare en lååång hemmadag, kanske ett besök hos pappsen senare ikväll om jag lyckas piggna till.

Danne testar min spikmatta. Ser skönt och avslappnat ut...

Vissa dagar

Idag känns livet bara så jävla värdelöst.

Men jag hoppas alla får en trevlig juldagskväll.
Och jag får ta igen det nästa år.

Julafton 2009

Och så var ytterligare en julafton passerad. Har haft en väldigt mysig dag. Först jullunch hemma hos mammsen, sen lite julklappsöppning hos mormor och morfar och därefter julmiddag och ännu mer klappöppning hos farmor och Kenneth. En mycket bra dag, helt enkelt.

Jag är även grymt nöjd med julklapparna:
. En mobil
- Presentkort på Zara, Hemtex, Kicks och Make up store
- Verktygslåda
- Miniplattång
- Mössa & vantar
- Hårspray från Tigi
- Mascara
- Torrschampo
- Deo + duschkräm
- Biocheckar
- Pengar
Och självklart en Paradisask.

Så tack som sjutton för allt!


















Dan före dopparedan

Efter många malda köttfärspaket, skivade julskinkor och trasiga EAN-koder så är jag äntligen hemma på Sjungande igen. Och nu har även broder Marcus och Daniel anlänt hit till snöiga Skellefteå, så ikväll blir det verkligen bara en lugn och skön dan före dopparedan med familjen.

Och imorgon är det alltså julafton och min julstämningsstatus är ungefär = förvirrad. Är det verkligen redan den 24:e imorgon? Hjälpas ligen, vad december har gått fort!

Men GOD JUL på er allihopa!

Julafton -08 (Shit alltså, har det redan gått ett år sen detta?!)

Och ja, det snöar verkligen fortfarande.

Årets vinterbild

No need for words.

Julklappshysteri på Sjungande

Nu har jag och Simone varit fruktansvärt kreativa och kanske gjort årets finaste julklappar. Nästan så fina att man inte ens kommer vilja öppna dem, eller att någon kommer bli besviken för att utsidan är bättre än insidan. Men, hm. Det är väl alltid tanken som räknas, och i år har den varit förbaskat god. Så vi får hoppas på att klapparna uppskattas av våra nära och kära!





Och nu snöar det igen, så det är nog inte längre någon tvivel om att vi kommer få en vit jul i år.

Insane

Det är faktiskt helt jäkla sjukt vad det snöar.

Åker iväg och jobbar nu, om man nu tar sig dit vill säga...

Ha en härlig vinterdag!

Hey, what's going on?

Herregud! Nu fattar jag verkligen ingenting... Vi var hemma hos Fia och hade julmys och tittade på Sunes jul. Och vad händer? Jo, ett avsnitt som jag aldrig sett förut dyker upp, nämligen "Skolavslutningen". Och Sandra hade inte heller sett det och hon är också ett stort Sunefan. Åh Gud, hjälp! Vad är det som händer med världen? Jag som trodde jag hade sett allt. Nä, det här blir svårt att svälja.



Men tack för en fantastiskt mysig kväll, trots denna chock. Får nog försöka smälta det under natten.

Jobb imorgon igen, 10-19, lär nog bli en hel del att göra nu när julhandlingen är i full gång. Så det är nog bara att ladda mentalt och hoppas på det bästa.

Natti, natti.

Skridskotur

Att åka skridskor i 3 dm snö var inte en jättebra idé, men ack så härligt ändå!










Och nu bär det av mot Fia för en mysig kväll med brudarna!

Snökaos

Idag har det snöat nåt så kopiöst mycket! Var en sväng in till stan med Simone för att köpa julklappar och det var helt sanslöst svårt att ta sig dit. Det var bilar överallt, snö som bara den och förbannat mycket folk. Men nu är nästan alla julklappar inhandlade iaf, så nu kan man vänta in julen med gott samvete.

Och ikväll blir det julmys hos Fia. Men först en skridskorunda med Simone (om vädret tillåter) samt lite bak med mammsen.



Station 8

Igår var det den mysigaste och roligaste kvällen på länge! Först var det förfest hos Lina, där typ alla tjejer från 87-laget befann sig. Och där blev det charader och en himla massa skvaller tills vi sedan begav oss ner till stan för utgång. Och Sofia ramlade i snön, och jag kunde ju inte vara sämre och sympatiramlade med henne, eller hur? Haha. Därefter väntade en lika fantastisk utgång på Station. Det var så otroligt nostalgiskt och mysigt att få träffa lite människor som man inte träffat på år och dagar! Toktrevligt var det!















Som sagt, tack för igår!

Och ja, jag gillar läget.

Life on Konsum

Tillbaka till verkligheten.

Konstigt ändå vad rutiner och sånt sitter kvar i huvudet. Så efter bara några minuters jobb i kassan, så satt alla dessa förbannade PLU koder som en smäck. Så nu heter bananer inte längre bananer, utan 4237. Så ni vet.

Hemma hos pappsen nu och tar det lugnt. Skönt!

Och imorgon väntar jobb till 18, sen utgång på Station med brudarna! Fan, vad nice!

Back to work

Imorgon är jag tillbaka på Konsum igen för några dagars jobb. Känns väl helt okej, men lite nervöst på samma gång. Gillar inte när jag inte har koll på saker och ting, och det kommer jag verkligen inte ha imorgon. Kommer måsta repetera kassan och en hel massa andra saker, men efter en halv dags jobb så ska nog allt vara på sin plats igen. Hoppas jag. Ska hur som helst bli kul att träffa alla gamla arbetskompisar igen.

Julfest på G

Lillsyrran (eller ja, lill och lill vet jag väl inte om hon är längre, då hon redan växt om mig med hästlängder), men hur som haver. Syrran har iaf fått jullov idag och ikväll är det julfest på skolan. Så nu har vårt badrum förvandlats till gud vet vad. Men tjusiga blir de små liven iaf!

Och alla trix är tillåtna för att hitta det bästa ljuset.

Och som ni ser så har Simone förvandlats till brunett, vilket jag kanske också borde göra så småningom, eftersom råttfärgat/blondt/lila kanske inte är den hetaste innefärgen just nu.

Men nu blir det att åter ge sig ut i kylan och skjutsa iväg dessa snyggingar. Men det är så fy satans kallt ute! Det är sån där äcklig kyla som gör att ögonen rinner och att näshåren fryser ihop och man får andningsproblem. Ungefär så. Och ja, jag vet. Jag borde tåla kyla, men jag skyller på att min vistelse i södern har sabbat mitt kylförsvar.

Men ta hand om er, och fryser jag ihjäl ska ni veta att jag gillar er alla.
Tack och hej!

Okejdå.

Lyder Fias råd och gör denna lista denna kalla torsdag hemma i norr.

Hur gammal är du om fem år? 27, satan i gatan, vad gammal!
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Sängen.
Hur lång är du? På tok för kort.
Vilken är den senaste filmen du sett? Juno, igår.
Vem ringde du senast? Simone?
Vem ringde dig senast? Simone? (Effektiv kommunikation där...)
Hur löd det senaste sms:et du fick? Jag ringer dig ikväll (okänd).
När såg du senast din mamma? Nyss.
Vilken ögonfärg har du? Alla på en och samma gång, beror på ljuset.
När vaknade du i dag? 11.30 (har man jullov så har man...)
Vilken är din favoritjulsång? Rudolf, that's my man.
Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands, med ett bra jobb, förhoppningsvis.
Vad fick dig verkligen att skratta senast? När vi repade på vårt julspex förra veckan, fantastiskt!
Sover du med eller utan kläder på dig? Både och.
Hur många kuddar har du i sängen? 3, en under huvudet, en i famnen och en mellan fötterna.
Vilka städer har du bott i? Skellhell, Piteå, Linköping och nu Götlaborg.
Vad dricker du till frukost? Nescafés snabbkaffe.
Vill du ha barn? Jo, när min s.k danskarriär är lagd på hyllan.
Har du någonsin åkt ambulans? Yes, på studentkvällen. Tjejen som kan konsten att göra sina kvällar extra minnesvärda.
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Dexter och en himla massa andra serier som går att slötitta på.
Vem är den roligaste människan du känner? Åh gud, det finns så många. Men top-notch-Maria, Bettan och Katrine är helt klart några av dem.
Vad har du för ringsignal? Någon värdelös som jag verkligen måste byta ut pronto!
Flirtar du mycket? Nej, det tycker jag inte, men gränsen på att bara vara förbaskat trevlig och flirtig är tydligen jävligt hårfin.
Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej, inte ens i närheten, pensionär-Rebecca, here we go.
Vilken var den senaste boken du läste? Jens Lapidus - Aldrig fucka upp.
Läser du någon dagstidning? Norran, Metro?
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Lugna favoriter igår natt.
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Meta!
Hur länge har du campat som längst i ett tält? Räknas det ute på tomten?

Ännu kallare idag. Och jag som så gärna ville åka skridskor!

Vintern har kommit

-16 grader, nu är det inte okej längre.

Fullt upp idag med, dagarna bara flyger iväg. Och jag har fått tillbaka mitt förbannade halsont. Lovet börjar bra... Hm.

Men dessa människor är då helt fantastiska iaf. Puss på er!

GRATTIS!

Grattis på din stora dag, käre bror!


Nostalgi

Vilken fantastisk dag det har varit! Var först på gymnasiet med Karro och Linn och vi hade turen att få se den årliga tomtedansen och teaterföreställningen. Blev även lite gott julfika och sen så pratade vi med eleverna. Mycket trevligt! Därefter blev det en fika på Wayne's med Fia, så mysigt att träffa dig igen, vännen! Sen blev det julklappsshopping och en sväng förbi mormor och morfar. Toktrevlig dag, helt enkelt!

Och nu har jag verkligen fått den vinter jag tjatat om så länge. Och vilken vinter sen. Hej och hå! Madrassåkning senare i veckan, right?








Hej, mitt vinterland!


5 minusgrader och snö, bättre vinterväder kan man faktiskt inte få.

Och snart ska jag, Karro och Linn dra iväg till vårt gamla gymnasium och hälsa på, samt berätta om våra utbildningar som vi går på nu. Karro går ju nämligen på PAS nu (en artistutbildning i Göteborg), Linn går på Iwanson i München (dansutbildning) och jag på Balettakademien. Så förhoppningsvis ska vi då kunna inspirera dessa elever till att söka vidare. Vi får väl se hur det går.

Sen blir det baske mig julklappsshopping för fulla slanten och en fika med världens bästa Fia!

FRASSES!

Som jag har längtat...

Banansmak

Smakar banan i hela munnen nu efter morgonens tandläkarbesök. Klarade mig dock rätt lindrigt undan idag, fick endast lite klagomål på min tandtrådanvändning... "Använder du verkligen tandtråd?" Ja, det gör jag, men jag får för fan tandsten ändå. Och så... hm. Jag hade visst fått lite tandbortskador på några av mina tänder efter min konstiga ovana att bita sönder alla mina tandborstar. Kanske borde sluta med det då, men det är ju så skönt... Åh.

Och jag är fortfarande aptrött efter veckans gång och allt flängande hit och dit. Så har tagit varenda litet ögonblicks chans till sömn sen jag kom hem. Men det känns ändå inte riktigt som det hjälper, är fortfarande mer död än levande och skulle lätt kunna somna in i tangentbordet här och nu.

Så vad säger vi, ska det få bli ytterligare en liten powernap nu? Ja, jag tror det.

Skellefteå

Home sweet home.
.
Har haft en förbaskat mysig dag med Simone och mammsen (och än är dagen inte slut...). Shit, alltså. Det här känns verkligen som att det kommer bli världens längsta dag.


Och ett efterlängtat bad med systra mi, förgyllde verkligen dagen.

Uppe i norr

Är i Lövånger nu, så nu är det bara en timmes resa kvar. UNDERBART! Fick ett fantastiskt välkomnade av Karros pappa i Umeå också. Han var utklädd till Lucia och ja, vad ska man säga? Klockrent! Så nu på morgonen har jag varit och ätit frukost hemma hos Karro och nu sitter jag på bussen och nu är det som sagt bara slutspurten kvar innan vi snart ses, familjen!






Det känns verkligen helt fantastiskt att vara här igen.

12 timmar kvar

Sitter på tåget upp mot norr med Karro. Har haft det riktigt mysigt och sett lite program på datorn och bara haft det hur skönt som helst. Verkligen skönt att bara få slappna av i några timmar, var rätt längesen.

Igår var det en fantastisk dag! Först så dekorerade vi och förberedde julfesten/spexet hela dagen, därefter var det bara att invänta gästerna. Och vilken fest det blev sen! Det var alla möjliga cirkuskostymer, mycket som spårade, popcorn och cider överallt, dansglädje och en massa, massa mer! En grymt trevlig och lyckad kväll. Och efter festens slut vid 1, så gick vi vidare hem till Jonathan för en efterfest. Så först kl. 6 imorse, efter diverse djupa sexdiskussioner på danska, så släckte jag och Maria lyset och somnade sött i Jonathans soffa. Sen var det bara att gilla läget då väckaren ringde kl. 9 och det var dags för städning på BA. Och fy fan, hur det såg ut! Men det var helt klart värt det! Så tack för en fantastisk kväll!





















Efterfest...



Dagen efter...




Och nu lämnar vi Bollnäs och jag tror Karro hunnit somna... Så jag ska nog också göra ett försök till att somna. Lär inte bli så svårt. Men vi ses snart, Skellefteå!

JULLOV!

Äntligen, äntligen JULLOV! Så sjukt jäkla underbart!

Och nu har vi pysslat och dekorerat färdigt, så nu är det bara att invänta tvåorna, treorna och lärararna för lite spex och fest. Kommer nog bli en mycket intressant kväll ikväll må jag säga!

Men nu blir det smink och dylikt.

Hej, så länge!


01.00

Herregud, alltså! Jag är så sjukt slut, skulle bara vilja lägga mig och sova i en hel vecka nu. Men imorgon får vi faktiskt jullov! Det kanske är det bästa som hänt mig på väldigt, väldigt länge. Men först ska ett luciatåg, ett spex och en galen julfest överlevas. Vi får väl se hur det går.

Sovmorgon till 10 imorgon. Första sovmorgonen ever. Fy fan, vad skönt!

Och idag avnjöt jag och Evvsi en fantastisk middag. Grillad kyckling med potatissallad. Så underbart gott och värt, då man levt på fil, müsli och knäckebröd i en veckas tid. Ja, det var nästan ett Hallelujah moment!

Rörigt, rörigare - tjejernas omklädningsrum.


Sov gott.

Kl. 01.20

Äntligen hemma och färdig för sängen. Lever ett sjukt intensivt liv just nu och det finns verkligen ingen tid över till nåt annat än till skolan. Men det är tur att man vet att det snart är lov, så man får återhämta sig lite, för annars skulle det här bara inte gå. Min kropp bara skriker efter sömn och vila.

Vi hade iaf vårt första genomdrag med spexet nu ikväll och det kommer nog bli kanon till slut. Lite mycket irritation och sånt börjar dock komma upp nu, så det märks verkligen att folk är förbannat trötta och slitna. Men, men. Får väl hoppas att vi inte slår ihjäl varandra innan fredag iaf.





Ska väl försöka få mina 5 timmars sömn nu iaf.
Natti.

Trött, tröttare, övertröttast

Igår blev vi kvar på skolan till 00-tiden och repade spexet, riktigt kul ändå! Sen efteråt så drog jag, Maria och Joppe hem till Evelina för en kort natts sömn. Och idag väntar nog en lika lång kväll här på BA... Så ja, nu går man verkligen på de sista krafterna man har. Men bara en riktig skoldag kvar nu! Fantastiskt!


Hej, sängen!

Det här har verkligen varit en jobbig och lång dag. De vanliga lektioner som vi haft har bara gått skit, känns som att min hjärna redan har åkt hem till Skellefteå. Men i övrigt har det väl gått okej. Fick en gratis massage, vilket alltid är välkommet och sen så har det varit spexrep hela kvällen. Och shit, vad bra det kommer bli! Vissa imitationer är mer än klockrena.

Ska dock sova nu. Vi har ljusrep imorgon och förväntas nog var där till typ 01-tiden. Yiihaa. Kommer förtjäna vårt jullov sen kan jag ju säga.

Simultanförmågan är på topp

Stod nyss och pratade med Karro inne på toan samtidigt som vi borstade tänderna. Och just innan jag skulle säga en sak till henne så skulle jag spotta ut tandkrämen, men istället så gör jag båda sakerna samtidigt... Så tandkrämen landar fint i min ena hand och på Karros fot istället för i handfatet. Bra där, Rebecca.

Bäst att sova nu, tror jag.

Julspexvecka på ingång

Nu har vi verkligen en lång och tuff vecka på ingång. Vi ska ha vanlig skola på dagarna och repa julspexet hela kvällarna, så det kommer vara fullt upp varje dag. Sedan så väntar en härlig julfest på fredagkväll och på lördag eftermiddag kl. 17.00, går tåget upp mot norr. Så nu är det banne mig nära slutet på den här terminen alltså. Och sjukt vad den har gått fort. Är det verkligen redan december? Fattar faktiskt ingenting.

Men ska nog sussa lite nu.
Sov så gott.

2:a advent

Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner runtomkring mig.

Har börjat packa nu inför hemresan och det är verkligen ingen lätt match, Det är så svårt att veta hur mycket kläder man behöver för att vara borta i 4 veckor. För vanligtvis så går jag ju bara runt i träningskläder och då skiter jag ju fullständigt i hur jag ser ut, men nu ska jag ju använda vanliga kläder. Vad konstigt det känns. Äger jag ens några såna kläder?

Björk - Earth Intruders

Tryckarhelg

I helgen har det inte funnits någon hejd på allt det goda. Det har ätits kladdkaka, frysta chips, julgodis och druckits julmust i enorma mängder. Men är det jul, så förtjänar man det (som man iofs tycker att man alltid gör annars också).


Och nu har min fina Linda återvänt till Skåne igen och med sig fick hon inte bara en påse... Hm. "Jag skulle inte shoppa så mycket...". Yeah, right. Men tack för en jättemysig helg! Vi ses snart igen!

Jul på Liseberg

Magiskt, vackert, massor med julstämning och fantastiskt sällskap. TACK!



















Som sagt - en magisk kväll!

Shopping

Jag klarar inte av alla människor i den här stan. Jag blir helt seriöst vansinnig! Hur som haver. Hittade mig en ny vinterjacka iaf och det var ju mitt största mission idag, så julklapparna får vänta till i Skellefteå istället. Lite lugnare och skönare att handla där också.

Och nu ikväll väntar julmarknaden på Liseberg med Linda och några från klassen, kommer bli så otroligt mysigt!

Sen så har jag fått en tidig julklapp från Linda. Ett par otroligt söta och underbara tofflor. TACK, vännen!

Och imorse var det lördagsfrukost med alla tjejerna. Gillar verkligen dessa små mysiga ögonblick här i livet.

Mys med Linda

Jag har världens bästa Linda på besök här nu i Göteborg. Hur mysigt som helst! Så imorgon väntar julklappsshopping och Liseberg. Mmmm. Har jag sagt att jag älskar julen?


Slutkörd

Dagens balettlektion var verkligen i en klass för sig. Var så sjukt trött innan den började och sen så kör Florin världens styrkepass med oss istället. Inte okej. Men det är dock bara 16 danslektioner kvar nu, så nu är det verkligen bara att ge det sista man har så man kan lata sig lite under julen med gott samvete. Ska självklart träna lite då jag är hemma, men inte dansa så mycket. Tror lederna kan behöva en liten paus.

Ska nog ta mig en liten powernap nu innan jag ska bänka mig vid tv:n resten av kvällen.

Hade ingen "dagens bild" att bjuda på idag, så det får bli en på mig och på den bästa av de bästa från förra årets Nyårs istället. Det var en sjukt trevlig kväll alltså.


Men på tal om det, vad händer på Nyårs i år? Förutom att jag ska jobba halva dagen. Hm.

10 days to go


Snart, snart, snart.

Myspys

Nu är alla brudar hemma i Mölndal (inklusive Evelina), så nu är det soffmys på hög nivå!

Och snart är det helg och då kommer Linda hit, riktigt trevligt! Så då blir det bland annat att gå på julmarknaden på Liseberg med några från klassen, samt julklappsshopping. Nice.

Och på fredag dansar våra duktiga danstreor från BA på Idol, så det tycker jag ni borde se! :)



Och imorse var det fy satans kallt här. Det var i och för sig bara 4 minusgrader, men det kändes som 15. Och jag ska vara norrlänning och tåla kyla? Hm.


Hemvändarkväll

Och så var biljetterna till juldagen i Skellefteå fixade - tack Fia! Ska bli så himla kul att få komma hem och träffa alla kära vänner.

Och ikväll har vi haft spexrep och det börjar faktiskt kännas riktigt bra nu. Eller ja, det är ju långt ifrån klart, men det är ändå så att man börjar känna att vi gör framsteg. Och det kommer bli många klockrena scener alltså (tycker då jag iaf, sen får vi väl se om det uppskattas av de andra eleverna/lärarna), men det borde det göras.


Från förra årets juldagsutgång.


1 december

Det är verkligen helt vansinnigt vad den här hösten har gått fort. Hjälpas ligen! Så snart är det hemkomst och jul. Sjukt, vad jag längtar!

RSS 2.0