Tack, Karros pappa!

Några bilder från föreställningen som Karolines pappa tagit. Tack! :)











Slapp dag eller SLAPP DAG?

Ja, inte är det så mycket action på skolan nu alltså. Hade endast en lektion i modernt imorse, sen lite utvärdering och lunch i en och en halvtimme, sen workshop i anatomi. Så ja. Dagens ansträngningsnivå har varit ungefär -3 (om man jämför med förra veckans.)

Men något som verkligen är värt att nämnas är att min kära bror Daniel faktiskt fyller 30 år idag! STORT GRATTIS!


Norrköping igen.

Och så har man tillbringat ytterligare en måndag i Norrköping, men den här gången med Linn. Vi var där och återställde all rekvisita som vi använt under föreställningen. Så det tog typ hela dagen så vi missade dagens två lektioner. Så som kompensation för det så fick vi för oss att vi skulle ut och springa. Så när vi väl kom hem så tog vi på oss löparkläderna och begav oss ut för att försöka hitta igen elljusspåren som skulle ligga här i närheten. Men nja. Efter många om och men så hittade vi dem till slut... Låg en bra bit bort dock. Så vi joggade/gick dit. Sprang 2,5 km på tid och joggade tillbaka. Så sammanlagt blev det nog en 6 km vi sprang ändå. Så det får väl vi vara nöjda med. :) Bra initiativ av oss iaf.

Så nu blir det en lugn kväll. Har varit och veckohandlat lite på Coop så att jag överlever veckan, så nu ska jag bara njuta av kvällen. :)


Kulturella Rebecca...

Var förbi Danne igår (en mycket trevlig arbetskompis och grabb som jag umgås med rätt ofta...) Hur som haver, så åkte jag dit på dagen någongång och bara hälsade på och bara satt och degade framför tv:n i ex antal timmar... Sen så kände vi efter sisådär 4 timmar att vi inte hade uträttat ett skit på hela dagen. Så vi tog bilen och åkte förbi Gamla Linköping och gick omkring där och kikade lite. Var riktigt mysigt, men tyvärr så var ingenting öppet pga att det var söndag, men det var riktigt trevligt ändå! Efter det begav vi oss till Domkyrkan i Linköping och där var det verkligen, verkligen fint! Kom in där just då det var någon "Sinnesro-gudstjänst" med lite härlig skönsång av en tjej, så vi stod där ett tag och bara lyssnade, Och ja, jag vet inte vad, men jag blir alltid så sentimental då jag är i kyrkan, förstår inte vad det är... Men det måste vara för att allt är så lugnt och fridfullt och vackert. Men ändå. Sjukt.

Därefter gick vi och köpte varsin godispåse på en makalös godisbutik och sen lite mat på Kikkobar (och nu har jag äntligen fått se de fascinerande toaletterna där... haha). Så ja. Det blev en mycket trevlig kväll igår, samt att man fick se lite mer av vad den här staden har att erbjuda. Så det tackar vi för. :)

En del av Gamla Linköping.

Inuti Domkyrkan. Fint eller vad?

Buhu.

Och nu har Simone åkt hem. Känns som att tiden har gått hur fort som helst, men det har varit otroligt mysigt att ha haft henne här iaf. Vi har dock inte gjort så mycket, då mycket av tiden har gått åt till dansen, men har blivit lite annat smått och gott ändå. Exempelvis fikat och ätit en hel del gott. Så ja. Jag är då väldigt nöjd ändå! :)

Här lagas det god fredagsmiddag. Fläskfilé med hemmagjord klyftpotatis och vitlökssmör. Lindas makalöst goda gräddsås och tzatziki och fetaostsallad. Gott? JA.

...och här dricks det sjukt god Chai Latte och äts god hasselnötsbrownie med "lagom" grädde...


Lite bilder från veckan som varit...

Förberedelser inför premiären...

Lite skönsång i logen från Elin, Cassie och Amanda...

Jag förvandlas till ett livs levande lik...

Jag och Kristin.


Uppvärmning inför premiären...

Alla samlade.

Premiären av Cirkus

Premiären igår av vår föreställning gick faktiskt riktigt bra. Genrepet som vi hade innan var däremot ingen succé, men det är väl så det ska vara, går det dåligt då, så går det desto bättre sen. :)

Och nu är syrran här hos mig, skitmysigt! Så idag har hon varit med på Sagateatern hela dagen, så hon har fått stått ut med oss och sett två föreställningar och så får hon se en tredje imorgon, så hon skulle väl nästan kunna hoppa in om någon skulle skada sig... Haha.

Sen ikväll blir det gómiddag med Simone och med Linda och hennes bror, Daniel, sen så ska vi verkligen bara dega. Min kropp är så jäkla mör! Har ont i varenda kroppsdel... Men bara att hålla ut till imorgon.

Men en sista chans att komma och se vår föreställning imorgon då... Kl. 15.00 visas den på Sagateatern. :)

Förberedelser inför föreställningen...






Scensminket...

Fika med klassen innan premiären...

Lååång dag.

Ja, denna dag har inte varit nådig alltså. Har varit på Saga sen 10 imorse (och innan det från halv 9 på skolan), sen så var vi klara kring 22-tiden ikväll. Kort dag? :) Nä, men den har varit jäkligt rolig också! Och imorgon väntar genrep och premiär, så  måste definitivt sova nu.

Puss!

Just some pictures.

Elin taggar inför vår lilla roadtrip till Norrköping...

Besök på Östgötateaterns enorma kostymförråd... Och det här var bara en liten del av alla skor som fanns... Ett paradis för tjejer alltså.


Besök på Cirkus o Variete i Norrköping...

Sen lite bilder från skolan under vår provsminkning inför föreställningen.


Och så här såg det ut förra veckan innan den förbannade snön kom tillbaka igen... Åh.

(Med på bilden finns även min hatade cykel... Usch och fy.)

Hjälp!

Har vi alltså föreställning om 2 dagar?! Herregud, säger jag då bara. Kommer dock vara på Saga hela dagen imorgon och ha ljusrep och sminkrep m.m, så då kan vi nog se framemot en sjukt lååång dag. Och på torsdag blir det också en lång dag. Först genrep inför lite skolor  kl. 13, sen föreställning kl. 19 och sen kommer Simone hit vid 23-tiden. Så ja, det blir fullt upp då med...

Och idag har jag och Linda storstädat hela lägenheten eftersom vi faktiskt kommer få en del besök under veckan. Så nu är det riktigt fint här. Inte sådär värst dammsugat dock eftersom dammsugarpåsen var fullare än något annat.

Jaja. Och imorgon är det äntligen löning! Tror jag aldrig har sett framemot den så mycket någonsin förut. Hej och hå. Så då ska det handlas MAT!

Och vet ni vad? Min cykel jävlas med mig nu igen. Förbannade cykel! Kedjan hoppade imorse så jag kom 10 min för sent till skolan. Tack för det. Sen så skulle jag försöka laga den och det gick ju alldeles lysande till en början, men sen när jag cyklat några meter så då hoppade den igen och jag gjorde samma sak en gång till, men den ville inte sitta kvar. Så ja. En jäkligt nödvändig, men tråkig, investering, vore att köpa en ny (eller begagnad) cykel. Usch.

Nä, men ska fortsätta med städandet nu. Så ha det!
Hej.

Men allvarligt...

Nu har det snöat igen... WHY? Jaja. Solen lyser då iaf.

Och idag står rep och balett på schemat.
Så ska dra mig nu. Bye, bye.

Fyndade en bild...

...på mig och Linn som visats på biografen här nere för ett tag sedan som reklam för skolan vi går på. Och ja. Det är en fin och effektfull bild, men lite väl suddig kanske?


Soon, soon.

Om 3 dagar får jag besök av min underbara syster! Ska verkligen bli kanonmysigt att ha henne här! :)


Fin, finare, Simone.

Acceptans.

Idag har jag och Elin tränat på acceptans för fulla slanten... Vi har nämligen varit till Norrköping och hämtat lite cirkusrekvisita till vår föreställning och det blev en hel del felkörningar under resans gång kan jag väl säga. Så kort och gott så har det varit ett fruktansvärt flängande idag. Först cykling till skolan, sen tåg och buss till Lunnevad, sen hämtat en minibuss där och kört till Norrköping och sen tillbaka till skolan, lämnat alla grejer, åkt och lämnat bussen i Lunnevad, åkt buss och tåg hem, sen cyklat sista biten. Så ja. Jag är less. Fruktansvärt less. Men det har ändå varit förbaskat trevligt med denna lilla roadtrip och de människorna vi lånade alla grejer av var så sjukt góa. Miii.

Men ja. Ikväll blir det en väldigt, väldigt tidig kväll.
Så säger väl GODNATT redan nu.


The work is done.

Jaha, då var det färdigarbetat för den här helgen. Känns otroligt skönt må jag säga. Och dagen var då inte den snabbaste jag varit med om heller och varken jag eller Mickis var i vårt esse om man säger så. Så ja. Dessutom var det nog rekord i antalet irriterande kunder idag. Var såna där kunder som tror att de vet allt om allt och förväntar sig att man ska vara någon Skalman och kunna trolla fram allt de vill ha på 2 sek. Och när man inte kan göra det som de ber om så säger de "Jaha, hur gör vi nu då?" - MEN INTE F-N VET VÄL JAG OCH DET ÄR INtE MITT PROBLEM HELLER! Åh. Nä. Kanske nr 1 på listan av världens mest hatade kommentarer.

Men bara 1 och en halv timme kvar till Beck nu. Ska vara så bänkad att det inte är klokt.


Och varför snöar det nu då?

Ja, inte är det mycket, men det är ju vår jag vill ha. Snön har jag sett tillräckligt av nu för ett tag...

Gick bra att jobba igår, men det var nog den segaste dagen på länge, samt att min cp-cykel har fått spunk igen och nu går den inte ens att trampa på, pedalerna står bara helt stilla. Åh. Förstår verkligen inte problemet med den där cykeln... Den kan ju bara inte vilja mig väl på nåt sätt överhuvudtaget... Så ska ta mig en titt på den sen efter jobbet idag, annars är det väl bara att lämna in den igen. För tredje gången. Wiii.

Och ikväll är det Beck. Har börjat tagga redan nu. Synd dock att det är den sista på länge... Men nästa film har premiär i juni, så det är bara att börja längta. :)

Nämen, allvarligt. Ska väl börja pallra mig till jobbet nu. Och så hoppas jag starkt på att den här dagen bara flyger iväg.


GRATTIS, Mickis!

Idag fyller dessutom den här helgóa bruden 21 år! :)

Jag älskar våren!

Helt seriöst. Finns det något bättre än att vakna av solljus och fågelkvitter? Nä. Det är rätt underbart faktiskt och det blir kanske hundrafemtiotolv gånger lättare att stiga upp då.

Jobb idag, som sagt. Är väl inte sådär övertaggad just nu och skulle egentligen behöva sova ut ordentligt en dag snart... Men bara att börja peppa inför nästa söndag. Herregud, vad jag ska sova då!

Nä, men ha en fantastiskt bra lördag alla ni som är lediga. Kul för er, verkligen.


Scenrep all day looong...

Har varit på Sagateatern och repat idag hela dagen från 9-17. Blev först placeringsrep och lite sånt med alla olika koreografier och sen körde vi vårt första genomdrag på scenen i slutet av dagen. Och det kändes faktiskt riktigt bra för att vara första gången. Kan ju verkligen inte påstå att vi är helt tajta än och att stegen sitter som en smäck, men det är på god väg iaf.



Och i helgen väntar jobb för sista helgen på ett tag. Ska vara ledig tre helger i rad sen... Kommer behövas om man säger så. Nog för att man kommit in i det rätt bra nu... Men ändå. Lite vila skulle inte sitta helt fel alltså.

Och ikväll? Let's Dance och sen sova typ.
Pöss.

Teknikerdansen repar - kanske den mest geniala och snyggaste av alla danser, makalöst Lovisa och Linda!

Allt uppradat och klart inför genomdraget...

Och söta lilla, Folkö är ju bara för härlig...

Svampmannen, läskig föreställning och rep...

Har varit två väldigt intensiva dagar nu. Igår var det rep hela dagen, sen såg vi en riktigt bra föreställning av Kenneth Kvarnström. Och idag har vi också repat hela dagen, bara gått igenom dans för dans med kläder och steg och placeringar osv. Och nu börjar det äntligen kännas lite bättre, men känns ändå som att vi är lite sent ute med allt... Fick oss dessutom en härlig dos av friskluft på eftermiddagen då brandlarmet i skolan gick och vi fick springa ut. Men någon brand var det inte. Synd. Hade varit kul med lite action en dag som denna alltså...

Sen igår så var vi på en föreläsning av "Svampmannen" som snackade om tillsatser i maten och vad man ska äta och inte. Så sluta äta Lätta och Becel som bara är en bluff, utan ät rent SMÖR - inget margarin. Är inte fettreducerade produkter som exempelvis Kellog's K-special eftersom den har minskat sin fetthalt genom att sänka ner vetekornen i bensin (nyttigt?). Drick eller ät inte light-produkter överhuvudtaget, speciellt inte om du är gravid, barnet kan bli skadat och få sjukt konstiga allergier. Köp ekologiska produkter, värm helst inte mat i micron - alla B-vitaminer försvinner. Och sist men inte minst. Drick inte energidrycker ever! De är gjorda på tjurkiss (taurin) och förstör dig och har du riktigt otur så slår du ihjäl någon också (nja, inte riktigt helt bevisat... Men nästan). Så kort och gott. Ät ingenting egentligen, inte ens frukt.

Och idag efter skolan så har jag och Linda promenerat och handlat på det nyöppnade Coop Extra här i Berga. Och bortsett från att vi fick stå i kö i 30 min så var det helt klart ett värt besök, så där lär det bli fler visiter.

And tomorrow väntar Sagateatern och ytterligare en hel repdag. Kommer vara nådigt less och gnällig då dagen är slut. Men det blir nog bra det där ändå. Våren är ju här nu iaf. Det är ju riktigt skönt alltså... :)

En liten påminnelse bara om...


Snacka om en färgglad och positiv affisch vi tryckt upp alltså... Speciellt då man jämför med den vi hade i 3:an på gymnasiet. Haha. Men då är det ju två helt olika stories också.

Skellefteå AIK!

Äntligen grejade de det, de vann över Linköping (mohaha) och har nu tagit sig tll semifinal för första gången sen 1981. Sjukt bra alltså! Så nu väntar Färjestad nästa vecka. Håller tummarna!


Men med mig hade det kunnat vara betydligt bättre alltså... Har haft så ont i magen sen igår eftermiddag, så har bara legat hela gårdagen och idag. Men det känns iaf som att det är på väg åt rätt håll nu... Hoppas jag.

Intensivveckan

Nu börjas det, sista rycket innan nästa veckas föreställningar... Så idag har det varit rep från 9-16 och vi har kört vårt första genomdrag. Kändes bra att äntligen få en helhet på föreställningen, men måste nog ändå säga att det var svårt att få något grepp om den. Men tajtar vi till alla danser och får till övergångarna, så kommer det nog att bli riktigt bra alltså. :)

Hade även besök av ett kinesiskt professionellt danskompani från New York idag. Åh, herregud säger jag bara! Fick se på när killarna, som var i åldern mellan 15-20 år, hade någon slags traditionell balett och de var helt sanslöst duktiga! Hjälp, säger jag bara!

Men nu blir det bara att ta det lugnt och sen se hockeyn ikväll. Sista och avgörande matchen mellan Skellefteå AIK och Linköping ikväll... Spännande, spännande!


Kinesernas stövlar, lätt att hålla reda på sina egna?

Lön?

Loggade in på mitt bankkonto och fick en glad överraskning... Hade fått en lön på 420 kr, men det roliga är att jag inte vet vartifrån den kommer? Fattar ingeting, men tar gärna emot den ändå.

Blir jobb idag också som sagt. Så blir att cykla hela vägen till Tornby, måste banne mig vara typ en mil från Berga... Men man får väl tänka att man får dagens dos av friskluft och träning iaf... :)


Det är i det här huset som jag jobbar...

Schlagerkväll med brudarna.

Blev myskväll hos Kristina, Lovisa och Johanna tillsammans med Cassandra, Linn och Amanda ikväll och det tittades på Melodifestivalen. Och hör och häpna - jag diggar låten som vann som f-n. Sen om den har en chans i den riktiga finalen... Ja, det är en annan sak! Men herre, vilken röst bruden har alltså! :)

Men nu väntar verkligen sängen. Är så sjukt trött. Så godnatt.
Sleep tight.

Anabolasmoothie

Morning! Sitter här och dricker min fantastiskt goda banan-mjölk-ägg-frysta bär-smoothie, även kallad anabolasmoothie, (döpt efter anabolagymet där några av mina klasskompisar gymar). Ojoj, det är bra grejer det.

Och nu väntar jobb. 10-17 idag och 11-17 imorgon. Sen ikväll väntar nog en myskväll med tjejerna skulle jag tro? Bojkottade idén om utgång iaf, skulle bara somna på dansgolvet ändå.

Men ha en trevlig lördag!
Eller så kan ni ju komma och hälsa på mig eller Kevin Borg på Ikano om ni vill.

Aja. Puss.

Och så var det "helg" igen...

Fredag igen då, vilket borde innebära helg och vila... Men nä. Inte för mig, Blir jobb nu hela helgen och sen nästa också. Känns otroligt drygt, men inte för att det är speciellt ansträngade att jobba egentligen, det är bara det att jag skulle behöva sova ut ordentligt någon dag och inte känna att man har ett endaste litet skit att göra. Men det är verkligen inte aktuellt just nu... :( Får hålla ut några veckor till sen får jag återhämta mig då vi åker iväg till Egypten. Ojoj. Då blir det att glassa i solen på hög nivå alltså, ska inte röras många fingrar där inte. :)

Streeten idag var för övrigt det jobbigaste och svettigaste jag varit med om på länge, men även det roligaste! Vi har verkligen en helt fantastisk klass och alla är så otroligt góa! Fy, att man ska lämna alla dessa människor om typ 3 mån. Nä. Usch och fy!

Snart så...


Mew - Comforting sounds
Det är bra grejer det.

Kvällens bravader...

Ja, vi lyckades faktiskt åstadkomma rätt mycket under kvällen! Så det känns ju skitbra! :)






Men nu blir det definitivt sängen. Ett galet 3-timmarspass med en ännu galnare koreografi väntar imorgon. Så sov gott.

Syjunta

Syjunta (stavas det så ens?) ikväll med kostymgruppen. Har varit och handlat tyg och annat smått och gott tidigare idag, så ikväll blir det pyssel på hög nivå.

Annars har jag världens möraste ben. Vet inte hur många kg de väger nu alltså, men lätta är de då inte iaf. Benmassage någon? :)

Men nu, ska jag dricka upp mitt goda kaffe, sen springa ner och hämta tvätt och efter det bär det av till 43:an.

In your face, LHC.

Skönt att Skellefteå fick ta hem segern ikväll på bortaplan mot Linköping. Nice!

Askul på streeten ikväll också (bortsett från att mitt huvud inte riktigt vill ta in steg den där tiden på kvällen). Men vi började iaf på en ny koreografi med låten "Circus" med Brittan och den är grymt snygg. Sen att man kanske inte gör den lika snyggt som Emma... Ja. Det är en annan sak... :)

Blir att sova nu iaf. Är trött som en gnu.
Men sov gott, det lär ju jag göra iaf... Natti.

Hej, jag är inte pigg.

Hur ska jag palla streeten ikväll? Mitt huvud och mina ben säger bara NEJ! Men någonstans där inne säger jag JA. Så det är bara att ta sig dit, för jag vet ju trots allt att när man väl är där så är det så fruktansvärt kul... Synd bara att man blir så sjukt hypertaggad efteråt och ligger vaken i minst 2 timmar efteråt... Jaja.


Då var det dags igen.

   vs.      
Vem vinner och vem försvinner?

Spårad jazzlektion.

Ja, jag vet inte vad som hände, men nog var det kaos alla gånger på dagens jazzlektion. Vi skulle försöka styra upp vår koreografi som vi ska ha med på föreställningen och det gick väl sisådär till en början. För koreografin tar verkligen sinnesjukt med plats och det är höga sparkar och piruetter och det är VARNING FÖR HÖG SPARK ungefär hela tiden. Men efter typ 2 timmar så fick vi faktiskt förvånansvärt bra koll över den, så nu känns det betydligt bättre...

Och ikväll var det då dags för street igen och ska jag vara ärlig så är jag inte jättetaggad ikväll för min kropp skriker bara VILA! Har även börjat få rätt ont i ryggen av alla akrobatgrejer och sånt som vi håller på med, så det känns inge vidare. Och stackars Linda har fått benhinneinflammation. Så ja. Det är så irriterande att man alltid ska råka ut för saker när man verkligen INTE har tid med det, men det är bara att "bryta ihop" som söt-Elin sa idag. :)

Men nu ska jag trycka i mig min fantastiskt goda sallad som jag åstadkommit. Gött! (Dessutom ger den här prestationen mig minst 3 matlådor, vilket gör den ännu mer fantastisk...)


Grattis, Linda!

Måste ju få gratulera min sambo till sitt sommarjobb på IKEA! :) Makalöst!

Och nu blir det mys med Linda, Lovisa och hennes pojk, David. Nice!

Haré!


Acceptans, eller?

Så otroligt meningslöst att det ska måsta hålla på och snöa sådär helt utan vidare. Ge mig vår och sol istället.

Och min löptur gick väl inte riktigt som jag hoppats på. Benen var inte sådär superpigga så det var tungt som attan, men sprang då några kilometer iaf, så det får då räcka för idag.


Ja, nu när jag har dator, mobil och bluetooth så kommer ni att få stå ut med många såna här värdelösa bilder. Bara så ni vet.

Och för övrigt. Varför heter det bluetooth/blåtand egentligen? Det är ju ingen logik i det överhuvudtaget.

Stel som en pinne...

Förstår inte riktigt hur man kan vara så stel som man är? Och det värsta är att det bara känns som att det bara blir värre och värre för varje dag också. :( Illa. Skulle behöva några veckor med total vila alltså.

Men annars så har vi mest bara repat idag och så hade vi balett nu på eftermiddagen. Var riktigt kul idag! Gillar vår lärare Magda skarpt. Hur bra och pedagogisk som helst!

Men dagens höjdpunkt var ändå att äntligen få se Linedance-pensionärerna att dansa! Så jäkla góa! Och "blåskjortan" var helt klart min idol. Vilken känsla! Ja... En sån pensionär ska man bli alltså. :)

Och nu. En liten löptur innan middagen (måste trimma upp kondisen lite inför föreställningen, för det LÄR BEHÖVAS...)
Pöss.

Men kom igen nu då!

SKELLEFTEÅ AIK - SKÄRPNING FÖR F-N! Här försöker man vara en stolt skelleftebo och så kan ni inte ens vinna mot Linköping på hemmaplan. Nä. Kom igen nu och styr upp det här, gubbar. Bättre kan ni väl? :)

3 - 5
Nä, det här är inte okej.

43:an

Blev en liten visit hos de på Knektis 43 ikväll. Skitmysigt! Blev bjudna på kaffe och hembakat bröd som Lovisa bakat. Otroligt gott, var det. Och så blev det ju givetvis en massa härligt skvaller... Och nu sitter jag här med min nya bloggarkompanjon Lindis och är äckligt mätt (blev lite för mycket köttfärs och pasta för min del idag...) Men gott var det då iaf!


(Nä, men vadå? Det är ju kul att vi har något gemensamt iaf...)

Sen så har jag fått veta att min kära syster kommer ner och ser våran föreställning! Det ser jag verkligen framemot! Men helst av allt skulle man ju vilja ha ner alla familjemedlemmar... Men det går ju inte riktigt, så jag får väl be syrran filma eller nåt och skicka upp de till de andra så de får se vad man riktigt har hållit på med här nere. :)

Kanske världens bästa syster.

Flum

Blev lite rep idag på jazzen, satte räkning på jag och Lindas koreografi, stod på huvudet en massa och tränade på streetkoreografin... Sen så var det balett för fulla slanten, En skön dag med andra ord!

Och nu är jag hemma, så jag och Linda sitter och nördar oss med varsin dator i köket. Sociala. :)



Turtles?

Måste ju få visa mina "fina" handskar som jag vann på jobbet förrförra helgen i en gissningstävling. Skulle gissa hur mycket vi skulle sälja för den dagen och jag lyckades komma närmast. Så då fick jag dessa snyggingar... Erkänn att du är avis? Haha. :) Nämen, får skicka hem dem till någon mer behövande där hemma...


Och idag börjar vi egentligen 14.30, men ska dit  tidigare ändå och repa. Börjar ju som sagt dra ihop sig rätt bra inför föreställningen... Hu. Hur ska detta gå?

(Smygreklam)

lindaarenhage.blogg.se

4 weeks to go.

Snart åker jag och den här fräscha bruden till Egypten. Kommer bli så jäkla grymt och jag är taggad som få! Så det blir nice, nice, nice och åter nice.

Our house.

Ja, nu när jag äntligen har en dator, så kan jag ju passa på att lägga upp lite bilder på hur lägenheten där jag och Linda bor ser ut. Det är alltså en 5:a, varav 2 av rummen står helt tomma (därav dubbelsängarna i jag och Lindas rum...). Nice.

Här är då mitt rum.


Vardagsrummet.

Kök och matplats.


Ja, så det är så det ser ut, samt att det är 3 rum till och två toaletter. Rätt stort för 2 pers om man säger så. Så vi TRIVS! :)

Vi hade i alla fall tur med vädret...

ELLER?

Har ganska nyss kommit hem från en sjukt mastig cykeltur från Skägget till Berga och det tog sin lilla tid att cykla, men sträckan var egentligen inte det värsta, det är bara det att vädret SUGER! Alltså, jag gillar Linköping, men vad f-n är det för fel på vädret här nere i södra Sverige? Det regnar ju hela tiden alltså... Så jag börjar förstå vad min brorsa, som bott i Norrköping i några år, menar med världens mest trista väder... Grått, regn, slask och aldrig sol typ. Nä, ge mig några minusgrader och riktig snö! NU!

Har i alla fall jobbat färdigt för i helgen och det känns skönt. Känns dock lite drygt då jag tänker på att min nästa dag då jag är helt ledig är om 3 veckor. Yippiee. Bara att börja nedräkningen redan nu.


Och det här vädret skulle jag gärna byta till nu.

På tal om absolut ingenting...

...så har vi här ett bevis på att jag och Linda absolut, utan tvekan, äter mat (och grönsaker..).




Makalöst!

Skitbra dag på jobbet idag, var på sjukt bra humör och alla kunder var så himla trevliga idag alltså... :) Sen så gjorde det ju inte saken sämre att jag blev bjuden på gómiddag hemma hos Elin tillsammans med Linn och Amanda efter jobbet. Och det var kycklingfilé, potatisgratäng och b-sås som serverades. Gott, eller gott? :)

Och livet är rätt så underbart nu alltså. Dansen känns kul igen, jag åker utomlands snart, trivs sjukt bra här nere i Linköping och jag har lärt känna en hel hög med underbara människor här... Så ja, familjen... Jag kanske blir kvar här för evigt.

Nämen, man kanske skulle krypa till sängs snart, jobbar ju trots allt imorgon.

Men vill ni lyssna på en skön låt som man blir rätt taggad av så är det,
The Veronicas - Untouched


I just love it.

Finally!

Nu får jag känna mig mänsklig igen... Jag har köpt en dator! Är så nöjd så! Så nu ligger jag med min nya älskling här i sängen. Nice. :)

Jobb i helgen, tre helger i rad nu... Men det ska nog gå.

Sov sött.

Vaccinerad

Var nyss med om kanske världens snabbaste spruttagning? Gick till Vaccinationscentrum här i Linköping, fyllde i en formulär, blev uppropad och fick min spruta för Hepatit A och B (inför Egyptenresan) och sen var det klart. Och allt detta tog max 5 min. Värt.

Har även varit på stan med kostymgruppen och börjat kika på lite saker inför produktionen och vi hittade långt ifrån allt, men vi hittade iaf en makalös kavaj till direktören. KLOCKREN!

Sen så är det street ikväll, men det blir nog bara att åka dit och titta. Har lyckats bli förkyld... Riktigt dålig tajming, men får hoppas på att det går över snarast alltså...

För övrigt så var middag och bio-kvällen skittrevlig. Blev bjuden på hur god mat som helst! Fläskfilé i filodeg med klyftpotatis och vitlökssås och wokade grönsaker! Äckligt gott! :) Och filmen "Män som hatar kvinnor" var nog en av de bättre filmerna jag sett på länge alltså. Så SE DEN, om ni inte redan gjort det såklart.


Mars?

Vad hände med att det redan är Mars? Var det inte nyss januari? Usch. Tiden går så fort ju och jag vill inte att det ska bli sommar och att skolan ska vara över... Har varit det glassigaste året någonsin. Har varit så sjukt roligt! Tänk att bara få göra det man älskar hela dagarna, jobba lite extra då och då och bara NJUTA! Snacka om att man lever sin dröm alltså...

Nä, men skola idag då. Har redan nu börjat få lite smått med panik inför slutproduktionen... Det är ju verkligen dags snart och det är långtifrån klart... Hej och hå. Spännande blir det iaf...

Och ikväll blir det middag och bio med Nils och hans föräldrar som är på besök. Blir mysigt.

RSS 2.0