Bra koll

Skönt att kliva upp kl. 6 på nyårsafton och tro att man börjar kl. 8 och sen komma på att man faktiskt börjar kl. 10. Hm. Rätt värt. NOT.
.
Känner mig för övrigt tusen år gammal, då jag fått någon låsning nere i ländryggen och har ont när jag står och sitter. Härligt, Agda 86. Men, men. Bara att försöka somna om någon timme nu då, så man orkar med världens längsta dag. HA DET BRA & GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Chefkväll!

Gårkvällen i Flarken var kung! Kom dit på eftermiddagen och då var badet redan uppfyllt och champagnen låg på kylning. Så det blev bad i skållande hett vatten och därefter väntade en jädrans massa gott, både i mat-och-drickväg. Sedan så slutade väl kvällen vid 2-3 tiden någongång (efter lite chefsdans och gitarrspel i vardagsrummet). Sjukt trevligt! Och idag trodde jag aldrig vi skulle vakna, men till slut så. Men denna kväll har ändå varit lång och seg. Men Skellefteå AIK är i serieledning nu och det känns ju förjävla bra.

Istiden är tillbaka

Idag har det banne mig inte gått att vistats utomhus. Termometern har väl visat -26 som kallats, men det har då känts som -40. Minst. Har iaf vågat mig ut med Thomas på stan, fyndat lite på rean, sett lite hockey, utnyttjat lite biocheckar och sedan avslutat kvällen med en kall cider på Allstar med diverse folk. Uppfriskande. Och nu ska vi dricka lite kaffe och försöka hålla oss vakna och se lite JVM. Tveksamt om man lyckas. Och sen imorgon bär det av mot Flarken för lite mer julmys.
Och jag har ännu inte lyckats träna en enda gång. Hjälp. Någon annan BA:are som är lika kass? (Och ja, Robin. Jag vet att Du har tränat). Men äsch. Jag skyller på kylan.

Klassiker

Blev en fika på Wayne's idag med bästa Fia. Mycket härligt och som alltid finns det massor att prata och skvallra om, så ja, ett kort besök där är aldrig att räkna med.
.
Och nu blir det att traska iväg mot Hemmakväll för att möta upp Fia, Mala och Sandra och sedan blir det en klassisk skräckfilmskväll i äkta skellanda. GILLA!

Julafton nr. 2 avklarad

Och så var den andra hälften av julafton avklarad och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med båda. Trevligt sällskap och fina julklappar, så ja. Bättre kan man nog inte få det!
.
Och för att göra en liten check på vad man fått så kommer här en liten lista:
Extern hårddisk
Presentkort - Monki, Kicks och Gina Tricot
Presentkort för behandling på Hagabadets SPA i Göteborg
Biocheckar - 4 st
Hårprodukter från Bed Head - Hårspray och lockspray
Värmeskydd från Kerastassé
Torrschampo
Spegel
Påklädningsdocka för ex. min balklänning
Korg för hårsaker
Handdukar
Deo
Sockar & tights
Pengar
Godis
Tack alla!

En jul i Skelleftehamn

Och mamma tyckte att det var på tiden att min balklänning skulle få komma ut ur garderoben, därav denna kläddocka, eller vad man nu ska kalla det? Nice blev det iaf.
Och nu är man trött, nöjd och mätt efter en väldigt mysig kväll. Tack, mamma! Och på söndag blir det fortsatt julafton med pappsen. Trevligt!

Julafton?

VAAAA? Är det julafton imorgon? Seriöst. Det är inte typ inte möjligt, jag har ju ingen julstämning alls.
.
Vill dock hälsa Fia välkommen hem till vårt kära Skell efter en alldeles för lång tågresa!

#godmunsårsjul

Seriöst. Jag blev nyss av med ett munsår från yttre rymden och igår fick jag ett nytt som under natten förvandlade hela min underläpp, kind och haka till en botox-explosion. Så nu har man cpont och kan inte prata som en människa, därav inget jobb idag. Så ja. Jävligt värdelöst att förlora pengar av en sån här idiotisk anledning. Och jättekul att man inte kan njuta av att äta och dricka gott när det är jul och jättekul att man inte kan pussas nu när man äntligen får vara hemma med sin pojk. Nä, fyfan, för den här skiten.
(Nu, ganska många timmar senare, har svullnaden iaf börjat lägga sig lite, men ändå. Hej, botoxunderläpp).

Norrlandsparkering

Jomenvisst. Det är så vi gör här hemma.
.
Annars då? Jo, förutom att jag håller på att frysa ihjäl så är det faktiskt rätt bra. Och dagen har tillbringats på ett hetsigt Konsum och jag har mest skivat julskinka hela dagen. Och kvällen har tillbringats hemma hos pappsen och Simone och både jag och Thomas har blivit uppstyrda. Tack, syster!
.
Och nu håller jag alla tummar och tår för att Fia slipper undan SJ:s inkompetens och kommer hem i tid.

Sådärja

Och så var man tillbaka på Konsum igen efter 4 månaders uppehåll. Kändes faktiskt riktigt bra och jag var på ovanligt bra humör, så ja, sånt är ju alltid skönt. Undrar hur länge det varar bara?
.
Och det bara fortsätter att snöa och snöa OCH SNÖA. Och ännu kallare ska det tydligen bli. Hörde jag ett rykte om -27 grader på torsdag? Shit. Blir härligt att gå till jobbet då.
Och nu äter Thomas upp min julklapp från Konsum. Eller nja, inte riktigt då. Han får bara de äckliga marsipankaramellerna. Resten är mina. Men, men. Fick även ett presentkort för 300 kr att handla mat för. Det är ju sjukt värt.

Hej, mitt vinterland!

Längtar du fortfarande hem, Fia?
.
Ligger i min sötnos famn nu och det känns förjävla bra.

Heja, SJ!

Sitter fast i Umeå och inväntar ny tågpersonal. Yihooo. Har åkt i 18 timmar nu och lär väl bli fast någon timme till innan man är framme. Underbart.

Sad face

Världens snällaste följde mig till tåget med min hundrakilos packning. BÄST! Och nu får vi klara oss utan varandra i 3 dagar, men sen blir det att göra Skell osäkert. Typ.

Mer julfest

Bäst, bäst, bäst.

En julfest att minnas

Och nu är väskan packad (snart), så inom en snar framtid beger jag mig mot Centralstationen för att kliva på tåget mot norr. HEJ, SKELL!

JULLOV 2.0!

NU HAR DET ÄNTLIGEN BLIVIT FREDAG OCH VI HAR JULLOV! AWESOOOMENESS!
.
Så nu väntar jag bara på att resten av klassen ska droppa in till Gamlestadstorget 17 och sen blir det fest, julspex och en fantastisk kväll på BA. JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!

Som det ska vara

Nu börjar det likna en studentkyl på riktigt. Mycket alkohol, lite mat och resten är bara udda saker (varav mer än hälften har utgånget datum) och som man inte ens förstår varför det fortfarande står kvar?
Och skafferiet innehåller mest nudlar, knäckebröd, havregryn och vetemjöl. Heja, studentlivet!

Ovärt

Så sjukt ovärt att vakna upp med halsont en dag som denna, så ja. Nu lär väl den här dagen gå ännu mer i slowmotion-tempo än alla andra (om det ens är möjligt?). Men fan. Bara det känns någorlunda bra till imorgon då den årliga och spårade julfesten på BA äger rum. För det kommer nog bli förbaskat trevligt.

Och temat på årets julfest är "Nightmare before Christmas". Blir intressant att se vilka fantastiska kostymer som kommer presteras då. Jag och Evves kostym kommer då bli minst sagt kreativ och studentvänlig då det gäller prisklass iaf.

Twitter

Jaha. Nu har Fia fått mig att skaffa Twitter och jag är för trög för att riktigt förstå vad det går ut på. Hjälp. Jag kommer bli fast.

Hej, stan.

Pallade inte med ytterligare en till aslång hemmakväll, så åkte in till stan med Fia efter skolan och styrde upp lite julklappar och Fia styrde upp fina saker till sig själv. Nice. Och nu myser vi framför Bonde söker fru-finalen.
Lyxmiddag. Varma mackor a'la fetaost och lite av allt. Sanslöst gott!

Ett litet smakprov

Lite bilder från vår föreställning FRAGMENT.
Fotograf: Per Nadén
Och lite från själva processen. Och detta är bilder som arkitektstudenterna tagit.
Finfina människor det här alltså.

Ge mig jullov!

Allvarligt talat. Tiden står ju helt seriöst stilla nu. Kan det inte bara bli fredag? Åh.

Lucia

M2 presterade ett superfint luciatåg och därefter ett härligt luciaspex, sen blev det lite glögg, modernt, stepp och nu har jag finbesök av Maria från Västerås. Åh. Härliga måndag!

1 week to go

Snart lämnar man Göteborg för kära Skell, känns otroligt bra faktiskt.
.
Och idag har man sprungit på stan och trängts i julruschen. Inte okej. Och nu är det bara att vänta ut den här söndagen och sen blir det bara att ta sig igenom nästa vecka. LÄNGTAR!

FRAGMENT


Julstämningen stiger

Tack Robin och Micaela för en riktigt mysig kväll på Liseberg!

Och nu slipper ni undra längre, jag vet var han finns.
Haha.

Jag är så glad idag!

Världens bästa sambo styrde upp en riktig mysfrukost imorse. TACK! Och den fina buketten + kortet på bordet fick jag av Fia och hennes kompis Sanna igår. Supergulligt!
Och nu har vi genomfört projekt julstädning och sen idag väntar bara gómiddag och därefter Jul på Liseberg. BRA DAG!
Och föreställningen har verkligen satt sina spår, så jag är faktiskt glad att det inte är jeansshorts-säsong just nu.

FRAGMENT

Och så helt plötsligt var flera veckors slit över. Känns både och. Det ska bli så himla skönt att bara kunna slappna av nu sista veckan som kommer, men samtidigt så blir det alltid ett så sjukt stort tomrum efter man är klar med en föreställning. Men jag är ändå nöjd med det vi åstadkommit och det var så kul att så många kom och kollade! Över 300 pers (och däribland världens bästa Fia).
.
Och imorgon ska jag inte göra något annat än att sooova.
TACK ALLA FÖR EN MAGISK KVÄLL!

Snart över

Har varit en lång dag på Chalmers med scenbygge och ljusgenomgång och imorgon ska typ ALLT hända, så ja. It's gonna be a looooong day, som vår jazzlärare skulle ha sagt.
En sjuk, men mycket söt, Evve.

Baaacka, baaacka, baaacka - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Tröttheten är ett faktum och man gör allt för att roa sig själv. Och Sunes-jul-repliker är ett hett tips på hur man håller sig på bra humör.
.
Och nu är det snart dags för föreställning. Så imorgon och på torsdag blir det först halvdag på skolan och sedan rep på Chalmers hela eftermiddagarna. Känns bra att det snart är dags faktiskt. Vill nog bara ha det här ur världen, även om jag älskar att stå på scen. Men ändå. Jag vill bara ha lov nu typ, är så sjukt slut i kroppen och knoppen.
.
Men, men. Bara 1½ vecka kvar till jullov nu. AWESOOOMENESS!

Och i brist på andra bilder så får man väl ta en astuff webcambild. Eeeh. För övrigt måste du styra upp mitt hår NU, Simone! För ja. Du ser ju hur det ser ut.

2 weeks to go

Nä, jag har inte så intressant liv just nu, så det finns verkligen inte så mycket värt att skriva om för tillfället. Jag vill mest bara få föreställningen gjord så att man kan få börja nedräkningen till Skell på allvar. För just nu är det typ det enda jag vill - alltså att få komma hem och fira julen med Er.
.
Men nu blir det duschen och sängen.
Så ja, sov gott.

Söndagsskola

Var och repade på skolan idag samtidigt som det hölls audition för musikalen "Crazy For You" och det var riktigt kul att se. Men ja. Snart är det man själv som ska stå där bland alla andra och slåss om de enstaka jobben som finns. Tuff bransch man valt ändå.
.
För övrigt är det ingen bra idé med söndagsskola.

Nice

Våra snygga treor som gjorde ett litet inhopp i gårdagens Idol.


Älskade lördag

Jag njuter av att det är lördag och jag njuter av att få se dagsljus. Känns som att man inte varit alltför bortskämd med det på senaste tiden. Och Fia har presterat makalösa scones. Mm. Bästa sambon!
.
Och för övrigt har dagen inte så mycket att erbjuda förutom att VI MÅSTE tvätta. Men vad sjutton. Jag hade ändå inte orkat göra ett piss. Så det blir nog bra.
Hej, kattkompis.

"Hästen bajsar!"

Alla är aptrötta, men ändå så tycker jag vi håller modet uppe och jag tycker verkligen att vi har det förbaskat bra ihop. Jag avgudar er, kära klass. Ni är så sjukt underbara hela högen!
.
Och dagen har tillbringats på skolan, eftermiddagen har tillbringats på Chalmers och kvällen har tillbringats hemma hos oss för att titta på våra kära treor som medverkade en liten snutt i kvällens Idol. Sjukt skön fredagkväll. OCH IMORGON FÅR JAG ÄNTLIGEN SOOOVA! Tack för det.
Vi är så bra på fredagsmys.

Hej, var är mitt liv?

Hm. Sova, äta (kommer aldrig mer vilja äta mackor i mitt liv) TRÄNA, TRÄNA ÄNNU MER, TRÄNA HELA TIDEN och alldeles för lite tid till ingenting. Så ja, det är livet just nu. Och nu sitter jag och kämpar med en massa skit som ska till Chalmers och jag kommer dö av russinexplosion i magen för att jag sitter och hetsäter dem för att jag är så sjukt stressad och frustrerad för att INTE ETT SKIT FUNGERAR! Pissteknik. Åh. Och egentligen vill jag bara sova NU! Men nä. Jag har inte ens duschat. Fuck.

4 månader idag

Jag är så glad att jag har dig!

RSS 2.0