Sista januari

Har tillbringat morgonen på Danshuset (Joppes jobb) och blivit bjuden på en fantastiskt god frukost bestående av en latte och en fantastisk smörgås. Bra start på denna söndag. Det enda som inte är okej är vädret. ISKALLT och snö. Fy fan. Ge mig vår!





Ha en fortsatt bra söndag.

Hejs!

Halkvarning

Vintern är fin på många sätt, men då det blir isbanor över en hel stad, då är det inte okej längre. Det är totalt livsfarligt att vistas utomhus.

Lyckades ta denna konstiga bild idag också på huset som jag bor i. Och jag lovar, det lutar verkligen inte i verkligheten. Weird.





Och gómiddag har det ätits idag också tillsammans med Joppe och Leila, och nu slumrar de båda två i varsin ände av soffan. Mycket sött.

Baconlindad kycklingfilé i creme fraiche, med klyftpotatis och vitlöksbröd var det som stod på matsedeln idag och det var gudomligt gott!


En vacker dag i Göteborg

Det är underbart att vakna upp pigg och utvilad och se att solen skiner ute, samt att veta att man är helt ledig. Så nu idag ska jag bara toknjuta av tillvaron. Ska en snabbis till Mölndal bara och lämna igen lägenhetsnyckeln, sen blir det bara att åka hem igen och ha en riktig myskväll med gómiddag och film! Love it.

En fredag - ett liv.

Den här dagen har innehållit allt som man kan begära just nu. Fina vänner omkring sig, en massa dans, gott gófika på Espresso House, en liten shoppingrunda samt en mysig kväll med grymt bra sällskap, TACK!






Time for bed.
Sov så gott.

Det är mycket nu.

Den här veckan har inte varit att leka med. Lärarna har kört stenhårt med oss, och graham-tekniken på moderna har tagit död på diverse muskler och på jazzlektionerna har jag bara velat spy av utmattning. Men det har varit kul! Dansen har gått ovanligt bra ändå, trots den sinnessjuka tröttheten. Så man kan säga att det går bra nu.

Igår var jag, Evve, Joppe, Sofia och Leila en sväng på stan och inhandlade diverse nödvändlgheter och andra mindre nödvändiga, men ack så fina saker. Två riktigt snygga linnen från Monki inhandlades bland annat. Sedan avslutade vi shoppingrundan med Subway. Och resterna från den maten satt som en smäck på lunchen idag. Och kvällen tillbringade vi hemma hos oss med gófika och SYTYCD.

Och imorgon är det FREDAG, underbara fredag! Och då blir det nog mest troligt utgång. Tjohej!




Muffinstajm!



...och resultatet.

Trött människa

Helt seriöst. Jag skulle kunna somna i tangentbordet nu, är så sjukt trött. Men först blir det bak inför onsdagsfikat imorgon med Joppe. Sen blir det nog sängen för min del.

Sov gott.

Har jag sagt att jag älskar god frukost?

Det nya livet

Igår städade vi som tokar hela dagen och hade jag varit en stackars polack som jobbat på ackord så hade jag tjänat ihop en förmögenhet. Jag lovar! Men när vi sedan var klara vid 20-tiden, så sken lägenheten som en nypolerad posche. Så ja. De kommer att få jobba på rätt bra för att hitta något att anmärka på.

Och inatt sov jag min första natt här i Gamlestan. Var så sjukt skönt! Och ännu bättre var det att vakna upp imorse och inse att man inte behövde passa någon tid för spårvagnen, utan bara kliva upp, äta frukost, göra sig i ordning och sedan promenera till skolan. Oslagbart!

Sedan efter skolan åkte jag och handlade en sväng med Evvsi och Dennis, därefter har det bara varit att packa upp, packa upp och återigen packa upp. Och nu börjar faktiskt mitt rum likna ett rum. Skönt.

Och så här bra kändes det igår då vi var klara...





Ska hänga lite med Joppe nu, men vi hörs då.

Last night

Sista natten i detta rum, på denna madrass, i denna stadsdel. Weird.

Sov gott.

Svamp i alla former.

En dag som jag trodde skulle bli den drygaste någonsin, blev den roligaste på länge. Det har städats och skrubbats så fingrarna inte längre ser ut som fingrar, det har avslöjats djupa hemligheter om pinsamma sånger som man skrivit som barn (ex. Askungen - the dirty version), det har ätits kinamat i sinne, vi har sett saker i Mölndal som vi aldrig sett, vi har rensat avlopp och hittat diverse intressanta saker och diskuterat svamp i alla dess former och ursprung. En dag i skrattets tecken, helt enkelt. Och imorgon väntar något liknande. Can't wait.








Och nu ska jag inta fosterställning på min stackars madrass och sussa sött.

(Ett litet undantag bara).

Skulle vara snäll mot min mage och inte äta så mycket fet mat under den kommande tiden. Men hur lätt är det då man ska rensa frysen från all mat och man hittar en massa godsaker? Som det här till exempel.

Ben & Jerry's - baked alaska med varma bär. Helt seriöst, det var ljuvligt gott!

Status - halvinflyttad

Hann förbi lägenheten en snabbis efter skolan och började fixa lite med gardiner och annat småplock, men det kommer ta sin tid innan jag lyckats packa upp alla saker jag har. Herregud, vad man samlat på sig mycket skit alltså (men mest kläder). Måste göra en garderobsrensning och skicka iväg typ hälften av allt jag äger. Skulle underlätta all flyttning i framtiden faktiskt.

Mysig dag på skolan idag också. Tycker om att vara där, det får mig att må bra! Och på jazzen började vi med en ny koreografi som gick snabbt som attan, men satan i gatan vad kul!



Och hur många har lyckats skära av sig en bit av sitt nagelband med sitt spårvagnskort?

Klant.

Och nu väntar flyttstädning hela helgen. Sa jag att jag var peppad? Nja, inte riktigt va.

Kompis, det går bra nu.

Magen mår bättre och bättre nu och jag har fått en annan medicin som jag tycker hjälper, så det är ju bra. Lika bra är det dock inte att det är helg snart, vilket betyder flyttstädning. Och jag är ungefär så opeppad som man kan bli. Vill bara att lägenheten ska städa sig själv.

Börjar även kännas väldigt vemodigt att flytta härifrån nu. Har trivts så bra här... Dock så är jag ju övertygad om att jag kommer trivas minst lika bra i Gamlestaden, både med sällskapet och med lägenheten, men det är det här med förändring. Alltid lite nervöst och konstigt i början, men sedan när man väl kommer in i det så är det inga problem alls och man tycker bara att man är knäpp som ens har oroat sig.

Men som sagt. Imorgon börjar det tråkiga. Matsortering, rensning och städning i en alldeles för tom och tråkig lägenhet. Så snälla, låt helgen bara flyga iväg.

I väntan på bättre tider...

Har varit hemma från skolan idag också och det var precis lika trist som igår, men det var välbehövligt. Mådde fortfarande inte bra under hela förmiddagen, men nu på eftermiddagen har jag piggnat till avsevärt. Så imorgon väntar då garanterat skola. Inser verkligen hur mycket jag älskar att vara där när jag tvingats vara hemma i två dagar i rad.

Längtar tills allt med flytten är klart nu också. Har iofs redan fått över nästan alla mina saker till Joppe, men har ändå en massa saker att göra som exempelvis flyttstädning och uppackning. Och just då man kommit i ordning så är det dags att flytta igen. Så känns det i alla fall.

Nä, men ska lägga mig på min stackars madrass och se film. Nåt måste man ju försöka underhålla sig med en sån här lång och tråkig dag iaf. Usch.

Det spartanska livet här i Mölndal.

Då var det kört.

Hade tänkt att jag inte skulle vara borta en enda dag den här terminen, iaf inte en enda dag innan lovet. Men vad händer? Jo, magsatan vill visst jävlas med mig igen... Åh! Jag blir så sjukt irriterad över att den gör så mot mig! För jag tycker verkligen att det inte finns något just nu som ska kunna utlösa den där magonten. Känner mig inte speciellt stressad över nåt, jag sover och äter bra och det finns egentligen inget som jag går och oroar mig över... Så varför ska det komma tillbaka just nu? Skit också. Har iaf varit på apoteket nu och köpt medicin och det börjar då släppa lite nu iaf... Men har fortfarande svårt att stå upprätt. Mongomage.

Skönt att det är bara är tisdag idag och att jag inte missar så mycket. Men ändå. Totalt värdelöst att vara hemma från skolan. Det är ju så tråkigt.

Update:

Och helt plötsligt var alla mina grejer flyttade till Gamlestaden. Så nu är det helt tomt här i rummet.

Tack, tack!

Dagens tack går till Frida och deras släktingar Alice och Lennart som kört ett helt billass till min lägenhet idag. Tack så jättemycket! Är verkligen hur tacksam som helst för det! Och dessutom kommer de att köra min säng och allt sånt senare i veckan. Så ja. Världens största TACK till dem!

Och jag har haft en kanonbra dag i skolan idag! Trivs verkligen som fisken i vattnet nu, både med dansen och med alla människor! Och nu är det bara 4 veckor kvar tills det är lov igen. Hej och hå! Tiden kommer bara flyga iväg den här terminen känns det som.

Ska bege mig in i duschen nu. Verkligen det jobbigaste jag vet och jag kan dra mig i timmar för att göra det... Jag menar. Hur värt känns det? Jag ska ju bli minst lika äcklig imorgon igen. Suck.

Och idag bjuder jag på några gamla godingar:

Jag och några tjejer på besök i Umeå -06

Jag och Kajza med Jackass-snubben i Turkiet -07


Jag och brorsan på Skellefteås Stadsfest -08

Men justja. Duschen var det ju ja.... Haha.

Inte okej.

Har sovmorgon idag, men är ändå tröttare än vad jag någonsin varit på länge. Drömde en sån fruktansvärd och verklig mardröm inatt, så är typ helt slut och omskakad nu. Usch. Inte okej.

Ska snart bege mig till skolan iaf. Modernt, stepp och balett väntar.

Hoppas ni får en bra dag!

Empty room.


Och ett inte riktigt lika tomt rum. Haha. Herregud, alltså. Snacka om att vi kan konsten att förvandla en fin lägenhet till en kaotisk lägenhet på bara några timmar.

Nyttosöndag

Idag har det hunnits med följande: Ätit en mycket god frukost med tjejerna, åkt förbi systrarnas nya lägenhet i Kallebäck, åkt förbi min nya lägenhet, åkt och storhandlat med Joppe på Willy's (gick bra förutom några stora missöden, som exempelvis två trasiga kassar), åkt förbi Nordstan och inhandlat diverse nödvändigheter, åkt hem och ätit gómiddag, packat, städat och nu står tvättning på schemat. Känns som att jag kommer stupa i säng ikväll.

Trenden håller i sig och det blev en fantastiskt god söndagsfrukost idag också.






Och här är mitt framtida hem. Och den mysiga innergården påmminner lite om hattstugan med alla söta små hus (som är tvättstugor).





Mitt blivande rum.

Och söta Maria var på besök idag.



Tror det kommer bli kanon det här! Är bara så förbannat less på allt flyttande hit och dit... Vill bara hitta ett ställe där man kan bo under resten av sin Göteborgsvistelse. Men det kommer väl.

Ska fortsätta flyttpacka, städa och tvätta nu.
Tjohej!

What a day.

Denna dag har varit en riktigt nyttodag (inte matvändigt sett dock, men på alla andra sätt). Började dagen med lördagsfrukost med tjejerna och det smakade nästintill lika fantastiskt som en hotellfrukost. Därefter begav jag, Frida och Karro oss till Twisted feet Dance Academy där vi tog två dansklasser, en i MTV fusion (någon typ av hiphop), samt en i Dancehall/Ragga. Var sjukt kul! Men eftersom att det var gratisklasser så var vi nästan 50 pers i en alldeles för liten danssal och det var längesen jag svettades så mycket. Galet!

Sen när vi kom hem så gjorde vi en massa pizza (bra matlådor till veckan), sen så har jag och Karro tagit tag i flyttpackningen och vi höll väl på till kl. 12 ikväll. Så det var skönt att få göra bort lite av det. Och imorgon drar jag nog till Gamlestaden för att storhandla med Joppe. Nice, nice.

Men som sagt. Ingen vanlig lördag, men en otroligt bra en ändå!





Känns lite vemodigt att flytta från mitt kära rum. Har trivts så grymt bra här med allt. Men det verkar vara min grej att flytta. Adressändrade för typ 7:e gången igår och det känns som att de måste hata mig på posten. Men vad ska man göra? Är man student så är man.

Sov gott, kära vänner.

Fredag, underbara fredag!

Har haft en riktigt bra dag idag! Först en väldigt bra balettklass, sedan en helt otroligt inspirerande jazzklass. Och även om jag var trött som en gnu på jazzen, så var det ändå den roligaste lektionen på länge! Sedan så avslutade vi dagen med massage på moderna. En riktig drömdag, helt enkelt.

Och nu ikväll har jag och Frida bara pysslat på. Vi har lekt elektriker (eller Frida har, jag har bara assisterat), lagat massor med tacogratäng, tappat ner chips och kraschat en skål m.m. En mycket trevlig och händelserik eftermiddag med andra ord.

Och nu är mysfaktorn hög som attan. Vindruvor, Let's dance och levande ljus. Underbara, underbara fredag!

MAT!

Nu när terminen har dragit igång igen så har även min ämnesomsättning kommit igång för fullt och jag äter som en stor karl. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, mellanmål, kvällsmål... Och ändå är jag hungrig exakt hela tiden. Men det är tur att mat är så förbannat gott, så jag har då inget emot att stoppa i mig det hela tiden heller. Men ifall det skulle komma hem en liten köttklump hem till Skell i sommar, så vet ni att det bara är jag.

Och idag var det matlagningshysteri här i Mölndal. Vi gjorde älgfärs/sweetchili/morots/champinjonbiffar med kokt potatis och morotsstuvning. Och det blev en fantastisk smaksensation!

Och nu har jag två stretchande och skönsjungade musikalelever i mitt vardagsrum. Mysigt! (Är dock lite bitter för att jag inte fick rösten själv bara). Hm. Men jag är glad att jag får lyssna iaf!




TRÄNINGSVÄRK!

Finns inte mycket mer att säga än att jag har sådan fruktansvärd träningsvärk idag! Jag har till och med ont i muskler som jag inte ens visste om att de fanns. Så ja, idag skulle jag lätt kunna donera mina kroppsdelar till någon mer behövande själ där ute.

Vi är iaf tillbaka i rutinerna nu igen och det obligatoriska onsdagsfikat idag satt som en smäck. Sicken fin och bra klass vi är som kommit på en sådan fantastisk idé ändå. MAKALÖST!





Och efter skolan var det en välbehövlig och plågsam stretch som gällde.






Hej, trött tjej.

Igår var jag rätt pigg, idag är jag helt död. Och jag slumrade in som en däckad säl på spårvagnen. Rätt skönt ändå (om jag inte hade skrämt iväg mina medpassagerare genom att rycka till som en mupp varje sekund, samt dreglat ner min halsduk). Nä, nu är man tillbaka till det hårda livet helt enkelt. Och det är bara att acceptera de långa och tuffa dagarna som man har framför sig varje dag. Hur jävligt det än kan kännas ibland.

Ikväll blir det dock att mysa ner sig i soffan och se So you think you can dance. Mycket bra inspirationskälla där alltså.

Men lite husmanskost ska jag nog stoppa i mig först.
Tjohej, leverpastej.

Absolut världens bästa.

Livets goda stunder

Det bästa med att gå en sån här utbildning är att man får ligga i soffan exakt hur mycket man vill, utan att få dåligt samvete för något.

Har haft en kanonmysig kväll med Karro, fantastiskt gott te och Paradise Hotel.

Och imorgon väntar en intressant dag. Har redan fruktansvärt ont i hela min kropp och det lär ju inte vara bättre imorgon heller. Så ja. Jag vet vad som väntar mig då väckaren ringer.

Glad, men trött.

Första dagen på BA avklarad och jag måste säga att det känns fantastiskt bra att vara tillbaks! Jag trivs så gudomligt bra med hela min klass och alla andra människor runtomkring. Så ja. Det är helt enkelt för bra för att vara sant!

Inledde iaf dagen med lite kontaktimpro, därefter stepp (sjukt svårt och jag har ännu mer korvstoppning i min lilla hjärna än någonsin) och sen avslutade vi dagen med balett med danstreorna (snällt att ge oss en sån start på terminen?). Men jag är motiverad som sjutton nu iaf! Och en sak till. Jag har till och med kommit ihåg att posta min studieförsäkran till CSN. Det är jag förbaskat stolt över (var bara tvungen att säga det så att jag kan få känna mig lite bra).

Men en dusch nu, sen kanske lite stretch med Karro, eftersom träningsvärken redan är ett faktum.

Jag längtar verkligen tills det blir ljust på mornarna och snön försvinner.

Det är fint att komma hem.

Jag bor verkligen med två helt otroliga tjejer här i Mölndal. Jag menar, hur mysigt är det inte att komma hem med sina kläder ihopvikta, posten sorterad och lite godis på sängen, samt lite varm choklad och ostmackor på det? Nä. Ett bättre välkomnande hade inte kunnat gå att få.

Och om mindre än 12 timmar drar skolan igång igen och det är med blandade känslor. Är skittaggad på att komma igång, men ändå lite nervös inför allt som komma skall... Men jag är övertygad om att det blir kanon i slutändan! Och nu går det dessutom mot vår här så småningom också, vilket betyder sol och värme. Det gillas starkt.




Men om man skulle göra ett tappert sovförsök? Känns dock lite hopplöst med tanke på att jag snittat att sova till 13-tiden två veckor i sträck. Men lite sömn inatt kan nog kanske ändå funka? Kommer hur som helst vara i chocktillstånd imorgon då väckaren ringer sådär äckligt tidigt. Och så kommer jag säkert däcka tidigt som attan imorgonkväll. Hm. Ja, det låter som en bra plan.

Sleep tight.

Göteborg

Imorgon smäller det igen. Känns både bra och skumt på samma gång. Förstår bara inte hur fyra hela veckor har kunnat flyga iväg så fort? Sjukt. Men ser ändå framemot att träffa klassen imorgon igen och komma igång med träningen. Har ju fått några extra kilon att jobba bort nu efter julen om man säger så. Haha. Men det har det lätt varit värt. Blir dock intressant att se vilken fantastisk träningsvärk man kommer få sen på tisdag. Det ser jag däremot inte framemot.

Fick nyss det tragiska beskedet om att jag börjar 9 och inte 10.45 imorgon, det kom som ett slag i magen.

Inget mer sånt här på ett bra tag nu, Eller kanske en sista gång ikväll? Jo, typ.

High five!


Notera även ninjakatten i bakgrunden.

Och här mina gamla Lunnevadare har vi lite nostalgi.

Som sagt.

Det blev mycket djungel, en hel massa helikoptrar och förbannat mycket blå människor. Men filmen var bra, absolut sevärd (tar emot lite att säga det, men ändå). Så gå och se den ifall ni inte redan har gjort det.

Har varit en mycket härlig dag för övrigt. Var ute en sväng på Ikano och hälsade på mina f.d jobbarkompisar på Intersport, sen middag på favvostället Chili med Nils. Därefter var det bara hem och vända och sen tillbaka till bion. En mycket bra dag här i Linköping, helt enkelt. Trots den outhärdliga söderkylan.

Och här har vi Hectors nya crib.




Avatar

Ikväll blir det bio och vi ska se Avatar, hade hellre velat se Luftslottet som sprängdes, men det var fullbokat. Illa. Men får hoppas Avatar är så förbaskat bra som alla säger. Hm. Är ju verkligen inte min typ av film egentligen. Blå människor i en djungel med helikoptrar. Njae, det säger ju sig självt. Men man vet ju aldrig. Jag kan ju bli tagen med storm. Mycket troligt. Men det återstår att se, så jag återkommer med en kommentar senare.

Blir stan nu och det är rätt kallt här idag. -12 grader, men ändå betydligt varmare än hemma. -30 grader hade de igår. Fy fan.

Men, hej så länge!

Linköpingsvisit

Är i Linköping nu en sväng och bara njuter av livet. Och idag har jag varit på stan med Nils och shoppat, samt ätit på Burger King. Äckligt gott! Och ikväll blir det lugna gatan med film och godis. Nice.






Simone 15 år

God morgon, yrväder!

Lilltjoppan är inte längre så liten. Och söta till tusen är de här två.


Bye, bye.

"I gotta feeling, that tonight is gonna be a good night..." Eller så kanske inte. Har ett rapande fyllo bakom mig som pratar och sjunger med sig själv. Ytterst osmickrande.

Överlevde iaf väntan på Bastuträsk station. Men något kallare var det längesen jag var med om. Tacka vet jag väntrum där det bjuds på cappucino för endast 10 kr. Bra där, Bastu. Det börjar ta sig!

Ska nog se en film eller nåt nu. Endast 9 timmar kvar.



Buhu...

Nu har det sagts hejdå till alla nära och kära, så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 20.30, så att jag och mamma kan bege oss till Bastuträsk för att invänta tåget mot södern. Och det kommer bli en lång och seg natt, ensam i en sittvagn. Så hör av er ifall ni har lite tid över, för det kommer jag att ha iaf... Såvida jag inte råkar somna direkt, vilket vore helt fantastiskt, men det känns väldigt otänkbart att jag kommer göra det eftersom att sova offentligt inte riktigt är min grej. Men har jag tur så slumrar jag in någon timme där på morgonkvisten. Det vore skönt.

Men vi hörs då.
Bye, bye.

Hejdå, Norrland!

Sista dagen hemma i världens kallaste Skell nu. Termometern visar 19 minus, men det blåser äckligt kallt, så det känns som minst minus 40. Anyway. Idag fyller systern min 15 år! Helt sjukt, tycker hon nyss var en liten bebis. Men nu är hon istället typ en halvmeter längre och ja. Åren går fort, det är bara att konstatera.

Men nu ska jag ut på min lilla hejdå-runda. Känns lite vemodigt att åka här ifrån nu då man vet att man ska vara borta i 6 mån till. Men ni är så varmt välkomna ner till södern, det vet ni va? Kommer sakna er som sjutton iaf. Men tack för en grymt mysig vistelse här hemma. Jag har haft det toppen!

Nej, vadå?

Vi är inte alls datanördar. Nejdå, inte alls.


3 januari

Idag har det varit en härlig dag här hemma i Sjungande dalen. För det första så har temperaturen varit väldigt behaglig, endast 9 minus, vilket innebär att det faktiskt har gått att vistas utomhus utan att näsborrarna har frysit ihop. Sen så har vi passat på att firat syrran i förskott (hon fyller 15 på tisdag), och eftersom vi alla syskon åker hem snart, så ville vi ge henne sin present nu. Och presenten var en laptop. Och den uppskattades verkligen, så nu lär vi inte se till henne mer på ett tag.

Var även förbi brorsans nya lägenhet en sväng och hälsade på världens sötaste Dexter. Riktigt fint hade det fått det i lägenheten iaf, må jag säga.

Och nu ikväll blir det lugnare än lugnast. Har ett skolarbete som jag verkligen borde börja på, men det tar emot ruggigt mycket att ens tänka på det, så vi får se. Lite mys med familjen lär det bli iaf.









"Vad är det här för något?" Fascinerad familj, haha.

Och ett besök i Lukas och Annas nyrenoverade och tokfräscha lägenhet.




Vuxenpoäng

Fick nyss stryk av brorsan i Alfapet med 1 poäng, förstår ni? 1 POÄNG! Det är inte okej. Och nä. Jag är inte alls en dålig förlorare, jag är bara en mycket bra vinnare, synd att jag inte fick visa det ikväll bara. Anyway. Har fortsätt trycka i mig en massa onödigheter, så mitt hälsosamma nyårslöfte går fortfarande lite halvtaskigt, men det kommer en ny dag imorgon, så då kanske? Men bara kanske, syrrans födelsdag ska ju trots allt firas imorgon, vilket betyder väldigt mycket onyttigheter, så ja. Nä, får bestämt bli i övermorgon istället.




Puss på dig, kära syster, eller ska man säga min kära köttbulle? Äsch. Söt är du iaf!

Slutspurten

Nu börjar det närma sig hemresa mot södern, så nu de sista dagarna blir det bara att flänga omkring som en idiot och hälsa på de man inte hunnit hälsa på. Och som vanligt så är man alltid ute i sista minuten, så jag kan väl inte mer än skylla mig själv för att det blir mycket på en gång. Hur som haver. Har varit och hälsat på mormor och morfar idag och det var mysigt som vanligt och jag är mättare än vad jag varit på länge (om det ens är möjligt?). Nä, herregud. Det känns så bra att veta att man kommer att börja om att träna varje dag då skolan börjar om. Det behövs nu, om man säger så.

Nyårslöften

Mitt nyårslöfte om att jag skulle bli mer hälsosam började ju rätt bra och jag höll det i ungefär en halv dag. Men vad sjutton! Är det nyårsdagen så är det, hela Sverige är väl ändå bakis en sån här dag. Och då har man väl vara rätt att vara onyttig. Typ.

Så sjukt trött ikväll, så jag tror på en extremt tidig kväll, kanske den tidigaste det här året.

Over and out.

2009, part two - Göteborg

Den 15 augusti flyttade jag in i våran lägenhet i Mölndal, tillsammans med Karro, Frida och Evelina.

Och skolan drog igång...


Och jag hade fått en fantastisk klass som jag trivs förbaskat bra med.

Och vi blev vansinnigt nollade.






Bror Daniel och Åsa gifte sig.








Jag blev 22 år och detta firades med en heldag på Liseberg med tjejerna.



Sofia kom på besök ner till Göteborg.

Och hösten fortsatte och det började närma sig slutet på terminen, men först några trevliga tillfällen.



Det blev jul på Liseberg.


Därefter väntade förberedelserna inför höstens julspex och fest på BA.






Så efter sista kvällen med klassen, för det här året iaf, så begav jag mig hemåt med tåg mot norr och mot Skellefteå. Och där väntade sannerligen vintern.




Och slutligen så avslutades året med en mysig jul och och härligt nyår!


GOTT NYTT ÅR, kära vänner!




2009, part one.

I januari flyttade jag in till Berga i Linköping med världens bästa Linda.


Och hela våren var fylld av rep inför vår slutföreställning "Cirkus" på Lunnevad.


Och en härlig vår fortsatte och vi njöt av vårvärmen som började komma.



I april åkte jag och Elin till fantastiska Egypten för en veckas sol och bad och avköppling.




Därefter var det dags att söka till Balettakademien i Göteborg.

Kort därefter åkte vi i klassen till Viksjöfors i Hälsingland för ett Dansforum. Och det var en fantastisk helg i maj, med värme, dans och underbara tjejer.





Och juni kom och skolan slutade och jag åkte hem till Skellefteå för jobb, stadsfest och familjemys.



Därefter en sväng till Stockholm, Uppsala och Linköping.






Sen blev det så småningom Augusti och jag flyttade ner till Göteborg för att börja på Balettakademien.

Fortsättning följer...

God fortsättning, typ.

Och så var det helt plötsligt 2010, attans också! Jag som nyss hade lärt mig skriva år 2009. Jaja. Hade en trevlig kväll igår, blev dock ingen badtunna pga all snö (som vanligt i denna håla). Men det var mycket trevligt ändå, många härliga människor, inga större missöden och det nya året skålades in fint och säkert i kylan. Så ja, vad mer kan man säga? Jag är nöjd! Så tack för en trevlig nyårs, gott folk!









Men god fortsättning på det nya året då.

Nyårs 09










Hoppas på ett förbaskat bra år 2010 nu.

RSS 2.0