Tiden läker inte alla sår

Andras lyckliga tillskott, påminner om ens egen förlust.

Orklös

Det här viruset tar seriöst död på mig. Har verkligen inga krafter alls, vill bara sova, men huvud-och muskelvärken håller mig vaken. Gör bara ont att leva typ. Fyfan. Vill dock ägna en tanke till Thomas som också blivit sjuk nu. Hoppas du blir bra snart och att det inte är jag som smittat dig. Men krya på dig som sjutton!

Se så glad du gör mig, baby.


Tack, Leila, Sofia och Erwin!



Supergott te, fin mugg och en söt tesil. Sånt som gör en glad en sån här kväll. Tack!

Jag & sängen = ofrivillig vänskap

Ta inte illa upp kompis, men jag börjar faktiskt vara less på dig. Hm. Men har väl åtminstone orkat vara vaken 2 timmar idag. Det är ju rätt bra, typ. Vaknade iaf nyss av att Sofia spelade gamla Backstreet Boys-låtar. Det är verkligen nostalgi 2.0.

Lite flyt hade inte skadat

Jag börjar helt seriöst fundera på om jag någonsin kommer bli frisk igen? Jag gör inget annat än vilar och vilar, men känner mig ändå bara sämre. Så vad sjutton ska man då göra? När inte ens vila hjälper? Nä, fy. Jag vill bara börja träna igen, men det känns ju helt omöjligt så länge jag mår såhär kasst. Usch, jävla mongovirus.
Jag och Fia fick iaf en helt AWESOOOME present från kära Malin idag på posten. Tack, tack, tack bästa du!

Hemresa till jul - check!

Som norrlänning måste man ju ha någorlunda framförhållning när det gäller bokande av julresa. Men nu är det iaf gjort och man är 1400 kr fattigare. Det är alltid trevligt. Men hej, Skell, den 19 dec - 9 jan.

Det börjar ta sig


Men värt

Antingen så har jag sämst immunförsvar eller så är jag bara allmänt dålig på att ta hand om mig själv. Vet inte vilket. Hur som haver. Den konstiga skiten som jag haft i min kropp visade sig vara "akut övre luftvägsinfektion" vilket innebär virusinfektion, vilket i sin tur innebär att jag fick bannor av doktorn för att jag tränat med det här och blev därmed sjukskriven och totalt förbjuden att träna på en hel vecka. Kul liv. Men hur lätt är det egentligen att veta när man ska ta saker på allvar eller när man bara ska låta bli att känna efter? Men, men. Fick även recept på en hostmedicin som gör mig ännu tröttare än vad jag redan är, så ja. Jag och sängen får väl helt enkelt bli ännu tajtare än vad vi redan är. Åh. Det här känns så sjukt ovärt, men det är väl så här det går när man inte riktigt tillåter sig själv att lyssna på sin kropp i god tid. Irriterande är det då minst sagt och det känns INTE okej att missa såhär mycket skola. Fy.
Denna skönhet (från Joppe), var en av lördagens fina presenter. Tack!
(Men förlåt för världens mest utförliga och tråkiga sjukdomsbeskrivning för övrigt).

Vackra du

Och nu har gubben lämnat Göteborg. Känns skit. Och tomt i sinne. 12 dagar har verkligen bara rusat förbi. Fy. Men jag är ändå världens lyckligaste och det har varit så underbart att ha honom här. Så nu är bara att se till att de kommande veckorna också bara kommer flyga iväg. Men de lär det säkert göra. Hoppas det iaf.
Puss.

46-årsfest

Lugnet efter stormen. Galen kväll igår. Fullt hus. Massa fina presenter. Utgång på Nefertiti. Cheese x3. Slitna krigare och ett födelsedagsbarn idag. GRATTIS, världens bästa sambo!

En romantisk middag för två

Och jag har fått min man vid spisen. Precis där jag vill ha honom. Haha, nä. Skämt åsido. Men han presterade fantastiskt god middag ikväll. Fläskfilé, klyftpotatis och makalös sallad. Mums! Och resten av kvällen har vi bara njutit av att få rå om varandra sista tiden innan han snart åker hem igen. Fy. Kommer bli fem förbannat tunga veckor innan vi ses igen. Men det är tur att man är kär som aldrig förr, så det kommer då inte vara några som helst problem med att hålla kärleken vid liv. Nä, för jag råkar visst vara helt tokig i Dig!

Tillskott i familjen

Har jag berättat att vi skaffat en son? Johan Palm, heter han. Och välskött är han också.

Men hallå där, typ.

Jasi. Nu är det riktigt dålig uppdatering här. Sorry. Nä, men det som har hänt är egentligen att jag mest av allt bara njuter av tiden med att ha min gubbe här. Dock så har jag lyckats åka på något skit som jag inte riktigt lyckas bli av med. Började må dåligt i måndags och fick feber, sov halva gårdagen och började må bättre på eftermiddagen, så jag gick till skolan imorse som vanligt, men nä. Det gick inte alls. Började må kasst igen. Så ja, vad det än är som spökar i min kropp så får det gärna försvinna nu. Har verkligen inte tid med sånt här skit.
Men egentligen vill jag faktiskt inte klaga på något, för jag är verkligen så lycklig nu.

Kladdigt värre

Den 3 december har vi premiär för vårt höstprojekt som vi gör tillsammans med arkitektlinjen på Chalmers. Och temat är färg, och ja. Resultatet kommer blir minst sagt intressant.

Bäst kväll!

Sjukt trevlig kväll igår med f.d skelleftebor! Blev först förfest och hockey hemma hos Nils (som för övrigt hade en lös kanin som husdjur. Väldigt originellt). Därefter billig öl, tequila och annat gott på Rumpanbar, sedan 2x150 g hamburgare på Järntorget. Bra kväll! Och jag mår king idag. Värt!
Och snart kommer Maria förbi och hälsar på. Mycket, mycket trevligt!

Det är dags för fredagsmys

Igår var det pubhäng och vi kikade på SAIK-FBK. Mycket, mycket trevligt (förutom att Skellefteå förlorade då), men men. Annars så är jag så otroligt glad över att det äntligen är helg och just nu är det mer fredagsmys än någonsin. Jag gillar!

"jag känner mig som en pulka i en torr skidbacke".

Dålig update nu. Men jag har det hur bra som helst.

Och solen skiner för oss

Men, hjääälp! Steppångesten är tillbaka och den är värre än någonsin! Jisses! Så nu är det bara att lägga till några extra reptimmar på stepp varje vecka. Wiho.
Men tror ni jag är rätt nöjd med tillvaron ändå? Jomenvisst. Jag bor med världens bästa, jag dansar hela dagarna och imorgon anländer Thomas hit till vårt älskade Göteborg. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det va.

Tack!

Finaste örhängena (och ytterligare ett bevis på att man gillar mat). Tack, Bettan!
Vin från Micaela och en söt blomma från Madde. (Saknas på bilden gör ett kort och väldigt mycket godis som nu ligger i våra magar). Tack!

Födelsdagsfika

Tack för att ni är så otroligt góa allihopa!
Och ikväll buggar vår käre klasskompis, Robin, loss i Bingolotto. Det tycker jag ni kan kika på! Annars så vill jag tacka för alla fina grattishälsningar och för en helt fantastisk 23-årsdag! Ni är bara för underbara!

Jag har världens finaste vänner!

Tröja och mousserande vin från Fia, sen världens charmigaste Monokomi från Evvsi. TACK, sötungar!

Vi gillar mat, behöver jag säga mer?

Ja, vad ska man säga? Vi gjorde det bästa av situationen då våran rulltårta inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Men det är väl tur att man inte äter med ögonen, för smaken är det nog inget fel på (hoppas jag då).

Är det helg så är det.

Igår var det slapparkväll 2.0 och vi fick äntligen se film på vår nya DVD. Awesoome! Och ikväll blir det slapparkväll 3.0 med Fia, Evve och Karro med liknande sysselsättning. Sen så ska tydligen min födelsedag firas in med lite eldsprutning av Nathanael och Lineah. Spännande grejer det här.

GBG LIFE

Härliga liv. Och snart blir det ännu härligare - JA TACK!

Stämningsgården IK, snyggaste tjejerna i schtaaan, typ.


Fail

Inte en lyckad dag. Alla tre är sjuka och sängliggandes. Vad hände?
Så nu blir det att knapra tabletter, sova så mycket man bara kan och hoppas på att man blir frisk så fort som möjligt. För jag har då banne mig INTE tid med att vara sjuk.

Nej, för fasiken!

Alltså hjälp. Idag mår jag verkligen inte bra. Hade skitont i halsen imorse och sen har jag bara känt mig helsnurrig och kallsvettig resten av dagen. Och det är verkligen INTE OKEJ. Var sjuk förra året den helgen jag fyllde år, så det får du inte absolut inte bli en repris i år. Det går bara inte.
Dagens rätt - ugnsgratinerad falukorv med allt-vi-hade-hemma-fyllning. Gott.

Hej, tisdag.

Slut och trött, har just ätit världens godaste kycklingpasta med mina fantastiska roomies och snart väntar Idol och jag är sjukt taggad (varför är man så lättpeppad?). Sen så har det ju varit fantastiskt väder här idag också och det klagar man ju inte på.
Riktigt, riktigt skönt.

Men åh.

Trodde verkligen att det var onsdag idag. Och så var det bara tisdag. Skit. Hur som helst. 3 timmars balett, modernt och pilates väntar på mig nu. Men sen ikväll blir det att tokbänka sig framför tv:n och se Idol. Awesooome! Ha det!

High on life

Jag bara älskar det livet jag lever nu. Finns faktiskt inget jag vill ändra på nu (förutom då att jag kanske inte hade tackat nej till att vara lite rikare än en student). Men annars så är banne mig allt tipptopp nu. Och nedräkningen har börjat på riktigt nu tills Thomas kommer ner. Endast 1 vecka kvar nu. JA, TACK!

Ja Sofia, du vet vad jag önskar mig i present

Haha.

Det är en sån dag


Vilka brudaaaaaaaaaaaar!

Trevlig förfest. Utgång på Excet. Mysstämning på Donken och hemgång i ett iskallt Göteborg.
Och idag har världens snällaste Emelie och hennes pojkvän kört hem våran soffa och matta från IKEA. Så otroligt snällt - TACK!

Vi har det bra, har ni?

Och idag steg jag och Fia upp kl.9 (frivilligt) en lördagmorgon. Det är sjukt. Men ack, så härligt vi har det. Och vi har redan hunnit med en stadsrunda, en fika och en lunch med Joppe och klassen. Och nu är det partyfix som gäller.

Tre taggade hjältar

Underbara roomies. Och kvällen har jag och Fia tillbringat på Liseberg och kikat på fantastiska Kristian Anttila och Hästpojken. Perfekt fredagkväll!

Hur blir man mätt?

Vem är det som äter och äter och aldrig blir mätt? Hm. Svar jag. Sofia borde installera tidlås på kylen och skafferiet.
Och imorgon blir det Liseberg med Fia för att se Hästpojken och Kristian Anttila, och på lördag blir det lunch med efterlängtade Joppe och på kvällen blir det Cocktailparty hos Karro och Frida. Trevlighelg.nu.

Don't stop me now, I'm having such a good time

Var iväg på en grym konsert idag, "A tribute to Queen" med Magnus Bäcklund (från Fame m.m) som sångare och våra fantastiska musikaltreor som körade till. Sjukligt bra alltså.
Och idag är jag trött och längtar som attan till helgen. Och ännu mer längtar jag till den 14:e september. Kommer bli underbart!

freakin' awesome

Dagen kan sammanfattas såhär: awesome dag i skolan med mycket svett, därefter extrem övertrötthet, promenad i skogen (där vi fyndade en brinnande kundvagn), samt brödbak av grabbarna och mysigt kvällsfika. Toppbetyg på den här dagen alltså.

RSS 2.0