förvirringen är total

Dagen tillbringades på stan med en god ciabatta och Maria. Kvällen tillbringades hos Karro och Frida i Kallebäck i deras nya lägenhet. Mycket trevligt. Har saknat dem enormt.

Och denna vecka ser jag inte framemot.
Punkt.

Jag är glad att jag har dig.

Ett utdrag ur Marias blogg, tack vännen, du gör mig så glad!

"ikväll har jag varit på förfest hos jenna med allmänt härliga människor. nu är jag hemma hos möller/mark och äter av rebeccas dåvarande överfyllda godispåse. tidigare idag fick hon hjälpa mig att linda in min svullna tumme som blev stukad när jag ramlade in i en snöhög då foten träffat fel i en vattenpöl. rebecca besitter en sådan enorm generositet att det nästan är otroligt. jag har bara mött en till i denna värld som varit lika generös och kärleksfull som hon är, och det var min morfar. om jag bara visste hur man kan visa sin kärlek tillbaka".

Frossarlördag

Gårdagen tillbringades hemma hos mig tillsammans med 1 kg godis och Marias sällskap. Och idag fortsätter frossandet med denna tjej, samt med hennes kompis Johanna och min roomie Joppe. En riktig fetlördag, helt enkelt.

Och ikväll blir det Melodifestivalen med ovannämnda människor samt en massa snask. Fyfan, vad grisig man kan vara alltså.




En tung dag

Så mycket känslor på en och samma gång.

T r ö t t

Idag har jag inte så mycket mer att säga än att jag är sjukligt trött och har äckligt ont i huvudet. Fy och usch. Var dock väldigt kul på jazzen idag då vi fick köra lite akrobatik och liknande. Nice. Alltid kul att göra något helt annat än det man är van vid.

Och imorgon blir det middag och någon typ av förfest med några från skolan. Blir trevligt.

Sov gott.

Skål och trevlig helg!

Jag njuter!

Imorse hade vi en fantastisk morgon med dubbla jazzlektioner, först med Julian och sen med underbara Karl och Knut. Och herregud, de är mina nya idoler och idag fick de mig verkligen att förstå varför jag älskar att dansa! Det var fantastiskt!

Och här är ett smakprov på vad de undervisar i.
Och det är inte vi som dansar, som ni säkert förstår.




Skitjävladag

Vaknade med en sån fruktansvärd träningsvärk imorse, så jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till. Hade till och med träningsvärk i halsen (och då är det banne mig illa).

Men jag överlevde dagen iaf, dock med nöd och näppe, hade inte klarat en minut till i skolan. Moderna var hemsk med all träningsvärk i magen och baletten dödade mina vader långsamt. Ingen bra dag, helt enkelt.

Det enda positiva var egentligen att vi fick våra skolkläder idag, samt att jag fick massage av vår massör. Det behövdes idag, om man säger så.


(Saknar ett par röda mjukisar dock, men de hade inte dykt upp, så får väl tålmodigt vänta på dem).

Vem är förvånad?


(Jag missade iaf datorn).

Back to reality

Jag ska vara glad om jag kan gå imorgon.

Hade en helt okej dag på skolan idag. Började med en helt underbar jazzklass med Karl & Knut, sen stepp och balett. Och ja, det känns skönt att vara tillbaka igen. Kroppen var dock helt skakis och man undrade vart alla muskler tagit vägen. Men de kommer väl tillbaka inom en snar framtid, eller åtminstone så lär jag ju känna dem imorgon. Herregud.

Blev en liten snabbis ner till stan med Joppe också och det är fanimej kaos i den här stan just nu. Känns verkligen som att hela stan har stannat av, bara pga lite snö. Fantastiskt.

Men lite stretch nu, sen duscha och däcka i min säng.
Så godnatt på er och tack för idag!

Mitt andra hem.

Slappardag 2.0

Tre utslagna hjältar i soffan nu efter ytterligare en dag med hämtmat. Lyxade dock till det med lite kinamat idag och det satt som en smäck, så nu är nog jag orörlig för resten av kvällen.

Skola imorgon igen, känns som en evighet sen, men det ska nog gå bra. Har klass med Karl och Knut på moderna imorgon också och det ser jag verkligen framemot! Har hört att de ska vara tokbra!

Annars är det en del på gång. Mycket som jag ska ta tag i nu. Usch. Men det löser väl sig.


.
Trots all denna förbaskade snö överallt, så kan jag nog ändå inte låta bli att tycka att det är rätt vackert.

Söndag

Vädret är då lite bättre idag, vaknade av att solen sken in genom fönstret, men nu är nog snön på väg igen. Åh. Joppe är då tillbaka hemma nu iaf, mysigt!

Typiskt

Ovädret hann eskalera rätt rejält under resans gång och bussen hann köra fast fler än en gång. Sen när jag väl kom till centralstation så var det bara ett enda stort myller av folk som satt och väntade på sina försenade tåg. Stackare. Hur som haver, jag var hungrig som en gnu och stoppade i mig ett Whopper meal från BK och begav mig hemåt. Men fan. Det var inte det lättaste. Sämsta plogningen ever. Men jag överlevde, så nu ska jag bara njuta av lugnet och se lite OS. Tjohej.


De här bilarna får det roligt imorgon...



Söderut

Okej, nu början snön uppenbara sig lite grann, men någon storm är det fortfarande inte på tal om.

Sitter på buss 830 nu mot Götet och vi är i Linköping nu, så det är väl ungefär 4 timmar kvar. Usch. Idag var jag inte på humör för att resa överhuvudtaget. Brukar tycka det är ganska skönt med lite tid för mig själv osv, men inte idag. Vill bara vara framme exakt nu faktiskt. Och lite känns det ju faktiskt som att jag är framme också eftersom att jag ändå bott här i Linköping i ett år. Men, men. Bara att uthärda sista biten.


Stanna inomhus

Det är "snökaos" i Sthlm och man uppmanas att stanna inomhus och den enda orsaken är egentligen att det snöar lite mer än vanligt, samt att det blåser lite. Komiskt, faktiskt. Hoppas dock på att jag lyckas ta mig tillbaka till Göteborg, för just nu verkar det inte superenkelt eftersom det tydligen är förseningar och inställda tåg och bussar överallt. Herregud. Lite bättre beredskap från kommunen kanske hade varit nåt att fundera på i såna här lägen?

Var är kaoset?

Dagens fråga:

Är det farligt att äta för mycket geléhjärtan?

Ligger hemma i Marcus lägenhet nu och tokdegar. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle sova helt sinnessjukt länge idag, men nä. Tydligen så ville inte min kropp och mitt huvud detsamma, så det var bara att stiga upp. Eller ja, stiga upp och stiga upp, snarare vakna till och äta lite geléhjärtan. Det var det godaste jag varit med om på länge.

Och så småningom så ska jag väl göra mig i ordning inför en liten stadsrunda. Men det lär dröja.

Ha det!

Gillar läget

Jag har haft en så otroligt mysig dag i Stockholm med min saknade vän, Charlotta. Och det var helt underbart att få träffa henne igen.

Sen imorgon så väntar en lugn och skön dag med sovmorgon, lite shopping och mys med brorsan.



Estocolmo

Gårdagen blev otroligt fullspäckad, men lyckad. Och det hanns med diverse besök hos alla nära och kära. Hann även med en liten sväng på Johanna i Parken, tillsammans med Fia, Mala och Johanna, samt några från Fias klass. Ett mycket trevligt onsdagsnöje och en bra avslutning på denna Skellvistelse.





Mala och Johanna med Steffen's special.

Och nu fortsätter färden in mot Sthlm city.

Tack för mig, Skellefteå!

Och som vanligt då man är på hemmaplan så blir det ett himla flängande fram och tillbaka för att hinna med allt man vill, och ändå så gör man inte det. Totalt hopplöst.

Men imorgon bär det iaf av till huvudstaden för att hälsa på broder Marcus. Ska även hinna träffa min gamla barndomskompis, Charlotta, så det blir verkligen jättetrevligt. Tror inte vi setts på nästan 3 år.

Men nu fortsätter flängandet.

En kall dag i februari

Har tillbringat dagen med den bästbästa Fia. Det blev en mycket god fika på Wayne's med en hel massa värdefullt prat och sen lite shoppingterapi på det. En jättebra dag, helt enkelt. Och jag har verkligen saknat dig, vännen! Det finns verkligen ingen som Du.

Och nu är det systermys som gäller.

Tackar och tar emot

Det är nice att ha en syster som är en jävel på att fixa hår. Och det utnyttjar vi till fullo.

På gatan där jag bor

En dag som denna är det svårt att vara annat än glad. Och det känns som att mitt D-vitaminförråd är påfyllt för ett bra tag framöver. Men det är klart, inte tackar jag nej till sånt här fantastiskt väder resten av veckan.











Glad kärleksbesatt dag!

Fastän jag sitter helt själv på Arlanda denna alla hjärtans dag med en halvtorr ciabatta i min hand, så kan jag ändå säga att jag trivs. Tycker om allt detta folk i rörelse, doften av kaffe, se alla plan lyfta, kolla på alla andra människor och fundera på vad de har för mål och drömmar i livet. Och tittar jag till höger så ser jag en gigantisk tv som visar OS och jag tror till och med att jag såg en kändis. Det är rätt sjukt vad lite som krävs för att man ska känna sig rätt nöjd med sin tillvaro ändå.

Men till nästa års 14 februari så önskar jag faktiskt att mitt liv ser lite annorlunda ut. Skulle nog ändå vilja köpa det där gulliga kortet på Pressbyrån, en liten chokladask med svindyr choklad i hjärtformat eller nåt annat käckt och bara ge det till någon man är sådär äckligt förtjust i. Hm, det är tur att jag har ett år på mig.



Nu väntar gate 34. Men vi hörs.


.

Jag tar en liten bloggpaus nu en vecka eller två.

Men jag lever och mår bra, så att ni vet.

Vi hörs på ett tag, sköt om er!

Världens längsta dag

Hur lång kan en dag kännas? Usch. Jag gillar verkligen inte söndagar. Men har iaf hunnit med att städa, laga mat och tvätta. Så det är väl en liten tröst. Men imorgon är det måndag igen och jag känner att jag faktiskt bara vill ha lov nu. Fy. Vill verkligen inte känna så, men är verkligen bara opeppad just nu.

Blä.

6 februari 2010

Mycket trevlig kväll ikväll. Och ja. De oförklariga fläckarna på alla bilder beror INTE på att vi lagade fet mat. Bara så ni vet.





Sov gott.

En helt vanlig fredag


Och jag bara fortsätter klanta mig... Och hittills har jag lyckats med dessa små missöden här i Joppes lägenhet:
- Tappat hans favvoglas från MAX i golvet
- Kraschat en av hans fina glasljusstakar när jag skulle gå förbi den med min dator i handen
- Tappat en tallrik i golvet
- Spillt juice i hans soffa
Så ja. Vad ska hända härnäst?




Ps. Försök aldrig boxa ner en soppåse i sopnedkastet. Det kan lätt gå illa.

Och idag har jag varit en sväng på stan och ikväll blir det lördagsmys med Evvsi. Älskar verkligen våra slapparkvällar.

Tacomys

JAG HATAR ATT DISKA MATLÅDOR! Var bara tvungen att säga det.

Annars har det varit en bra dag, jazzen var dock jobbigare än någonsin, men ändå fruktansvärt kul! Baletten var däremot ingen höjdare och det kan till stor del bero på att jag höll på att bli förgiftad av min egen stank från dansdräkten under hela lektionen. Fyfan. Man ska inte glömma bort att tvätta den.

Sen så har jag hunnit springa upp med en massa flyttkartonger till vinden, så nu börjar mitt rum faktiskt likna ett rum. Skulle bara behövt få upp gardinerna, men det finns inga färdigborrade hål och jag äger tyvärr ingen slagborr, så det kommer bli problem. Pappa och Lukas, var är ni?

Och ikväll kommer Evelina hit och det blir taco-och filmmys. En perfekt fredag. Sedan droppar nog Maria och Robin förbi en sväng och lagar pannkakor. Härliga typer det där.

Men trevlig helg, och kom ihåg - det bästa med fredag är att det är så nära till måndag (visa ord från vår modernlärare.) Mycket uppmuntrande.



Och Joppes rum/vardagsrum

Jag trivs.

Maria, min stjärna!

Tack för denna bloggmakeover, min kära vän!

En konstig onsdag

Vissa dagar blir bara inte riktigt som man tänkt sig, men men. Bjuder på några härliga bilder från dagen ändå. Se och njut.




Och en liten smygtitt på treornas mördarjazz idag...



Spontanbesök

Maria och Robin kom nyss förbi mig hit på en liten snabbvisit och vilken frossarstund det blev sen... Oh my lord, säger jag då bara! En chokladkaka, lite nutella, en chokladmuffins och 2 bullar hann slukas. Men tack för besöket, kära vänner!

Och det bara fortsätter snöa här i Göteborg. Helt meningslöst.

En rätt så seg dag på skolan idag för övrigt, men imorgon blir det allvar igen. Men bara 1½ vecka kvar till lov nu.

MAAAT!

Helt seriöst, gör man någonting annat än att äta nuförtiden? Det känns då inte så iaf och ändå är man hungrig exakt hela tiden! Sjukt. Är dock så underbart med alla dessa egenheter med matvanor som man har också. Joppe äter lingonsylt till precis ALLTING och jag äter salsa, riktigt komiskt faktiskt. Men härligt är det! Blir då ingen konkurrens om de ingredienserna iaf.

Ugnsbakad falukorv med hemmagjort potatismos blev det idag. Gudomligt gott!

(Ber om ursäkt för att min blogg förvandlats till en matblogg, men det är bara för att det är det enda jag gör just nu - äter och tränar. Exciting life.)

Tokslapparkväll ikväll.

RSS 2.0