Nyårs

Snart bär det av till Fia för nyårsmiddag och sen bär det av till Degerbygården där det ryktas bli mycket folk... :) Så det återstår att se! Hoppas på en riktigt trevlig kväll iaf!

GOTT NYTT ÅR på er alla i alla fall! ;)

Nyårs 2007





Rancho

Blir att fara och köpa middag på Rancho nu med Elin. Ska bli makalöst skönt att slippa julskinkan och köttbullarna åtminstone en måltid... Sen blir det myyys.

Och de här människorna är också rätt mysiga.


Konsum, kära konsum...

Har tillbringat hela min helg på Konsum... Och ja, det är sig likt. Vi har fått nya kassor dit och ett helt nytt kassasystem, och det var verkligen på tiden. Men, annars är det sig väldigt likt... Exakt samma kunder som förut. Men, ja. Har ändå varit där två år av mitt liv, så på något sätt var det lite nostalgi av att vara tillbaka där ett tag. Trivs ju som ändå. :)

Men idag är jag ledig, så det blir att bara dega och ta det väldigt lugnt. Och sen ikväll kommer Elin, Pär och Nils hit. Så då blir det att äta gott och sen spela spela spel eller nåt. :)

Annars händer det inte mycket. Eller jo, värt att nämnas är att jag var ute och åt igår på Skellefteås, i särklass, bästa restauang. KRITI. Grekisk mat. Mmmm. Så tack Nils för den middagen! :)

Men nu, kanske ska gå ut och gå en sväng innan det mörknar helt och hållet... :)


Kära syster :)

Lite julaftonsbilder







Hemvändardag på Balzac

Var ute igår en sväng med tjejerna, men eftersom att jag naturligtvis blivit sjuk under min vistelse här hemma, så blev det väldigt nyktert och lugnt. Men det var trevligt ändå och speciellt trevligt var det att träffa tjejerna! Det är väl som en av de stora sakerna man har saknat med den här stan... Annars var det väl sådär ute på krogen... Ingen höjdare att gå ut nykter heller. Stör sig bara på allt och alla och man blir less skitfort. Men, men. Nu peppar vi inför nyårs istället!









Home sweet home

Och så var man hemma i schtaan igen och som vanligt som när man har varit hemifrån ett tag så känns det som man aldrig varit borta då man väl kommer hem igen. Men, ändå. Det är helt underbart att vara hemma igen och det är snö som bara den! Verkligen jättemysigt! Så det blir att passa på att njuta medan man är här alltså.

Och resan igår var ett äventyr. Vaknade upp med världens huvudvärk igår morse och det blev vekligen bara värre och värre under dagen och kände mig svimfärdig och hade värk i hela kroppen och var ljuskänslig till tusen. Så kort och gott så kände jag mig döende typ, så när jag väl kom hem så var det så att jag hade typ 39 graders feber, så det var ju inte så konstigt då... Men idag mår jag mycket bättre så nu har jag varit och handlat julklappar till hela familjen och nu blir det bara att slappa och mysa med familjen. Är ju inte varje dag som alla syskon är under samma tak. :)

Nä, men ska hjälpa Nils med lite paketinslagning nu. :)
Men GOD JUL på er allihopa! :)

,

Back to Schtaaaan

Imorgon bär det av mot Skellefteå igen och det ska verkligen bli kul att komma hem igen! Och jag längtar efter snön! Herregud, här är det ju grönare gräs än vad vi har hemma i juni typ. Nä, men lite julstämning hade ju inte suttit fel.

Så nu håller vi på att packar och städar för fullt, sen imorgon blir det att åka in till Ikano en snabbis för att inhandla lite julklappar. Sen bär det av. :)

Och igår var jag på en liten fest med mina kära arbetskamrater. Och det var en trevlig kväll må jag säga. :) Först förfest hos Mickis, sen utgång på Platå, sen Burger King (varför har jag typ börjat digga det?) och sen begav jag och Andrea oss hem för att sova... Och idag har jag bara jobbat. Sista dagen för det här året på IS. :(

Men... Ses snart, kära skelleftebor!






Julavslutningen






Julavslutning och födelsedagsmiddag

Igår hade vi julavslutning ute på Lunnevad och det var riktigt mysigt faktiskt. Så först hade alla linjer en gemensam liten show, sen blev vi bjudna på ett riktigt lyxigt julbord faktiskt. Makalöst! :)

Och på kvällen kom Danne och Åsa hit och sen begav vi oss ut för att äta en riktigt god middag på Butterfly för att fira Marcus. :) Så det var mycket, mycket bra! :)

Och idag blir det jobb från 11-21, så jag ska väl typ pallra mig nu. :)

Nästan hela klassen samlad, Anna saknas.

Och middag på Butterfly


(Fler bilder från julavslutningen kommer sen, hinner inte nu.)

Bilder från kvällen

Det var fanimej askul ikväll! :) Är helt lyrisk! Och alla var så sjukt grymma! :)















Och lite mys med Tindra då jag kom hem... :)

Hiphop Jam

Ikväll blir det att dansa på Hiphop Jamet på BK. Kommer nog bli riktigt roligt! :)

Annars händer det inte så mycket. Eller vi har julavslutning imorgon så då blir det ytterligare en liten uppvisning, sen blir vi bjudna på julbord på skolan. Lite mat jag ska sno med mig hem... Mohaha.

Nä, men ska äta nu, sen fara. Men är ni sugna att komma och titta ikväll så kostar det 50 kr och insläppet är 19.30.



GRATTIS, kära bror!

Idag fyller min kära bror Marcus 32 år, så ikväll blir det kalas för fulla slanten! :)



Även STORT GRATTIS till Heléne, Björn och Olov som också fyller år idag! :)

Comeback

Gjorde något helt otippat och köpte inomhusfotbollsskor på jobbet och for och tränade fotboll med Mickis fotbollslag i Linghem. Var askul! Och blev astaggad! Så troligtvis blir det träning nästa söndag också. :)

Och igår så var det julbak med några från klassen. Så det bakades pepparkakor i sinne, vissa blev mer brända än andra dock. Sen gjordes det knäck, kola och fudge. Och vad vi åt sen... Dessutom var det julklappsutdelning och jag fick två pack med Delicatobollar från IKEA. Nä, men en tokmysig kväll!

Och nu ska jag försöka ta mig ett bad, men har ett helt underbart brännsår på knäet. Så det kommer göra förbannat ont! Men det var det värt!

Annars är allt guld! Är så glad idag bara. :)


















Nyårsklänning - check.

Har varit på stan idag med Amanda och hittat min nyårsklänning! Bara en enkel klänning från Gina, men kändes ändå helt rätt! Så det blir nog kalas! Sen åkte jag bara hem en snabbis och duschade och så, sen begav jag mig till Ikano en stund för att bara titta lite och så. Och är det någon mer än jag som har julklappsångest? Herregud. Vet ju att jag måste köpa mina julklappar nu egentligen, men orkar verkligen inte. Usch och fy.

Sen ikväll så har Amanda och Nancy varit här och sett Idolfinalen. Myspys. Och Kevin är en värdig vinnare. Fan, vilken skön människa! Sitter bara och ler när man ser på honom, haha. Så positiv ska jag också bli.

Nä, men en kanondag har det varit idag och nu väntar jobb i helgen. Och jag är astaggad!

Ursäkta...

Min uppdatering har inte varit den bästa här på bloggen på senaste tiden. Blir skärpning till helgen. Har inte haft tid nu bara, har haft så fullt upp med att vara hemmafru, haha.

Hur som haver, så var dagens bästa Linns kommentar om att man måste gå vidare om det tar slut med sin kille:
"Man kan ju inte sitta kvar och fisa i samma säng..."
Haha, redan en klassiker!

Alla är för övrigt sjuka i skolan nu känns det som, har typ bara varit 10 pers de senaste dagarna. Känns jättetomt faktiskt. Men det som är positivt är att man får mer plats i danssalen. Men ändå - kom tillbaka nu kära klasskamrater! :)

Sen så blir det jobb i helgen och jag är riktigt peppad faktiskt! :) Sen så hade jag väl tänkt hinna med lite julklappsshopping också... Ah, hjälp! Har inte köpt en enda julklapp... :(

Men, men. Ska ta och sätta mig och umgås med brodern min nu.
Hörs!

Slutspurten

Nu börjas det... Har inte en enda ledig dag innan jag åker hem till Skellefteå igen. Bara skola och jobb. Och jag som inte har köpt en enda julklapp. Så det blir spännande. Nä, men det ska nog gå på något sätt.

Sen har jag väl inte nämnt att jag fått punktering på min förbannade cykel igen! Snacka om att den måste hata mig... Så ska försöka hinna lämna in den idag. Skitcykel.

Men en trevlig grej är att brorsan är här nu. Känns riktigt mysigt att ha en inneboende! :)

Men nu väntar modernt och balett.
Puss.

Guitar Hero och glögg

I fredags var Linn, Amanda, Nancy och Karro här och vi bara myste, drack glögg och såg Idol (rätt personer som gick till final för övrigt). Sen så spelades det Guitar Hero för fulla slanten (inte för min del dock, har lite för mycket för vinnarskalle för det och måste smygträna innan jag visar mina skills offentligt, haha). Nä, men en riktigt skön slapparkväll.

Sen igår så var jag på Ikano med Amanda och Nancy och bara kikade runt lite, samt åt mat på "Sannes", sjukt bra mat de har där alltså! Sen så var det förfest hemma hos Amanda och Nancy tillsammans med Linn, så var förbi där en sväng, sen så tog jag det bara toklugnt, åt ost och kex och såg Britneys dokumentär. Men att somna tidigt blev det då inget av. Nä, slocknade halv 6 imorse, helt utan anledning. Grymt irriterande!

Och idag kommer Marcus, min bror hit, så idag blir det att städa upp lite och så (är inte speciellt välstadat efter helgen...).

Men ha det!

Fredagens Guitar Hero-kväll





Lördagens lilla förfest


Aj, min kropp!

Hade street imorse och vi skulle lära ut olika diagonaler till varandra och Linn och Amandas diagonal tog död på mig. Den var sjukt rolig, men som dom sa, varning för handleds-och låront. Haha. Kommer ha helt underbar träningsvärk imorgon!

Sen så var jag, Amanda och Linn förbi bibblan idag för att skriva ut lite ansökningspapper. Och det blev endast 45 sidor var. Haha. Tömde skrivaren på papper... Men den stora frågan är hur man ska lyckas fylla i alla dessa papper? Men det löser sig nog, får försöka plocka fram sina engelskakunskaper och styra upp det där.

Och nu ikväll blir det mys med tjejerna, så jag och Amanda ska bege oss till affären nu innan de andra kommer. :)

Bilder från tisdagens streetuppträdande




Tomtenatta på Intersport

Har varit och jobbat en kortis på Intersport ikväll mellan 18-22 och det var riktigt trevligt. Mycket folk, skumtomtar och underbara arbetskamrater. Trivs så bra alltså!

Sen ryktas det om fest i helgen, men jag är inte riktigt hundraprocentigt sugen må jag säga. Har blivit alldeles för mycket på senare tiden och jag borde verkligen bara ta det jäkligt lugnt. Men, men... Får se vad det blir, men en riktig myskväll med film skulle inte sitta fel.

För övrigt så ringde en av mina kära bröder mig idag och han kommer att bo här nere i Linköping hos oss i 2 veckor, så det ser jag framemot, kommer bli jättemysigt att få ha brorsan här! :)

Men nu ska jag dricka mitt goda te som bara står här och väntar på mig, sen blir det sängen, så natti! :)

Auditionfeber och ont i förhårdnader

Har haft info om en massa olika dansskolor som man kan söka till efter det här året och jag är onekligen ruggigt peppad. Så varför inte söka Baletthögskolan i Norge, Laban center i London eller rent utav åka till New York och bara dansa häcken av sig i ett halvår. Herregud, vad kul!

Sen så har vi snurrat så mycket idag att det bara värker och svider i mina förhårdnader. Mm. Dansens baksida... Och att man har fina fötter som dansare. Nej, usch. Det är typ rörelseförbud på dem.

Men, dags att hämta in tvätten nu.

Bounce

Var och uppträdde med vår streetkoreografi på folkbildningsforumet på Konsert & Kongress idag och det gick väl okej. Var väl inte så värst många som tittade på, men ändå tillräckligt för att få sig en liten adrenalinkick! Sen imorse så hade vi jazz med Yolanda tillsammans med gymnasietreorna på Dansprogrammet. Och det var riktigt roligt må jag säga! Kändes lite som en audition nästan bara för att vi var så sjukt många inne i salen... Men kul var det!

Sen ikväll har jag varit på Ikano, hade tänkt shoppa lite julsaker och sånt på IKEA, men istället blev det en salladsskål, ett par nya hörlurar till min Ipod (tredje paret av samma sort, katterna bet av de första, sen slarvade jag bort det andra, så nu hoppas jag att det är tredje gången gillt.) Sen så har jag provat jeans i sinne. Provade ett par skitsnygga Diesel-jeans, men kunde inte bestämma mig om jag ville ha baggy eller tajt modell, så jag hittade ett par Lee-jeans istället, och ja. Snygga var de, men kostade gjorde de ju också. Så det blir då inget köp nu iaf... Men sugen är jag, det kan jag inte förneka... :)

Och imorgon blir det löpning igen, var längesen nu, så jag gruvar mig lite smått, både med tanke på kondisen, men även pga träningsvärken i benen från baletten. Haha. Nä, men det är bara att köra!

Ska sortera tvätt nu. Pepp, pepp!

Emmas födelsedagsferre!

Här kommer lite bilder från Emmas 24-årsfest!















RSS 2.0