.

Bloggpaus. Återkommer då jag känner för det.

Fin onsdag

Okej, jag är fortfarande sjukt störd över att jag typ lyckats träffa av den kallaste veckan i norr på länge, men jag har det ändå väldigt bra här hemma och jag trivs med lugnet. Så denna dag har det tvättats och städats lite, sen gick vi och kollade på Simones dansklass och åkte sedan förbi broder och Anna för lite film och chipsätning. Bra onsdag.

Hockeynerverna

Jag säger då det, det är tur att man har ett väl fungerande hjärta när man går på hockey i Skell. För det slår då fan aldrig fel, spelar ingen roll om de leder stort och man tror att det är lugnt, det blir alltid spännande ändå. ALLTID! Men vi plockade hem segern med 5-3 till slut. Skönt.

Sista paret på jorden

Jag och Thomas tog oss en promenad längs strandpromenaden i denna cpkyla och vi mötte inte en käft på hela tiden (och då var vi ändå ute i 45 min). Men ändå, vart är alla människor? Börjar till och med norrlänningarna tycka att det är för kallt? Eller laddar de bara upp inför hockeyn ikväll? Ja, så är det nog.
Och ikväll väntar som sagt hockey. Skellefteå - HV71. Blir nice.

Alla hjärtan

Trots 27 minusgrader, blev det en väldigt fin alla hjärtans dag. Vi åkte runt lite i Skell och åkte bland annat förbi "Leos Lekland". Helt otroligt. Och man blir verkligen svinförbannad över att det där stället inte fanns då man själv var liten. Sedan åkte vi hem och lagade en riktig finmiddag och bara hade det mysigt och spelade TP. Och jag vann omgången med barnfrågorna och Thomas fuskade till sig vinsten med vuxenfrågorna... Eller hur? Mm, så var det.
En välklädd sötnos.

Oäkta

Okej, jag erkänner. Jag är nog en oäkta norrlänning, för jag tål typ inte kyla längre. Spelar ingen roll hur mycket jag klär mig, jag förfryser ändå. Men 25 minus är faktiskt kallt. På riktigt.

Sprid kärlek!

Blev födelsedagsfest igår på söder med fina Mala och Mårten och andra härliga skelleftetyper. Och det blev "hänga-gubbe", drinklekar, bastu med kläder och sedan utgång på ett knökfullt ALLSTAR. Mycket lyckat. Och de roligaste samtalen igår var nr 1 - när Mårten ringde taxiväxeln.
.
Mårten - Hörde jag rätt? Uppfattade jag ett hej?
Kvinna i kundtjänst - (oklart)
Mårten - Är du sugen?
Kvinnan - (oklart)
Mårten - Nä, jag är upptagen.
Kvinna - (oklart)
Mårten - Men ha en trevlig kväll och SPRID KÄRLEK!
(Och konstigt nog kom det en taxi trots allt).
.
Samtal nr 2 var Samme i taxin.
Samme - Du, är det okej att du stannar så att jag kan slänga ut en påse vid polisstationen?
Taxichauffören - Ja, det går väl bra.
(Måste nog vara topp 3 på konstigaste taxifrågorna).
.
Och jag glömde kameran hemma, så lite mobilbilder, med alldeles för mycket blixt, får duga.

Skön fredag

Har varit en mysig kväll hemma hos papps och Simone med lite På spåret och annat smått och gott. Mys. Och nu väntar jag bara på att sötnöten ska sluta jobba så vi kan få kramas lite.
(Och tack mamma för täckbyxorna, pälsmössan och de urläckra snowjoggingsen! Nu kan jag promenera bäst jag vill).

Fredag

Beger mig snart mot pappsen för lite mat och häng med honom och syster.
.
I övrigt så har jag ingenting att säga eller berätta. Känner mig ganska tom om jag ska vara ärlig.

Grattis, mamma!

STORT GRATTIS, bästa mamma!
.
För övrigt är det svinigt kallt här idag och jag och Thomas försökte oss på en promenad, men kinderna och tårna frös till is, så det blev ett mellanstopp hos pappa och Simone, och sedan fick vi skjuts hem. Tur. Och sen har vi bara fikat med KJ på Wayne´s och lyxat med blodpudding till middag.
Och jag har det bra här hemma och jag försöker att inte tänka så mycket. Och jag tror det ger resultat.

En bättre dag

För första gången på länge, så börjar jag känna igen mig själv. Har haft en så lugn och skön dag och jag känner verkligen hur mycket det betyder för mig. Så dagen började med att Thomas gjort kaffe och frukost åt mig, därefter gick vi ut en lång promenad, stannade en stund på muséet, gick förbi mormor och grattade henne på födelsedagen och sen avslutade vi dagen med god mat. Så jag är väldigt glad för den här dagen. Tack.
Och det är klart att det är lite mer snö här än i gbg, för så här såg det ut igår då jag lämnade götet. Men ändå så måste jag säga att jag gillar vintern (eller så länge solen skiner iaf).

När vänder min vind?

Till slut så säger det bara stopp och man når en gräns där allt bara brister. Och den gränsen nådde jag för ett tag sedan, så nu är det bara ren jävla vilja som får en att orka. Men hur länge pallar man? För jag är redan slut. Riktigt jävla slut.


Jaha, då kör vi!


Sista veckan innan lovet. Låt det gå fort.

Skitsöndag

Det här är en sån här söndag då man bara vaknar upp och tänker NEJ och sedan drar täcket över huvudet igen och somnar om.

Tacofest

Men hej och hå. Jag tror inte jag behöver äta något mer den här månaden, för jag är mätt. Väldigt mätt. Och det känns dessutom som att jag kommer ha en redig sockerbakfylla imorgon. Tjoho. Men tack, fina tjejer för en trevlig kväll!

Hejdå, snön - hej, grönt gräs.

Foten känns mycket bättre idag, så därför har dagen bestått av en lång, solig (OCH BLÅSIG) promenad i ett ganska grönt Gbg. Och nu beger jag mig mot Evve för tacos och lite melodifestival. Mys.

Burlesque

Perfekt fredagskväll igår. Filmen var underbar och vi gick alla ut därifrån med världens leende på läpparna och jag tror vi alla skuttade av dansglädje efteråt. Därefter begav vi oss mot Vasa, för lite dricka och mat, samt en himla massa tjejsnack. Otroligt lyckat. Så ja, mer såna fredagar, tjejer (och killar).

Hejrå!


Final countdown

Om endast 1 vecka sitter jag på det klassiska nattåget upp mot norr. Känns sjukt lyxigt att få ha lov igen. Och jag kommer njuta som ett barn på julafton hela lovet och bara älska livet.
Så snart, kära pojkvän och familj, ses vi igen. Hoppas ni saknat mig lite åtminstone? Om inte, så lovar jag att jag ska vara en snäll flicka och försöka att inte äta upp all er mat.

Hemmadag

Bestämde mig för att vara hemma idag och vila upp foten. Den är dock inte så farligt svullen, så jag hade säkert kunnat vara med och dansa lite grann idag egentligen. Men eftersom att jag vet att jag har allvarliga problem med att ta det lugnt, så var det nog klokast att stanna hemma och låta foten bli helt bra innan man får för sig att dansa igen.
.
Men i helgen så väntar iaf en supermysig helg med fina D2. Och ikväll inleder vi med bio och mys, sen får vi se vad det blir imorgon. Men det ryktas om brunch, stadsbesök, tacos och lite melodifestival? Blir nog kalasbra oavsett.
Och det är helt STÖRT vad jag längtar tills vi kan sitta ute på luncherna igen. Det kommer bli guld.

Halv tio hos mig

Hur är det ens möjligt att vara hungrig exakt hela tiden? Jag förstår inte. Och det spelar typ ingen roll vad man stoppar i sig heller, man är ändå hungrig igen efter 2 sek. Så den vanligaste frågan i den här lägenheten är nog (direkt när någon av jag och Fia går in i köket) - VAD SKA DU ÄTA? Eller SKA DU ÄTA NÅGOT? Och svaret är 10 av 10 gånger JA. Hm. Svårttaggade tjejer?
.
Och foten känns sådär. Inte så svullen, men det dunkar och pulserar som fan i den och jag är arg. Trodde man skulle slippa sånt här skit när man la av med fotbollen. Men icket. Nog ska man lyckas med sånt här ändå. Det verkar ju liksom vara min grej. Blä. Får spunk.

Hej, klantskalle.

Shit pommes. Idag har vi kört hårt. På jazzen tog vi i för kung och fosterland och på moderna likaså. Så när väl baletten kom så hade mina muskler gett upp för dagen och i en piruett i slutet av lektionen, så gav min fot vika och jag fick all vikt över utsidan av foten och föll. Så det krasade till lite, dock inte så illa som man är van vid, men det kändes ändå rätt rejält. Men klassen var kalas och is och bandage var på plats inom bara några sek. Så förhoppningsvis ska det inte bli så illa. Men det är lite oroväckande att det gör mer ont nu än innan. Men håller ändå alla tummar för att jag ska kunna dansa så fort som möjligt. Helst imorgon.
.
Dock så ligger alla stukningar i lä om man jämför med förra vårens stukning. För där snackar vi ballongfot utan dess like.
Hej, vanskapt fot.

I'm lovin' it

Den här godingen från Victoria's secret introducerade Evve för mig för ett år sedan, och nu är jag också en lycklig ägare av en. Och den luktar fantastiskt! Mmm. Kommer låta min kropp bada i den för resten av mitt liv. Så ja, det är nog bäst för dig, Thomas att du kommer gilla den du med.

Jag gillar

Jag tycker om den här dagen (trots slitna muskler och spöregn). Och jag och Robin har tagit det här med barnmat till en ny nivå. Och idag fick både en morotsdryck och en mangopuré följa med hem från Konsum. Lätt värt. Och förbaskat gott. Så ni borde prova. Det är nästan lika gott som blodpudding. Men bara nästan. Annars har det inte hänt mycket värt. Men för varje dag som går, så är det en dag närmare hem till Skell. Och det gillas. Väldigt mycket.
Det är såhär man överlever dagarna. Med Evas kaffe.

Bara för att ha fått det sagt

Det finns nog inget jag ogillar så mycket som att duscha bara för att man verkligen måste. Jag hatar det, helt enkelt. Man blir så blöt. Och kall. Och torr. Och somnar man med blött hår så blir man dessutom ett troll dagen efter. Dock så är väl det enda positiva att man luktar gott under natten iaf, och det är ju rätt värt. Eller? Skitsamma. Går och lägger mig nu iaf. Nyduschad, blöt, torr och kall och med en doft av aprikos. Sov gott.

Frigjord kvinna

Efter 1 timmes rygg-och nackmassage, så känns det faktiskt som att jag successivt börjar kunna röra mitt huvud och axlar mer än vad jag kunnat på väldigt länge. Freeedom.
.
Och finns det något bättre än att komma hem till en väldigt städad och ren lägenhet? Nä. Typ inte. Tack, bästa sambon. Det gjorde min dag. Och snart blir det VIDEOKVÄLL!

Lycka

Tack, kära du för 6 månader.
Jag älskar dig!

RSS 2.0