Hemma i norr

Landade för en timme sen på Falmark. Och som vanligt då man kommer hem till Skell, så har ingenting förändrats. Allt är sig likt. Till och med parasiten är kvar. Trevligt. Nä, men nog ska det här bli bra. Var bara lite surt att lämna ett 24 grader varmt och soligt gbg, för att komma till ett 15 gradigt regnigt skell. Nåja. Det kommer bli en bra sommar det här.
.
Gårdagen då? Jomenvisst! Grillat, lite fotboll, samt trevligt umgänge. Mycket trevligt!
Morgonen: Glassande i solen kl. 9 på morgonen med Fia och Sanna och kaffe. Mys. Sen bagav jag mig mot Landvetter. Stört varmt.
Och nu? Pappa har styrt upp god kyckling-tandoori som snart ska avnjutas. Lyx att kunna äta mat igen.

Sista kvällen

Var på skolan idag och kollade på danstreornas avslutningsprojekt. Riktigt fint och bra. Och nu känns det helt plötsligt väldigt, väldigt vemodigt att åka hem. Vill inte lämna gbg just nu. Men, men. Finns inte så mycket att göra åt det.
.
Men ikväll bjuder bästa grannen på grillat. Så den här kvällen kommer bli kuuung!

Shit.

Såg nyss att jag fått ett nytt sommarschema. Har bara två helgdagar på hela sommaren, men istället ska jag jobba heltid 7-17 må-fre typ varje vecka. Shit. Hur fasiken ska det gå? Jag hör ju inte riktigt till den morgonpigga typen. Men har fått sjukt många timmar. Så ja. Får vara nöjd med det och hoppas på att jag blir snorrik åtminstone.
Okej, det är här ni hittar mig i sommar då.

Dålig tajming

Det ska tydligen vara 26 grader här på tisdag. Och vart är jag på väg då? Jo, till Skell. Och där skulle de bjuda på hela 9 grader. Så himla typiskt. Men, ska bli väldigt skönt att få komma hem faktiskt. Är lite mycket på gång nu. Sen så saknar jag familjen en hel del. Det ska ni veta. Men snart ses vi!

Grabbkväll

Igår blev det fotboll hemma hos Erwin i sann grabbanda. Erw hade styrt upp middag, korv med bröd (det bästa och mest matliknande jag ätit på två veckor). Sen anlände Totte och det blev lite vin, whiskey och en tequilashot för varje Barca-mål. Kult! Efter det begav vi oss för lite "efterfest" på Gamlestadstorget 17. Trevligt! Och idag mår jag som jag mår. Trött och söndagsseg och jag försöker packa. Går väldigt dåligt. Känns som väskan redan väger för mycket. Fan.
Totte blev insprirerad av en klättringsdokumentär som vi avverkade under kvällen och skulle absolut testa sina skills. Och han var rätt bra, tills lampan höll på lossna. Bra.

Heja Skellefteå!

En älg lös i centrum. Wtf?

Gårdagens

Det här med att spilla alltså. VAD ÄR MITT PROBLEM?!?

Det här med att blogga...

Har egentligen inget värt att skriva i denna blogg för tillfället. Mår som jag mår och därför händer det inte så mycket i mitt liv som är värt att skriva om heller. Men jag hoppas på att jag snart ska få tillbaka orken så att ni kan få någon slags trevlig uppdatering här och inte bara en massa dystra inlägg. För det är ju inte så himla ball.

Kaos

Känslomässigt kaos i mitt huvud. Finns inte så mycket mer att säga än det.
.
För övrigt kan jag bara tillägga att hemresan är bokad. Kommer hem 31 maj. Okej, det var väl det. Hoppas alla har en bra kväll, hejs.

Lyx

Gårdagen var fin. Njöt av solen och bollade med vår urtjusiga boll på innergården. Och på kvällen var vi bjudna på ost-och vinkväll hos grannen. Mycket trevligt. Och kul att träffa lite nytt härligt folk.
.
Idag är tyvärr allt lite sämre. Det är grått och trist och jag har äckligt ont i magen och huvudet. Och jag festade inte ens igår, så det här känns bara oförtjänt. Och störande. Men, men. Det går över. Och ja, jag ska sluta klaga.

TACK, MALIN!

Massagen var gudomlig! Blev dock supersnurrig efteråt. Men det är nog endast ett tecken på hur förbaskat spänd jag är. Men perfekt hur som helst och nu känner jag mig som en ny och frigjord människa. Så tack, Malin för en mycket välbehövlig present! Och ja. Kom dessutom på att jag har ett till presentkort på ett SPA som måste användas. Vääärt! Men det får bli till hösten. För det lär ju behövas då också.

Evelina Sofia

Ja, denna lilla tjej blir då bara sötare och sötare för varje dag!
.
Och idag ska jag och Fia unna oss något riktigt bra. Fick ett presentkort på masssge av vår fina vän, Malin i höstas. Så i eftermiddag blir det äntligen av. 30 minuters ryggmassage. Mmm. Kommer sitta väldigt fint.

Bättre

Detta har varit en bra dag för mig. Har känt mig relativt pigg och glad. Så har legat ute ett tag i solen med Fia, tvättat, samt ätit en spännande middag. Och det bästa av allt är att jag fortfarande känner mig lugn. Så nu hoppas jag det här håller i sig resten av kvällen/natten så att man får sova ordentligt en natt. Hade nog behövt det.
Våran favvokisse. Och idag fick han äran att njuta av Fias supersmoothie.

Ruta 1

Jag har aldrig känt mig mer vilsen än vad jag gör just nu. Allt har blivit så fruktansvärt fel. Jag åkte ner hit till Göteborg igen för att jag trodde jag var redo för allt, redo att kämpa sista tiden av terminen. Men ack, så fel jag hade. Tiden i Skellefteå hade dock gett mig väldigt mycket, tid till att tänka, tid till att bara vara och tid till att lära mig kontrollera saker och ting. Men när jag väl kom tillbaka hit ner, tillbaka till verkligheten, så var det som att dessa veckor hemma, bara hade varit en parentes i mitt liv och att allt det lugnet som jag hade uppnått var som bortblåst.
.
Så nu står jag här igen, på ruta 1, och försöker få någon slags rätsida på allt. Men jag känner mig bara så fruktansvärt vilsen, frustrerad och besviken. Och det värsta är nog att jag känner mig så hjälplös. För även om jag vet att jag kommer börja må bra igen så småningom, så känns det så avlägset nu. Så det enda jag hade önskat nu, var att det fanns en "må-bra-knapp" som man bara kunde trycka på och så var allt frid och fröjd. Men istället ska man ta sig igenom denna enorma labyrint ytterligare en gång. Men med en skillnad från förra gången. Att den här gången ska jag lyckas. Och det får ta den tid det tar. Jag måste tillåta mig det. Jag bara måste.

Jag kommer sakna dig, morfar.

Inatt somnade morfar in, i en ålder av 83 år och det känns så fruktansvärt overkligt. Jag försöker verkligen förstå, men det går inte. Men jag är så glad och tacksam för all den kärlek och glädje som morfar gett oss alla. Finns ingenstans som man har känt sig mer välkommen än hos honom och mormor. Och detta kommer jag ta med mig. Jag vill vara som han var. Glad och tacksam för det lilla, och ständigt positiv. För honom var livet underbart och det är så jag kommer minnas honom. Han var den bästa morfar man kunde ha och jag är så glad för all den tid man fick med honom. Men jag kommer sakna dig, morfar. För ingenting kommer bli sig likt utan dig. Kommer sakna att någon slår ihop händerna och säger "men gud, så fantastiskt att ni är här!" Och det kommer inte heller att vara samma sak att åka till Bastuträsk i sommar då du inte är där. Så det tomrummet du lämnar efter dig, det kommer aldrig kunna fyllas igen. Men i våra minnen kommer du alltid finnas kvar. Alltid.
.
Och det är såhär jag kommer minnas dig, med ett leende som alltid värmde och något skojigt som alltid fick mig skratta.

Oklart

Vädret har växlat rätt friskt idag, och liksaså dagen. Blev först lite solande, sen lite tvättande, sen lite stan och fika, sen lite sol, sen lite mat. Och snart - Eurovision. Helt okej dag ändå.

SOMMAR FÖR EN STUND

Det har varit sommarvärme i Göteborg med mycket solande och annat trevligt, så därav väldigt dålig uppdatering. Men vad fan. Snart ska det regna i en vecka, så man måste ju passa på att njuta medan man kan.
.
Men detta har gjorts.
Slottsskogen

Lindholmspiren


Innergården
En liten utflykt

Grilltajm
En söt pojke stod och tejpade upp en annons.  Jag är rädd att den ska lossna.
.
Och nu är mina kära klasskamrater på turné i Borås och imorgon i Halmstad, så jag önskar dem ett stort lycka till!

Hemma

Saknar redan den lilla, men är nöjd med den mysiga helgen! Så jag ska inte klaga. Men på bussresan måste jag få klaga lite grann, för den var sämst. Men underhållande. Tog mig hem hel och välbehållen iaf. Det känns bra. Och imorgon väntar den första riktiga skoldagen med en massa dans. Jag hoppas det går vägen. Och nu ska jag sova, för jag är trött. Därav världens sämsta blogginlägg. Men sov gott, hejs!

Kommer jag ta mig hem levande?

En trasig AC (som vanligt), samt en busschaufför som aldrig kört en sån här buss förut och som frågar passagerarna om vägen till Mjölby bstn. Det här kan bli en minst sagt intressant eftermiddag.

Radhus-helg

Idag: Långpromenad, fika i Gubbens trädgård, stek på innergården, mys med lillan och grillat i kvällssolen. Mycket fin lördag!
Imorgon: Mera mys och forhoppningsvis en massa sol, samt bussresa tillbaka till Gbg.

På plats i Norrköping

Alltså ja. Evelina är det finaste jag sett. Och man kan bara inte låta bli att gosa med henne. Så ikväll har vi bara ätit gott och myst. Och imorgon väntar nog någon långpromenad och fika i solen (som förhoppningsvis ska skina för oss imorgon).
Ja, ni förstår ju säkert hur mysig hon är.

Det tar sig

Känner att det går åt rätt håll. Men det kommer ta lång tid innan allt är på sin plats igen.
.
Och idag har det varit fullt upp. Först skola, sen fika inne i stan, sen skola, sen stan igen. Mycket fläng. Men bra när dagarna går fort.
.
Och i helgen åker jag upp till brorsan och Åsa i Norrköping och hälsar på lilla Evelina. Kommer bli mycket mysigt! Och det lovas sooool. Värt!
Sötast.nu

Det snurrar i min skalle

Så nu drar jag ut och löper. Det brukar rensa bort det mesta.

Bildbomb

Torsdag - häng med Fia på innergården.
Fredag - Mamma och Simone kommer på besök. Blir shopping, samt fika i fina Haga.



Lördag - Mamma och Simone åker hem, men pappa kommer ner. Men först, en snabbfika med Maria och Robin.


Söndag - jag och pappa tar färjan ut till Klippans konstcafé, därefter blir det årets första grillning. Magiskt.









Och idag måndag så har jag varit i skolan för första gången på väldigt många veckor. Och tack vare alla fina klasskompisar/andra elever/lärare på skolan, så känns det väldigt kul att vara tillbaka.
.
Men annars så vill jag bara tacka mamma, pappa och Simone för en väldigt fin helg!

Nöjd tjej

Magisk helg. Mer info imorgon. Sov gott.

RSS 2.0