Återförenade

Det är skönt att vara på hemmaplan igen.

Världens längsta dygn

Klev upp 3 inatt, åkte spårvagn, åkte flygbuss, krigade på Landvetter med tusentals andra resenärer (kaos) och trodde jag skulle missa planet, åkte världens minsta flygplan hem (seriöst, blev typ flygrädd för första gången i mitt liv), blev hämtad av sötnosen i Umeå, åkte till Flarken för lite mys, åkte vidare till Thomas mormor, åkte hem till pappa, handlade, hem till Thomas, hem och umgås med Simone och nu vill jag bara dö av trötthet (trots minst 12 koppar kaffe idag).
.
Men jag är så glad över att vara hemma!

Tack, Emelie!

Den må vara gammal, men det är en TV! TACK! Så nu behöver vi inte känna oss så tragiska längre. Skönt!
Och nu väntar duschen, sen den sista packningen och sen är den stora frågan om man kommer lyckas somna i vettig tid innan man ska upp igen kl. 4? Hm. Men skitsamma om man kommer sova bra inatt eller inte, huvudsaken är att jag får komma hem till sköna Norrland och att jag får träffa alla nära och kära. Åååh, vad jag längtar!

Ge mig fredag!

Långa dagar, ömma muskler och trötta huvuden. Inte okej. Börjar längta hem bra mycket nu alltså.
Snart ses vi, sis.

Hektiska liv

Igår var en galen dag. Skola, stadsbesök med Maria, snabbfika, därefter mys hemma en liten stund, innan packning och allt annat gjordes klart. Puh.
.
Och idag väntar skola till alldeles för sent. Men... Bara att bita ihop nu sista dagarna.
Saknade vän.

Total rastlöshet

Ja, utan tv så får man roa sig bäst man kan. Så har suttit och sytt Evves tåskor. Hade behövt köpa ett par nya jag också, mina är ju inte i toppskick om man säger så. Men det kostar pengar, och jag är fattig, samt att mina steppskor har sagt farväl idag också. Så ja. Det är inte ett billigt liv man valt att leva.
Men om 4 dagar är jag hemma på norrländsk mark igen. Det ser jag fram emot äckligt mycket.

Trötter

Har just kommit hem från skolan. Kl. 19.00 en måndag. Hm. Det är ju en skön start på veckan.
.
Och lägenheten är helt tyst, var är du Fia?

Tack för den här tiden

Imorse kom Joppe och hämtade sin TV. Buhu. Så dagens fråga lyder? Vad roar man sig med en söndag då man varken har pengar eller TV? Svar. Jag vet ärligt talat inte.

Så tills vidare får tv-bänken fungera som avlastningsbord för ja, exempelvis vaser. Otroligt stilfullt och roligt att titta på.

Hej, nu roar vi oss.

Öh ja. Åkte in en liten sväng till stan för att fika med en gammal klasskompis till Fia. Trevligt.
.
Annars är det pissväder utan dess like och jag undrar om någon vill vara så snäll att uppfinna ett paraply med Gbg-standard (dvs ett mycket tåligt paraply som tål minst 30 m/s och skyddar dig från alla håll, inklusive nerifrån och som inte vänder sig upp och ner så fort vinden får tag i det). Bra. Tack.
.
Och nu powernapar Fia och jag har insett att det faktiskt går att använda webcamen på datorn. Så eeeh ja okej, så roligt har jag denna lördag.
(Alltså, egentligen så är jag ju inte riktigt sådär glad, men men. Ett litet leende eller två kan man ju alltid bjuda på).

Äntligen fredag?

Och så var det helg igen. Men det värsta är att jag inte kommer njuta av den. Tycker det är så jävla svårt att njuta av en helg, som man inte gjort sig förtjänt av.
.
Blev ett besök på vårdcentralen idag igen (hej, stammis typ?). Bad de ta alla möjliga prover bara för att få bukt med vad det är för skit som bara drar runt, runt i min kropp. Och ja. Jag har nog inte blivit kvitt det förra viruset, så läkaren tyckte jag bara skulle fortsätta vila tills det är helt bra. MEN VAD SJUTTON?!? Vila - det finns ju fan ingen tid för det längre.
.
Så ja, det enda man kan hoppas på nu är väl att man tar sig igenom nästa vecka levande och sen får man vila i sinne under höstlovet. Suck. Känner inte peppen på livet för tillfället.
Och när man får såhär mycket tid över och man inte kan göra det som man tycker allra bäst om, så inser man verkligen hur mycket dansen/träningen betyder för en. Finns nog inget som får mig att må så bra som det. Finns inget som ger mig så mycket glädje och energi. Och trots att det ibland är det jobbigaste jag vet, så är det ändå det jag älskar. Älskar känslan av att vara helt utpumpad, att ha tömt alla energiförråd till max och bara vara så jäkla trött att man inte ens orkar röra ett finger då man är klar. Det är det bästa jag vet.

Kort update

Efter lite mögelutrotning i vårt badrum så stinker det Eddahallen i hela vår lägenhet. Och för övrigt är "The Blind Side" den bästa film jag sett på länge, så se den om ni inte sett den.
.
Och imorgon blir det skola, hur jag än mår. Pallar inte att vara hemma en enda dag till.
.
Och för övrigt är det storm här och jag saknar min grabb mer än någonsin.
Vi hörs, hejs!

Seriöst

Den här dagen kommer inte gå till historien som den roligaste. Och just nu vill jag bara:
1. Börja må asbra och få supermycket energi,
2. Att det ska bli kväll så jag får äta middag,
3. Att det ska bli nästa fredag så jag får komma hem till Skell,
4. Att jag ska få mina csn-pengar dirr,
5. Att den här dagen ska ta slut.
Punkt.

Piggtjej.nu i början av denna höst.

Något är fel?

Eller behöver vi bara lov? Jag vet inte vilket. Men immunförsvaret är iaf nere i botten och mer än halva klassen är sjuka nu. Helt knäppt. Har aldrig varit med om något liknande. Och om alla har samma sak vet jag inte, men en sak är då säker och det är då att det måste härja förbannat många jävligt tjuriga virus i klassen. För det här är då fan inte okej eller normalt på något sätt. Och man börjar ju vara nådigt less på att komma och gå till skolan som om man hade klippkort. Nä. Fy. Dö, jävla virus, DÖÖÖÖÖÖ!

F Ä R G

Ett samarbete mellan vår klass och några arkitekter på Chalmers, samt med HDK. Kommer bli ytterst intressant att se hur denna föreställning kommer bli. Arkitekterna kommer skapa ett rum och vi kommer skapa dans med färg. Och premiären på denna unika föreställning kommer äga rum på Ljusgården på Chalmers den 9 december (tid är fortfarande oklart, men på eftermiddagen/kvällen någongång).

Tråkdag

Hatar att bara vara hemma och göra ingenting. Känns så meningslöst, samt att tiden går så sjukt sakta. Vill bara att det ska bli nästa fredag, så jag får komma hem till dig, gubben. För fem veckor utan dig är banne mig ren och skär tortyr. Usch.

hej, världens sämsta immunförsvar.

Blev en hemmadag idag eftersom halsontet bara blev värre under natten. Och nu är hostan tillbaka också. Super. Så idag har det hinkats te, honung och c-vitamin, så detta ska då verkligen inte få bli långvarigt.
.
Världens deppigaste höstväder idag för övrigt också.
Pax inte gå ut.

Myshelg 2.0

Haft en lugn och skön helg med tjejerna och en massa god mat. Verkligen välbehövligt. Dock så har jag cpont i halsen nu och hoppas verkligen på att det kommer gå att sova bort. Har inte råd med en enda sjukdag till.
En söt Fia bland höstlöven.

När man bara vill le

Och det här var lite otippat. Vem hade kunnat ana att vi skulle bli tillsammans 2 år senare? Hade ju inte ens en aning om vem du var här. Lite slump, kanske. Men är så glad att vi träffades. Du gör mig glad!

En lördag

Idag: sol, hotellfrukost hemma med Fia och Evve, stadsbesök och tåskoprovning.
Ikväll: middag hos Evve, sen?

Kill me

Helg ljuva helg. Min kropp är död och huvudet likaså och nu vill jag bara dö i soffan för resten av helgen. Typ.

Tema: hamster.

Ingen snö här än så länge iaf, det tackar vi för.

Say what?

Snö hemma? Redan?
Hjälp.

SKA NI GÅ HEM NU?!?

Alltså, vilken match! Jag är helt slut i både kropp och själ. Hjälp. Men vi tog hem segern och jag bar min SAIK-halsduk med stolthet hela vägen hem. Så ja, mer hockey åt folket!
.
Men nu ska jag bara försöka lugna ner lillhjärtat lite och sen sova.
AWESOOOME!
.
Och snart är det helg och snart är det dessutom mindre än två veckor kvar tills jag kommer hem till Skell. DET GILLAS!

And so she dances

Efter att ytterligare en mördardag är avklarad, så måste jag nog ändå säga att jag gillar dessa dagar. Sjukt härliga lektioner och för första gången på länge så kan jag nog tycka att stepp är väldigt roligt. Kanske för att den värsta steppångesten håller på att släppa? Kanske.

För övrigt har jag plågat mig själv de senaste dagarna med att kolla på bilder från sommaren. Och vad hände med all den här brännan? Usch. Längtar redan till våren och sommaren igen. Och då inte bara för färgens skull, utan för att sommaren 2010 kanske var den bästa någonsin och för att jag hoppas på att nästa års sommar ska bli minst lika bra.
Kärlek.

Du är en stjärna, pappa!

Sådärja. Nu var halsduken fixad tack vare en snäll pappa som postat ner den hit. Perfekt. Så imorgon blir det att heja på SAIK på Scandinavium.

En dag i solen

Idag var en härlig dag med balett och sen ett besök på Operan. Men seriöst, vad gör man med all tid som man får över då man slutar redan kl. 15? Ruggigt ovant.
Dags att tvätta nu. Inte det roligaste kanske, men jag bara älskar doften av nytvättade kläder, så det är typ värt det ändå.

Hej, måndag!

Lång, lång dag. Först skola, sen möte på Chalmers och nu har jag äntligen tryckt i mig rejäl mat och intagit soffläge för resten av kvällen. SKÖNT. Och imorgon väntar bara några enstaka lektioner och därefter Sunset Boulevard på Göteborgsoperan. Blir nog en bra dag.
Jasi, gubben min. Endast 2 veckor och 3 dagar kvar tills vi får busa igen.

1000 inlägg

Shit! Har man skrivit så många inlägg sen den här bloggen startades? Hjälp.
.
Men vad är då inte bättre än att förgylla detta inlägg med bilder från en höstsöndag på Liseberg med fina Fia & Joppe? Hur mysigt som helst!
Och nu blir det att ta farväl av Joppe som åker tillbaka till Oslo. Hm. Inte okej.

This is how we like it

Härlig dag inne i stan med Joppe, Fanny och Emma. Och nu är det skräckfilmsmys på hög nivå.
Sol, underbara sol.

Höst ljuva höst

Mmmmm.

Och så var det fredag

Äntligen helg. Värmande ord från rektorn. Idolmys ikväll. Allt känns bra, helt enkelt. Och dessutom är Joppe på besök här hela helgen. Härliga tider!

Dagens fråga

Hur vet man att Fia har ätit mackor? Jo, det ligger en använd osthyvel på bordet. Alltså bara den och absolut inget annat.

Klassmys

Perfekt myskväll med god mat och skitsnack med dessa härliga typer.
Haha. Är vi taggade på Halv åtta hos mig eller vad?

Hej, soffan.

Jaha, då var första mördaronsdagen avklarad. Trodde dock aldrig att den skulle ta slut. Uuuh. Nä, men har ändå varit en rolig dag med jazz, modernt, akrobatik, balett och stepp. Sen kan man ju bara diskutera hur bra man presterat en dag som denna då typ alla muskler varit ur funktion. Men, men. Imorgon tar vi nya tag med skola och sedan MAT och klassmys efteråt. Det kommer behövas.
.
Och nu ska jag nog dö en stund och sen njuta av Halv åtta hos mig och Bonde söker fru med sambon (våra 40+ tv-kvällar är ju bara för bra).

En sista suck av sommaren

Fick äntligen känna på lite sensommarvärme idag här i vårt kära Göteborg. Otroligt uppiggande!
.
Annars har jag varit ett vrak idag. Har haft sådan sjuk träningsvärk i nack-och hals att det knappt har gått att leva. Men annars är det bara fint och jag försöker tagga inför mördaronsdagen med dans från 9-17.30. Härliga tider!
.
Men nu kommer kära Evvsi hit och myser med mig ikväll. Trevligt, trevligt.

Back to reality

Efter över en veckas sjukdom och sängnötande, så är man faktiskt ganska tacksam över att vara tillbaka till rutinerna igen. Sen att man kan kommer behöva färdtjänst imorgon efter denna chockstart på veckan är ju en annan femma. Inledde nämligen dagen med Gunillajazz (galet) och därefter hade vi workshop med dansare från Göteborgs Operan, så efter det hade man verkligen förbrukat alla dagens krafter och eftermiddagen fick lida rätt hårt.
.
Men annars är veckohandlingen på Willy's gjord, så nu är det bara soffnötande som gäller resten av veckan.
.
Tummen upp (med bra hållning) för det.

Hotshots

Riktigt trevlig kväll igår! Var supertrevligt att få hänga med Fias otroligt härliga brudar. Så blev en riktig tjejmyskväll hemma hos oss med skvaller, hotshots och massa annat trevligt. Och därefter blev det utgång för deras del och sängen för min del. En kalaskväll, må jag säga.
(Eh, va?)
.
Och idag är det söndag. Igen. Och det är ju kanske veckans tråkigaste dag.
.
(Men just nu tror jag bestämt att Fia plockar fram ost och kex. Awesomeness).

Mys

Nu håller snygg-sambon på att göra sig fräsch för kvällen, då två av hennes kompisar kommer hit för lite mat och dricka. Blir trevligt! Men för min del får det bli lugna gatan. Känner mig fortfarande inte helt kry och behöver nog kurera mig in i det sista ända till på måndag, då jag åtminstone hoppas kunna ta mig till skolan och förhoppningsvis kunna träna igen. Men, men. Den här veckan kommer hur som helst inte att gå till historien som den roligaste iaf. Finns fan inget tråkigare än att bara gå hemma och göra ingenting. Uuuh.

?

Någon snäll själ som har en Skellefteå AIK-halsduk till övers och vill skänka den till någon mer behövande? Satt nämligen och läste lite i Hockeybibeln och insåg att man bara måste gå på Scandinavium den 14/10 och heja på Skellefteå (och då måste man ju ha någon typ av accessoar som visar vem hjärtat tillhör. Och man har ju typ inte råd att köpa en egen för 180 kr. Aldrig).

forvirradtjej.nu

Alltså att jag är virrigare än medel vet nog det flesta. Men frågan är om det verkligen var jag som ställde in mjölken i skafferiet igårkväll och sen blev otroligt besviken när jag trodde vi hade slut mjölk imorse? Hm. Varken jag eller Fia vill ta på oss skulden för det iaf, vilket är helt förståeligt. Men däremot kan jag ju erkänna att ikväll var första gången ever som jag tog med mig ett tom kundkorg ut från Konsum och kom på det först när vi var på väg in till Hemmakväll. Den är rätt fin. Annars har jag världens idol-myskväll här med Fia och ost, kex, vindruvor och happy-idol-dansen. Det är top notch.


Tjuvlyssnat

De mest förekommande kommentarerna/frågorna i denna lägenhet:
- JA JUST JA! (När någon av oss satt på vatten i kastrullen, gått och satt oss i soffan, för att sedan få lite halvpanik när vattnet börjar koka och därefter utropa - JA JUST JA, vattnet!)
- Eh, vad ska du äta? (När klockan har passerat ungefär 21-tiden på kvällen och när någon hör att den andre först öppnar kylskåpsdörren och sedan skafferiedörren).
- Godmorgon, vill du ha gröt? (Denna fråga brukar oftast få ett litet ynkligt svar. Nästan ohörbart).
- Vill du ha kaffe? (Denna fråga ställs alltid av mig och jag brukar få ett JA ungefär 1/87 gånger, men jag kämpar på att fråga ändå).
- Åh, jag har inga kläder! (Detta är väldigt ofta förekommande vid fest, trots att vi både kan ha inhandlat diverse nya plagg dagarna innan, samt att våran klädkammare är närmast smockfull med ja, just det, nya kläder).
- Jag är rastlös. (Detta brukar dyka upp på kvällskvisten någongång, då man redan kollat facebook 35 ggr, bloggat, läst många andras jävligt ointressant bloggar, insett att det inte är något bra på tv, samt att man redan ätit. Kan tilläggas att lösningen på detta problem oftast är att man äter lite till, bara för att ha något att göra).
- Vi borde städa. (Innebär oftast att det tar några extra dagar innan det blir gjort, men det är bra att ha fått det sagt iaf. Jag menar, det är ju tanken som räknas).
- Vi borde handla. (Samma utgång som ovanstående).
(Uppdatering på detta kommer komma löpande).

Det var såhär allt började

Jag hade aldrig ens vågat hoppas på att jag skulle träffa Dig i sommar. Du var en kille från min hemstad som jag inte ens visste fanns. Men många slumpar förde oss samman och det var så härligt att vi snabbt insåg att vi var menade för varandra. Tror aldrig jag har känt så mycket för någon, och inte så snabbt heller. Och det är ett väldigt klyschigt uttryck att säga det här, men nu vet jag vad som menas med att "ha blivit tagen med storm". Du vände verkligen upp-och-ner på min värld och du har gjort mig till den lyckligaste tjejen som vandrar på denna planet. Så tack gubben för 2 fantastiska månader, du är otrolig!
Och idag är nog första dagen jag kan säga att jag faktiskt mår lite bättre. Peppar, peppar.

RSS 2.0