Ska jag börja sjunga?

Nu går jag emot alla mina principer. Jag ska börja ta sånglektioner på skolan. Shit. Det är något jag A L D R I G trodde skulle hända. Men vad sjutton? Det borde väl inte kunna bli värre än vad det redan är? Eller?
Ja, det är väl typ såhär jag känner.

Cravings

Herregud, jag börjar bete mig som en gravid kvinna (vilket jag verkligen inte är). Men jag är sugen på så sjukt konstiga saker hela tiden. Och den här veckan är det morotsdryck för 4-månaders bebisar som gäller. Fick bara ett ryck när den stod där i hyllan på Konsum och bara väntade på mig. Och sagt och gjort. Den fick absolut följa med hem. Undrar bara om Lars-Åke (som är typ sveriges bästa kassör) kunde räkna ut vad jag skulle äta idag? Man brukar nämligen rätt ofta få en kommentar om sina inköp, men det här var nog en för svår nöt att knäcka, till och med för honom:
- Russin
- Mjölk
- Morotsdryck för barn
- En sesamkaka
- En kiwi
- Hårsnoddar
samt Blodpudding.
Eeeh, ja. Ni förstår väl logiken?

Det här är alltså the shit. Drack det ofta när Simone var yngre och det är så stört gott. Mmm. Mer barnmat åt folket!

Bästa söndagen

Att påstå att söndagar är en bra dag är ju inte något som händer alltför ofta. Men idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag och jag är glad. Och Fia är söt där hon ligger på golvet.

Breaking bad habits

Idag vaknade jag av att solen sken in i rummet och jag kände bara ett sånt enormt lyckorus, samt att jag tänkte - nu är det banne mig dags att rycka upp sig själv och älska livet. För det är ju egentligen det jag gör, jag är bara lite trög som inte riktigt förstår det alla gånger.

I rymden finns inga känslor

Igår såg vi ovannämnda film. Och den var riktigt, riktigt bra. Och jag önskar verkligen att jag kunde göra som han, Simon i filmen. Alltså att bara ha ett ställe att fly till, där inga känslor existerar och där man bara kan stänga ute omgivningen och bara vara. Det hade jag behövt ibland.
Och nu är det helg, en väldigt efterlängtad sådan också. Och jag hoppas man kommer kunna göra något bra av den ändå, även om den kommer bli väldigt lugn. Men så slut som jag är nu, i både kropp och själ, så slut har jag inte varit på länge. Och jag vill egentligen bara sova, sova och sova, men ska försöka göra något vettigt också. Frågan är bara vad?

Vissa dagar förstår man saker så mycket klarare

.
Tack för att Ni finns.

Ganska ointressant dag

Jag vet inte vad det är, men det går så trögt i skolan nu. Känns som att man har allmänt svårt att hitta motivation. Inte för att man inte vill dansa (för det vill jag verkligen), utan mest bara för att allt känns så segt. Inga jätteroliga lektioner, utan allt har bara blivit till en enda lång och seg vardag. Men det vänder säkert. Samt att jag tror att sportlovet kommer göra susen. Och efter lovet så börjar det faktiskt gå mot vår här nere, och då tror jag all glädje kommer komma på köpet också. Eller det är då vad man hoppas på iaf.
.
I övrigt är det inget speciellt som händer nu. Saknar bara Thomas mer än någonsin och tycker att de dryga två veckorna som är kvar tills vi ses, bara ska svischa förbi.

Tacofest!

Efter några dagars tacosug, så gick jag och Fia all-in idag. Och nu kan jag inte röra mig. Fick även massage idag, så nu börjar väl axlarna lossna lite från öronen iaf. Men bara nästan. Ska få mig en omgång till nästa vecka också. Det behövs.
Och något som är nästan lika skumt som bilden ovan, var en kille på spårvagnen idag som bara slet i nödbromsen och löpte iväg fort som fan. Det är ju rätt normalt beteende. Eller är det så man gör nuförtiden?

Kan jag inte få helg igen?

Söndags- och måndagsångesten är över och veckan är igång igen. Skönt. Och nu länsar jag och Fia vårt snacksförråd #ingenkaraktär. För övrigt längtar jag redan till helgen. Vill sova mer.
.
Och det bara dyker upp fler och fler bilder från lördagen, så här kommer några till.

Backstage

Fyndade en bild från fredagens rep med Oskar Linnros.

Lite klipp från gårdagen

Lykke Li - I Follow Rivers.
(Här marscherar vi på läktaren).
Oskar Linnros - 25
(Här dansar vi bara loss på läktaren). Säkert - Influensa
(Här skötte jag och tre till de blåa och röda följespottarna). The Haunted - No Ghost
(Här sköter vi följespottarna från läktarna). Sen så var det ju tänkt att vi skulle ha dansat bakom Robyn också. Men trots rep, så hann vi inte få till det tillräckligt bra på den korta tid som fanns, så det plockades bort, vilket var väldigt synd. Men, men. Var rätt härligt att få stå och tokdigga till henne vid sidan om iaf! Och på fredagens rep, fick vi även äran att hoppa in som dansare till Håkan Hellström. Och det var nog det roligaste av allt på dessa två dagar eftersom att det blev så sjukt spontant. Bara stå där och dansa loss om och om igen, till härlig musik och med härliga BA-människor. (Här på klippet är det dock bara 5 grabbar från skolan som dansar, resten är från någon annanstans).

P3 GULD - en kväll att minnas!

Det är svårt att beskriva en sån här kväll faktiskt! Men var nog längesen jag hade så sjukt roligt! Var bara som ett enda långt glädjerus! Och känslan att dansa för typ 2500 pers är rätt skön, man bara njuter av varje sekund. Ville typ aldrig att kvällen skulle ta slut. Så därför forsatte sedan kvällen till avenyn, där jag mötte upp Fia, Sanna och Emelie för lite Yaki-Da! Och där blev det mycket spillt vin, mingel och dans. Looove it. Sedan avslutade vi kvällen såhär:
.
Fia - Men åh, jag kommer ju frysa ihjäl, jag har ju bara skinnjackan...
Jag - Men jag har ju en massa kläder från P3, har ju bland annat min vita overall från Lykke Li-numret.
Fia - Ge mig den!
Jag - (Lite tveksam). Eh, okej... Varsågod, här har du den.
.
Sagt och gjort, Fia tog på sig den, vandrade hela vägen längs avenyn och fick märkliga kommentarer:
- Kondom?
- Det är ju ologiskt!
- Går du på Chalmers?
- Ska du gifta dig?
Haha. Tack Fia, för att du avslutade kvällen på absolut bästa sätt!
Hej, vitrorattviärskitsnyggaförattviputarmedläpparna.






En ansträngande dag. Sov gott.

Mot Liseberg och P3.

Nu kööör vi!

GLÄDJERUUUS!

AAAAH! Jag är i extas! Hela den här dagen har varit så stört rolig att jag inte ens kan beskriva den med ord! Men den har iaf innehållit en hel massa dans, svett och kärlek! Ah. Shit alltså. Började iaf dagen med att rikta lampor åt Säkert! och The Haunted, därefter blev det dans till Oskar Linnros och Lykke Li, för att sedan få göra ett spontaninhopp som dansare till Håkan Hellström. OCH DET HAR VARIT SÅ SJUKT JÄKLA KUL! Och imorgon väntar rep med Robyn, sen blir det bara att köra järnet sen mot kvällen, för det kommer bli GUUULD!
Som sagt. En magisk dag. Och som lär bli minst lika MAGISK imorgon.

Snart dags

Jahapp. Då var skolan slut för den här veckan. Men imorgon drar repet igång inför P3 Guld. Och shit. Man börjar nästan bli lite nervös. Och imorgon ska man vara färdigstylad och klar kl. 9 på morgonen för att sedan kunna spela in lite senare under dagen till Oskar Linnros. Hm. Så ja. Blir nog inte alltför mycket sömn inatt, men tur att man typ kommer gå på adrenalin hela helgen, så det ska nog lösa sig ändå.
.
För övrigt så är jag äntligen en stolt körkortsägare igen. Så ni som brukar stoppa saker i skorna när ni går ut - sluta med det omedelbums, för annars kommer ni gå omkring med ett pass i typ 1 år. Och det är INTE okej.
Idag sken solen faktiskt för oss här i Gbg, men det är fortfarande betydligt vackrare i norr. Och jag saknar er alla där hemma, det ska ni verkligen veta.

Supersugen

Jag vet inte hur det kommer sig att jag har gått och drömt om blodpudding idag och bara toklängtat tills jag fått äta det. Och sagt och gjort - det smakade fantastiskt!
.
Och nu har vi delat upp allt inför lördagen. Shit. Jag och 10 st till, kommer att hjälpa till att rikta spots och dylikt till The Haunted och Säkert! Sedan kommer det bli någon slags dans till Robyn och Oskar Linnros, samt någon typ av marschering till Lykke Li och även någon slags parad. Känns sjukt kul, men pirrigt. Men tror nog det kommer bli GULD. Bokstavligt talat.
.
Och detta inlägg avslutar vi med dagens visa och optimistiska ord från Fia - Livet är tungt.

Det är mycket nu

Har fått lite information om P3-galan nu och det verkar väldigt intressant. Och hela fredagen och lördagen kommer ägnas åt rep m.m. Så ja, kommer nog bli två riktigt händelserika och hektiska dagar, men framför allt väldigt roliga!
.
Medelmåttig dag i skolan idag. Känns att det är andra terminen i tvåan nu. Man vill bli så bra som möjligt på den tiden som är kvar nu och så vet man hur otroligt mycket man har att jobba på, så det kommer bli en tuff vår. Det känns.
Från förra våren. Åh. Saknade Joppe.

#måndagsångest

Jag vet inte vad det är, men jag gillar verkligen inte måndagar. De är så sega och man är ju mer trögstartad än någonsin. Och så är det ju det här med ångesten på morgonen också, den är verkligen inte skön någonstans. Men, men. Desto skönare är det när dagen väl är över och man vet att veckan är igång. För då känns allt bara bra igen och man inser att man har ett rätt härligt liv ändå.
Den otippade söndagskvällen som blev igår. Men trevligt var det.
.
Dagens roligaste: Robins vurpa när vi gick hem från skolan. Han bara halkade till och försvann.

Produktiv dag

Har tvättat 1000 kg tvätt, skruvat upp diverse saker, städat konstiga skåp, dammsugit samt slängt skräp. Älskar ändå när man får såna här saker gjorda. Dock så sker det ju inte alltför ofta, men ändå. Det är rätt värt när det väl händer.
.
För övrigt har jag äntligen tagit id-foto och skickat in körkortspapper, så nu slipper jag snart bära runt på passet som id-handling. Känns förbannat bra. Synd bara att det tog mig över 1 år att fixa det.
Och nej, hyllan är inte riktigt lika sned i verkligheten. Bara nästan.

Yaki-da

Igår var kvällen som aldrig tog slut, men det var sjukt trevligt! Började med gómiddag hos oss, med tillhörande efterrätt, därefter blev det förstaklassig förfest som innehöll det mesta, däribland ett musikquiz som Fia dominerade i, samt tåskodans av Sanna. Underbart! Därefter väntade utgång i ett snökaosigt Göteborg. Och första stopp blev Peacock och sedan slutstationen - Yaki-da. Mycket, mycket trevlig kväll.
Och kvällen har tillbringats hos Evelina tillsammans med några tjejer från klassen. En mysig lördag med bra film och sällskap, helt enkelt.

Och så kom helgen

Nackspärren var en seg och eländig jävel. Men ikväll blir iaf det middag här hos oss med samma sällskap som tidigare i veckan, sen blir det att bege sig in mot stan. Men det lär då inte bli något headbangande för min del ikväll. Det är då en sak som är säker.

Hemresa - check!

Ja, då kommer man snart hem igen då. Bara ca. 4 veckor kvar och sen blir man hemma mellan den 12-20 feb. Kommer bli underbart! För jag saknar Dig redan en hel del ska du veta.

Nykomling till Gamlestan

Den här fina bokhyllan kom Fia hem med från IKEA igår, riktigt nice.
Var för övrigt en riktigt trevlig kväll igår, trots århundradets nackspärr. Men jag, Fia, Viktor och Sanna åt fetaostpaj och satt och myste och snackade skit. Väldigt trevligt.

P3 GULD!!!

Fick veta idag att vi och 3:orna ska dansa på P3-galan som kommer sändas i både radio och TV nästa lördag. Så det ska bli sååå sjukt nice och jag är verkligen sååå taggad!

Hej, stelopererad tjej.

Det började med en sjuhelvetes huvdvärk och nu har det övergått till en nackspärr som inte är av denna värld. Och det gör så in i satans ont hela tiden, även om jag knappt rör huvudet. Så det är ju härligt med sånt flyt, såhär i början på terminen och allt.
.
Fias bror Viktor har iaf anlänt hit till Gbg för att hälsa på. Så ikväll blir det nog någon gópaj till middag. Känns som att det behövs en sådan här skitdag.

Och så var den här

Hej, jag kan inte gå. AJ! Hur som haver, en lite bättre dag idag. Fick göra bort balettsolot som man gått och gruvat sig för de senaste dagarna och det gick väl bra. Skönt att ha det gjort iaf, även om det inte alls var så farligt som man hade föreställt sig. Och nu ikväll har man helt plötsligt en himla massa tid över - så vad fasiken gör man då?
Nu är smoothies-kulturen uppstyrd här hos oss. Det gillas!

Tjejen har talang

Fia har målat en ny tavla till vårt vardagsrum (den andra blev lite fööör stor för vardagsrummets bästa). Men den här blev ju helt AWESOOOME! Du är stört duktig, hörrudu.
Love it.
(Johan Palm har för övrigt gått och blivit lite sliten och gulhårig den senaste tiden. Kan han ha fått för lite kärlek på sistone månntro?)

Back in business

Ja, jag kan ju inte påstå att den här dagen kommer gå till historien som den roligaste. Allt vara bara så otroligt segt och jag tror nästan alla i klassen hade velat ha lov minst en vecka till. Men, men. Om några dagar är man nog på G igen, men först ska man väl ta sig igenom den onda träningsvärken som kommer infinna sig imorgon.
Och hela Göteborg är en skridskobana.

Helvetesresan

Flygresan Skellefteå - Arlanda. Jovars, den gick ju fint.
Flygresan Arlanda - Landvetter. Hm. Inte fullt lika trevlig. Hade en kille som satt till vänster om mig (på andra sidan mittgången) som kräktes både mycket och högljutt lite då och då, och till höger om mig hade jag ett kärlekspar som satt och snuttiplutt-gullade med varandra och hånglade typ hela resan. Väldigt otäckt. Så ja. Imorgon lär jag väl ha vinterkräksjukan och ja. Saknaden efter min egen grabb blev ju definitivt inte lindrigare pga de där kärleksfulla typerna. Och till råga på allt så hade tydligen planet besök av turbulensen från helvetet, så även om jag sagt pepparkaka typ trettiofem gånger sen jag klev av, så är jag fortfarande halvdöv.
.
Men annars då. Hur gick flygbussresan?
Jo, såhär gick det:
Problem 1 - det var mycket folk som skulle med, alldeles FÖR MYCKET folk
Problem 2 - Alldeles FÖR MYCKET folk, fick efter många om och men åka med
Problem 3 - bussen åkte iväg utan att stänga bagageluckan - chauffören fick gå ut och stänga den
Problem 4 - en passagerare kom på att han hade glömt sin väska vid hållplatsen - bussen fick vända och hämta den
Problem 5 - framdörren på bussen gick inte att stänga helt, så det ventilerades friskt hela resan
Problem 6 - spolarvätskan var slut och chauffören körde typ tittut-leken med sig själv för att hitta ställen att kika ut på
Räddningen - Busschauffören var king och lugn som en filbunke och jag hade ståplats på första parkett. Typ. Men så vad säger man. Ska man kanske överväga tåget nästa gång iaf?
.
Hur som haver. Det är mysigt att vara här igen och träffa Fia. Har saknat både henne och lägenheten.

Det känns tomt

Hejdå - nära och kära, mycket snö, kyla och lugn.
Hej - regn, tempo, spårvagnar och Gamlestan.
Och nu sitter jag på Arlanda och väntar. Har just stoppat i mig en halvtorr macka för 43 riksdaler och druckit en Vitamin Well för nästan lika mycket. Sjukt att de får råna fattiga studenter såhär.
.
Imorgon börjar iaf allvaret. Möte kl. 9, sen dans i en hel del timmar. Så det är väl bara att välkomna träningsvärken snart då.

En kvällspromenad längs älven


Vintern i Skell är så förbannat vacker och ännu vackrare blir den med Dig.

Sista måltiden

Väskan är packad, det sista hejdå-besöket är bortgjort och nu väntar fräsiga snabbhamburgare och hockey tillsammans med Thomas och KJ. Blir kalas, men jag hatar att det här är sista kvällen hemma i norr. Känns hur konstigt och tråkigt som helst. Usch.
.
Gårdagen var iaf trevlig. Hann med en fika med Elin, som jag inte träffat sen i sommar. Och sen fyllde ju pappsen år, så det ska då firas imorgon innan jag åker. Och kvällen tillbringade jag bara med sötnosen och en flaska rödvin. Sjukt mysigt.
Hm. Snart åker vi, världens största resväska och jag.

Så sjukt tråkig dag

Sitter här med min förbannade balettuppgift, som jag för övrigt hade tokförträngt tills nu. Men nja, nu kändes det väl som att det var dags att ta tag i det. Och ja. Lättare grejer har man väl gjort. Och fan. Känner att jag även börjar känna av den här sista-dagarna-ångesten rätt rejält nu. 3 underbara veckor är snart över. Shit. Det har verkligen gått sååå fort. Jag förstår inte.
.
Men skitsamma. Tror jag ska röra på mina ben lite så småningom och traska över till pappsen för lite middag. Är så sjukt uttråkad.

GRATTIS BÄSTA SYSTER!

Idag fyller lill-tjoppan 16 år och detta har ju såklart firats för fullt! Massor av fina presenter, gott fika och god mat. Hej, paltkoma.
Och lille Sonny, som just kastrerats fick följa med på ett hörn och hann var ju inte riktigt med i matchen. Stackarn.
Och idag har man även blivit av med minst 5 centimeters kluvna hårtoppar. Tack, syster.

En dag i Hamn

Har haft en supermysig mor-och-dotter dag i Hamn. Har kikat in i annorlunda butiker, promenerat runt och fikat på det nyöppnade caféet, Kopparstark. Och sedan har det ätits mat och fikats igen. Seriöst? Jag tror inte jag klarat mig igenom en enda dag utan att ha stoppat i mig något onyttigt. Så ja. Den hårda träningen är rätt välkommen, börjar nämligen känna att jeansen sitter rätt tajt.
Och imorgon fyller systeryster 16 år. Shit, vad du börjar bli gammal! Du var ju nyss född ju.

Piggast i stan

Jag och Thomas hade ställt en väckare på 7 imorse för att tvätta. Tror ni vi lyckades ta oss upp? Nja. Eller vi tog oss upp en timme senare, slängde in tvätten och gick och la oss igen och vaknade sedan i lite lätt panik då vi hade sovit bort hela vår tvättid. Bra där.
.
Flängt lite på stan idag och fixat lite smått och gott, storstädat lägenheten och sen lagat festmåltid.nu. Sjukt gott!

Best of 2010, part 3

Oktober - Det här var månaden som gud glömde, eller iaf jag glömde, för det hände egentligen inte så mycket av värde. Men Joppe, min f.d roomie kom och underhöll mig och mitt kaffedrickande med jämna mellanrum och Fia började avslöja sina egenheter och där var osthyveln en ständig följetång. Alltid redo, så att säga. Vi besökte Liseberg, men åkte ingenting, utan spenderade storslantarna på mat från Burger King istället. Hann även med vårt första besök som bortasupportrar för Skellefteå AIK på Scandinavium och där vann de en kämpainsats mot Frölunda, och nä - jag var aldrig orolig. Och i slutet av månaden tog jag flyget hem till min kära.





November - Började denna månad hemma i Skell och umgicks för fullt med Thomas och andra nära och kära. Och som vanligt hetsade man runt i hopp om att hinna träffa så många som möjligt. Fick även uppleva en Flarkenfest då den är som bäst. Vi drack vin, Göran spelade gitarr, Thomas försökte spela munspel, men skyllde på att det var ostämt, och jag och gubbens mamma, var mest bara härliga. Men efter en veckas hemvistelse var det bara att ta sitt pick och pack och rulla ner mot Göteborg igen. Och som vanligt så levererade inte SJ och vi anlände för sent. På tok för sent. Och väl där nere drog dansrepetitionerna igång på allvar inför vår föreställning FRAGMENT. Och det stod väl stilla väldigt länge, innan vi till slut fick en rejäl spark i rumpan och körde på i hyperfart för att sedan bli klara i tid. En liten sneak peak ägde även rum på ja, RUM 26, och där dansade vi och drack för fulla muggar, för att sedan gå ut och skaka loss på ännu en gayklubb. November bjöd också på lite mer huliganhockey och jag och Fia njöt av att få ropa "SKA NI GÅ HEM NU?!?" för andra gången till Frölundasupportrarna.





December - Och så var det då slutligen dags för den sista månaden på det här året. Och även i år gjorde jag ett tappert försök att ta mig an årets julkalender. Men nä. Åren har nog gjort sitt och det blev då inget av den varan i år heller. Men jag och Fia försökte iaf göra julfint hemma och Johan Palm pyntades. Han blev rätt fräsch. Och så småningom var det även dags för premiären av vår föreställning och trots att alla förberedelser var klara i sista sekunden, så tror jag nog ändå vi lyckades charma publiken. Och helgen efter var det dags för den årliga julfesten och temat i år var, The Nightmare Before Christmas och jag och Evve styde en kostym av hennes gamla duschdraperi. Kreativitet 2.0. Och festen var ju såklart heltrevlig, men inga större skandaler i år dock. Trist. Sen när man hade varit bakis färdigt, så väntade julen hemma i skell med århundradets fulaste julgran på torget, samt julaftonar x2. Först blev det en mysig julafton hemma hos mamma i Skellftehamn, och sen en hos pappa i schtaaan. Och jag är förbaskat nöjd över de julklappar som de lyckats skrapa ihop åt mig. Men frågan kvarstår ju fortfarande - vem har sagt att jag varit SÅDÄR snäll i år? Hm. Knappast jag iaf. Hur som haver. Nyåret skålades iaf in i Lunds byastuga med diverse härliga typer och sötnosen fick släpa hem mig vid 2-tiden, för då hade champagnen gjort sitt.







Och nu. Helt plötsligt blev det 2011. Helt stört vad åren går fort, men gud vad man hinner med saker! Och när jag nu har gått igenom året som varit, så kan man faktiskt inte annat än le förbannat stort. För oj, vad fina människor jag har i min omgivning, you make my days.

Best of 2010, part 2

Augusti - Fick uppleva mitt livs första logfest i Renbergsvattnet, där jag även betalade hela 50 kr för att stödja denna förening, som må vara bra, men som finns vid världens ände. Thomas vägrade lämnade DJ-båset och jag somnade i en backe i väntan på att han skulle tröttna på att spela dålig rockmusik. Därefter var det dags att hälsa på hans mor i mysiga Flarken och sedan var det faktiskt aktuellt att börja införskaffa sig en bikini och andra nödvändigheter inför Cypernresan. Cypern var för övrigt helt oslagbart och jag är glad att vi inte skippade AC:n på rummet. Efter Cypern var det bara att åka hem för att sedan avsluta ett 10 veckors sommarlov med en fetjävla avskedsfest för jag och Fia, som nu snart skulle lämna kära Skell tillsammans med mig. Och vilken cheffest det var också! Alla var på topp och tanken på att man skulle lämna alla familjemedlemmar, vänner, och framför allt sin nyfunna pojkvän tog hårt. Men man var ju tvungen. Skolan kallade. Och efter en försenad tågresa till Götlaborg, så anlände jag och Fia till en lägenhet som inte liknade något annat än en knarkarkvart. Skolan kom iaf igång och vi toknollade ettorna på Göteborgs gator och torg och sedan gick vi ut och dansade ruset av oss på gayklubben, Gretas. Fia gestaltade "Dancing On My Own".












September - Det här var månaden vi hittade brinnande kundvagnar i skogen, när Nathanael skämde bort oss med nybakat bröd och jag och Fia fick bli ett år äldre. Lyckliga oss. Inledde iaf början av månaden med ett besök på Liseberg, där Fia fick göra av med lite kärlek och kalorier till Hästpojken och Kristian Anttila och för att sedan, en helg senare, besöka Karro och Fridas fancy-Sex-and-the-City-fest. Vi var sämst på att klä ut oss och hitta en bra karaktär som passade oss, så vi var helt enkelt oss själva. Sjukt bra fantasi. Lika bra fantasi hade vi då vi skulle äta fyllekäk - Fyra cheese, tack! Ingen extralök blev det dock den här gången. Och inom en snar framtid var kärleken min på plats och det blev mycket kvalitetstid med varandra, samt att vi hann besöka två fester. En lite lugnare hemma hos Nils och hans kanin, och en inflyttningsfest a'la hundratusen pers i våran tvåa. Det var king. Men jag hann inte ens hälsa på hälften av folket, men jag tror de hade det rätt trevligt, av bilderna att döma i alla fall. September var även den månad då jag dansade i färg och bakade den sämsta rulltårtan ever med Evve (för andra gången). September hade också en annan speciell betydelse. Det var nämligen denna månad som jag och Fia tog beslutet om att äntligen skaffa vårt första barn. Johan Palm.













(Stoltmamma_87)

Best of 2010, part 1

Nu ska jag försöka mig på något, som så redan så många gjort, men jag ska försöka plocka ut det bästa av 2010, vilket är typ omöjligt. Men jag ska göra ett försök:
.
Januari - snökaos i norr, firade Simone och pappas födelsedag, reste runt lite och besökte Linköping och kom sedan tillbaka till Mölndal för att börja styra flytten mot Gamlestaden och till Joppe, började stretcha i hopp om att bli vigare (gick ju sådär), men var allmänt taggad på allt och ingenting.



Februari - månaden började bra, trivdes sjukt bra i nya lägenheten och med nya roomien. Skolan rullade på och jag kände att jag älskade livet mer än någonsin. 

Mars - var månaden då allt hände, gjorde en spontan hemresa till skell för att få distans till lite saker, återvände till Göteborg för nya tag och så småningom rullade det mesta på som vanligt igen, förutom en stukad fot som hade alla färgkombinationer i universum. Vi firade Joppes 20-årsdag med pompa och ståt och samlade sjukt många vuxenpoäng då vi bjöd på mat till hans tjocka släkt. Under denna månad började även våren träda fram i Gbg.



April - våren anlände på riktigt till Göteborg och när det såg ut såhär (bild 1) i Skell, så såg det ut såhär (bild 2) 5 dagar senare nere i Gbg. Och det var ju rätt nice. Så vid slutet av april började folk fråga om man varit utomlands, men icket. Det var bara BA:s parkering som levererade konstant sol och bruna pigment. Det blev även Valborgs och definitivt en kväll att minnas. Fråga bara min vinflaska som satt klistrad i min hand hela kvällen. Jag och Madde i min klass var även med och skakade lite rumpa i Kristian Anttilas musikvideo "Världens snuskigaste man" och några från klassen var sedan i Haga och deltog i årets Flashmob inför Eurovision Song Contest och slutligen, efter en hetsig RUO/examination, åkte klassen till Stockholm för att se "The Last Bounce".






Maj - våren fortsatte att prestera och det blev många härliga och varma dagar i Göteborg och våran innergård utnyttjades till fullo, både med solning och grillning av mat. Det var 90-talsfest på Danshuset och många makalösa och klassiska kostymer levererades. Jag blev otippat bjuden till Köpenhamn över en dag av och fick hetsbesöka alla diverse sevärdheter. Och vårens absolut bästa vårdag tillbringade vi hemma hos Fanny med pool-och jacuzzibad, samt förbaskat god mat. Hann även med ett mysigt besök till Saltholmen.







Juni - Skolan närmade sig sitt slut och det var dags för den årliga sommarfesten på BA. Och denna underbara avslutningsdag inleddes med champagnefrukost på vår innergård, därefter glassätning på Lejonet och Björnen och sedan förfest på ja, vår innergård igen, för att sedan traska vidare till skolan för att uppleva den bästa sommarfesten ever. Några dagar senare gick tåget mot norr för 10 veckors sommarlov. Och där hemma väntade en fest (där jag för första gången träffade Thomas), jobb och utflyttning av vårt hus på Sjungande. Det var en pärs. Men det gick. Jag, pappa och Simone bokade även en resa till Cypern som skulle äga rum i augusti. Det firades midsommar och jag gick all-in på midsommartravet med brodern, Big Luuk.












Juli - Nu var det dags för den årliga syskon- och respektivefesten i Bastuträsk by och i år var det midsommarstången och mormors gamla trädgårdsmöbler som stod på tur för att bli uppeldade. Min kusins lille nykomling var med på ett hörn, Lukas och Danne drack öl och rökte genom myggnät och jag och Simone myste vid elden. 24 folköl ankom även vid midnatt och då var det kört. Men lite bad och fiskedans med Lukas hanns ändå med innan vi allihop kastade in handdukarna för det här året. Helgen efter det var det dags för Stadsfest, och i Johanna-på-kullen-tältet röjdes det rejält till kungarna, Du å jag. Och dagen efter Stadsfesten, så hade någon idiot lagt Simones konfa, så solglasögon-och bakismaffian anlände till Landskyrkan med vattenflaskor i högsta hugg. Under denna månad uppträdde även jag, Linn och Karro på trästocks, jag blev blixtförälskad i Thomas, och jag, Marcus och Simone hittade en hemlig badstrand.










Fortsättning följer.

Dagens

Att sitta i kassan innebär inte bara att att man får öl över sig, att vissa kunder ger en magsår och att man aldrig minns vilka man hälsat på och därför gör det igen. Nä, utan i kassan så kan man tydligen få komplimanger av 80-åriga gubbar också, som exempelvis den här:
.
"Om jag hade varit 40 år yngre, då hade jag banne mig stött på dig, men nu hade jag ju kunnat vara din farfar, så det går ju inte".
.
Färdigjobbat på Konsum nu, så nu börjar äntligen mitt jullov på riktigt.
SKA VI GÅ HEM NU?!?
(jag tror det).

Random pics

En 26 minus kall morgonpromenad i Skell.
Några dagar-före-firande av Simones 16-årsdag.

2011

Nyårs 2010 var helt crazy! Och lite dåligt om sömn och lite för mycket äcklig champagne gjorde nog sitt. Men vad sjutsiken, det var ju helt stört trevligt! Så det tackar jag samtliga för.
Och stackars lille vän som fick hämta mig inatt. Jag var nog inte så rolig, eller jo. Jag tyckte nog själv att jag var jävligt rolig, men det gjorde nog inte han. Hur som haver, tack för 5 fina månader, baby.