Hejdå, Skellefteå - Hej, Göteborg!

Sista kvällen/dagen i Skellefteå på några veckor. Och det känns väldigt blandat. Jag är så tacksam och glad för att jag äntligen har hittat ny energi och motivation för att ta tag i det jag vill, samtdigt som det känns väldigt jobbigt att lämna alla nära och kära. Men det är bara några veckor kvar nu, så nu hoppas jag bara på att det kommer bära hela vägen och att man kommer åka tillbaka till Skell med en skön känsla i kroppen om ca 5 veckor.
En sväng förbi Bastuträsk innan jag satte mig på det försenade tåget mot Göteborg. Klassiker.
.
Och jag saknar Dig redan.

Update

Påsken har varvats med sol, sjukhusbesök, utflykter, hundpromenader, familjehäng, parasit-magsjuka, festligheter och taxiverksamhet. Så, ja. Det har helt enkelt inte hunnits med något bloggande. Men detta är en kort sammanfattning (i bilder) på vad som hänt:
.
Renbergsvattnet:
Påskmiddag med la familia:
Parkeringshäng:
Spontanfest + utgång:
(Världens trevligaste engelsmän)
Den obligatoriska söndagsmiddagen:
Samt diverse:



Ja, det var väl typ det.

Sol och parasiter

Som om det inte räckte med att vi inte tog SM-guld? Nä, för nu ska tydligen Skellefteå straffas med parasiter också. Värt. Så nu är det bara att kokelikoka allt vatten man använder. Eller dricka Loka. För det verkar då hela stan göra redan. För övrigt har det varit en riktigt solig och helt underbar vårdag och den första lunchen vid älven är avklarad. Mys.
Lätt att få tag på mineralvatten?!
Och resan till Göteborg är nu bokad. Fanns nästan inga platser, så blir först på torsdag den 28/4 som man kommer dit. Men det ska bli fint att komma ner, för jag saknar er alla.

Langos på en söndag - nä, nu är det fan krig!

Den nya söndagstraditionen med middag, sällskapsspel och Big Brother-live tillsammans med Lukas och Anna kommer bli allt tuffare. Jag och Thomas inledde nämligen denna tradition med tacos och en väldans massa snacks för två helger sedan. Men ikväll satte banne mig Lukas och Anna ribban på riktigt. Shit. Hemmagjorda langos med skinka, räkor, rom och lök. Så ja, hur fasiken toppar man det här? Vi har en vecka på oss att komma på något riktigt bra. Tips någon?
Och Atreyo hade det lite tufft på bortaplan med Sonny och Dexter. Ingen rast, ingen ro.
Men tack, Thomas, Lukas, Anna och Simone för en mycket trevlig kväll!

Hej, shots.

Okej. Hej, raketfylla. Kom till Lukas och Anna vid tio, sen var det bara att börja. Minttu-shots, drinkar och vin. Ja, och väl ute på Calles blev det bärs, bärs, bärs. Så idag mår man sannerligen som man förtjänar. Men en fantastiskt trevlig kväll!
Tummen upp för den ja!

Livsnjutare

Atreyo är en livsnjutare av rang.

Hundvakt

Är hundvakt inatt åt denna lilla sötnosen.

Ett litet smakprov från höstens föreställning "FRAGMENT"

http://www.youtube.com/watch?v=L4fEJkYkrno

Vissa dagar

Den här dagen har varit en konstig dag, men jag är glad att jag uppskattar den ändå.

Jag är så glad att jag är glad

Var hos läkaren idag för att stämma av lite om hur jag mår och så. Och jag är så sjukt glad över att kunna säga att jag mår bättre och att jag verkligen menar det. För det är så enormt stor skillnad på hur jag mår nu och hur jag mådde då jag kom hem för 9 veckor sedan. För då kändes det verkligen som att jag aldrig någonsin skulle bli pigg och glad igen. Och jag trodde att vakna nätter, ångestattacker, oro, nedstämdhet samt allmän trötthet, skulle förbli min vardag.
.
Men nu, efter många veckors sjukskrivning och ett lugn här hemma i norr, så kan jag verkligen säga att jag mår bra. För nu kan jag äntligen sova på nätterna, jag kan känna att jag vill göra saker, jag kan skratta, jag kan hantera måsten, jag orkar träffa mer folk, jag känner att jag vill träna igen och jag är framför allt så mycket lugnare som person. Och jag är så glad för det. Och jag har nog aldrig uppskattat att må bra så mycket som nu. Så jag vet faktiskt inte hur jag ska tacka alla nära och kära som ställt upp för mig så mycket. Men jag är enormt tacksam, det hoppas jag ni förstår.

Fynd av klass

Det är inte varje dag man shoppar på Röda Korset. Men fantastiskt värt med er par fotbollsskor för 60 spänn. Så nu blir det att hänga med och träna med Thomas lag för tredje gången. Men denna gång med rätt stl på skorna. Kanske går det lite lättare då?

Då brister isarna

Idag drack jag min första kaffe på en "uteservering" för i år. Och det är alltid lika stort, för då vet man att det verkligen inte är långt kvar till sommaren. Och den känslan är ju rätt så skön.
.
Långprommis runt vackra älven också. Gillar att gå där, finns inget mer rofyllt än det.

Lilla Evelina

Kan man vara sötare? Nej, det måste nog vara det sötaste jag sett.

Och så var det dags igen

Betydligt sämre väder idag, bara någon enstaka plusgrad och dis. Blä. Men håller på att försöka börja träna igen, så gav mig ut på en löprunda och det var rätt skönt. Har ju i princip inte tränat ett smack på 2 månader, så det är nog på tiden att börja röra på sig igen.
.
HOCKEY IKVÄLL! Men har ingen biljett, så blir att se hemma hos daddy istället. Men det blir bra det, då kan man gå till köket och göra något istället ifall nerverna håller på att ge vika. Det är värt.
Ha det!

Vårdag i sinne

Jag vet faktiskt inte vad jag har gått på idag, men jag har iaf haft energi så det räckte och blev över. Och kanske är det all den energi som jag inte förbrukat på typ 8 veckor som kommit tillbaka? Jag vet inte, men det känns väldigt positivt iaf och jag hoppas starkt på att det fortsätter så.
.
Och denna dag har alltså innehållit solande på innergården, ett strömavbrott mitt på ljusa dagen, besök hos mormor, bäst middag och en spontanprommis till Lukas och Anna. Mycket, mycket värd dag.

Random pics

Ett besök hos Thomas mamma i Flarken

Promenad i ett lite vårigare Skell med Atreyo
Alla älskar Skellefteå AIK...
Lagom lång kö för att få tag på en finalbiljett...
På gatan där vi bor

Och nu hoppas jag på att våren fortsätter att prestera. Så ja, sol imorgon vore fint.

Det kanske är dags att börja styra upp det här?

2 läsare/dag. Jag förstår att ni tröttnat på att kolla in här. Men jag tror att jag vill börja skriva igen. Så ni som vill - Ni är varmt välkomna tillbaka.

Bra söndag

Idag har det druckits kaffe på Wayne's tillsammans med Fia och Elin. Och Elins söta gravidmage var väldigt svår att låta bli och känna på. Och shit. Gud, vad man själv kommer bli trött på alla som ska klämma och känna på ens mage när man själv blir gravid. Men, man kommer nog inte bry sig, antar jag. Hur som helst. Det var en riktigt trevlig fikastund.
.
Och igår var det utgång som gällde. Och en väldigt oklar sådan. Vi gick ut på ett smockat Allstar, men vi kände typ ingen, så jag och Fia röjde på dansgolvet (?) istället, samt bekantade oss med två väldigt trevliga engelsmän i åldern 30+. Och sen gick vi hem efter en konstig, men lyckad kväll.
.
Och hela schtaaan hejar på svartgult (förutom några Luleå-supportrar då, som verkar ha missat att Luleå redan åkt ut).

Lycka!

Kl. 2 inatt så kom den här underbara lilla tjejen till världen och jag är numera en väldigt stolt faster!
Så ett STORT GRATTIS till er, Daniel och Åsa! Ni kommer bli världens bästa föräldrar.

Nostalgi

Har suttit med syrran och kollat igenom gamla VHS-band från när man var yngre. Och shit, vad vi har skrattat åt pinsamma körsånger, dåliga konståkningsuppvisningar, oklara kläd-och frisyrval samt underhållande fjällresor. Och ja, de får en verkligen på bra humör. Så nu lär jag väl somna med ett stort leende på läpparna. Men först, Big Brother-reprisen. Pinsamt att vara fast. Men äsch, det är typ underhållande. Jag erkänner.

SM-final

Gårdagens match var en pärs. Och jag hann väl få sisådär fyra hjärtinfarkter innan SAIK till slut tog hem segern. Men det var en match som innehöll ALLT - makalöst sällskap (däribland bästa Fia), en makalös egeninspelad låt "Det håller på att hända igen", en utrymning av arenan pga en rykande handske, fem stycken äckligt spännande perioder (där man slets mellan hopp och förtvivlan hela tiden) och viktigast av allt, så innehöll denna match - EN SEGER. Tack, för det.

Saknade


RSS 2.0