Nötter i all ära...

...men nu får det vara nog... Tror jag just förätit mig på dem.

Blev en väldigt god och trevlig middag med Nils och hans mamma. Sen blev det bio och vi såg "Valkyria". Helt okej film, men var så trött i slutet att jag var nära på att slumra till... Därefter fick jag skjuts hem av världens snällaste Linn och Tobbe som också var på bion. Tack! Guld värt! :)

Och nu ligger jag och nördar mig här tills jag ska gå och lägga mig... Och jag bara längtar efter att få sova ut imorgon. Ska inte ställa en väckare, utan bara sova tills jag vaknar! Det kommer typ bli det bästa jag gjort på länge.

Så godnatt, så länge.

Makalöst!

Var bara tvungen att få lägga in den här bilden på min makalösa sambo, Linda! ;)


Besatt?

Har insett att min kost på senaste tiden inte har varit så värst varierad... Och dagarna har mest bestått av intag av dessa livsmedel:

Kycklingfilé
Klyftpotatis
Vitlökssmör
Brämhults apelsinjuice
Parrots nöt-och fruktmix
Russin
Blodapelsiner
Fetaost
Nescafés lyxkaffe
och Loka med flädersmak

Så ja. Dags att ändra lite matvanor kanske? :)

Hur som haver. Ikväll blir det att äta middag med Nils och hans mamma. Det blir nog gött och trevligt! :) Annars har jag jobbat idag och det gick riktigt bra med tanke på att jag inte varit inne i stan och jobbat på typ 2 mån. Börjar nästan känna att jag har koll nu på det mesta, så det är en rätt skön känsla faktiskt...

Nä, men ska väl dricka upp mitt goda kaffe nu.
Tjo!

Ragga

Hade ragga på streeten imorse och fy sjutton vad kul det var! Var så grymt skönt att för en gångs skull bara slippa tänka på alla placeringar hit och dit och bara köra! Like it! :)

Sen ikväll ska jag inte flytta mig en millimeter från lägenheten, kanske ska gå ut med soporna, men annars ska jag inte göra ett skit. Bara slappa och se Let´s Dance. För sen blir det jobb imorgon. Är egentligen ledig i helgen, men ska rycka in på Intersport i stan. Men det blir nog bra! :) Pengar, pengar som man säger...

Annars är det väl inte så mycket som händer. Är rätt sliten och känner att sömn är det enda jag behöver just nu... Så ska powernappa en stund nu och se om det kan göra susen... :)

Vi hörs!

Myspys

Nu blir det film med Linda i hennes nya dubbelsäng. Och det är "Dagboken" som ska ses.

Och sen så var det ju fredag imorgon igen och street står på schemat och då ska det dansas ragga utav bara den. :)  GÖTT!

Höres!

Skellefteå

Blir att åka upp till Skellefteå en sväng på sportlovet i alla fall. Ska hålla i lite danslektioner med Dansgymnasiet och Dansväxthuset tillsammans med Linn och Karro. Så det blir nog askul! Är redan taggad!

Och ikväll är jag och äter middag hos Nils som fyller 25 år idag! :) Gamla gubbe! :) Haha, nämen. GRATTIS PÅ DIG!

TOP MODEL NU!

En bitter dag...

Vilken dag! Är bara less och bitter idag, egentligen inte av någon större anledning, har bara en sån dag. Blä. Nä, men har väl kommit en del oväntade utgifter nu på senare tiden så min ekonomi är ett jäkla pussel just nu. Men det brukar alltid lösa sig så ska sluta noja så jäkla mycket. Men det är bara störande. Usch.

Och dansen idag var väl okej. Jazzen var kul och så blev vi fotograferade i slutet och det var väl mindre kul, men skitsamma. Och baletten var väl... ja. Inte så mycket mer än så. Kände mig mest bara slö. Orkade inte ens anstränga mig.

Sen så är det ruggigt opeppande att vi ska ut till skolan imorgon. Tidiga mornar är inte riktigt min grej.

Nä, men nu kände jag att jag blev väldigt negativ. Haha. Ska sluta klaga. Har ändå ett sjukt bra liv alltså! Fatta att få göra det man älskar hela dagarna och inte ha några läxor. Bo tillsammans i en jättefin lägenhet med sina kompisar och sen jobba extra på ett sjukt bra jobb. Ja. Jag ska vara tyst. Har värsta glassarlivet ändå. :)

Take care.
Tjingeling!

Bad, bad, update...

Sorry. Men är väldigt kass på att uppdatera nu alltså, men det har väl sina själ.
1. Jag har ingen egen dator
2. Jag har inte gjort så mycket som är värt att skriva

Men har ändå haft en väldigt trevlig helg. Bio i fredags, jobb och myskväll igår med Amanda och Karro, samt jobb och IKEA-shopping och uppfräschandet av lägenheten tillsammans med Linda. Är riktigt nöjd med hur det ser ut. Nästan som att man vill ha en massa besök nu bara för att det är så fint här nu... :)

Och imorgon är det sovmorgon. Igen. Veckorna går alldeles fort. Ojoj.
Nä, men sov gott. Pöss och kram.

Kanonkul

Den här veckan får 4 av 5 toasts (som Benjamin skulle ha sagt). Nä, men har hänt mycket roliga grejer, dansen har varit riktigt rolig och nu ikväll blir det att laga gómiddag (kycklingfilé med potatis och vitlökssmör) med sambon och sen bio med tjejerna. :) Mycket, mycket trevligt!

Sen ihelgen blir det jobb och mys för fulla slanten. Blir nog bra! :)

Men nu, middag!






Filmkväll

Och så var ytterligare en mördartorsdag över och den gick faktiskt ovanligt fort och impron var riktigt rolig... Och sen ikväll blir det film med sambon, Lovisa och Amanada. Myspys.

Sen imorgon väntar street och bio med tjejerna! Pepp, pepp.

Och funderar fortfarande på hemresan till Skellefteå på sportlovet. Är riktigt taggad, men ja. Får se, det är ju om man har råd och så... Ska ju till Stockholm med klassen 2 veckor innan också. Ja, det är inte lätt när det är svårt.

Have to go. Puss.

Fys

Har varit en riktigt rolig dag idag! Först asjobbig fys imorse, sen auditionsnack och smink-workshop. Därefter jazz och dressutdelning! Skönt att vi äntligen fått våra dressar... tog endast typ 3 månader. Wey.

Sen tidigare idag så blev det fika på vårt gamla vanliga fik med några tjejer i klassen. Alltid lika mysigt! Därefter så, hör och häpna, gjorde jag och Linda styrka då vi kom hem från skolan. Ska försöka göra det minst 2 ggr/vecka. Återstår dock att se om vi lyckas... :) Sen så styrde vi upp världens godaste middag! Gjorde en kycklingwok med citrongräs, röd curry pasta, vitlök och en jädra massa annat gott. Och ja, starkt blev det...

Och nu är det Top Model. Soft.


Helgen som varit

Sovmorgon till 13 idag, riktigt skönt!

Var fest här i lägenheten i lördags med glasögon- och mustaschtema och det var trevligt som attan. Vet inte vad som hände, men golvet förvandlades till ett popcornhav, vardagsrummet till ett galet dansgolv och det var folk utav bara den. Men allt flöt på skitbra och vi hade otroligt trevligt! Och dagen efter blev det mysfrukost med Lindas kompisar och brorsa. :) Så det var riktigt mysigt!

Börjar känna att jag trivs hur bra som helst här. Har fått rätt bra ordning på mitt rum och allt är hur bra som helst! Jag och Linda hade dessutom världens "tryckarkväll" igår medan vi såg på Top Model. Godis, chips, dip, ostkrokar (inte ostbågar) och nötter i sinne! :)  Mysigt, men mättande!

Och nu snart blir det skola. Tjoho.
















Födelsedagsmiddag

Igår så hade Linda födelsedagsmiddag med alla hennes nära och kära och jag hade äran att få vara med! Oj, vilken trevlig kväll jag hade alltså! Supermysig och härlig släkt och sjukt god mat! Otroligt trevligt var det!

Och ikväll blir det då som sagt storfest på Knektis i vår läghenhet för att fira Linda och Amandas 20-årsdagar! Kommer bli trevligt värre!

Hoppas alla mår bra, vi höres!

Hej svejs, eller nåt?

Linda är så snäll så får låna hennes dator och snoka lite... Känner mig helt avskärmad från omvärlden när man inte har tillgång till dator och internet, så ska verkligen försöka styra upp det där snart. :)

Annars har det egentligen inte hänt så mycket sen sist jag skrev, har sovit min första natt här i den här nya lägenheten och det kändes väl bra... lite tomt bara. Men ja. Så kommer det väl kännas ett bra tag.

Sen så fyller min rumskompis Linda 20 år i helgen, så då blir det partaj (och nej, jag ska inte dricka, står fortfarande fast vid mitt ord...) Men det kommer bli grymt trevligt iaf!

Nä, men ska nog göra mig klar för sängen nu och hoppas på att jag kan somna i vettig tid för en gångs skull...

Sleep tight, vi höres.

Flytt

Och så har man flyttat och kommer inte ha tillgång till internet på ett bra tag, men ska försöka hålla bloggen någorlunda uppdaterad under den kommande tiden.

Vi hörs!

Måndag igen

Förstår inte riktigt vad det är som händer med veckorna, de bara svischar förbi... Känns som att man inte hinner med ett skit. Sov alldeles för länge imorse också. Typiskt. Brukar tycka det är ganska skönt att stiga upp någorlunda tidigt på måndagar fastän jag börjar kl. 13, för det är så skönt att ha lite förmiddag också. :) Men idag sket det sig totalt...

Nä, men ska ta mig till skolan nu snart. Jazz och balett står på schemat och träningsvärken är finally borta. Skönt.

...

Har jobbat hela helgen, har varit tokdött faktiskt. Lite trist, men det är tur att man har underbara arbetskompisar som får tiden att gå riktigt fort ändå.

Sen igår så var det fest hemma hos Mickis kompis Hanna. Var riktigt trevligt, en riktig tjejfest! Sen idag så mår man väl som man mår... Så nu känner jag att det får vara nog med festandet på ett jäkligt bra tag. Börjar bli lite less och får väl skrumplever snart om jag fortsätter som jag gjort den sista tiden... Festade typ aldrig förut och hade otroligt kul ändå, så tror att jag ska återgå till det nu.

Och idag har jag varit och kollat på mitt nya rum som jag ska flytta till. Känns väldigt blandat... Kommer lämna Skägget och flytta till Berga och bo tillsammans med min klasskompis Linda i en 5:a. Men tror det kommer bli bra, allt känns bara så konstigt just nu... Overkligt, är nog ordet...

Nä, måste städa nu. Det behövs, om man säger så.

Let's Dance

Ikväll börjar Let's Dance om och jag vet då en som kommer sitta bänkad framför tv:n ikväll i alla fall. Haha. Nä, men ska bli kul att se vad det är för standard i år... Tycker startfältet inte innehåller alltför många spännande personer, men vi får väl se vad de kan bidra med.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Steg upp 11, for ut och sprang runt Skägget och nu sitter jag här och dricker kaffe. Men blir nog snart en sväng till Tornby och god mat på Chili med Nils! Pepp!

Man mår som man förtjänar...

Egentligen så får man faktiskt skylla sig själv för att man inte rört ett finger under lovet och att det är därför man får den här förbaskade träningsvärken. Men okej, man känner då att man lever iaf... Men, den här dagen har varit en rejäl plåga och jag är glad att den är över och att jag är ledig imorgon. Så tack för det.

Och usch. Jag borde ta tag i alla auditionpapper. Sen så har jag väl cirka hundrafemtiotolv saker till att ta tag i egentligen, men jag är helt okej på att skjuta på saker, så jag kan nog skjuta på det ett tag till. Det brukar ju lösa sig, right?

Annars ja. Insåg att vi har sportlov redan v.8 och jag hade egentligen tänkt åka hem då, men vet inte om jag har råd/hinner eftersom jag eventuellt ska på en auduition i Köpenhamn som ligger samtidigt som den... Så ja. Får se hur det blir med det. Känns grymt trist om man inte kan åka hem då... Men, men får se hur jag gör.

Sen idag så åts årets första semla av Amanda och Kristina... Gött?

Oooaj, ajajaj...

Träningsvärken kommer vara ett faktum imorgon. Fy, satan (ursäkta) vad det kommer göra ont i min stackars kropp imorgon...


Då var det dags igen...

Fick välja imorse om vi ville fara ut och springa eller köra cirkelträning och jag valde löpningen och det var nog det skönaste jag gjort på länge! Sol, någon enstaka minusgrad och makalöst bra musik i hörlurarna... Kunde inte göra annat än njuta, glömde nästan bort att jag sprang till och med... Och sen hade vi yoga och jazz och vi piruettade som bara den (fortfarande yr typ...). Men jag säger då bara det. SKÖNT ATT VARA TILLBAKA IGEN! Och jäkligt roligt att träffa alla tjejerna igen, alla är så fina! :)

Top Model ikväll. Det har jag saknat.

Dessutom fyller pappsen min år idag, så GRATTIS DAD! :)

Skolstart

Ja, då var det dags. Skolstart imorgon kl. 9. Men den stora frågan återstår fortfarande? - Ska vi ut och löpa på morgonen? Hjälp, ifall vi ska det, min kondis är på minus -111. Ungefär. Men godnatt och sov gott.

Pulkakväll i Ljungsbro

Pulkakvällen som vi skulle ha haft i lördags blev flyttad till idag istället och jäklar vad kul vi hade! Sex tjejer, en jädra massa pulkor, en söt hund och en vaxduk i Ljungsbro. Ja, det kunde nog inte ha blivit bättre! Dessutom blev vi bjudna på rostade mackor och varm choklad hos Sofies föräldrar efter vi hade åkt färdigt. Så det har varit en riktigt mysig kväll! Och nästa gång blir det, SKRIDSKOR!
 









2008 i bilder - part 2 Linköping

I augusti flyttade vi ner till vår nya lägenhet i Skägget i Linköping...


Sen var livet i Linköping igång och skolan började...


Och sen dess har det varit träning, föreställningar, jobb och nöjen som varit höstens stora teman.




Bland annat var vi med i föreställningen "De fyra årstiderna". Ett samarbete mellan Lunnevads dans- och musiklinje och Norrköpings DeGeer-gymnasium. Kul, men blev nådigt less på klassisk musik under den här perioden...


Vi var med och uppträdde på ett folkbildningsforum på Konsert & Kongress...


Var med och dansade på Hip Hop-jamet på BK (en nattklubb i Linköping)


Samt uppträdde på skolans julavslutning...


Och som sagt. Det har varit mycket nöjen, eller rättare sagt fester. Och vet väl inte riktigt vad jag ska ursäkta det med, är väl inte riktigt den typen som festar SÅHÄR ofta. Men, ja. Här kommer lite bilder från olika festligheter under hösten...

Fest med klassen
...















Fest med klasskompisar + övriga...



Fest med arbetskompisarna...














Sen så har jag haft besök här nere i Linköping också...



Och det har varit julbak...




Och sen åkte vi faktiskt hem till Skellefteå för jul-och nyårsfirande...






Och sen var det GOTT NYTT ÅR!
Så nu säger vi bara, hoppas att det här blir ett jäkligt bra år!

2008 i bilder - part 1 Skellefteå

Fick ett ryck och tänkte göra (som så många andra), ett ihopkok av det bästa som hänt under hela 2008. Det har kanske inte varit det bästa året i mitt liv, men många roliga saker har man ändå gjort och upplevt och här kommer en del av det.

Så se och njut - det gör då jag i alla fall!

Året började med att fira Simones 13-årsdag och pappas 50-årsdag.



Därefter flyttade vi in i vår lägenhet på Norrböle.

Sen blev det dans inför 5000 pers på invigningen av Skellefteå Kraft Arena. Fick även äran att hålla i bandet som skulle klippas. Fick bli lite tjenis med Linda Isacsson på köpet. Nä, men en kul grej!

I början av Maj åkte vi ner till Linköping för audition till Lunnevad...


Sen skaffade vi oss lille Hector... Kanske världens sötaste kattunge.

I början av juni åkte vi till Tunisien för att lata oss i 2 hela veckor innan sommarjobbet skulle börja...











Sen efter en otroligt skön utlandsvistelse så var det dags för den årliga Stadsfesten i Skellefteå.






Simone var med i sommarteatern Hemsöborna och dansade.

Därefter blev det vår årliga syskonfest i sommarstugan med alla respektiven och ja, grillning och brännboll såklart...






Blev lite fiske med David och Klara...




Och sen var det då Trästocksfestivalen...



Och nu började sommaren lida mot sitt slut... Men först, en liten fest hos Elin.



Och sen blev det avskedsfest i stugan innan flytten till Linköping...





Och dagen efter blev det en riktig mysdag med världens mysigaste par, Elin och Pär.







GRATTIS, SIMONE!

Ett väldigt JÄTTESTORT GRATTIS till min "lillasyster" (hon har vuxit om stackars mig för längesen) på 14-årsdagen!

Underbara vinterdag

Idag är en sån här dag som man verkligen vill spendera utomhus. Solen skiner och snön ligger vit på marken. Ja, jag ska nog pallra mig ut en sväng nu. Pusshej.

Mjukstart?

Fick ett sms igår om att jobba istället för Andrea idag och självklart skulle jag ju göra det. Men kom hem från Skellefteå inatt vid halv 1, så efter mys med katterna och lite annat smått och gott, så var jag ändå inte i säng förrän nångång... Men nu har jag jobbat färdigt för dagen och det känns bra att vara tillbaka på mitt kära Intersport. :)

Sen ikväll blir det pulkakväll i Ljungsbro (ca 2 mil utanför Linköping), tillsammans med Mickis, Sofie och Lina. :) Så det blir nog väldans trevligt. Har dock lite dåligt med seriösa pulkakläder... Men, får göra ett ihopplock och se vad jag kan åstadkomma för outfit.

Men nu, kanske bada? Eller bara nörda mig framför datorn? Eller kanske till och med packa upp väskan? Nja, vila blir nog bäst.

Bye, bye, Skellefteå...

Nu åker vi tillbaka till Linköping. Och ja, kommer sakna Skellefteå. Eller rättare sagt, familjen och kompisarna, men inte så mycket av det andra. Men, tack allihopa för en härlig vistelse här hemma i Norrland! ;)

Brist på bra matvanor

Ikväll blir det sista gången jag äter onyttigt på en väldigt, väldigt lång tid. Är så sjukt less! Men ikväll kommer alla syskonen hit, så då får det bli en sista pizza. Men sen. Nä, då får det vara nog.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har börjat packa inför morgondagen. Känns lite knäppt att åka tillbaka till Linköping nu, men samtidigt väldigt kul! Det är bara det att jag förstår bara inte riktigt vad jag gjort av dessa 10 dagar som jag varit hemma... Men är nöjd med min vistelse ändå, om man bortser från de fyra första dagarna då jag var sjuk... Dålig tajming.

2009













Hade en fantastiskt trevlig kväll! Först makalöst god middag hos Fia tillsammans med Johanna! Sen dans till Dance Explosion. M a k a l ö s t! Sen traskade vi vidare till Degerbygården och där var det folk för fulla slanten, så det dansades, minglades och drack. Så nu idag mår man som man förtjänar... Men tack för en väldigt, väldigt trevlig kväll aliihopa!

Men, men. År 2009 nu då. Nytt år, nya möjligheter? Jag hoppas verkligen det.

RSS 2.0