Sneak-peak

Ett litet ihopklipp av repetitioner från "bein".   

1 vecka till premiär

Ja, denna vecka har väl inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Har bara varit i skolan 2 av 6 dagar pga magkatarr. Och den satte igång natten mot måndag och sen har jag rent ut sagt mått skit. Legat mer eller mindre i fosterställning hela veckan och inte ätit mer än blåbärssoppa och risgrynsgröt. Så den dagen magen mår fint igen så ska jag äta en stor köttbit med bea-sås och en jävla massa potatis. Usch, så gott det hade varit!
.
Men här kommer en liten bildmix från veckan som varit.
.
Söndagen var superfin. Åkte ut till ett ställe som heter Nääs utanför Göteborg tillsammans med Kalle. Vandrade runt i det härliga höstvädret, åkte på en outlet och avslutade med god middag.
Sen var det igång. Och måndagsnatten tillbringades på Östra sjukhuset.
Och detta förbannade dräneringsarbete är också något som förstört min sömn i veckan.
Och igår var det fredagsmys hemma hos K&K och det bjöds på förrätt av stenbitsrom och sedan entrecote med egengjorda pommes och kanske världens godaste sås till. Var bara kanske inte den rätta måltiden för min mage, så kunde verkligen inte äta så mycket som jag ville. Men av det jag åt - SÅJÄVLAGOTT!

bein.


Kom och se vår föreställning på Balettakademien i Göteborg! PREMIÄR 28 okt. Därefter föreställningar 29 okt, samt 3, 4, 5, 7, 11 och 12 nov.

"DANSA FORTARE!"

"Ja, när ni kommer gå i trean så kanske ni också kan dansa lika fort som vi". Vi har konstaterat att det är det enda BA handlar om. Alltså hur fort man kan dansa.
.
Rolig vecka i skolan för övrigt. Är full fart med föreställningen och vi repar 6 dagar i veckan och fr.o.m imorgon så har vi bara morgonklass, sen rep hela dagarna. Så schemat kommer väl se ut ungefär såhär.
Och förutom skola så har det väl egentligen inte hunnits med så mycket mer. Hängt med Fia och grannarna. Standard. Men alltid lika trevligt!
.
Blev bjudna (som vanligt) på knäckebrödspizza av grannarna. Svingott!
Kanelbullens dag.
Födelsedagsfest hos Kalle och Koffe.
Och så slutade denna kvällen. Mycket bra fest, mycket bra folk, mycket bra helg.

Sommar för en stund

Gbg har levererat otroligt fina höstdagar den senaste tiden. Och det gillas ju mer än väl.
Vi hade fest för Fia som nu också blivit 24 år. 
Alldeles för mycket snacks.
Sofias bror Victor och hans kompis Adam bodde hos oss hela veckan. Och här fikade vi på Da Matteo.
Grannarna hade plockat kantaraller i sinne. Vi blev bjudna på sushi och indiskt och Fia blev firad.
Vi har fullt upp i skolan och jag är i princip aldrig hemma. Och det här saftiga blåmärket fick jag igår. Sexigt.
Och idag levererade Gbg sommar. Över 20 grader varmt och helt underbart väder. Synd att vi skulle repa hela denna fina dag bara. Men men. Sol är ju alltid trevligt ändå.
Och ikväll är jag bara hemma och tvättar och tar det lugnt. Det behövs.

RSS 2.0