Fest ikväll?

Det är nog inte omöjligt.

Mario Kart

Och gårdagen med Mario Kart var förresten heltrevlig. Nils låg på en stabil förstaplats under hela kvällen, Patrik på en stabil andra, Andreas på en stabil tredje och jag på en otroligt stabil fjärdeplats (kom dock på tredjeplats en gång och det är värt att nämnas). Men annars, ja. Jag var bedrövlig. Tv-spel är nog inte min grej, förutom då Yoshi's Island. Det är grejer det.


Patrik, Andreas och Nils mitt uppe i pizza/kebab-ätandet.

06.03

Den tiden steg jag upp för att börja tvätta. Så jag slängde i tvätten i maskinen och gick och la mig igen. Men var alldeles för pigg för att kunna somna om. Så nu sitter jag här, på min lediga dag och har vaknat kl. 6. Helt otroligt, något sånt trodde jag aldrig skulle ske...

Nä, ska gå ut och hämta resterande tvätt nu.
Men, godmorgon på er i alla fall!


Min morgon...

Skäggetorp-runt

Idag har jag baske mig varit duktig. Tog itu med vårt diskberg, dammsög och skurade hela lägenheten. For ut och sprang Skäggetorp-runt (ca 5 km) med mina nya löpardojjor och slutligen så gick jag och handlade. Så idag är jag banne mig stolt över mig själv.

Och nu är Nils och två av hans arbetskompisar och handlar pizza, så ikväll blir det pizza-och tv-spelskväll här hos oss. Kan bli trevligt! Men ja... Mario Kart kanske inte är min starkaste sida.


All disk. Tog typ 1 timme att diska allt.

Och mina nya löparskor som jag fick otroligt billigt via Intersport. Helt fantastiska!

Looong, looong day...

Hade sett framemot en lugn och skön hemmakväll framför tv:n, men istället fick jag stressa som en idiot efter jobbet, slänga i mig middag och cykla in till Intersport Gränden för en dekorutbildning som min chef ville att jag skulle vara med på. Så ja... Väldigt intressant var det, men tidpunkten var helt klart fel.

Men nu är jag i alla fall hemma, så nu blir det typ att krypa till kojs och sen imorgon ska jag sova så länge det bara går. Är sjukt peppad! Haha.

Vad händer med vädret?

När jag vaknade imorse vid 8-tiden, så trodde jag faktiskt att jorden höll på att gå under på riktigt... Jag har aldrig sett och hört så mycket regn på samma gång. Och nu, helt plötsligt, är det strålande sol. Vad hände?

Ska bege mig till jobbet nu alldeles strax. Långdag idag... Så jag hoppas på mycket folk så att tiden går fort. Och imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig, så då kanske jag får känna av att jag faktiskt har höstlov.

Men puss.

Vilket skräp!

När jag får råd ska jag köpa en ny cykel och därmed basta. Herregud, så värdelös den är... Så ja, är det inte punka på cykeln, så hoppar kedjan och hoppar inte kedjan så låter den bara som att den ska falla ihop vilken sekund som helst. Nä, skitcykel.

Fick i alla fall ett mess från Expert idag om att min kamera var lagad! Så tack för det! :) Det var en mycket glad överraskning!

Nu ska jag dricka en stor kopp te och njuta av min lediga kväll, för sen imorgon blir det jobb igen.

Jag hatar barn...

...eller egentligen inte, jag älskar barn. Men när de skriker och har sig då man vill njuta av sin sovmorgon så är de inte populära. Usch. Men så går det när man har ett dagis typ 1 m från sitt hus.

Nu blir det då jobb i alla fall. Jobbar idag och imorgon och sen hoppas jag då på att få ledig tills jag ska jobba i helgen. :)

Klassiska söndag

Varför känns det typ i kroppen och huvudet att det är söndag? Man vaknar, gör ingenting och sen helt plötsligt är dagen slut och det är måndag igen. Det är så klassiskt.

Jag och Nils håller i alla fall på att storstädar nu (bra att man gör något vettigt i alla fall), men har tagit en liten paus för tillfället. Blev så less. Men snart så ska vi nog bege oss till affären. Det är verkligen alltid något som är slut. Pjuh.

Nä, men hoppas alla andra har en bra dag!

Norrköping

Snacka om att vi blev bortskämda igår! Daniel hade gjort en makalöst god baconlindad fläskfilé som var fylld med allt möjligt gott. Och till detta så serverades ugnsbakad klyftpotatis med b-sås och fetaostsallad! Ojojoj! Det var det godaste jag ätit på länge!

Sen efter middagen blev det en massa prat och en massa godis. Och en av diskussionerna var när klockan är exempelvis 18.25, säger man då att det heter "25 över 6" eller "fem i halv". Jag, Nils och Danne talade verkligen för att det heter "25 över", medan Åsa (som är från Katrineholm) prompt säger att det heter "fem i halv". Hm. Vad är rätt? Och har det något att göra med vart man är uppväxt? Själv tycker jag att det är så fruktansvärt ologiskt med att säga 5 i halv, för om man nu säger "ja, nu är klockan 20 över, snart 5 i halv", så låter det ju helknäppt. Eller? (Håll med mig, tack...) Haha ja. Nog om det.

Har jobbat idag, otroligt lite folk för att vara löningshelg. Men dagen gick ändå fort och ikväll väntar ytterligare en godispåse på mig. Herregud, mitt sockerberoende just nu är inte bara litet alltså... :)

I väntan på bussen...
Värdparet... :)
MATEN - fantastiskt gott!

Det var väl inte så oväntat...

...att de skulle ringa från Intersport. Så imorgon blir det jobb igen, 12-17. Men det var ju kul med ledighet så länge det varade i alla fall... Haha.

Väntar nu bara på att Nils ska komma hem, sen blir det att bege sig vidare till Norrköping där en god middag väntar på oss.

Så ja, puss så länge!

Hector, vår lilla stjärna...

Sopen - den nya leksaken...
Och ja, jag vet... Han är fräsch.



Uppmuntrande?

Haha, en av de mest uppmuntrande reklamskyltarna jag sett på länge...
Undra om den lockar mycket folk? :)

Höstlov!

Det känns helt knäppt att ha höstlov nu alltså eftersom det var så längesen man hade lov överhuvudtaget. :) Men jag klagar verkligen inte, så jag hoppas det blir ett lugnt och skönt lov med en massa sömn och annat trevligt!

Hade street imorse, sen så har vi fått shoppa lite danskläder via Örebro Dansshop som var på skolan idag. Så nu sitter jag här med ett par nyinhandlade stickade hotpants. Mm, toksköna!

Sen ikväll ska jag och Nils bege oss till Norrköping för att hälsa på bror Danne och Åsa. :) Så det blir ju kanonmysigt!

Nä, men till alla er som har lov nu så önskar jag er ett sjukt trevligt och välförtjänt lov!

Åsa och Danne

Ballongmage

Tryckte en påse torkade aprikoser tidigare idag och alla som vet vad det innebär förstår hur min mage mår just nu, tredje världskriget typ. Fick dock syn på en liten notis om kor på internet där det stod att kor fiser ut ca. 600 liter metan per dag, alltså så pass mycket att de skulle kunna fylla 40 st partyballonger... Samt att dessa gaser till och med påverkar ozonlagret. Haha. Så då kanske man inte ska klaga på att man har dålig mage trots allt... :)


Forum

Idag hade vi då våran lilla uppvisning för de andra linjerna på skolan och det gick väl sisådär. Kändes inte helt klockrent, men inte dåligt heller... Kändes mest bara ovant att få stå på scen egentligen. Men kul var det i alla fall! :) Och workshopsen var helroliga och alla var så otroligt söta!

Sen på eftermiddagen har vi sett "West Side Story" samtidigt som vi haft utvecklingssamtal en och en. Och det var väldigt nyttigt kändes det som, för jag känner verkligen att man har behövt en stund med läraren själv för att få prata om vad som är bra och vad som är dåligt. Så efter idag känns det mycket bättre, fastän det känns som att det är tusen saker man skulle behöva jobba på.

Och ikväll blir det street. Är väldigt peppad, men det är bara så drygt att det är så sent på kvällen. :( För innan man har kommit hem, varvat ner och duschat så är ju typ klockan, ja, gud vet vad... Och lite sömn är ingen höjdare nuförtiden. Men, men.

Ska trycka i mig lite pytt nu och peppa inför dansen. Sen kanske ta en powernap? :) Hm. Lät skönt i alla fall...
Puss, hej!

Mysmiddag

Idag fick jag och Nils äran att få bjuda min kära vän och klasskompis Amanda på lite middag! Så det var väldigt trevligt! :)

Sen idag så har vi haft en massa eget arbete. Vi håller på med en föreställning (De fyra årstiderna med Vivaldi) som ska visas upp i Norrköping i slutet av november, så det är full rulle med det, samt att vi har en liten föreställning imorgon också. Och då ska vi visa upp vad Danslinjen innebär och visa upp olika koreografier vi lärt oss under den tid vi hunnit gå osv. Så det känns ju kul, men ändå lite nervöst, för det känns inte riktigt som att jag har hundraprocentig koll på allting... Dessutom så ska jag och Linda hålla i en workshop i balett. Så det blir ju, ja... Väldigt spännande!

Och nu är det verkligen, verkligen städning som står på schemat.


Har snokat upp lite bilder från en klasskompis facebook. Så här är då alltså fr.v. Maria, jag, Amanda, Anna och Caroline Å. :)


Och det här är från vår första klassfest, vadå in i dimman? :)

Spooky...


Tog kort på Domkyrkan i Linköping då jag och Nils gick hem idag... Vadå läskig bild?


Good morning...

Hej, svejs i lingonskogen! Och så var det måndag igen... och TACK för att jag börjar kl.13 på måndagar, för annars hade det här inte gått idag. Är så äckligt trött av... ja, egentligen utav ingenting.

Håller på att styra upp lite matlådor nu i alla fall, kyckling med bulgur. Väldigt gott och enkelt.

Sen efter skolan idag så blir det att bege sig på stan för att leta en present till lille Vilbur (Nils syskonbarn) som fyller 8 år idag. Så STORT GRATTIS på födelsedagen unge man! :)

Nä, nu är baske mig bulguren klart.


Jag, Nils och Vilbur ser på fotboll förra sommaren... :)


Helg?

Vad är det som händer med veckorna egentligen? Det går ju så fort! Så helt plötsligt är det måndag imorgon igen... Hej och hå.

Så idag har jag bara hunnit med att jobba och handlat och nu sitter jag här och bara väntar på att få gå och lägga mig typ. Nä, riktigt så illa är det inte, ska kanske se "Ensam mamma söker" också... Det är väl ganska mycket vuxenpoäng va? :) Haha.

Nä, har inte så mycket att skriva förutom att livet leker just nu och att jag trivs så otroligt bra här nere i Linköping!

Eagle Eye

Har nyss kommit hem från en mysig pizza-och biokväll med mina kära vänner. Jag, Nils, Amanda, Karoline, Kristin, Nancy och Hannes såg Eagle Eye och jag måste säga att den var riktigt bra! Och innan dess tryckte vi pizza/kebab och sjukt mycket godis! Så tack för en otroligt trevlig kväll!

Och tidigare idag var det jobb på Intersport och jag älskar verkligen det jobbet! Alla är verkligen så himla góa där! Och jag och Michaela drabbades av ett sjukt skrattanfall under dagen. Jag trodde jag skulle dö... Hallelujah, vad kul det var! Så imorgon blir det jobb igen, ser helt seriöst framemot det faktiskt! :) Fick dessutom besök av brudarna när jag jobbade idag, så det var en glad överraskning, för det är inte ofta man känner någon som handlar där om man säger så... :)

Och dagens stora fundering är:
- Stannar inte flygplanet då man hoppar fallskärm?
Haha.

Denna grymt fräscha brud fyller "systemet" idag!


Ett STORT GRATTIS Linn på din 20-årsdag!

Snö?

Läste i norran på nätet att den första snön har fallit i Norsjö idag. Oj, säger jag bara!


Så, så här ser det tydligen ut hemma nu...


Och så här ser det ut när jag tittar ut från vår balkong. Bara en massa vackra träd och fortfarande grönt gräs! Underbart!

Har nyss kommit hem från skolan nu. Har haft street hela förmiddagen och det var grymt kul idag alltså! Har dansat House och allt annat härligt. OCH JAG ÄR FRÄLST! Så sjukt roligt är det! :)

Sen snart blir det att bege sig till jobbet för lite kassautbildning. Kändes lite drygt att måste fara dit för en så kort grej, men viktigt är det ju, så det är bara att pallra sig dit. För sen blir det en mysig fredagkväll med gubben och katterna. Ser framemot det!


Söta Amanda Folkö(l) efter streeten... :)


Svett och stretch...


Katching!

Spontanfika med tjejerna

Vilken mysig torsdag det blev! Var först i skolan hela dagen och kämpade på med vårt Forum om Danslinjen som vi ska visa upp nästa vecka. Och trots min stukade fot... (ja, jag vet, jag heter Rebecca och är inte så bra på att låta bli att göra illa mig... but hey, that's me. ) Hur som haver, så gick det ändå någorlunda bra att vara med och köra ändå, men fick ta det lugnt.

Och efter skolan blev det spontanfika med Amanda, Kristin, Caroline, Karoline, Linn och Linda. Blev en god latte med en morotskaka (vadå underskattat?) och en god chokladbit. Och oj, så mysigt det var! Varför gör man inte såna här saker oftare? Var i och för sig inte så smart att ta en sån där rejäl fika innan middagen. Men helt klart värt det. Sen blev det en tur på rean på Bik Bok för att inhandla danskläder. För ja, det är väl i princip det enda vi behöver just nu i klädväg. Så där var vi, alla tjejer, med hundrafemtioelva tröjor och sprang fram och tillbaka och provade kläder! Haha. Toktrevligt!

Sen begav jag och Amanda oss hem, eller en sväng till Willys och sen förbi Skokanonen (Amanda var på rejält shoppinghumör idag, haha) och sen hem.

Och så ringde min kära mor mig också just då jag kom hem, så det blev ett långt och trevligt samtal! Saknar ju familjen där hemma riktigt mycket alltså. Men det är banne mig inte länge kvar tills vi ses nu! :)











Och varför har julmusten kommit redan nu? Nog för att det är gott och så. Men inte är det väl jul redan... Eller? Men God Jul då, eller nåt.




Dyra grejer...

Har fått min punktering och pedal lagad nu och det blev endast 453 kr. Vadå dyrt? Och min ekonomi som är den absolut bästa nu. Eller? Men får vara jäkligt rädd om min cykel i framtiden nu... :) Ska ge den kärlek varje dag, eller nåt.

Nä, har verkligen inte hänt mycket idag.


Het bild.

Pyroman

Jag glömde ena kokplattan på imorse på högsta värmen och insåg det idag då jag kom hem vid 18-tiden. Herregud! Det hade ju kunnat sluta helt sjukt illa.

Annars har det inte hänt så mycket idag, har lämnat in cykeln, ätit på Subway (idag igen...) och så har vi börjat repa inför forumet på skolan. Så det känns bra!

Sen ikväll så händer det inte ett skit. Funderar starkt på en jättetidig kväll. Men vi får se. Ska i alla fall duscha håret innan all hårspray och dylikt från i fredags börjar ruttna sönder inne i hårbotten. :)

Nä, men hoppas det är bra med alla!
PUSS!

Hurtbullar

Tro det eller ej, men jag och Nils for ut och sprang igår. Helt otroligt och helt otroligt skönt också. Det var en otroligt vacker höstdag igår så det var nästan bara en njutning att vara ute i det fina vädret. Så vi sprang runt hela Skäggetorp, vilket är kanske kring 5 km. Så det var faktiskt helt underbart! Dock jobbigt också, men mest bara skönt.

Sen begav vi oss in till stan, köpte mat på Subway, sen hämtade Linn upp oss på resecentrum för att sedan bege oss till Tobbes hockeymatch. Och de vann matchen med 6-0 och de var sjukt bra! Herregud! :) Så det var jättekul att se!

Och efter matchen åkte vi och hämtade Johan och sen blev det mys hos oss. Skulle egentligen se film, men teknikens under har inte riktigt varit med oss den här helgen, så vi såg "Se upp för dårarna" som visades på TV istället. Och den var fan bra! :)

Och så var det måndag idag igen och IDAG ska jag verkligen promenera med min cykel in till stan för att laga punkteringen. Hallelujah!

Kamerajävel!

Kameran har såklart lagt av, men kunde som tur är ta reda på bilderna i alla fall. Så här kommer ett gäng bilder från Lunken och Klassfesten!

Lunnevadslunken










Kärt barn har många namn...


Medaljörerna!



Och så var det tacofesten/klassfesten...











Klassen samlad! :)





























Det är oseriöst, jag lovar... :)








Och sen dog min kamera, blev nog lite för mycket för den... Stackarn.

Lunnevadslunken och tacofest

Den där jäkla lunken var fan ett skämt. Var bara 4 km man skulle springa men det var så sjukt jobbigt, vet egentligen inte varför, men kroppen var så himla tung och sliten. Men jag sprang i alla fall hela vägen trots att jag egentligen bara ville dö efter halva. Sen när vi väl kom i mål fick vi värdelösa snittar (eller rättare polarbröds-rullar...)

Och festen igår var fantastiskt bra, i alla fall förfesten. Vet inte hur många människor vi var, men det var fanimej sjukt trevligt alltså! Så bilder kommer sen då jag fått min kamera att börja fungera. Hatar teknikprylar då de jävlas.

Och nu ska jag iväg och jobba. Var lagom peppad... Men som sagt. Pengar, pengar.

Livets goda stunder

Tack för att kort finns.



















Och genast blir man på bättre humör.


Upp och ner.

Mitt liv är verkligen en berg-och dalbana just nu. Ena dagen mår jag verkligen hur bra som helst och nästa dag vet jag inte vart jag ska ta vägen. Och jag antar att det är såhär det kommer vara nu ett bra tag framöver innan allt löser sig. Om det ens gör det?

Lunnevadlunken imorgon i alla fall. 4 km löpning eller promenad ute på landet och sen blir det tacomiddag och fest med klassen m.fl. Så det ser jag självklart framemot, men önskar dock att vissa saker var annorlunda.

Hoppas det är bra med alla andra förresten.
Och jag saknar er där hemma.

Jag orkar fan inte mer nu...

Nu får det fan vara nog.
Kan verkligen inte säga vad som händer, men det är så mycket att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till... Jag orkar verkligen inte mer nu.

Onsdagen

Streeten igår kväll var så sjukt rolig, mycket roligare än någonsin! Fick dessutom beröm av läraren för att jag gått framåt mycket. Och det är verkligen skitkul att höra eftersom att jag personligen tycker att det har gått rätt segt och att jag mest bara känt mig urkass. Så det var verkligen det som behövdes för att fortsätta vara motiverad och kämpa! :)

Och efter streeten så hade ju jag och Amanda tänkt cykla hem, men när vi väl kom ut så hade Amanda råkat ställa sin cykel i en port som nu var låst. Haha. Det är så typiskt henne! Så jag fick cykla hem med henne på pakethållaren. Så man kan väl säga såhär. Ett par kalorier brände jag nog igår trots allt... :)

Dessutom är rostade kikärter med tomat och chili det absolut i hetaste just nu. Fan, vad gött!

Och nu är det dags att dra sig igen. Modernt, eget arbete, balett och improvisation väntar.
Bye!

I'm alive

Jag lever fortfarande... Trots att jag trodde att krigar-posen på yogalektionen idag skulle ta mitt liv, eller åtminstone mina lårs liv. Herregud, vad jobbigt!

Som sagt. Det har varit en hård dag och fortfarande kvarstår streeten ikväll. Och det är självklart att jag är peppad, men min kropp är nog inte riktigt lika på. Och att jag typ har minnesluckor från förra streetlektionen gör ju inte riktigt saken bättre...

Men nu ska jag göra mig en STOR kopp kaffe och bara slöa framför datorn tills pojken kommer hem.

Tidiga mornar är inte min grej...

Varför ska det vara nödvändigt att stiga upp så tidigt? Usch och fy. Och så börjar det vara så mörkt på mornarna också, vilket inte gör saken speciellt mycket bättre... Äsch.

Ska ge mig iväg med cykeln snart nu också (och jag har fortfarande inte fixat min egen cykel.. Skit.) Och sen blir det att ta sig ut till Lunnevad för löpning, gym och forum. Jag var sådär lagom peppad. Nog för att jag vet att det alltid är skönt efteråt... Men det är efteråt det.

Och förlåt. Känner att jag mest bara klagar nuförtiden. Ska bättra mig.

Måste göra mig klar nu.

That's the way I like it

Var så jävla misslyckad idag, vi hade skitmycket som vi skulle ha fixat till idag och jag hade inte kommit ihåg något av det. Är man bra då? Extra pinsamt är det ju när man är den enda som glömt det också. Illa. Och det är verkligen inte likt mig. Haha. Vet inte vad som hänt med mig på sistone? Är inte den gamla vanliga ordningssamma Rebecca. Nä. Usch. Är en riktigt slarvpelle.

Och Hector blev som sagt kastrerad idag och nu ser han fan skitfull ut. Stackars kisse. Men han är ju ruggigt lugn i alla fall...

Ut till Lunnevad imorgon också för löpning och forum
. Var sådär lagom peppad... Måste ju stiga upp så tidigt då och det är väl inte riktigt det bästa jag vet. Kommer slå rekord i längsta snoozningen snart.

Jag och Linda började för övrigt spåna lite på en dans till vår slutproduktion idag. En akrobatdans. Var riktigt kul att bara få dansa och släppa allt och bara få skapa något utan krav. Det är då dansen är som bäst. Och det är då jag inser varför jag älskar det.

Nä. Blir att ta mig ett bad nu.

.





Godis och kaffe är det som håller oss vid liv... :)

Hur är det elle?

Min deppiga dag igår blev betydligt bättre efter att ha fått dansa lite, shoppat lite samt att få ha ätit lite på Subway. Och gårkvällen spenderades hos Tobbe och Linn, tillsammans med Nils, Amanda, Linda och Johan. Såg en skräckis, "Mirrors", var faktiskt riktigt bra, inte sådär jätteläskig så man blev skiträdd, men ändå riktigt bra. Bra skådisar framför allt.

Och när jag, Amanda och Nils väl skulle ta oss hem så gick vi då ut för att vänta på bussen som skulle gå 23.24, sen när vi väl stått där ett tag, så kom det aldrig någon buss och vi väntade och väntade tills vi faktiskt insåg att det bara stod att bussarna efter 22.54 endast gick på fredagar... Så ja, klantigt. Och stackars Tobbe fick ännu en gång göra en insats och skjutsa hem oss. Guld värt, men tycker så synd om honom. :(

Och idag när jag kommer hem så har jag troligtvis en kastrerad katt hemma. Stackars lillkisse.



Amanda upptäcker det lilla "F:et" på busstidtabellen... Helt sjukt vad man kan smyga in såna där smådetaljer... De borde stämmas.

Negativa Rebecca

Idag är en sån här dag då allt bara känns skit. Vet egentligen inte varför, men är bara allmänt negg. Men bland annat så har min cykel punka och jag borde egentligen släpa med mig den in till stan för att laga den, men det tar typ 1 timme, så jag var inte motiverad. Och dansen just nu känns inte heller kul... Är inne i någon jäkla svacka och det går fan inte bra. Men, det vänder nog snart, men det är bara så jäkla trist när det blir så... Och allt annat är bara... Ja. Trist.

Nä, förlåt
. Jag borde inte klaga, men jag var bara tvungen att få göra det.
Måste börja pallra mig till skolan nu. Eller ska först dricka kaffe, det var jag motiverad på i alla fall.
Have it!


Äntligen söndag...

Eller vad man nu ska säga?

Överlevde i alla fall den här veckan och imorgon börjar ännu en ny... Puh. Men har i alla fall varit duktig och tjänat ihop lite slantar, så med det i åtanke så får jag väl känna mig nöjd! Och dessutom trivs jag sjukt bra på Intersport, har ruggigt härliga arbetskamrater, vilket är skitbra! Dessutom är alla kunder så grymt trevliga här nere, förstår inte vad det är med dem? :)

Har även investerat lite nya grejer i helgen, ett par löparskor och en äckligt snygg adidasväska! :) (Kommer bli ännu mer shoppingskadad nu när jag börjat jobba i butik...) Men, skitsamma! Man lever bara en gång... :)

Och ikväll händer vad? Vet inte. Igår somnade jag iaf innan 20.00, sen vaknade jag och såg "Stjärnor på is", sen slocknade jag igen. Så det blir väl något liknande ikväll kanske?

Och så en sak till!
Nils gjorde mig en björntjänst och tog tag i all disk vi samlat på oss i helgen! Så det var en fantastiskt bra överraskning när jag kom hem från jobbet! :) Så tack, gubben min! Och nu lagar han en smarrig middag åt oss... Det är en bra grabb det där alltså! :) Och igår firade vi dessutom 16 månader! Herre, vad tiden går fort!

Nä, nu vankas det middag!




Jobb

Var helt sjukt trött under hela förmiddagen idag och trodde nästan att jag skulle avlida under streeten. Och då inte för att det var tråkigt eller nåt, utan för att kroppen verkligen bara sa nej... Och huvudet var fan trögare än någonsin. Så det var illa. Men väl på jobbet så blev det bättre och det var riktigt kul att jobba idag! :) Blev dock lite skraj då jag insåg att jag skulle vara helt själv i kassan sista timmen och stänga ner allt osv. Hjälp! Men det löste sig fint!

Och nu blir det att se Idol-omröstningen. Och fan vad trist att de sjöng samma låtar idag som tidigare i veckan. :( Men duktiga är dem i alla fall... Och Kevin är typ den gladaste människan jag sett. Gud, vilken mysprick!

Jag är inte pigg.

Imorse när väckaren ringde ville jag bara dö. Förstår verkligen inte varför det är nödvändigt att stiga upp så tidigt? Det är ju inte mänskligt för fem öre.

Hur som helst, har haft fullt upp de senaste två dagarna och värre lär det bli. Nä, men i onsdags var det bara träning från morgon till kväll och igår skola hela dagen, sen var det att bara fara hem och städa och vila och sen kom Linn, Tobbe och Johan hit på besök. Så det var väldigt, väldigt trevligt!

Och vad har hänt mer? Jo, jag har fått punktering på min förbannade cykel! Jag är inte nöjd. (Dock så var det rätt väntat med tanke på att jag kanske tog i liiite för mycket då jag pumpade däcken. Men ändå. Blir så irriterad.

Sen idag så hade jag faktiskt sett framemot en lugn och härlig dag med lite shopping och kanske ta sig ett fika någonstans, men då ringer de från Intersport och undrar om jag kan komma mellan 13-20. Och pengakåt som man är så tackar man ju självklart ja, men tänker samtidigt (h-vete också, där försvann min helg), men vad gör man? Så i helgen blir det i princip bara jobb, sen är det måndag igen och man ska ta sig igenom ytterligare en lång vecka. Men intet att förglömma. ALLT ÄR HUR KUL SOM HELST! Och jag borde faktiskt inte klaga alls, för jag får ju faktiskt göra det jag älskar hela tiden...

Nä, nu måste jag bege mig.
Street i 3 timmar... Det kommer bli svettigt. As hell.
Ha det!

RSS 2.0