Kan inte bestämma mig...

Blond eller brunett?

Äntligen fredag!

Första lediga dagen på 9 dagar... Känns skönt, men ändå lite konstigt. Lite skumt att inte stiga upp och pallra sig till Intersport. Men skönt är det iaf. Försökte dock stiga upp tidigt ändå, men det gick ju sådär. Men, men. Blir att styra upp lite mat, sen ta sig in till stan och styra upp lite småsaker...

Och ikväll blir det?
Ingen aning.

Jag och Stranne på Afterworken. Rätt glada ändå... :)

Enformigt

Känner att mina senaste inlägg bara har handlat om jobbet och ja, det är ju typ det enda jag gör just nu, alltså jobbar... Så jag tänker väl inte bryta trenden idag heller. Vilket händelserikt liv jag har alltså, haha. Nä, men det har vartit en grymt rolig dag idag iaf! och jag trivs verkligen som fisken i vattnet på jobbet. Alla är helt underbara! Så om det nu är något som känns trist med flytten till Göteborg, så är det att lämna dem. Usch och fy.

Men nu, SYTYCD!
Fantastiskt..

För övrigt har jag pajat min m obil, vilket iofs bara var en tidsfråga innan det skulle ske. Men det löser sig. Fyller ju år snart... :) Haha.

Sleep tight.



Helt slut.

Har varit en lång dag på jobbet idag, men ganska rolig ändå! Har varit uppe på konfektionsavdelningen (klädavdelningen) och jobbat och ja... JAG VILL TYP HA ALLA KLÄDER SOM FINNS DÄR UPPE. Men nä. Är man fattig så är man, haha. Plågsamt att jobba på en sån avdelning dock.

Och imorgon blir det ytterligare en lååång dag och likadant på onsdag OCH på torsdag... Sen är jag äntligen ledig en dag! Och då ska jag sova så sjukt mycket att det inte är klokt. Det ser jag framemot.

Nä, men sängen typ nu eller?
Godnatt iaf.

Okejdå.

Det blev alltså jobb idag iaf, så nu väntar ytterligare en dag på IS mellan 12-20.

SItter iaf här med världens godaste smoothie. Den smakar typ sockerkakssmet. Fantastiskt!

Nä, men ska börja traska nu.
Pusshej!

Jobb

Blir inte mycket ledigt under den här tiden i Linköping alltså. Har redan gjort bort 5 dagar och trodde att jag skulle få vara ledig imorgon, men icket. Blir ett extrapass imorgon och alltså 4 arbetsdagar till innan jag får en ledig dag... Men ack så värt det är ändå. Behöver varenda liten slant jag kan få.

Och nu blir det bara att dega. Det behöver jag.

Lördagsångest

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud nu. Hur kommer framtiden att bli? Jag kan inte riktigt förstå att jag faktiskt flyttar till Göteborg om 3 veckor. Jag är så ruskigt spänd och taggad, samtidigt som det känns helt vansinnigt och lite skrämmande... Jag kommer alltså att kasta mig in i en bransch som är en av de tuffaste man kan vara i och om tre år kommer jag att kunna titulera mig själv som PROFESIONELL DANSARE, men sen då? Vad händer då? Ingen aning. Fast egentligen är jag inte orolig över att jag inte kommer lyckas, utan det jag egentligen oroar mig över är den ekonomiska biten under utbildningen. 40 000 kr/år. Vart får man de pengarna ifrån? Jag är inte gjord av pengar.

Passion Colors Everything

"this is my toothpaste moment,
oh, i'll need to flash a smile
i'll be the super-absorbent-man,
watch them flock to me in single file
and i'll need to do it with style,
i need to keep me up to date
swallowing the sun run another mile,
it's overrated how we underrate

i dance in tune with what i fear
to do adrenaline
completely rapt with what i hear
when passion colors everything
the songs i sing from way out there to deep within
the face i wear behind my grin
the mess i made to the original sin
everything, everything, everything

i have a mind for simple things,
but things are not of mind to simplify
there's always some loophole technicality
you buy into and pay until you die
money doesn't bring me joy,
it's more like a darling dead weight
and i seem to have lost my appetite,
it's underrated how we overrate

i dance entangled with my dear
she pulls my every string
completely trapped yet never here
when passion colors everything...

and when i'm finallly brought to my senses
parade the rain on my parade
before i'm back to my defenses
to watch the whole thing escalate"

AFTERWORK!

Jag har haft en helt fantastisk vecka här i Linköping och jag inser VERKLIGEN hur mycket jag älskar den här stan och alla människor i den! Tungt att man ska måsta behöva lämna den... Men, men... Här nere följer lite bilder från gårdagens äventyr! Var en grym kväll och det var längesen vi shakade så... Sjukt. Sen avslutade vi kvällen med kebab på Hakepi (eller vad det nu heter?).

För övrigt så har det hunnits med en del lite otippade saker, bl.a så var det kattjakt på Tindra uppe på taket i Skäggetorp igår då hon hade rymt ut genom toafönstret, sen så passade Nils på att spränga sitt cykeldäck imorse. Härligt jobbat!

  • Men jobb nu hela helgen, sen är jag ledig en dag...











Bad, bad update

Jag lever iaf... Är i Linköping nu och jobbar för fullt på Intersport och igår var det AFTERWORK, sjukt trevlig kväll (kommer bilder sen). Måste bege mig till jobbet nu, men kommer en lite bättre uppdatering senare.

Puss så länge!

Station 8

Blev en fantastiskt trevlig kväll igår! Åkte förbi Sofia och Sandra för en liten förfest, sen begav vi oss in till stan för att besöka en annan fest. Och hejsan hoppsan, vad folk det var! Men trevligt värre. :) Därefter väntade utgång på Station 8 och sedan Frasses och sedan hem... (Trodde jag iaf). Men nä. Istället ringde brorsan och ville ha hämtning/skjutsning... Så till slut hamnade vi hemma hos Adam, där det blev efterfest med grillning och annat mysigt. Fantastisk avslutning på kvällen!

Och idag blir det bara att packa och annat tråkigt...
Men tack för en härlig sista kväll med er, tjejer!



















Och ja, det här är en av världens góaste bröder. :) Lukas, min hjälte!

SJUKT TAGGAD!

1 månad kvar.

Vad hände med vädret?

Sjukt sommarväder i år alltså. Strålande sol ena sekunden, sen åska, regn och hagel andra sekunden. Ge mig den där ryssvärmen som var på tal för ett tag sedan...

Var ute och sprang imorse då jag möttes av den här glada överraskningen. Kändes rätt ovärt att duscha efteråt.

Det finns kanske hopp...

...för mig också?

Steg upp 8, gick ut och promenerade och sen satte jag mig ute och läste. Och nu har jag fortfarande 2 ½ timme kvar innan jag börjar. Helt underbart. Såhär borde man göra oftare.

Sista arbetsdagen på Konsum nu, känns lite skumt ändå.

Härlig dag i Schtaaan!

Blev en härlig dag trots att jag försov mig och att det åskade och regnade typ hela förmiddagen. Nä, men jag har hunnit med det ena och det andra, bl. a en fika med Elin på Aina´s, ett kortare stadsbesök med Simone och en lång löprunda. :)


Kanske världens fulaste staty, "Lyftet" på Skellefteås torg. Jag förstår inte hur de tänkte, eller om de ens tänkte överhuvudtaget, då de satte upp den där? Jag tvivlar starkt. Jag menar, hur kul är det när folk kommer hit. Typ... "Eh, hej och välkommen till Skellefteå, vi har en snopp mitt på torget, men det är väl rätt vanligt, eh... eller?"

Nä, det är inte okej.

Svarta änkan?

Och här har vi dagens fynd på Konsum. Den dök upp tillsammans med varorna imorse. Fy, fan vad vidrig! Den skulle jag inte vilja hitta i min säng kan jag ju säga...

Ledig imorgon! Yes.

Dagens bravader

Jag som bara skulle vara duktig och skynda mig att fylla på mjölken på jobbet innan jag skulle sätta mig i kassan. Och så ja. Vad händer? Jo, mjölkskrindan får tvärstopp och ex antal mjölkpaket flyger ut och går sönder. Och ja. Här har ni resultatet... Och ännu värre blev det innan jag hunnit hända skurhinken. Bra, Rebecca.

Myskväll hos Elin

Har haft en sjukt trevlig kväll hos världens bästa Elin. Vi åkte först och handlade mat, sen styrde vi ihop en grymt god tacogratäng och till efterrätt blev det jordgubbar, godis och popcorn. Ja, vad hände med att jag skulle vara nyttig? Haha. Nä, Men det var iaf hur kul och trevligt som helst att träffa henne. :)

Och nu så väntar det jobb tisdag, onsdag och fredag. Och så ska det väl bli Trästocks någon dag också kanske? Är lite sugen på den där thaiwoken alltså.

Sen så har jag en fantastiskt bra nyhet att berätta och det är att jag kommer flytta ihop med Karoline och hennes syster i Göteborg. Så nu är vi på jakt efter en lite större lägenhet att dela på. :) Men det kommer bli great iaf. :)

Nä, men ska väl se slutet av Beck nu, sen sova.



Personalfest

Igår var det personalfest med alla extrajobbare (de flesta iaf) hemma hos Olle. Var en väldigt trevlig, men lite halvspårad kväll. Inte för min del dock... Eller? ;) Nä, men det var väldigt lugnt för min del, däremot åt jag förbannat mycket kladdkaka.







Skitväder

Allvarligt. När ska det bli bättre väder?

Sitter hemma nu och försöker ta tag i min framtid och det är inte sådär superenkelt. Jag har anmält mig på typ alla bostadssidor, men ska även ringa och tjata lite´extra. Har skrivit ett CV och har skickat in det till lite olika ställen... Men även där lär man ju måste ringa runt. Sen så har jag ansökt om studielån. Så ja. En liten bit är jag på väg iaf, men det är långt ifrån allt som är fixat. Usch. Blir typ trött och deprimerad av att bara tänka på allt som måste lösas inom en snar framtid.

Och så hatar jag, verkligen H A T A R jag regn.

Prommisdags med Fia

Ikväll blir det att ge sig ut och trotsa regnet i min neongröna regnjacka (hur tillät mamma mig att köpa en jacka i den färgen?) Illa. Fast ännu mer illa är det kanske att jag köpte den i 6:an och att jag har inte växt nåt sen dess. Krympling.

Och idag har man kommit sig tillbaka till Konsum igen och nu väntar två veckors jobb innan det bär av till Linköping igen. Men det är faktiskt okej att jobba en sån här dag... Har regnat konstant sen imorse.

Sen så fick jag mitt träningsprogram från Balettakademien idag. Haha. Tokseriös styrketräning minst 3 ggr/vecka, samt löpning i terräng (ca 8 km) 2ggr vecka. Wey. Bara att börja köra då.

Men som sagt, prommisdags nu.

Trevlig middag

Blev en prommis till Norrböle med Marcus och Simone för att äta middag hos pappsen. :) Och där bjöds det på mycket god middag och annat gott. Väldigt trevligt! :)


Och här sprang man uppför idag. Erikslidsbacken a.k.a Mördarbacken. Den tar verkligen aldrig slut...

Detox

Nu får det vara nog med godis och sprit på ett bra tag. Måste verkligen börja träna, det finns inget annat... Så nu blir det att fara ut och springa till att börja med... Sen ja. Prommis med Fia imorgon. Det blir nog bra det här.

Och sen är det rätt kul att få en räkning på 21 600 kr från Balettakademien (kursavgiften inför höstterminen). Roligt värre. Men nu är det bara att se till att bli förbannat bra så att det blir värt varenda litet öre... :)

Middag med syskonen hos pappsen ikväll. :) Myyyyys.

Bakismiddag


 




TACK!

Körkortet är tillbaka, så nu kan jag äntligen sluta ha ångest över gårdagens bestyr. Men tack för att det finns vänliga själar i det här landet trots allt.

Och nu blir det grillat. Hamburgare! Nästan så att det klår Frasses... Men bara nästan.

Sen så har solen börjat titta fram igen... Bara sådär 2 dagar för sent. Värt.

Jag gillar att Sofia ser ut som Edvard Munchs "Skriet" på den här bilden. Och jag ser ut som jag vet inte vad. Det är mycket nu, helt enkelt. Haha.

Vad hände?

Alltså, är det jag som bojkottar Stadsfesten nästa år eller? Herregud, vad spårat. Tappade bort mobil och körkort. Bright. Men har fått tillbaka mobilen iaf, så det tackar jag för. Men, men. I övrigt var det en sjukt rolig kväll! Var så kul att träffa Sofia och alla andra igen! Många riktigt trevliga människor på förfesten och ute var det bara helt insane. Hjälp!









Parapapapapapapa!

Stadsfesten ikväll!

ALL IN!

Berest tjej?

Har besökt 5 städer nu på mindre än 2 veckor nu, Umeå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Linköping. Rätt bra gjort ändå med tanke på att Sverige är typ världens längsta land. I särklass.

Är för övrigt pissigt trött idag. Somnade kring halv 2 inatt, sen steg jag upp 5.15, vilket är på tok för tidigt för att det ens ska vara lite okej. Sen blev det buss in till Uppsala, tåg till Arlanda, flyg till Umeå och till sist buss hem till Skell. Och allt var försenat mer eller mindre - är jag ens förvånad?

Stadsfesten här hemma i helgen. Blir nog klockrent, bara jag får ta igen lite sömn.
Men, men. Kul att vara hemma igen!


Sommar på hög nivå. Synd att kylan börjar komma tillbaka lagom till helgen. Ungefär den vanliga turen under Stadsfesthelgen.

JAAAAAAAAAAA!!!

JAG KOM IN PÅ BALETTAKADEMIEN I GÖTEBORG!!! :)

Uppsala

Och så var man i Uppsala... Har konstaterat att jag har flängt runt som en idiot de senaste veckorna. Men kul är det. :) Är riktigt fint här iaf... Skönt att slippa 08:stressen ett tag också.

Men, men. Lika jäkla varmt idag också (är det bara jag som skulle njuta av en mulen dag inom en snar framtid?). Hur som helst. Blir mys på stan med Linda nu, riktigt trevligt! :)

Puss så länge!

RSS 2.0