Svampmannen, läskig föreställning och rep...

Har varit två väldigt intensiva dagar nu. Igår var det rep hela dagen, sen såg vi en riktigt bra föreställning av Kenneth Kvarnström. Och idag har vi också repat hela dagen, bara gått igenom dans för dans med kläder och steg och placeringar osv. Och nu börjar det äntligen kännas lite bättre, men känns ändå som att vi är lite sent ute med allt... Fick oss dessutom en härlig dos av friskluft på eftermiddagen då brandlarmet i skolan gick och vi fick springa ut. Men någon brand var det inte. Synd. Hade varit kul med lite action en dag som denna alltså...

Sen igår så var vi på en föreläsning av "Svampmannen" som snackade om tillsatser i maten och vad man ska äta och inte. Så sluta äta Lätta och Becel som bara är en bluff, utan ät rent SMÖR - inget margarin. Är inte fettreducerade produkter som exempelvis Kellog's K-special eftersom den har minskat sin fetthalt genom att sänka ner vetekornen i bensin (nyttigt?). Drick eller ät inte light-produkter överhuvudtaget, speciellt inte om du är gravid, barnet kan bli skadat och få sjukt konstiga allergier. Köp ekologiska produkter, värm helst inte mat i micron - alla B-vitaminer försvinner. Och sist men inte minst. Drick inte energidrycker ever! De är gjorda på tjurkiss (taurin) och förstör dig och har du riktigt otur så slår du ihjäl någon också (nja, inte riktigt helt bevisat... Men nästan). Så kort och gott. Ät ingenting egentligen, inte ens frukt.

Och idag efter skolan så har jag och Linda promenerat och handlat på det nyöppnade Coop Extra här i Berga. Och bortsett från att vi fick stå i kö i 30 min så var det helt klart ett värt besök, så där lär det bli fler visiter.

And tomorrow väntar Sagateatern och ytterligare en hel repdag. Kommer vara nådigt less och gnällig då dagen är slut. Men det blir nog bra det där ändå. Våren är ju här nu iaf. Det är ju riktigt skönt alltså... :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha älska att vi alltid bloggar samtidigt :P:D SAMBOOO

2009-03-19 @ 20:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0