En helg att minnas

Nu är vi hemma igen efter en helg i Bastuträsk by. Och det har varit en otroligt fin helg. Vet dock inte riktigt vad man ska skriva och berätta om i en sån här stund, men allt har bara varit så fint. Och det värmer inombords.
.
Torsdag - samlades vi syskon för att luncha, samt repetera på sången som vi skulle sjunga i kyrkan. Och självklart så hade vi fullt upp med att mysa med söta Evelina.
Fredag - åkte vi upp till Bastuträsk. Det spelades kubb-VM där vinsten var evigt liv, killarna vann. Grattis. Sen försökte vi gå och lägga oss. Men ja, norrland och midnattssol är inte alltid det lättaste att somna till. Men vackert är det.
Lördag - denna dag var det begravning och det blåste stormvindar. Men det var en mycket fin dag från morgon till kväll. Och på kvällen grillades det för fullt och sedan var det dags för kubb igen. Denna gång med förstärkt manskap för båda lagen. Olyckligtvis vann killarna med 2-1 den här gången också (men jag lät dem vinna). Sedan blev det brasa och mys i brunstugan och Lukas delade med sig av lite "ljug" från sina tidigare ungdomsår. Underbart. Har träningsvärk i magen idag.
Utedasset blåste omkull. Kaos.
Evelina charmade alla.
Idag - Surströmmingslunch (och jag får fortfarande sitta vid barnbordet och äta Bullens). Tappar väldigt många vuxenpoäng på så sätt, men jag kan bara inte äta det. Det går inte. Sen blev det kvistrensning sedan gårdagens storm och därefter åkte vi hem.
Och ikväll blir det fortsatt syskonhäng hemma hos Lukas. BB-finalen ska ses. Bra söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0