Djupa diskussioner

Ja, som vanligt i vår klass så finns det inga spärrar för vad man pratar om eller inte och idag var dagens stora fråga "Hur man skulle göra för att överleva om man blev inlåst i en danssal utan mat och vatten under obegränsad tid?" Och förutom att man skulle dricka sitt (eller andras) kiss ett antal gånger så började vi även diskutera huruvida man skulle börja äta trä, väggar eller sina kompisar först och hur man skulle gå tillväga? Eller om man rent ut sagt skulle skära av sig en liten bit av sina "kärlekshandtag"... Och ifall att man nu skulle börja äta upp varandra, vilken kroppsdel skulle då vara godast och köttigast att äta - lår, rumpa eller kanske till och med brösten? Ja, svårt att veta... Och så var det ju det här med att blod var järnrikt och att ifall någon hade mens just då så skulle man... Ja, osv. Ja, som sagt, det finns inga gränser...

Hann även med att ligga ute i solen idag och glassa! Har varit hur varmt och skönt som helst hela dagen! Så vi tog vårt pick och pack och gick och la oss i ett av Linköpings konstverk och solade. Underbart eller vad?





Sen så hade vi faktiskt en grym impro/komposition-lektion idag. Vi var i tre grupper och fick välja en lokal någonstans som vi skulle jobba med. Och vår grupp valde en trappa, medan de andra grupperna valde utomhus/kapprum och duschrummet. Intressant som bara den och jäkligt kul att kolla på! :)

Sen blir det brännboll på lördag, kommer nog bli några stycken från lite blandade kretsar som ska spela. :) Så har du tid att komma så är du också välkommen kl. 17 på lördag till Stångebro (tror jag det blev)... Ska dock kolla upp det mer. Men ska bli himlarns roligt hur som helst! :)

Men nu blir det att dega för fulla slanten.
Gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0